Bu çok iyi o zaman.. Genelde böyle yapmazlar bravo valla Kaan hocayaEvet cnm cevap veriyor bizde muayne olmadan mail attık cevap verdi sağolsun hocamiz
fsh 26.4 ne anlama geliyor ???hoş geldin canımgeçmiş olsun fsh şu an kaç
Bu sizin fsh ınız mı?fsh 26.4 ne anlama geliyor ???
anladım canım henüz daha tüp bebek yaptırmadınız dimi
Kızlar size tavsiyem tüp tedavinize başlamadan önce tüm önlemleri alın.. Şöyle ki; biz 4 micro denedik ve sorunun bende olduğunu amh ımın düşük 0.19 olduğunu söleyip durdular yaşım o zaman 28 şu an 29.. Neyse evet haklıydılar ama ben hep dedim ki bi eşime de bakın! Gittik kendimiz test yaptırdık morfoloji sıfır çıktı. Bu defa doktorlar dedi ki, embriyonuz 5. Güne gidiyor spermde sorun olsa gitmez.. 4 denemenin 2si düşük 1 i dış 1 inegatif oldu. Biz bu arada zannetmeyin istanbul da ürolağa gitmiyoruz! Gidiyoruz hem de en iyi yerlere.. Bu arada eşimde kardiyolog doçent ve bana sürekli kuruntu yaptığımı doktorlardan iyi mi bileceğimi söledi durdu!
Neyse 4. Denemeden sonra doktorun dediği erkekte de sorun olabilir dna hasar ve y kromozom analizi yapılsın testosteron ve fsh bakılsın!! O an gercekten kan beynime sıçradı. Bunu sölemek için 4 denemenin olması mı gerekiyordu ben denek miyim benim canım yok mu? Hadi maddiyatı geçtim ama ya psikolojik ve fizyolojik etkileri? Ya ama sizin amh ta düşüktü embriyo da 5. Güne gidince biz size yoğunlaştık dediler!
Şimdi benim 1 senem boşuna gitti eşim tedavi olsa 3 ay en az zaman lazım. Ya 3 ay sonra yumurtam olmazsa kim vericek hesabını?? Tabi ki tek bedel ödeyecek benim ve koca kafalı eşim!
Cnm benim o kdar güzel yazmışsın ki hatırlarsan biz seninle konuşmuştuk.. ama gel gelelim ki dr gidiyoruz paraları alıp bizlerle ilgilenmiyorlar artık o kadar korkuyorum ki dr gitmeye bende tüp bebek yaptığım zaman hiç birseye bakmadılar benim kendiliğimden yapmış olduğun tahliller vardı dr ona baktı sadece tmm dedi eşimin sperm sayısı 0 çıkmasına rağmen dediler ki tüp bebeğe hazırmısınız.... tabi bizde evettt dedik ama bize demediler ki gidin tedavi olun sonra tekrar gelin diye biz hemen 15 gün içinde tüp bebeğe başladık ama sonuç negatif olunca bende buralardan araştırdım o kadar buyuk hata yapmışım ki hemen başlayarak ama acemilik işte... yapacak birsey yoktu... bakalım artıkkk şimdi neler olacak inşallah kaan hoca olumlu birşeyler söylerde biraz toparlanır kendimize geliriz sıkma canını sende ALLAHIN izniyle herşey çok güzel olacak burda senin müjdeli haberini de alacaz cnm benimKızlar size tavsiyem tüp tedavinize başlamadan önce tüm önlemleri alın.. Şöyle ki; biz 4 micro denedik ve sorunun bende olduğunu amh ımın düşük 0.19 olduğunu söleyip durdular yaşım o zaman 28 şu an 29.. Neyse evet haklıydılar ama ben hep dedim ki bi eşime de bakın! Gittik kendimiz test yaptırdık morfoloji sıfır çıktı. Bu defa doktorlar dedi ki, embriyonuz 5. Güne gidiyor spermde sorun olsa gitmez.. 4 denemenin 2si düşük 1 i dış 1 inegatif oldu. Biz bu arada zannetmeyin istanbul da ürolağa gitmiyoruz! Gidiyoruz hem de en iyi yerlere.. Bu arada eşimde kardiyolog doçent ve bana sürekli kuruntu yaptığımı doktorlardan iyi mi bileceğimi söledi durdu!
Neyse 4. Denemeden sonra doktorun dediği erkekte de sorun olabilir dna hasar ve y kromozom analizi yapılsın testosteron ve fsh bakılsın!! O an gercekten kan beynime sıçradı. Bunu sölemek için 4 denemenin olması mı gerekiyordu ben denek miyim benim canım yok mu? Hadi maddiyatı geçtim ama ya psikolojik ve fizyolojik etkileri? Ya ama sizin amh ta düşüktü embriyo da 5. Güne gidince biz size yoğunlaştık dediler!
Şimdi benim 1 senem boşuna gitti eşim tedavi olsa 3 ay en az zaman lazım. Ya 3 ay sonra yumurtam olmazsa kim vericek hesabını?? Tabi ki tek bedel ödeyecek benim ve koca kafalı eşim!
Evet canım hatırlamaz mıyım hiç konuştuğumuzu. Bak sen ilk denemede anlamışsın olayı. Biz körükörüne 4 deneme yaptık ama zararın neresinden dönsek kardır.. Sen de sorun yoktu hiiiç acele etme eşin tedavi olsun ondan sonra gerekirse sperm dondurur micro denersiniz.. Şimdi bende hem yumurta olmazsa korkusu hem de eşim için geç mi kaldık korkusu aldı başını gidiyor... O nedenle tavsiyem maddi durumunuz el vermese dahi devlet hastanelerinde tüm testleri yaptırın hem kadın hem erkek ondan sonra micro amenna! Bugün çok yakın bi arkadaşımla dertleştik kızdan ne hsg istemişlerdi ne de eşinden spermiyogram.. Neyse izah ettim dinledi yaptırdı 2 tüpü tıkalı eşinde morfoloji sıfır ve ileri hareket 1!! Şimdi yazık günah değil miydi körü körüne deneseydiler.. Allah hepimizin yardımcısı olsun.. İnşallah hepimizin hayırlısıyla buralara verecek güzel haberleri olurCnm benim o kdar güzel yazmışsın ki hatırlarsan biz seninle konuşmuştuk.. ama gel gelelim ki dr gidiyoruz paraları alıp bizlerle ilgilenmiyorlar artık o kadar korkuyorum ki dr gitmeye bende tüp bebek yaptığım zaman hiç birseye bakmadılar benim kendiliğimden yapmış olduğun tahliller vardı dr ona baktı sadece tmm dedi eşimin sperm sayısı 0 çıkmasına rağmen dediler ki tüp bebeğe hazırmısınız.... tabi bizde evettt dedik ama bize demediler ki gidin tedavi olun sonra tekrar gelin diye biz hemen 15 gün içinde tüp bebeğe başladık ama sonuç negatif olunca bende buralardan araştırdım o kadar buyuk hata yapmışım ki hemen başlayarak ama acemilik işte... yapacak birsey yoktu... bakalım artıkkk şimdi neler olacak inşallah kaan hoca olumlu birşeyler söylerde biraz toparlanır kendimize geliriz sıkma canını sende ALLAHIN izniyle herşey çok güzel olacak burda senin müjdeli haberini de alacaz cnm benim
benden de hiç bir tahlil istemediler bende sizlerin sayesinde bilgilendim ama hsg falan da istemediler sence ben yaptırayım mı tüp bebekte hsg ye gerek var mı???Evet canım hatırlamaz mıyım hiç konuştuğumuzu. Bak sen ilk denemede anlamışsın olayı. Biz körükörüne 4 deneme yaptık ama zararın neresinden dönsek kardır.. Sen de sorun yoktu hiiiç acele etme eşin tedavi olsun ondan sonra gerekirse sperm dondurur micro denersiniz.. Şimdi bende hem yumurta olmazsa korkusu hem de eşim için geç mi kaldık korkusu aldı başını gidiyor... O nedenle tavsiyem maddi durumunuz el vermese dahi devlet hastanelerinde tüm testleri yaptırın hem kadın hem erkek ondan sonra micro amenna! Bugün çok yakın bi arkadaşımla dertleştik kızdan ne hsg istemişlerdi ne de eşinden spermiyogram.. Neyse izah ettim dinledi yaptırdı 2 tüpü tıkalı eşinde morfoloji sıfır ve ileri hareket 1!! Şimdi yazık günah değil miydi körü körüne deneseydiler.. Allah hepimizin yardımcısı olsun.. İnşallah hepimizin hayırlısıyla buralara verecek güzel haberleri olur
Yani tabi şimdi ben bunları yazarken ben yandım siz yanmayın mantığı ile belki duygusallıkla yazıyorum.. İlk micromdan önce direkt hsg istemişlerdi temiz çıkmıştı doktorun yorumu tüp tıkalı bile olsa hidrosalpenks sızıntı yoksa bizim için önemli değil olmuştu.. Çok pahallı yada çok acı veren bişey değil iyi ellerde çekilirse. Siz eşinin tedavisine odaklanın yeni gittiğin merkez isterse çektirirsin canım ben bişey demeyeyim şimdi...benden de hiç bir tahlil istemediler bende sizlerin sayesinde bilgilendim ama hsg falan da istemediler sence ben yaptırayım mı tüp bebekte hsg ye gerek var mı???
benden de hiç bir tahlil istemediler bende sizlerin sayesinde bilgilendim ama hsg falan da istemediler sence ben yaptırayım mı tüp bebekte hsg ye gerek var mı???
tmm cnm benim tşk ederim be bunu dr sorayım..Yani tabi şimdi ben bunları yazarken ben yandım siz yanmayın mantığı ile belki duygusallıkla yazıyorum.. İlk micromdan önce direkt hsg istemişlerdi temiz çıkmıştı doktorun yorumu tüp tıkalı bile olsa hidrosalpenks sızıntı yoksa bizim için önemli değil olmuştu.. Çok pahallı yada çok acı veren bişey değil iyi ellerde çekilirse. Siz eşinin tedavisine odaklanın yeni gittiğin merkez isterse çektirirsin canım ben bişey demeyeyim şimdi...
Hayır canım randevu alinca zaten cevap veriyor. Biz nisanda muayene oucazSeval merhaba bende tüm testleri tamamlayıp mail atmayı düşünüyorum. Peki siz gidip muayene oldunuzmu? Yani muayene olmayanlara cevap veriyormu?
Canim istanbula gidip yaptrcaz bakalım artık. Moralim cok bozuk ya.ben uc defa tup bebek yaptim. Hep sebepsiz infertilite dediler. En son doktor morfolojide biraz problem var dedi. Ben açıkçası sevindim bi sebep bulduk diye. Bu beni cok üzüyor. Sebep yok ama gebelik de yok. Şimdi kaan hoca bi sorun görünmüyor ama dna hasar a da bakalim dedi Melekim ya bilmiyorum kinerede yaptırıcaksınız testinizi güzel sonuçlarınız çıkar inş
eşimin sonucu buBu sizin fsh ınız mı?
şuan ameliyattan sonra nebido iğne oldu ve klomen kullanıyoruz başka bişey yaptığımız yokBide yazmissin caniimm yanii bukadarda yanlislik olmaaz bizleri ne olarak görüolar anlamadmm gercekden allah sonumuzu hayretsiin siz neler yapiyosunuz suan
şuan ameliyattan sonra nebido iğne oldu ve klomen kullanıyoruz başka bişey yaptığımız yok
fsh çok yüksek testis sperm üretemiyo canım azolumusunuzfsh 26.4 ne anlama geliyor ???
canım bu iğnenin tek başına etki etmiyceni hocanın kendi agzından duydum onun için bize yanına ovitrelleyi vermişti.size neden böyle?Bizde choriomon igne basliycaz yrn 1 ay kullanin dedi sora tekrar tahlilleri yapdirin dedi bakaalmm insallah spermler olgunlasirdaa bebislermiizz oluuur saglikli hayirlii 6aya kadar sürebilir tedavi dedi doktoor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?