Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bizden hic istememisdi dna hasar testii neden acabaa
canım siz zaten azolu hastasınız sizde dna hasar testi olmaz sperm yok neye bakılcak.bizden istedi gittik yaptırdık hiç bişey cıkmadı laboratuar daki kadın yanlışlık olmasın dedi hocada sonra kusura bakmayın yalnış oldu dedi olan benim 250tl oldu.

Haaa anladm sperm olanlara yapiyolar yanii ne sacmaa yanlislikmi olurmuuus hersey para zaten hem maddi hem manevi cöküyoruzzz

Haaa anladm sperm olanlara yapiyolar yanii ne sacmaa yanlislikmi olurmuuus hersey para zaten hem maddi hem manevi cöküyoruzzz
varya yeminlen hocaya email attım hocam biz azoluyuz dna oluyomu diye hocada dedimi yapın yaz mış.ne yapıcan yaptırmayıp neyse sağlık olsun giden para olsun diyoruz diye diye maddi anlamda çöküyoz.

varya yeminlen hocaya email attım hocam biz azoluyuz dna oluyomu diye hocada dedimi yapın yaz mış.ne yapıcan yaptırmayıp neyse sağlık olsun giden para olsun diyoruz diye diye maddi anlamda çöküyoz.

Bide yazmissin caniimm yanii bukadarda yanlislik olmaaz bizleri ne olarak görüolar anlamadmm gercekden allah sonumuzu hayretsiin siz neler yapiyosunuz suan

Buses ="btusss, post: 39169262, member: 649054"]Bide yazmissin caniimm yanii bukadarda yanlislik olmaaz bizleri ne olarak görüolar anlamadmm gercekden allah sonumuzu hayretsiin siz neler yapiyosunuz suan[/QUOTE]
Btusss cnm sizde spermler dondurulmuş muydu

Buses ="btusss, post: 39169262, member: 649054"]Bide yazmissin caniimm yanii bukadarda yanlislik olmaaz bizleri ne olarak görüolar anlamadmm gercekden allah sonumuzu hayretsiin siz neler yapiyosunuz suan
Btusss cnm sizde spermler dondurulmuş muydu[/QUOTE]

Hayir canimmm sesim igneye basliycak pazartesi mikro tese olmusdu olgunlasmamisdi smdi igneyle olgunlasip tekrar tese olcak insallah

ost: 39169415 .!.:
Btusss cnm sizde spermler dondurulmuş muydu

Hayir canimmm sesim igneye basliycak pazartesi mikro tese olmusdu olgunlasmamisdi smdi igneyle olgunlasip tekrar tese olcak insallah[/QUOTE]
Hadi cnm insallah olumlu sonuç alirsin

Insallah caniiimmm 1 ay sora tahlilleri tekrarlayiin dedi insallah degisiklik oluur ya

Seval merhaba bende tüm testleri tamamlayıp mail atmayı düşünüyorum. Peki siz gidip muayene oldunuzmu? Yani muayene olmayanlara cevap veriyormu?
Evet cnm cevap veriyor bizde muayne olmadan mail attık cevap verdi sağolsun hocamiz

canım sizin adınıza sevindim hasarınız çok fazla değil sanırım
emodexs çok iyi bi ilaç eşimde kullandı
fsh testini ihmal etmeyin
inş kısa zamanda güzel sonuç alırsınız

inş kaan hoca hepimizin hamile kalmasına vesile olacak Allahın izniyle
bizde bir sürü dr lara gittik ama ilaçlarla zamanımızı ve paramızı çalmaktan başka bişey yapmadılar
randevu tarihiniz yaklaştıkça heyacan yapıyosunudur bak göreceksin kaan hoca çare bulacak derdinize inş....

Slm hanimlar bizde kaan beyde tedaviye basladik 1 ay oldu igne kullaniyor esim bizdeki problem AZFC delesyonu varmi aranizda bizim gibi olan

aramıza hoş geldin canım
sizde kromozomlarda damı sorun var
hangi iğneyi kullanıyosunuz peki...

hoş geldin canım geçmiş olsun fsh şu an kaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…