zuzummm seni bi yakalasam sorucamda massallah hemen arazi oluyorsun hee guclubacismile yerimsenibendilem ilk aylar için bi kaç hastane çıkışı al yetiyo
ilk zamanlar göbeği düşene kadar çıtçıtlı body giydirilmiyo zaten yandan bağcıklılar iyi oluyo
sonrada en iyi şeyler çıtçıtlı body ler
rabbim sağlıcakla kavuştursun
canım doktorlar inana hiç dogumla ilgili bişey sölemedi çunku tek dertleri kalabildikleri kadar kalmaları doktorumuzun tek amacı suan 28. haftayı tamamlayabilmek baskada bişey yok sonrada onlara kalmış canları ne zaman isterlerse o zaman gelicek kızlarım ama tahmini ben senden gene 1 ay önce dogum yapmış olurum
aminnn canım yaaa aminnn korkular sarıyo rüyalarımı her gece rüyalarımda doguruyorum inşallah kalabildikleri kadar kalır bebeklerim canım yani kızlarımmm üçümüzde kızız teyzesi yaramaz kızlarr hemde bütün gun tekmeliyolar beni
aminnnn canımm aminnn onlara feda olsun annesii ALLAHIMA emanetlerrr inşallah sağlıkla gelsinde kızlarımmızz
dün baska bır doktora gıttım eger bır aksılık olmazsa buna devam ederım herhalde progestanı gunde 3 tane alttan fıtıl olarak alıyorum akıntım ve kasık agrım kesıldı dune gore yınede korkuyorum
insallah bende duyarım ınan cok korkuyorum dısarı bıle 3 gundur cıkmıyorum yorulmamak ıcın kese gecen cumedan dune kadar gelısmıs dedı doktor sızce bu ıyımıdır yanı yakında kalp atıslarını duyarmıyımbilmiyorumkismile
herkese hayırlı günler canlara.s.
kızlar bu sabah idrar testi yaptım ve ikinci çizgi net gözüktü....
http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...hamis-kalamayan-bayanlarin-listesi-10023.html
yok canım doğal yoldan...fadık tup bebekmı yaptırmıstın ?
senın adına cok sevındım
canım benimŞenizcanım artık senide bu topikte göreceğiz inşallah oleyyyyyyyyyyyy:teytey::teytey::teytey:
canım bende 8.haftada duydum kalp atışını,merak etme duyacaksın sende pıtpıtlarını.olumunekankayizsmile
ay maşallah canım çok sevindim sonuna kadar böyle devam eder inşallah
amin canım sağolopuyorumnanaktanfadikcim allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin
aramiza hosgeldin
bnde hamıle olarak gelmek ıstıyorum bu topıge((((
insallah bende duyarım sagolasın sence kesenın buyumus gelısmıs olması ıyıye gıdıyor anlamını tasırmı bilmiyorumkismile
fadiğim çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin.
Fadiğimmmmmmmmmmmmmm canımmm benim şuan ağlıyorummm çok duygulandımmmm
canimm cok sükür iyiyim,sen nasilsin?cucum sen nasılsın nasıl gidiyor hamişlik?oğlun olacakmış allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin.
canimm cok sükür iyiyim,sen nasilsin?
bikac gündür nefes almakta zorlaniyorum o kadar,ilerde dahada artar büyük ihtimalle..
sagol canim,oglusum olcak kismetse..
herkese hayırlı günler canlara.s.
kızlar bu sabah idrar testi yaptım ve ikinci çizgi net gözüktü....
http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...hamis-kalamayan-bayanlarin-listesi-10023.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?