- 14 Haziran 2017
- 2.401
- 1.306
- 83
- 40
Öncelikle geçmiş olsun Rabbim hepimizin yardımcısı olsun kaan hocanın hastasıyız biz sadece 1 kere muayeneye gidiosunuz sonra maille tedaviye devamedio test istiyor yolluyoruz ilaç değişikli falan yapıyor azosperm konusunda basarılı oldugunu duydum ama kesin bişey söylemek tabiki zor mail süreçleri biraz uZun oluyor en büyük sıkıntısı bukızlar mrb eşim geçen ay mikrotese ameliyatı oldu ama malesef sperm bulunmadı doktor bize bir tane bulunduğunu ama kötü başlı olduğunu söyledi ve 1 sene bekleyin sonra tekrar olabilir belki dedi biz kaan beye gitmedi düşüyorum 5-6 ay sonra sizce kaan hoca nasıl biri bize faydası olurmu nasıl bir hocadır biz isanbulda oturuyoruz bu arada zor oluyormu gidip gelmek
Kaan hoca erkek infertilitesinde iyi ama sizin sorununuzla ilgili bilemiyorum gidip görüşmekte fayda var randevuları yoğun İstanbul'dan gidenler 1 kere gidiyor testleri falan burada yaptırıp gerisi mail üzerinden devam ediyor.kızlar mrb eşim geçen ay mikrotese ameliyatı oldu ama malesef sperm bulunmadı doktor bize bir tane bulunduğunu ama kötü başlı olduğunu söyledi ve 1 sene bekleyin sonra tekrar olabilir belki dedi biz kaan beye gitmedi düşüyorum 5-6 ay sonra sizce kaan hoca nasıl biri bize faydası olurmu nasıl bir hocadır biz isanbulda oturuyoruz bu arada zor oluyormu gidip gelmek
bi umut arıyorum napıyım kabullenmek zor allahın verdiği herşey hayır ama insan kabullenemiyo işte aslında içimden olmuycak biliyorum diyorum ama elimden gelenide yapmaya çalışıyorum işallah allah bizede nasip eder o duyguyuKaan hoca erkek infertilitesinde iyi ama sizin sorununuzla ilgili bilemiyorum gidip görüşmekte fayda var randevuları yoğun İstanbul'dan gidenler 1 kere gidiyor testleri falan burada yaptırıp gerisi mail üzerinden devam ediyor.
Her şey nasip kısmet canını sıkma dicem ama kolay değil biliyorum bu forumlarda dolaşan insanlar hep bunun için uğraşıyor.4 seneye yakın oldu uğraşıyoruz sözde sebep yok dediler her şeyiniz iyi dediler 2 tüp denedik olmadı sonra Kaan hocayı bulduk çok iyi dedikleri eşimin değerlerde sıkıntı olduğunu öğrendik şimdi tedavisindeyiz hayırlısı diyorum Allah ol derse olmucak bişey yok bu da bizim imtihanımız inşallah sonu güzel olur dua edicez bol bol.bi umut arıyorum napıyım kabullenmek zor allahın verdiği herşey hayır ama insan kabullenemiyo işte aslında içimden olmuycak biliyorum diyorum ama elimden gelenide yapmaya çalışıyorum işallah allah bizede nasip eder o duyguyu
sizde sperm var çok şükür bizde yok ben o aşamaya bile gelemedim o yüzden çok kıskanıyorum burda sperm bulunan insanları kader diycez napalımHer şey nasip kısmet canını sıkma dicem ama kolay değil biliyorum bu forumlarda dolaşan insanlar hep bunun için uğraşıyor.4 seneye yakın oldu uğraşıyoruz sözde sebep yok dediler her şeyiniz iyi dediler 2 tüp denedik olmadı sonra Kaan hocayı bulduk çok iyi dedikleri eşimin değerlerde sıkıntı olduğunu öğrendik şimdi tedavisindeyiz hayırlısı diyorum Allah ol derse olmucak bişey yok bu da bizim imtihanımız inşallah sonu güzel olur dua edicez bol bol.
Bence kaan hoca işinin ehli biri ilgili samimi geldi bana umut verici konuşmaları evet çok yoğun ulasmak çok zor ama Türkiye de en çok ürolog olarak onun adı geçiyor arastırın derimkızlar mrb eşim geçen ay mikrotese ameliyatı oldu ama malesef sperm bulunmadı doktor bize bir tane bulunduğunu ama kötü başlı olduğunu söyledi ve 1 sene bekleyin sonra tekrar olabilir belki dedi biz kaan beye gitmedi düşüyorum 5-6 ay sonra sizce kaan hoca nasıl biri bize faydası olurmu nasıl bir hocadır biz isanbulda oturuyoruz bu arada zor oluyormu gidip gelmek
herkesin sorunu farklı bizim sayımız çok iyi ama canlı oranı %4 şimdi onu düzeltmeye çalışıyoruz işte.sizde sperm var çok şükür bizde yok ben o aşamaya bile gelemedim o yüzden çok kıskanıyorum burda sperm bulunan insanları kader diycez napalım
Allah yardımcınız olsun inşallah bir doktor vesile olur size de. Kaan hoca azosperm konusunda iyi diye biliyorum. Umudunuzu kaybetmeyin nice insanlar var sıfir spermle başlayıp kürler ilaclar sonucu evlat sahibi olan. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.sizde sperm var çok şükür bizde yok ben o aşamaya bile gelemedim o yüzden çok kıskanıyorum burda sperm bulunan insanları kader diycez napalım
aynen katılıyorum arkadaşım sosyal medya hesapları gece gündüz çocuk dolu hiç olmayanları düşünen yok Allah yardımcımız olsunAllah yardımcınız olsun inşallah bir doktor vesile olur size de. Kaan hoca azosperm konusunda iyi diye biliyorum. Umudunuzu kaybetmeyin nice insanlar var sıfir spermle başlayıp kürler ilaclar sonucu evlat sahibi olan. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Etrafımızdaki evlat sahibi olanlara da azıcık merhamet versin. Sanırsın evlat yoksa hayat da yok. Öyle bir hayatlarının odak noktasına koymuşlar ki, koymaları birşey değil gözüne gözüne sokuyorlar resmen içinde ne yaşadığını bilmeden.. Kıskanıyor muyumm haayiiiiirrrrrrrama sinir oluyorummm
Ben sırf onlar yuzunden kapattim instagrami facebook'u. Zaten bence bizim kafamızdan atamamiza sebep olanlar, destek olmak yerine köstek olan tipler. Asosyal oldum resmennnnaynen katılıyorum arkadaşım sosyal medya hesapları gece gündüz çocuk dolu hiç olmayanları düşünen yok Allah yardımcımız olsun
Ben hayatımdan sildim benimle acır gibi konuşanları yüzüne bile bakmıyorum karşılasıncaBen sırf onlar yuzunden kapattim instagrami facebook'u. Zaten bence bizim kafamızdan atamamiza sebep olanlar, destek olmak yerine köstek olan tipler. Asosyal oldum resmennnn
En güzelini yapmışsın valla. Benim de görüştüğüm 2arkadas vardı. Eslerimiz de arkadaş. İkisinin de çocuğu var bakıyorum WhatsApp ta sürekli birlikteler. Çocuklarıyla sürekli parktalar veya evde oturmuş yine çocuklarıyla etkinlikler yapıyorlar birlikte. Aylardır gel oturalım demiyorlar. D.gunu olacak birisinin çocuğunun yakın zamanda. Gitmeyi düşünmüyorum. Bilmiyorum ne derler hakkımda ama beni dışlayan onlar oldu..Ben hayatımdan sildim benimle acır gibi konuşanları yüzüne bile bakmıyorum karşılasınca
Umrunda olmasın kafan daha rahat olur gitmezsen bence gidince daha cok gıcık olma ihtimalin varEn güzelini yapmışsın valla. Benim de görüştüğüm 2arkadas vardı. Eslerimiz de arkadaş. İkisinin de çocuğu var bakıyorum WhatsApp ta sürekli birlikteler. Çocuklarıyla sürekli parktalar veya evde oturmuş yine çocuklarıyla etkinlikler yapıyorlar birlikte. Aylardır gel oturalım demiyorlar. D.gunu olacak birisinin çocuğunun yakın zamanda. Gitmeyi düşünmüyorum. Bilmiyorum ne derler hakkımda ama beni dışlayan onlar oldu..
şimdi insanlara bişey diyemessinki geliyo mesela sana çocugunun fotosunu gösteriyo veya whatsapp grubumuz var mesela oraya çocuğunun resimlerini vidoları atanlar ben kendi kendime üzülüyorum sadece niye benim olmuyo diye kıskanıyomuyum ne yazıkki evet çok kıskanıyorumm benimde olsa şöyle yaparım şuraya götürürüm falan diyorum kendi kendime çok zor gerçekten ben sadece sabır istiyorum allahtan kimseye kıskanıp bişey demiyim kalbini kırmıyım diye kocamı çok seviyorum bide üstelik benim etrafımda beni teselli edecek kimse yok annem eşimi bırakıp baba evine dönsem sevinecek bizim başımıza niye geldi diyo dövünüyo şu an mümkün oldugunca kendi öz annemle konuşmamaya çalıyorum benim başımın eğik kaldığını falan diyo ben bunlarlada uğraşıyorum o yüzden sabır diliyorum ben allahtanAllah yardımcınız olsun inşallah bir doktor vesile olur size de. Kaan hoca azosperm konusunda iyi diye biliyorum. Umudunuzu kaybetmeyin nice insanlar var sıfir spermle başlayıp kürler ilaclar sonucu evlat sahibi olan. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Etrafımızdaki evlat sahibi olanlara da azıcık merhamet versin. Sanırsın evlat yoksa hayat da yok. Öyle bir hayatlarının odak noktasına koymuşlar ki, koymaları birşey değil gözüne gözüne sokuyorlar resmen içinde ne yaşadığını bilmeden.. Kıskanıyor muyumm haayiiiiirrrrrrrama sinir oluyorummm
Bu Allah ın takdiri canm sorun bizdede olabilirdi böyle düşün annem hep öyle der bana o yüzden günaha girme isyan etme der.ya da cocugumuz olur eşimiz hayırsız cıkardı o zmn imtahan daha zor olurdu cok şükür eşlerimiz iyi seviyoruz seviliyoruzşimdi insanlara bişey diyemessinki geliyo mesela sana çocugunun fotosunu gösteriyo veya whatsapp grubumuz var mesela oraya çocuğunun resimlerini vidoları atanlar ben kendi kendime üzülüyorum sadece niye benim olmuyo diye kıskanıyomuyum ne yazıkki evet çok kıskanıyorumm benimde olsa şöyle yaparım şuraya götürürüm falan diyorum kendi kendime çok zor gerçekten ben sadece sabır istiyorum allahtan kimseye kıskanıp bişey demiyim kalbini kırmıyım diye kocamı çok seviyorum bide üstelik benim etrafımda beni teselli edecek kimse yok annem eşimi bırakıp baba evine dönsem sevinecek bizim başımıza niye geldi diyo dövünüyo şu an mümkün oldugunca kendi öz annemle konuşmamaya çalıyorum benim başımın eğik kaldığını falan diyo ben bunlarlada uğraşıyorum o yüzden sabır diliyorum ben allahtan
Allah yardımcınız olsun. Kıskanmak onlar için kötülük düşünmek değil. Evet elbette ben de diyorum keske benim de olsa, ben de giydirsem de gezdirmeye götürsem. Mesela dusugum olmasaydi temmuzda dogum yapacaktım. Temmuzda annemlerdeydim. Hep düşündüm şimdi olsaydı burda dogumumu yapardim, annemler bana bakardı. Eşim yanima gelirdi diye.. Nasip kısmet Rabbim böyle uygub görmüş uzuluyoruz elbette ama elden ne gelir. Annen de yanlış düşünüyor. Sorun bizlerde de olabilirdi veya cocugumuz olup da huzursuz mutsuz bir evliligimiz de olabilirdi. Aksine bu sorunlarla baş ede ede birbirimize daha da düştük misal biz. Geçenlerde eşim bir haber gösterdi. Karı koca öğretmen yaklasik 7 sene sonra hanımı hamile kalıyor ve adam heyecandan kalp krizi geçirip ölüyor. Allahim esirgesin.. Her insan doğuracak diye bir kaide yok. Belki de bir cocuga vesile olup evlatlık alacağız. Var çevremde birisi. Ve okadar mukemmel bir anne ki, evladindan bahsederken gözlerinin içi parlıyor. Kimse demez bu çocuk evlatlık.. Sitede "sumuklubocegin hikayesi" diye bir topik var. Lutfen onun bas kısmını ve sonlarını okur musun?şimdi insanlara bişey diyemessinki geliyo mesela sana çocugunun fotosunu gösteriyo veya whatsapp grubumuz var mesela oraya çocuğunun resimlerini vidoları atanlar ben kendi kendime üzülüyorum sadece niye benim olmuyo diye kıskanıyomuyum ne yazıkki evet çok kıskanıyorumm benimde olsa şöyle yaparım şuraya götürürüm falan diyorum kendi kendime çok zor gerçekten ben sadece sabır istiyorum allahtan kimseye kıskanıp bişey demiyim kalbini kırmıyım diye kocamı çok seviyorum bide üstelik benim etrafımda beni teselli edecek kimse yok annem eşimi bırakıp baba evine dönsem sevinecek bizim başımıza niye geldi diyo dövünüyo şu an mümkün oldugunca kendi öz annemle konuşmamaya çalıyorum benim başımın eğik kaldığını falan diyo ben bunlarlada uğraşıyorum o yüzden sabır diliyorum ben allahtan
Ya bugün bi programda gördüm çiftin 16 yıl cocugu olmamıs evlatlık almıs bi kaç ay sonra hamile kalmıs hatta sonra bida hamile kalmıs ama kadın evlatlım cocugunu hiç ayırmamıs şimdi gercek ailesini arıyor programa katılmıs ona bakan anneside yanında askere gitmeden ailesini bulsun istiyorum dio cok etkilendimAllah yardımcınız olsun. Kıskanmak onlar için kötülük düşünmek değil. Evet elbette ben de diyorum keske benim de olsa, ben de giydirsem de gezdirmeye götürsem. Mesela dusugum olmasaydi temmuzda dogum yapacaktım. Temmuzda annemlerdeydim. Hep düşündüm şimdi olsaydı burda dogumumu yapardim, annemler bana bakardı. Eşim yanima gelirdi diye.. Nasip kısmet Rabbim böyle uygub görmüş uzuluyoruz elbette ama elden ne gelir. Annen de yanlış düşünüyor. Sorun bizlerde de olabilirdi veya cocugumuz olup da huzursuz mutsuz bir evliligimiz de olabilirdi. Aksine bu sorunlarla baş ede ede birbirimize daha da düştük misal biz. Geçenlerde eşim bir haber gösterdi. Karı koca öğretmen yaklasik 7 sene sonra hanımı hamile kalıyor ve adam heyecandan kalp krizi geçirip ölüyor. Allahim esirgesin.. Her insan doğuracak diye bir kaide yok. Belki de bir cocuga vesile olup evlatlık alacağız. Var çevremde birisi. Ve okadar mukemmel bir anne ki, evladindan bahsederken gözlerinin içi parlıyor. Kimse demez bu çocuk evlatlık.. Sitede "sumuklubocegin hikayesi" diye bir topik var. Lutfen onun bas kısmını ve sonlarını okur musun?
Demek ki kafasından atmış kendini çocuğa vermiş Rabbim o çocuğa vesile kılmış onları..Ya bugün bi programda gördüm çiftin 16 yıl cocugu olmamıs evlatlık almıs bi kaç ay sonra hamile kalmıs hatta sonra bida hamile kalmıs ama kadın evlatlım cocugunu hiç ayırmamıs şimdi gercek ailesini arıyor programa katılmıs ona bakan anneside yanında askere gitmeden ailesini bulsun istiyorum dio cok etkilendim
Merhaba canlılık için nasıl bir tedavi uyguluyor acaba hangi ilaç ve vitaminleri kullandırıyorherkesin sorunu farklı bizim sayımız çok iyi ama canlı oranı %4 şimdi onu düzeltmeye çalışıyoruz işte.
Bize trental endol impryl verdi ikinci ayda endolu kestik devam ediyoruz bakalim diger ilaclara ocakta cevap gelicek hocadan.Merhaba canlılık için nasıl bir tedavi uyguluyor acaba hangi ilaç ve vitaminleri kullandırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?