Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
fadikcim masallah degerin cok guzel allahim tamamina erdirsin insallah
hadi gözün aydın fadiğim keseyi görürsün değerin çok iyi maşallah.
evet maşallah iyi çıktı canım....
çok şükür rabbime..
kese içinde bu hafta gitmeyi düşünmüyorum kızlar...aslında görme ihtimalim çok yüksek ama kesin olsun istiyorum...
o masaya çıkıpta birşeyler beklemek çok zor...

allah yardıncınız olsun...
şuan bebiş kollarınızda olmalı:asigim:
rabbim sağ salim size bağışlasın...

canim cok sagol..massallah meleklerine,sag salim gelsinler insallah zamaninda..
ay bitermi canim eksikler,biz birer miniginkilerini bitiremedik,Allah size dahada kolaylik versin..olumunekankayizsmile

Dün sabahtan beri yazan olmamış nerelerdesiniz kıslar açılışı ben yapmıştım kapanışta bende olmuş bilmedenzemuszemus

bugünde açılış benden olsun günaydın herkese hayırlı cumalar

aymescim sen bu topiğin en sadık üyesisin...minişini opt annesi:)

Slm kizlar nasilsiniz ben hastanedeyim sancim var rahim boyunda da kisalma oldugu icin
dr hastanede kalmami istedi sancilari durdurmak icin ilac veriyolar
dua edin kizlar benim icin insallah kizlarim biraz daha dayanir

Slm kizlar nasilsiniz ben hastanedeyim sancim var rahim boyunda da kisalma oldugu icin

Canım Rabbim yar we yardımcın olsun,Sen üçüzlerin annesiydin dimi,İnşallah biraz daha durur bebişlerin ,kaçoncı haftadaydınız canım?

canım allah yardımcın olsun. inşllah herşey yolunda gider dualrım seninle canım

tam bende tv seyrederken bir reklam var arçeliğin üçüz kızlar var belki görmüşsündür sende onu ne zaman eyretsem özlemle sen aklıma geliyosunuz

özlem evde 3 kız bıcır bıcır side öyle olacaksınız çok hoş ya allahım esirgesin hepinizi

meryemcim korkma sancıyı durdururlarsa 1 ay bile dayanırsın...zaten çoğunu da attın maşallah...allah yardımcınız olsun..

cadılar çıkmak için sabırsızlanıyor haaaaaa.işallah allah yardımcın olsun dualarımız seninle.:Saruboceq:

meryemcim allah yardimcin olsun, bugune gelmen bile cok guzel insallah biraz daha dayanir kizcelerin, bi kac hafta daha kalsalar daha iyi olur

meryemcim korkma canım doktor kontrolunde olucaksın sonuçta vee 32 ye girmek üzresin keşke o zamanalra gelebilsem bende ama az kaldı bebişlerini kucagına almaya şükürler olsun

evet canım yaa onları gördüğümde içimden hıçkıra hıçkıra ağlamak geliyo benim bebeklerimde böle koşucak oynuycaklar inşallah hepimizinki koşup oynayacak

kizlar sagolun dualariniz icin insallah iyi olur arada yine sanci oluyo ama durduruyolar
bende az kaldigini his ediyorum kizlarima kavusmama insallah iyi olurlar dogduklarinda
allahim yardimcimiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…