- 27 Ağustos 2016
- 2.244
- 1.906
- 83
Evet evet kesinlikle üzülecek diye eşim korkuyorum ben teselli ediyorum gülüyorum ne yapalım artık savaşacağız başımıza geldi ise pes etmek yokBazen kadınlar olarak herşeyi omuzlarimiza yüklüyoruz çok ilginç eşimden çok ben istemiyorum çocuğun olmama sebebinin ondan kaynaklandığını.
Başına gelmeyen anlamaz canım keşke anlayışlı olsalar.ama inşallah senin bebeğinde daha hayırlı olur daha sağlıklı olur.guc olunca sonu güzel olur derler ya inşallah bebeklerimiz çok çok iyi velat olurlar bizeEvet elde değil görümcem guruba sürekli oğlunu atıyor ya el insaf daha yeni bebeğimi kaybettim niye anlayışlı değiller niye gözüme sokuluyor bebekler. Sen tembelsin bizim gelin 2. Yapacak diyen insafsızları hiç demiyorum acıklamıyrm da zaten malzeme arıyor insanlar
20si bu yanlış yazmışımKızlar benim eşim ipmryl kullanıyor bakalım Kaan hoca 30gibi cevap verecek degistirmezse ben kafama göre emodex alacağım çünkü bence içeriği en iyi olan o.cok arastirdim
Heleki görümceler ya sanki bilmiyorlar kardeşlerinde sorun var destek olmak yerine cocuklarını kardeşlerin gözüne gözüne sokuyorlar kaynanama dedim bi benim cocugum olmuyor cok mutsuzum cocuk görmek istemiyorum artık etrafımda dedim bilio oğlunda problem oldugunu kızını uyarmıs olmalı ki kızının şiddetli gösterişi azaldı ama devam ederse patlıcam hepsine kimseye eyvallahım yokEvet elde değil görümcem guruba sürekli oğlunu atıyor ya el insaf daha yeni bebeğimi kaybettim niye anlayışlı değiller niye gözüme sokuluyor bebekler. Sen tembelsin bizim gelin 2. Yapacak diyen insafsızları hiç demiyorum acıklamıyrm da zaten malzeme arıyor insanlar
Kaç aydır imprly kullandınız ki cnm bizede verdi bende yanında solgara başladım l arginine q10 carnitineKızlar benim eşim ipmryl kullanıyor bakalım Kaan hoca 30gibi cevap verecek degistirmezse ben kafama göre emodex alacağım çünkü bence içeriği en iyi olan o.cok arastirdim
Görünürde ne spermde nede yumurtada sorun yok.ama transfere bile gidemeden tedavimiz iptal oluyor.Sizin sperm durumu nasılsı problem gözükmüyormu
Canım 50gun oldu muhtemelen bu ayın sonunda bizden testte ister bilmiyorum faydası oldu mu.ama içerik olacak az geliyor bana.birde emodex i çok kullanıp fayda gören var.ben bile 2.dusugumde emodexin 1.kutusu bitmeden hamile kalmıştım diyorum belki 2 3 ay kullansa çok faydası olacakKaç aydır imprly kullandınız ki cnm bizede verdi bende yanında solgara başladım l arginine q10 carnitine
Heleki görümceler ya sanki bilmiyorlar kardeşlerinde sorun var destek olmak yerine cocuklarını kardeşlerin gözüne gözüne sokuyorlar kaynanama dedim bi benim cocugum olmuyor cok mutsuzum cocuk görmek istemiyorum artık etrafımda dedim bilio oğlunda problem oldugunu kızını uyarmıs olmalı ki kızının şiddetli gösterişi azaldı ama devam ederse patlıcam hepsine kimseye eyvallahım yok
Canım DNA hasarı olabilir sizde de öyle görünüyorGörünürde ne spermde nede yumurtada sorun yok.ama transfere bile gidemeden tedavimiz iptal oluyor.
Hasar vardır belki sabırlı ol çıkar tedavisi bulunur insallahGörünürde ne spermde nede yumurtada sorun yok.ama transfere bile gidemeden tedavimiz iptal oluyor.
Canım ya senin yaptığın fesatlık değil sadece biraz ince düşünsün ler istiyorsun.ki buda hassas bir konu ki kadın için böyle birşey istemek çok normalAy bende eşime niye insanlar gözüme sokuyor bebeklerini sürekli grupta paylaşıyor dedim eşimde ne kadar kıskanç fesatsn dedi istemiyorsan çık gruptan diyor asıl problem ki kafa benm eşim ya
O zmn kesin dene size faydası olmus cnmCanım 50gun oldu muhtemelen bu ayın sonunda bizden testte ister bilmiyorum faydası oldu mu.ama içerik olacak az geliyor bana.birde emodex i çok kullanıp fayda gören var.ben bile 2.dusugumde emodexin 1.kutusu bitmeden hamile kalmıştım diyorum belki 2 3 ay kullansa çok faydası olacak
Canm onlar ailelerine laf ettirmezler öyle durumdada bazı şeyleri açık söyleyince kafalarına dank edio anlamıssındır demek istediğimi...Ay bende eşime niye insanlar gözüme sokuyor bebeklerini sürekli grupta paylaşıyor dedim eşimde ne kadar kıskanç fesatsn dedi istemiyorsan çık gruptan diyor asıl problem ki kafa benm eşim ya
İşte yapamıyrm yüzüne vurmak istemiyrm üstüne o üzülecek diye üzülüyorum zor işimizCanm onlar ailelerine laf ettirmezler öyle durumdada bazı şeyleri açık söyleyince kafalarına dank edio anlamıssındır demek istediğimi...
Canim sende o tarz gruplara girip te boş yere canini sıkma.çok çocuklu insanlarla görüşme daha çok uzulursin. Malesef kimsenin umrunda olmuyor.Canım ya senin yaptığın fesatlık değil sadece biraz ince düşünsün ler istiyorsun.ki buda hassas bir konu ki kadın için böyle birşey istemek çok normal
Inşallah canim ya,zaten tek umudum bu test kaldi.Bas kada yapacağımız birşey yok. Rabbim kimseye dermansiz dert vermesin...Canım DNA hasarı olabilir sizde de öyle görünüyor
Geçmiş olsun canım inşallah güzel sonuç alırsınız peki şuan testesteron ve FSH kaçlardaHerkese merhabalar bizde kaan beye gittik Dna hasarimiz yüzde 25 çıktı Kaan bey klomen ve imprly verdi 2 hafta sonraya da fsh ve total testosteron testi istedi hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?