Sanırım haklı canım ya. Bazen eşim de panikliyor e ne olacak daha çok zaman var diye. Onu ben sakinleştiriyorum. Doktor onu ayarlıyor falan filan diye de, artık ne kadar inandırıcı oluyorum bilemem. Hakbu ki benim içim de daha çok fırtınalar kopuyor haberi yokAyy bi de beni bi azarladı. "Siz böyle panik yaparak hastayı da telaslandirip değerlerin düşmesine sebep oluyorsunuzv dedi
He heee tabi sensin sebep
Sanırım haklı canım ya. Bazen eşim de panikliyor e ne olacak daha çok zaman var diye. Onu ben sakinleştiriyorum. Doktor onu ayarlıyor falan filan diye de, artık ne kadar inandırıcı oluyorum bilemem. Hakbu ki benim içim de daha çok fırtınalar kopuyor haberi yok
Valla eşime 1yıl cvp gelmesede oralıbile olmaz.keşke benimkide biraz panik olsaydı.
Fiziksel yolla derken?Yaa benim eşim de hic umrunda değil haa. 10 gündür diyorum ki ara da konuş kadınla. Kadın benle bi ters ters konuşuyor eşim diyor benle esprilesiyor gayet iyi bir kadın. Benim ses tonumu begenmedi galibaOna rağmen yine ben aradım dayanamayıp. Benim paniğim fiziksel yollarla eşime bulasiyorsa ancak öyle etkileniyordur yoksa adamın umrunda değil
Fiziksel yolla derken?
Hahaha hic gulecegim yoktuboyle olabilir boyle olabilir yada boyle olabilir
Daha önceden vardı oldu düzeldi biraz sayısı falan. Bu ameliyat farklı bir mevzu. Kimisi diyor gerek var kimi yok diyor. Karar vermek için birkaç doktordan fikir almak en iyisi benceKizlar sizin varikosel probleminiz var mi?
Bir urolog bize var ameliyat olmalisiniz dedi oyle uyduruk biri degil buda profosor adam ama
Kaan aydos ameliyat olmaniza gerek yok dedi.
Acaba ameliyat olsa esim degerleri duzelir mi?
Kızlar hocaya mesaj atmıştım eşimin sonuçlarını. 50 gun sonrasına gun vermişti. Bugun aradım şansa hemen düştü. Ordaki abla dedi ki hoca onumuzdeki hafta cevaplamaya başlayacak. 1-2 hafta içinde cevaplanacak. Sistem o şekilde cevaplamis siz ona bakmayın. Hatta benim telefonumu açtığında diger hatta başkasıyla konuşuyordu ayni şeyleri söylüyordu sanırım herkes şikayetçi bu durumdan. Aramaniza gerek yok kadın çileden çıkmış gibiydi çünkü
Kaan aydos die arat google da sitesi cıkıo üye olman gerek ordan üye şifrenle giriş yapıp yolluyosunuzmerhabalar, bizde eşim için ilk kez randevu aldık ta şubat ayına verdi. genetik test sonuçlarımız üç haftaya çıkıcak. randevudan önce mail atalım diyoruz. fakat mail adresini bulamadm bn yardımcı olabilirmisiniz liutfen
çok teşekkürlerKaan aydos die arat google da sitesi cıkıo üye olman gerek ordan üye şifrenle giriş yapıp yolluyosunuz
Merhaba oksidatif stres cok da yuksek degil biraz duzgun beslenmeyle hemen duser. Bizimkisi %84 ten %15 u dusmustu 3 ayda.arkadaşlar günaydın. kaan hoca bizden reaktif oksijen türevleri (ros) analizi istemişti. 28,57 çıkmış artmış reaktif oksijen türevleri düzeyi yazıyor raporda. hiç bir şey anlamadımdna hasar saonucumuzda %12,57 çıkmış. o iyi ama ros değerinin etkisi olur mu bilmiyorum. tabi kaan hocaya mail attık 29/01/2017 cevaplama tarihi yazıyor
oooo süper eşimi bakıma alıcam zaten bu ay :)Merhaba oksidatif stres cok da yuksek degil biraz duzgun beslenmeyle hemen duser. Bizimkisi %84 ten %15 u dusmustu 3 ayda.
Canım sana özelden bizim sonucu yollayacağım bir baksana ros bişey anlamadım.Merhaba oksidatif stres cok da yuksek degil biraz duzgun beslenmeyle hemen duser. Bizimkisi %84 ten %15 u dusmustu 3 ayda.
Cnm esin hasar için hangi ilacı kulandiBiz daha hasar tedavisindeyiz 2 bucuk ay oldu bu hafta tekrar hasar testi vercek esim bakalım. İnşallah cok cok zor kimse anlamıyor
İğne kullandı ama hasar iyice artmısCnm esin hasar için hangi ilacı kulandi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?