günaydın güzel anneler kuzucuklarınız nasıl ben yarın doktora gidecem 3 bitti yeni 4 ayımıza girdik kızlar acaba cinsiyetini öğrene bilirmiyiz cok merak ediyoz tabiki önce sağlık allahım hepimizin bebişini bizlere bağışlasın olmayanlarada en kısa zamanda yaşatsın bu duyguyu
merhaba kizlar nasilsiniz?
uzun zamandir yoktum,Türkiyedeydim..
özledim sizleri,nasil gidiyor hamilelikleriniz?
herkes iyidir insallah
özlemcim.......iyi olmana sevindim....ben de şu 5-6 hafta geçse diye bekliyorum.......offfffff offffffff geçmiyo....bçle korkuyla bekle....allah yaardımcımız olsun....
herkese günaydın.....
zuzum bi kaç gündür aklımdaydın profilinden son msjlarına baktım tr ye gitmişsin
ve döneceğinide yakında anlamış oldum bu sayede
nasıl geçti tatil
bebiş nasıl cinsiyeti belli oldumu nasıl gidiuo hamilelik
canım arkadaşım özledim seni
zuzu oooo sen gelene kadar gene araştırmacı ruhlu ben buldum oğlun olacakmış çok sevindim kardeş geliyor
ama oğluma kızın olsa alcektim yaaa
kaçırdık kısmeti
maşallah işallah ilerki aylarınıda görürsün.valla o ağrıları sorma ben ilk haftalarda çok yaşadım hatta olduğu zaman galiba düşük yapıyorum dedim.normal o ağrılar korkma bişey olmaz allahın izniyle.
canım bazen oyle korkuyorumkı sag kasıgımda agrı oluyor doktorda normal dedı fakat yınede korkuyorum bugun mısafır vardı bıraz akıntım olmus kahverengı ıle pembe arası bırsey aslında hamılelıkten berı oluyor doktorada sormayı unutmustum sızlerdede hıc boyle oluyormuy akıntı yarın artık baska bır doktora gıdecem kendı doktoruma ulasamıyorum randevuyu ılrkı tarıhletre atıyor kalp atısı ıcın bıle cagırmadıeylul ayında gel dedı nerdeyse 3 ayımı gecmıs olucamohaoldumsmileohaoldumsmile
merhaba kizlar nasilsiniz?
uzun zamandir yoktum,Türkiyedeydim..
özledim sizleri,nasil gidiyor hamilelikleriniz?
herkes iyidir insallah
canım bazen oyle korkuyorumkı sag kasıgımda agrı oluyor doktorda normal dedı fakat yınede korkuyorum bugun mısafır vardı bıraz akıntım olmus kahverengı ıle pembe arası bırsey aslında hamılelıkten berı oluyor doktorada sormayı unutmustum sızlerdede hıc boyle oluyormuy akıntı yarın artık baska bır doktora gıdecem kendı doktoruma ulasamıyorum randevuyu ılrkı tarıhletre atıyor kalp atısı ıcın bıle cagırmadıeylul ayında gel dedı nerdeyse 3 ayımı gecmıs olucamohaoldumsmileohaoldumsmile
Eki Görüntüle 50366
Merhaba arkadaşlar tatildeydik o yüzden uzun zamandır yoktum. Umarım herkes iyidir. Ekte oğlumun resmini yolluyorum. Kız bebek bekleyenler özellikle dikkatli baksınlar.
Umarim sağlıcakla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız.
Eki Görüntüle 50366
Merhaba arkadaşlar tatildeydik o yüzden uzun zamandır yoktum. Umarım herkes iyidir. Ekte oğlumun resmini yolluyorum. Kız bebek bekleyenler özellikle dikkatli baksınlar.
amin esıntecıgım
sızın degerlerınızde bozuk olan neydı
hareket sayı morfolojı?
massallah canim ogluna,Allah bagislasin..Eki Görüntüle 50366
Günaydın arkadaşlar
cucum hoşgeldin canım tatil bitti demekki
oğluşunda hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah
nasıl geçti tatil bakalım
canım benimde ilk zamanlar kahverengi akıntım oluyodu hep benide çok endişelenditiyodu ama doktorum fazla korkmamı normal olduğunu söylemişti sadece kendini fazla yorma akıntın olduğunda yat dinlen hemen demişti. Sen yinede doktorunla görüş ama senin doktorunu bende beğenmedim o ne ya eylülde gelmiş çüş yani ben ilk zamanlar 2 haftada bir gitmiştim kese için kalp atışı için falan değiştir sen bu doktoru.
selam canım demek seninde tatil bitti maşallah kocaman olmuş senin pofidik
ne kadar çabuk büyüyolar dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?