Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bazen kadınlar olarak herşeyi omuzlarimiza yüklüyoruz çok ilginç eşimden çok ben istemiyorum çocuğun olmama sebebinin ondan kaynaklandığını.

Kızlar benim eşim ipmryl kullanıyor bakalım Kaan hoca 30gibi cevap verecek degistirmezse ben kafama göre emodex alacağım çünkü bence içeriği en iyi olan o.cok arastirdim

Bazen kadınlar olarak herşeyi omuzlarimiza yüklüyoruz çok ilginç eşimden çok ben istemiyorum çocuğun olmama sebebinin ondan kaynaklandığını.
Evet evet kesinlikle üzülecek diye eşim korkuyorum ben teselli ediyorum gülüyorum ne yapalım artık savaşacağız başımıza geldi ise pes etmek yok

Başına gelmeyen anlamaz canım keşke anlayışlı olsalar.ama inşallah senin bebeğinde daha hayırlı olur daha sağlıklı olur.guc olunca sonu güzel olur derler ya inşallah bebeklerimiz çok çok iyi velat olurlar bize

Heleki görümceler ya sanki bilmiyorlar kardeşlerinde sorun var destek olmak yerine cocuklarını kardeşlerin gözüne gözüne sokuyorlar kaynanama dedim bi benim cocugum olmuyor cok mutsuzum cocuk görmek istemiyorum artık etrafımda dedim bilio oğlunda problem oldugunu kızını uyarmıs olmalı ki kızının şiddetli gösterişi azaldı ama devam ederse patlıcam hepsine kimseye eyvallahım yok

Kızlar benim eşim ipmryl kullanıyor bakalım Kaan hoca 30gibi cevap verecek degistirmezse ben kafama göre emodex alacağım çünkü bence içeriği en iyi olan o.cok arastirdim
Kaç aydır imprly kullandınız ki cnm bizede verdi bende yanında solgara başladım l arginine q10 carnitine

Kaç aydır imprly kullandınız ki cnm bizede verdi bende yanında solgara başladım l arginine q10 carnitine
Canım 50gun oldu muhtemelen bu ayın sonunda bizden testte ister bilmiyorum faydası oldu mu.ama içerik olacak az geliyor bana.birde emodex i çok kullanıp fayda gören var.ben bile 2.dusugumde emodexin 1.kutusu bitmeden hamile kalmıştım diyorum belki 2 3 ay kullansa çok faydası olacak

Ay bende eşime niye insanlar gözüme sokuyor bebeklerini sürekli grupta paylaşıyor dedim eşimde ne kadar kıskanç fesatsn dedi istemiyorsan çık gruptan diyor asıl problem ki kafa benm eşim ya

Ay bende eşime niye insanlar gözüme sokuyor bebeklerini sürekli grupta paylaşıyor dedim eşimde ne kadar kıskanç fesatsn dedi istemiyorsan çık gruptan diyor asıl problem ki kafa benm eşim ya
Canım ya senin yaptığın fesatlık değil sadece biraz ince düşünsün ler istiyorsun.ki buda hassas bir konu ki kadın için böyle birşey istemek çok normal

O zmn kesin dene size faydası olmus cnm

Canm onlar ailelerine laf ettirmezler öyle durumdada bazı şeyleri açık söyleyince kafalarına dank edio anlamıssındır demek istediğimi...

Canım ya senin yaptığın fesatlık değil sadece biraz ince düşünsün ler istiyorsun.ki buda hassas bir konu ki kadın için böyle birşey istemek çok normal
Canim sende o tarz gruplara girip te boş yere canini sıkma.çok çocuklu insanlarla görüşme daha çok uzulursin. Malesef kimsenin umrunda olmuyor.

Herkese merhabalar bizde kaan beye gittik Dna hasarimiz yüzde 25 çıktı Kaan bey klomen ve imprly verdi 2 hafta sonraya da fsh ve total testosteron testi istedi hayırlısı bakalım
Geçmiş olsun canım inşallah güzel sonuç alırsınız peki şuan testesteron ve FSH kaçlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…