,çok uzaktaymışsın canım benim... ilk kez duyuyorum keçiboynuzunun spermi olmayana yaramadığını evet bizde sperm var
sizde kaan hocanın hastasıydınız dimi taa avusturyadan mı geliyosunuz kaan hocaya
Kızlar meraba kaan hocanın hastaları olarak hepimiz bir sayfada buluşalım nereye bakiyorsam ayrı ayrı yerlerde yazı yazıyoruz bir yerde başlayalım ki bir birimiz yardım edelim canlar bizde kaan hocadan randevu aldık 19 Martta gidiyoruz yanına
Sagol cnm ben de mail attim 3 gün içinde geri dönüş sağlandı eşimin kullandığı ilaçlar vardı onu bırakıp 3 hafta sonra tahlil yapın dedi onları yapacaz inşallah martta gidecek bakalım hayırlısı olumlu sonuç aliriz[/QUOTE]E="btusss, post: 39110166, member: 649054"]Hayirlsi olsun canim bizede cuma günü cvp yazacak ne gibi bi tedavi vercek bakalm
Evet saracoglunu dinlee öyle diyoo ben yedirmiyorm sadece kürünü yapdiriyoom ama sizde varmis sperm bizde hic yok
Evet caniimm öyle yapiyoruz burdakilrr hem maddi acidan hemde manevi acidan ümitsiz konusdulR ümit yok diyip kestirip attilar sagolsunn kaan hoca cok icten güvenilir konusduu bizde cagrdiginda gidiyoruz daha dogrusu esim gidiyo ben gidemiyormm
hoş geldin canım biz burada konuşuyoruz tedavilerimizi sende katılabilirsinKızlar meraba kaan hocanın hastaları olarak hepimiz bir sayfada buluşalım nereye bakiyorsam ayrı ayrı yerlerde yazı yazıyoruz bir yerde başlayalım ki bir birimiz yardım edelim canlar bizde kaan hocadan randevu aldık 19 Martta gidiyoruz yanına
Merhaba canım dna hasar testi sonucumuz %23 çıkmış, hemen hıcaya yazdık tabi, 2 gün içinde sağolsun cvp yazdı, klomen ve emodex vermiş. Bir ay kullan demiş, bir ayın sonunda fsh ve testesteron testlerinin yanında, karaciğer enzimleri ile ilgiki birkaç test vermiş, yap gönder demiş. Bu arada tavsiye ettiği bşr çok yiyecek maddesini araştırdığımda karaciğerde biriken toksinlerin ayılmasına yardımcı olduğunu gördüm. Hocamız kenfi sitesindede yazmış. Eşkerimizin kullandığı bu hırmon ilaçları karaciğeri zorlayan ikaçlar olduğu için vede uzun bir süreçte kullanmaları gerektiği için hoca bu besinlerle hasarı önlemeye çalışıyor.sayılarınız kaçtı canım sayılar kaç olunca aşılama yapıyolar
evet doğru diyosun tüp bebek merkezleri asıl soruna odaklanmıyor hiç bizaman direk kadını alıp tedaviye başlıyolar fakat kötü spermle yapılan tüp bebeklerde olumsuz sonuçlanıyor
sonuçlarını gönderdin mi kaan hocaya ne dedi hasaar hakkındabizimde bunca zamandır hormonlara bakılmamıştı basit bi sorun ama önemli bi sorun
hepimiz beklemeyelim inş daha fazla arasıra yaz durumunuzu
Cnm bizde ki sorun eeşim azosperm ama genetik değil sanırım geçirmiş olduğu bir ateşli hastalıktan olmuş bir defa mikro teseyaptık Sperm bulundu ama tüp bebek yaptigimiz da sonuç negatif oldu Adana özel Doktorlara gittik üroloji Dr. Ama ilk muayenede para alıp ilgileniyorsanız sonra ise yyüzümüze bile bakmadilar kaan hocayi cok arastirdim hep olumlu seyler duyiyorum insallah bizlerede eli ugurlu gelir evet randevu ye daha var ama aslinda nisanin sonuna vermisle di benim esimin de sinavlari var nisan da rica edimce mart 19 verdilerhoş geldin canım biz burada konuşuyoruz tedavilerimizi sende katılabilirsin
daha varmış randevunuza sizin sorun ne tam olarak
bende keçiboynuzu özü yediriyorum eczaneden aldımAllah emeklerinizi karşılıksız bırakmaz inş ne zamandır kaan hocayla tedavidesiniz
morfoloji ve hareket azlığı canımısırganda spermler için faydalıymış tavsiye etti kaan Aydos ben sabah akşam içiriyorum eşime inş şifalı olur
sizin sorun ne
Canim sperm sayiniz nasıl pekimorfoloji ve hareket azlığı canım
Biz de Kaan Aydosla görüştük mail atmıştım ayrıntılı tüm tahlil sonuçları ve özgeçmiş geçirilen hastalık kullanılan ilaç vs bir gün sonra geri dönüş yaptı çok da ayrıntılı güzel bir maille iki ilaç önerdi ve 2 hafta sonra tahlil sonuçlarını mail ile istediiçimi ferahlattı maildeki açıklamaları bile umarım güzel gelişmeler yaşarız hepimiz :) azasprrmi bizim problemimiz ve fsh hormonu oldukça yüksek ilk etapta inflamasyon ve iltihap ihtimali olabilir demiş bakalım by iki hafta sonra sonuçlarımız nasıl olacak. Bizim ilk tedavi başlangıcı başka bir yere gitmedik henuz
Canim sayiniz kaçtımorfoloji ve hareket azlığı canım
sınırdaymışız canımCanim sayiniz kaçtı
Evet canim bizede onu verdi 1 ay oldu kullaniyor .size nekadar önermisArkadaslar aranizda choriomon 5000lik igne kullanan oldumuu kaan bey esime yazmiis kullan diye
Evet canim bizede onu verdi 1 ay oldu kullaniyor .size nekadar önermis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?