Cevap geldi kızlar. Dna hasar testi istemiş. Onu da yaptiralim bakalım
canım siz zaten azolu hastasınız sizde dna hasar testi olmaz sperm yok neye bakılcak.bizden istedi gittik yaptırdık hiç bişey cıkmadı laboratuar daki kadın yanlışlık olmasın dedi hocada sonra kusura bakmayın yalnış oldu dedi olan benim 250tl oldu.Bizden hic istememisdi dna hasar testii neden acabaa
canım siz zaten azolu hastasınız sizde dna hasar testi olmaz sperm yok neye bakılcak.bizden istedi gittik yaptırdık hiç bişey cıkmadı laboratuar daki kadın yanlışlık olmasın dedi hocada sonra kusura bakmayın yalnış oldu dedi olan benim 250tl oldu.
varya yeminlen hocaya email attım hocam biz azoluyuz dna oluyomu diye hocada dedimi yapın yaz mış.ne yapıcan yaptırmayıp neyse sağlık olsun giden para olsun diyoruz diye diye maddi anlamda çöküyoz.Haaa anladm sperm olanlara yapiyolar yanii ne sacmaa yanlislikmi olurmuuus hersey para zaten hem maddi hem manevi cöküyoruzzz
varya yeminlen hocaya email attım hocam biz azoluyuz dna oluyomu diye hocada dedimi yapın yaz mış.ne yapıcan yaptırmayıp neyse sağlık olsun giden para olsun diyoruz diye diye maddi anlamda çöküyoz.
Btusss cnm sizde spermler dondurulmuş muydu[/QUOTE]Buses ="btusss, post: 39169262, member: 649054"]Bide yazmissin caniimm yanii bukadarda yanlislik olmaaz bizleri ne olarak görüolar anlamadmm gercekden allah sonumuzu hayretsiin siz neler yapiyosunuz suan
ost: 39169415 .!.:Btusss cnm sizde spermler dondurulmuş muydu
Seval merhaba bende tüm testleri tamamlayıp mail atmayı düşünüyorum. Peki siz gidip muayene oldunuzmu? Yani muayene olmayanlara cevap veriyormu?Cevap geldi kızlar. Dna hasar testi istemiş. Onu da yaptiralim bakalım
Evet cnm cevap veriyor bizde muayne olmadan mail attık cevap verdi sağolsun hocamizSeval merhaba bende tüm testleri tamamlayıp mail atmayı düşünüyorum. Peki siz gidip muayene oldunuzmu? Yani muayene olmayanlara cevap veriyormu?
Merhaba canım dna hasar testi sonucumuz %23 çıkmış, hemen hıcaya yazdık tabi, 2 gün içinde sağolsun cvp yazdı, klomen ve emodex vermiş. Bir ay kullan demiş, bir ayın sonunda fsh ve testesteron testlerinin yanında, karaciğer enzimleri ile ilgiki birkaç test vermiş, yap gönder demiş. Bu arada tavsiye ettiği bşr çok yiyecek maddesini araştırdığımda karaciğerde biriken toksinlerin ayılmasına yardımcı olduğunu gördüm. Hocamız kenfi sitesindede yazmış. Eşkerimizin kullandığı bu hırmon ilaçları karaciğeri zorlayan ikaçlar olduğu için vede uzun bir süreçte kullanmaları gerektiği için hoca bu besinlerle hasarı önlemeye çalışıyor.
inş kaan hoca hepimizin hamile kalmasına vesile olacak Allahın izniyleCnm bizde ki sorun eeşim azosperm ama genetik değil sanırım geçirmiş olduğu bir ateşli hastalıktan olmuş bir defa mikro teseyaptık Sperm bulundu ama tüp bebek yaptigimiz da sonuç negatif oldu Adana özel Doktorlara gittik üroloji Dr. Ama ilk muayenede para alıp ilgileniyorsanız sonra ise yyüzümüze bile bakmadilar kaan hocayi cok arastirdim hep olumlu seyler duyiyorum insallah bizlerede eli ugurlu gelir evet randevu ye daha var ama aslinda nisanin sonuna vermisle di benim esimin de sinavlari var nisan da rica edimce mart 19 verdiler
anladım canım henüz daha tüp bebek yaptırmadınız dimiAmiin caniim insallah bizkasimda baladik aralikda mikro tese oldu esim
sayılarınız kaç peki ne kadar zamandır bebek istiyodunuzmorfoloji ve hareket azlığı canım
Slm hanimlar bizde kaan beyde tedaviye basladik 1 ay oldu igne kullaniyor esim bizdeki problem AZFC delesyonu varmi aranizda bizim gibi olan
hoş geldin canımBiz de Kaan Aydosla görüştük mail atmıştım ayrıntılı tüm tahlil sonuçları ve özgeçmiş geçirilen hastalık kullanılan ilaç vs bir gün sonra geri dönüş yaptı çok da ayrıntılı güzel bir maille iki ilaç önerdi ve 2 hafta sonra tahlil sonuçlarını mail ile istediiçimi ferahlattı maildeki açıklamaları bile umarım güzel gelişmeler yaşarız hepimiz :) azasprrmi bizim problemimiz ve fsh hormonu oldukça yüksek ilk etapta inflamasyon ve iltihap ihtimali olabilir demiş bakalım by iki hafta sonra sonuçlarımız nasıl olacak. Bizim ilk tedavi başlangıcı başka bir yere gitmedik henuz
ben bilmiyorum canım belki bilen arkadaşlar vardırArkadaslar aranizda choriomon 5000lik igne kullanan oldumuu kaan bey esime yazmiis kullan diye
nerede yaptırıcaksınız testinizi güzel sonuçlarınız çıkar inşCevap geldi kızlar. Dna hasar testi istemiş. Onu da yaptiralim bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?