geldim canımmmm ben iyiyim şükürler olsun göbeği büyütüyorum şu 5-6 haftayıda atlatsam korkum kalmayacak ama bakalım ALLAHIMın dediği olur RABBİM ne yazdı kaderimize eet meryemin riskli gunleri geçti şükürler olsun artık dogsada bebekleri yasarlar şükürler olsun darısı bizlerin basına canım
gunaydınnn şekerlerimmmm
aminnnn canımslm kizlar nasilsiniz biz iyiyiz allaha sukur dr kontrolumuz cok iyi gecti allaha sukur hersey yolunda
ozlemcim senacim korkmayin bol bol dua edin allahim sizede benim haftalari gostersin insallah
bu arada kizlarim 1200 gr olmuslar masallah onlara rahmimde aciklik da kisalmada yok cok sukur dr cok iyi dedi
evet canım agırlaştım bende pazartesi gidicem bakalım kızlarım kaç gram olmuşklar çok merak ediyorumbende yanma yok ama bulantı devam ediyo onuda sakızla yada topitopla çözmeye çalışıyorum geciyo ekşimem var sadece halen ama yanma olucaktır çunku daha küçük benimkiler bunun üç katı daha büyüdüklerini düşünemiyorum yaaa karnım felan çatlamaya basladı sanki benim sende varmı ?ozlemcim nasilsin canim sende agarlasmisindir artik
ben iyice agarlastim bide midem cok yaniyo azcik bisey yedigimde hemen sisiyorum yemek yiyemiyorum zaten kiloda almiyorum ama allahtan kizlarim aliyo
dinlen canım bol bol az kaldı çok az sabretmeryemim maşallah maşallah tütüttüttütütüü........kız kocamansındır sen şimdinerdeyse 4 kg bebekler maşalah allahım esirgesin...biz de görür müyüz dersin...benim 2 taneyle bile kısalma oldu yaaa....niye böle yapıyo bu bebişler beni üzüyo...
maşşallahhh canım oluşun her fotoda dahada büyümüş oluyoEki Görüntüle 50366
Merhaba arkadaşlar tatildeydik o yüzden uzun zamandır yoktum. Umarım herkes iyidir. Ekte oğlumun resmini yolluyorum. Kız bebek bekleyenler özellikle dikkatli baksınlar.
Umarim sağlıcakla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız.
özoşum nasılmış bizim küçük cadılar. hazırlıklara başladınmı canım. ayyyy sen şimdi aldınmı 3 tane alıyosun dimi hediye getirende 3 tane getiriyo dimi ( hediye getirende diyodur bak bak birde değil 3 tane hediye alacaz şimdi çok masraflı oldu bunlar diyodur kız)))))))) oda güzel yaaaa. allahım esirgesin allahım yardımcın olsun canım
massallah canim ogluna,allah bagislasin..
selam canim,evet cabuk bitti..
Alismistik tatilin keyfine,sicagina..ama simdi yine totomuz donuyor burda boshayallersmile
cok güzel gecti sükür canim,oglusla yüzdük bol bol:asigim:
Pofidigim büyüyor teyzesi allahin izniyle,sizin pofidikleri takip ediyor,massallah hepsinee
Senin bebis nasil?annesini üzmüyor degil mi?
bosver canim,benimde doktorum gitme deseydi asla gitmezdim..oh ne güzel tatilin tadını çıkarmışsın
iyi yapmışsın valla ben bu sene bi yere gidemedim
korktum açıkçası biraz sorunluyduya benim bu senede böyle geçsin dedim
seneye kızımla beraber gideriz inşallah yok teyzesi
artık üzmüyo beni meleğim güzel güzel anlayışıyoruz
inşallah sonuda böyle güzel olur
ne güzel hepimiz peşpeşeyiz valla
doğumlar arka arkaya olucak kısmetse
kızlar benim kuzenimde ankarada tüpbebek yaptırdı 3. denemesiydi şimdilik pozitif sonucu aldık değeri 300 lere çıktı hayırlısı ile cuma tekrarlanacak testi tekrar katlanır inşallah bir tedavi daha pozitifle sonuçlanmış olacak inşallah. her pozitif sonuçta çok seviniyorum çok mutlu oluyorum ya. darısı diğer tüm arkadaşlarımıza
slmmmm
nasilsiniz kizlar, bebisler nasil?
meryem canim insallah sonuna kadar boyle gidersin pesindende bizler saglikla sonunda bebislere kavusuruz insallah, allah yardimcimiz olsun....
dun bizde doktora gittik allaha sukur hersey yolunda,bizim bebis kesin erkek, dun heyecan yaptim ya bugune kadar aldiklarim bosaysa diye doktorun erkege benziyo demesi bile bana yetmisti bi suru seyler aldim artik gonul rahatligiyla alisverise tam gaz devam))
slmmmm
nasilsiniz kizlar, bebisler nasil?
meryem canim insallah sonuna kadar boyle gidersin pesindende bizler saglikla sonunda bebislere kavusuruz insallah, allah yardimcimiz olsun....
dun bizde doktora gittik allaha sukur hersey yolunda,bizim bebis kesin erkek, dun heyecan yaptim ya bugune kadar aldiklarim bosaysa diye doktorun erkege benziyo demesi bile bana yetmisti bi suru seyler aldim artik gonul rahatligiyla alisverise tam gaz devam))
enikazya seninde doktorun acayipmiş gerçekten sanırım bi sonraki randevüyü doğum yaptıktan sonra verirsen doktorunu değiş bence.
slm kizlar nasilsiniz biz iyiyiz allaha sukur dr kontrolumuz cok iyi gecti allaha sukur hersey yolunda
ozlemcim senacim korkmayin bol bol dua edin allahim sizede benim haftalari gostersin insallah
bu arada kizlarim 1200 gr olmuslar masallah onlara rahmimde aciklik da kisalmada yok cok sukur dr cok iyi dedi
dün baska bır doktora gıttım eger bır aksılık olmazsa buna devam ederım herhalde progestanı gunde 3 tane alttan fıtıl olarak alıyorum akıntım ve kasık agrım kesıldı dune gore yınede korkuyorumenkizya kizlar hakli canim bencede doktorunu degistir, boyle olmazki!!
valla canim biraz cihazlara bagli galiba kalp atislarini duymak, ben ilk defa 1ay once duydum, ama ikinci usg'de kalbin attigi goruluyodu, daha erken olabilir, insallah saglikla kucaklarimiza aliriz tontisleri
insallah bende duyarım ınan cok korkuyorum dısarı bıle 3 gundur cıkmıyorum yorulmamak ıcın kese gecen cumedan dune kadar gelısmıs dedı doktor sızce bu ıyımıdır yanı yakında kalp atıslarını duyarmıyımbilmiyorumkismileekinezya dr unu değiştir
yada başka dr ada git için rahat etsin
şuan duymaman normal bence ben 8. haftada duymuştum zaten dr ozamana çağırmıştı
canım doktorlar inana hiç dogumla ilgili bişey sölemedi çunku tek dertleri kalabildikleri kadar kalmaları doktorumuzun tek amacı suan 28. haftayı tamamlayabilmek baskada bişey yok sonrada onlara kalmış canları ne zaman isterlerse o zaman gelicek kızlarım ama tahmini ben senden gene 1 ay önce dogum yapmış olurumözlemcim aramızda tam 1 hafta var bana doğum için 20 kasım dedi doktor sana ne dedi canım?
aminnn canım yaaa aminnn korkular sarıyo rüyalarımı her gece rüyalarımda doguruyorum inşallah kalabildikleri kadar kalır bebeklerim canım yani kızlarımmm üçümüzde kızız teyzesi yaramaz kızlarr hemde bütün gun tekmeliyolar benibosver canim,benimde doktorum gitme deseydi asla gitmezdim..
üstelik 6 defa ucak seyehati yapmak zorunda kaldim
cok sükür iyi gecti hepside ama nerden bakarsan bak stres sonucta..
diyorum su son aylar bebisi rahatsiz etmicem bi daha..
sende seneye minik prensesle gezer durursun artik,acisini cikarirsin bosver..
aynen yaa,arka arkaya dogumlarimiz olcak kismetse :1rolleyes:
tatlim cok sevindimm,Allahim herkese nasip etsin insallahhhh :Saruboceq:
özlemcimm nasil gidiyor hamilelik,cinsiyetler belli mi simdi..en son bir tanesi kizdi digerleri belli degildi..
Allahim cogul gebelik yasayanlarin daha cok yardimcisi olsun,insallah sag salim kucaklarsiniz,kucaklariz meleklerimizi:Saruboceq:
ozlemcim bende var catlak ama napalim bebeklerimiz icin deger canim cok degil ama karnimin yan taraflarinda baslamis catlaklar allahim yardimcimiz olsun
dilemcim amin canim insallah sizinde hersey yolundaymis allahim sonuna kadar boyle gotursun insallah
hepimize saglikla kucaklamayi nasip etsin bebeklerimizi
sagol aymesim, insallah hep boyle guzel guzel gider, hepimiz rahat hamilelik geciriz..
ben cok cici aldim ama daha cok eksigim var corap zibin, tulum filan almadim, aldiklarim daha cok pantolon kazak hirka ceket tarzi seyler,2-3ayliktan sonra giyebilecegi seyler, ilk ayi icin nerdeyse hicbisey yok sadece bi hastane cikisi var o kadar
canım doktorlar inana hiç dogumla ilgili bişey sölemedi çunku tek dertleri kalabildikleri kadar kalmaları doktorumuzun tek amacı suan 28. haftayı tamamlayabilmek baskada bişey yok sonrada onlara kalmış canları ne zaman isterlerse o zaman gelicek kızlarım ama tahmini ben senden gene 1 ay önce dogum yapmış olurum
aminnn canım yaaa aminnn korkular sarıyo rüyalarımı her gece rüyalarımda doguruyorum inşallah kalabildikleri kadar kalır bebeklerim canım yani kızlarımmm üçümüzde kızız teyzesi yaramaz kızlarr hemde bütün gun tekmeliyolar beni
aminnnn canımm aminnn onlara feda olsun annesii ALLAHIMA emanetlerrr inşallah sağlıkla gelsinde kızlarımmızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?