Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
azospermi sorunu olmayanlara kesinlikle önermiyorum. bir kere aşırı ters cevaplar veren bir sekreteri var

15 gün içinde cevap gelmezse arayın iletelim diyorlar sonra arayınca demek ki sizinki acil değilmiş daha bekleyin gibi abuk subuk yanıtlar veriyor

2 hafta test sonuçlarını bekliyorsunuz, sonra sisteme girince 2 hafta daha bekle diyor. sonrasında da gidip başkasının sonucuna yorum yazdılar bize. ona cevap verince sistem 1 ay daha bekleyin dedi

randevu alırken morfoloji bozukluklarında 2 aylık ilaç tedavisiyle doğal gebelik olur kesinlikle tüp bebek tedavisine gitmeyin dedi. sonra randevu vakti geldi doktor beyle görüştük, morfoloji bozukluğunun tedavisi medavisi yok, hiç bir önemi de yok siz normal devam edin dedi

yani morfoloji bozukluğunuz varsa boş yere gitmeyin. 0 olan morfoloji bozukluğu dahi önemli değil diyor, verdiği bir tedavisi yok

sürekli beklettiği süreçler de vakit kaybı olarak size kalıyor

Merhaba siz ne zaman aradınız böyle bir cevap aldınız Benmde aramam lazım düşüremiyorum bile kaan hocanın muayenesine

bizde 2 aydır ilaçları kullanıyoruz canlılık ve ros değerimizde sorun vardı bugun ros sonucumuz çıktı 2,33 den bugun 1,21 e düşmüş açıklamada düşük oksidatif stres tespit edilmiş yazıyor.test kağıdınsa 1,42 den küçük olması gerek yazıyor.Bakalım canlılık ne alemde

Cok iyi canim

Arkadaslar kaan aydosa mail attım cevabi 30 ocak 2018 de gelicekmis önceden en gec 20 günde gelirdi cok uzun bi sure bu süre sizlerede boyle gecmi geliyor cevap mailleri
evet bu şekilde geç cevap veriyordu bize de malesef hatta eşim bir ara çok sinirlendi bizim için bu kadar önemli bir konu ama doktorumuzla iletişim bile kuramıyoruz diye..neyse geçti gitti mehmet sevki sert eşime varikosel ameliyati yapti, kaan aydos da ilaç tedavisi verdi ikisinden de Allah razi olsun ayni ay hamile kaldım 0 morfoloji ve 6 milyon spermle

canım bişey sorucam bizim morfoloji 0 çıktı normal doktora gittik renkli dopler istedi onda grade 1 varikosel çıktı ameliyat olması gerekirmi acaba eşimin sayısı çok iyi ama morfoloji kötü her doktorda farklı bir şey söylüyor

kızlar bize hoca oksidatif stres +ORP testi yapılacak hasara gerek yok yazmış. Şimdi laboratuvar oksidatıf stres sonucu yolladı başka test yok diyor.canlılık testi bizim için önemliydi o ne diye geçiyor acaba.

çıktıda canlılıkla spermiyogram yok hoca eksik istedi galiba.sadece canlılık 400 tl mi ya geçende dna hasar ros canlılık spermiyogram 850 vermiştik.
Cok yuksek yaa maliyeti laboratuvarlar arasi degisiyo sanirim. Canlilik spermiyogramda cikiyodur spermiyogram istemediniz mi

geçmiş olsun doktor değilim ameliyat olsun olmasın diyemem ama mutlaka 3 4 doktora ayrı ayrı gidin 1 doktorun sözüyle olmaz bu işler malesef. 0 morfoloji ile çocuğu olan çok kişi var rahat ol

kızlar bize hoca oksidatif stres +ORP testi yapılacak hasara gerek yok yazmış. Şimdi laboratuvar oksidatıf stres sonucu yolladı başka test yok diyor.canlılık testi bizim için önemliydi o ne diye geçiyor acaba.
Orp testi canlılık oluyor die biliyorum bizdende istedi siz orp yaptırmadınız mı ? Oksidatif stres 1 haftada cıktı yani demi?

Orp testi canlılık oluyor die biliyorum bizdende istedi siz orp yaptırmadınız mı ? Oksidatif stres 1 haftada cıktı yani demi?
hocanın attığı mailde oksidatif stres +orp(DNA haşarına gerek yok) yazıyor. Eşim örnek verirken göstermiş mesajı şimdi laboratuvarı aradım orp ile oksidatif stres aynı şey diyor canlılık değilmiş. evet 1 haftada çıktı.

şimdi Kaan hocanın sekreterine ulaştım herkes çok şikayetçi cevap verme süresinin uzunluğundan 1 hafta 10 güne kadar düzelecek sitede çalışma yapılıyor dedi artık daha kısa sürede cevaplanacakmış.Biz az önce mail attık cevap tarihi 30 ocak diyor.inşallah hemen düzelir.

Kuzum şimdi bende aradım annexin bağlanması,orp testi dedim bunlar ayrı test die biliyorum hatta hasarda istedi bizden toplamda 702 tl dedi 15 gün içinde hepsi çıkıyor dedi mikrogen acaba annexin bağlanması mı senin dediğin test bide ona bak ama sizde istemediyse onu yaptırma boşuna canım

aynen dediğin gibi orp istemiş tek bizden kaan hocanın sekreteri de önce stres oranına bakar hoca daha sonra diğerlerini ister dedi. Bakalım nasıl devam edicez tedaviye stres düşmüş ocak gibi belli olur durumumuz artık.

kızlar mrb eşim geçen ay mikrotese ameliyatı oldu ama malesef sperm bulunmadı doktor bize bir tane bulunduğunu ama kötü başlı olduğunu söyledi ve 1 sene bekleyin sonra tekrar olabilir belki dedi biz kaan beye gitmedi düşüyorum 5-6 ay sonra sizce kaan hoca nasıl biri bize faydası olurmu nasıl bir hocadır biz isanbulda oturuyoruz bu arada zor oluyormu gidip gelmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…