fadikcim masallah degerin cok guzel allahim tamamina erdirsin insallah
evet maşallah iyi çıktı canım....hadi gözün aydın fadiğim keseyi görürsün değerin çok iyi maşallah.
allah yardıncınız olsun...arkadaşlar allah hepimizin bebklerini bağışlasın olmayanlarada nasip etsin bende yarın sezeryan olcam kızımız olcek bizdede erkek infertilitesi var yani azo ama çok şükür bebeğime kavuşmama az kaldı darısı szilere
inşallah kutklarız canım benim evet canım genelde uzanır durumdayım ama öle hep değil 5-6 ya kdara öle oyalanıyorum evde sonra kalkıp yemek yapıyorum o kadar ama 2-3 kere eminönüne alışverişe gittim ve biliyosun arada işe gidiyorum ama artık gitmeyeceğim.böle canım birde gece3n hafta otura otura temizlik yaptım şimdilik bi problemim yk inşallah böle devam eder canım
canım inan arastırmadım ve ne yapıcagımı bilmiyorum o anda doktorum ne derse ona inanıcam sanırım birde benimki üçüz oldugu için belkide daha fazla uyumam gerekecek bilmiyorum yani inan o ghunler bir gelsinde inşallah
sağoll canım sende öle her hamile benim dularımda.dun gittik bebeklerim iyiler çok şükür biraz daha alışveriş yaptım onlara bitmiyo eksikleri yaramaz kızlarımın :)
günaydın hayırlı cumalar güzzel anneler bizede dua edin bizde anne olalım bir gün..
aymescim sen bu topiğin en sadık üyesisin...minişini opt annesi:)
Slm kizlar nasilsiniz ben hastanedeyim sancim var rahim boyunda da kisalma oldugu icin
dr hastanede kalmami istedi sancilari durdurmak icin ilac veriyolar
dua edin kizlar benim icin insallah kizlarim biraz daha dayanir
Slm kizlar nasilsiniz ben hastanedeyim sancim var rahim boyunda da kisalma oldugu icin
meryemcim korkma canım doktor kontrolunde olucaksın sonuçta vee 32 ye girmek üzresin keşke o zamanalra gelebilsem bende ama az kaldı bebişlerini kucagına almaya şükürler olsunSlm kizlar nasilsiniz ben hastanedeyim sancim var rahim boyunda da kisalma oldugu icin
canım allah yardımcın olsun. inşllah herşey yolunda gider dualrım seninle canım
tam bende tv seyrederken bir reklam var arçeliğin üçüz kızlar var belki görmüşsündür sende onu ne zaman eyretsem özlemle sen aklıma geliyosunuz
özlem evde 3 kız bıcır bıcır side öyle olacaksınız çok hoş ya allahım esirgesin hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?