Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
zuzummm seni bi yakalasam sorucamda massallah hemen arazi oluyorsun hee guclubacismile yerimseniben
ben 3 takim zibin aldim,yeter mi bacim göbisi düsene kadar?icinde mendil gibi bi parca oluyor ve bi kat daha zibin gibi bisi var..
yüksek tecrübelerinden mahrum birakma kiz bizi aaaa Şeniz

özlemcimm sende dahil hepiniz dualarimdasiniz..sag salim gelsin minik prenseslerin insallah..dururlar annesi,seni üzmezler insallah..cok sükür yariladin coktan yolu,bundan sonrada sag salim tam günlerinde gelsinler insallah..
tekmelemezler mi cadilar,icerde kim bilir ne muzurluklar yapiyorlardir

canım bende 8.haftada duydum kalp atışını,merak etme duyacaksın sende pıtpıtlarını.olumunekankayizsmile

insallah bende duyarım sagolasın sence kesenın buyumus gelısmıs olması ıyıye gıdıyor anlamını tasırmı bilmiyorumkismile

tabiki canım büyümesi gerekl, bebek içinde büyüyecek.benim doktorum keseyi görünce işte bebeğin evi kesin hamilesin dedi.merak etme gidince hem bebişini görür hemde kalp atışlarını duyarsın.

canimm cok sükür iyiyim,sen nasilsin?
bikac gündür nefes almakta zorlaniyorum o kadar,ilerde dahada artar büyük ihtimalle..
sagol canim,oglusum olcak kismetse..

oo demek şimdiden anneyi yormaya başladı yaramaz.işallah artmaz sağlıkla geçirirsin 9 ayı.bizimde kızımız olacak teyzesi nasipse işallah.sağlıkla gelsinler işallah.

herkese hayırlı günler canlara.s.

kızlar bu sabah idrar testi yaptım ve ikinci çizgi net gözüktü....

http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...hamis-kalamayan-bayanlarin-listesi-10023.html

:1shok: :1shok: :1shok: :1shok:canımmmmm şoklardayım ne diyceğimi bilemedim okadar sevindimki anlatamam :lepi: ne kadar güzel bi haber bu böyle rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin canım inşallah sorunsuz bi hamilelik geçirirsin ayy ne yazıcağımı bilemiyom elim ayağım birbirine dolandı çok mutluyum senin adına sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…