Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydın güzel anneler kuzucuklarınız nasıl ben yarın doktora gidecem 3 bitti yeni 4 ayımıza girdik kızlar acaba cinsiyetini öğrene bilirmiyiz cok merak ediyoz tabiki önce sağlık allahım hepimizin bebişini bizlere bağışlasın olmayanlarada en kısa zamanda yaşatsın bu duyguyu

amin esıntecıgım
sızın degerlerınızde bozuk olan neydı
hareket sayı morfolojı?

merhaba kizlar nasilsiniz?
uzun zamandir yoktum,Türkiyedeydim..
özledim sizleri,nasil gidiyor hamilelikleriniz?
herkes iyidir insallah

herkes iyidir insallah

zuzum bi kaç gündür aklımdaydın profilinden son msjlarına baktım tr ye gitmişsin
ve döneceğinide yakında anlamış oldum bu sayede
nasıl geçti tatil
bebiş nasıl cinsiyeti belli oldumu nasıl gidiuo hamilelik
canım arkadaşım özledim seni

zuzu oooo sen gelene kadar gene araştırmacı ruhlu ben buldum oğlun olacakmış çok sevindim kardeş geliyor
ama oğluma kızın olsa alcektim yaaa
kaçırdık kısmeti

özlemcim.......iyi olmana sevindim....ben de şu 5-6 hafta geçse diye bekliyorum.......offfffff offffffff geçmiyo....bçle korkuyla bekle....allah yaardımcımız olsun....
herkese günaydın.....

hayırlısı canım hakkımızda hayırlısı inşallahhh
bekliycez sabırla artık yapıcak baska bişeyimiz yok
ALLAHA emanet yavrularımız

zuzu oooo sen gelene kadar gene araştırmacı ruhlu ben buldum oğlun olacakmış çok sevindim kardeş geliyor
ama oğluma kızın olsa alcektim yaaa
kaçırdık kısmeti

canim benimm evet gittim geldim iste..cabuk gecti,simdi saatler bile gecmiyor hee :sinifsinif:
evet canim oglusum geliyor benimde..opuyorumnanaktan
kiz demisti doktor,tr de gittim erkek dedi,pazartesi burdakine gittim yine,ben daha demeden pipi görünüyor kesin erkek dedi..Egehan yolda yani gamyoncuiremsu
sorma valla oyuna getirdi ufaklik bizi..saglikli olsunda..
ay evet kizimi vericektim yakisikli ogluna ama kismet degilmis,artik ikinci bebeklere yine konusuruz bu mevzuyu aklinialirimsmile
sen napiyorsun,büyüdümü benim pasammmm,tam isirmalik oldumuuu :asigim:

slm kizlar nasilsiniz biz iyiyiz allaha sukur dr kontrolumuz cok iyi gecti allaha sukur hersey yolunda
ozlemcim senacim korkmayin bol bol dua edin allahim sizede benim haftalari gostersin insallah
bu arada kizlarim 1200 gr olmuslar masallah onlara rahmimde aciklik da kisalmada yok cok sukur dr cok iyi dedi

ozlemcim nasilsin canim sende agarlasmisindir artik
ben iyice agarlastim bide midem cok yaniyo azcik bisey yedigimde hemen sisiyorum yemek yiyemiyorum zaten kiloda almiyorum ama allahtan kizlarim aliyo

meryemim maşallah maşallah tütüttüttütütüü........kız kocamansındır sen şimdinerdeyse 4 kg bebekler maşalah allahım esirgesin...biz de görür müyüz dersin...benim 2 taneyle bile kısalma oldu yaaa....niye böle yapıyo bu bebişler beni üzüyo...

senacim insallah sende gorurusun canim cok dusunmemeye calis dua et canim ben oyle yapiyorum
biliyorum kolay degil ama bebeklerimiz icin herseye deger
rabbim hepimize bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin

canım bazen oyle korkuyorumkı sag kasıgımda agrı oluyor doktorda normal dedı fakat yınede korkuyorum bugun mısafır vardı bıraz akıntım olmus kahverengı ıle pembe arası bırsey aslında hamılelıkten berı oluyor doktorada sormayı unutmustum sızlerdede hıc boyle oluyormuy akıntı yarın artık baska bır doktora gıdecem kendı doktoruma ulasamıyorum randevuyu ılrkı tarıhletre atıyor kalp atısı ıcın bıle cagırmadıeylul ayında gel dedı nerdeyse 3 ayımı gecmıs olucamohaoldumsmileohaoldumsmile

banada normal demişti ama kaybetme korkusu çok kötü o yüzden evhamlanıyoruz.lekelenme için git doktora ihmal etme işallah hayırlı haberlerle gelirsin.

enikazya seninde doktorun acayipmiş gerçekten sanırım bi sonraki randevüyü doğum yaptıktan sonra verir sen doktorunu değiş bence.

Merhaba arkadaşlar tatildeydik o yüzden uzun zamandır yoktum. Umarım herkes iyidir. Ekte oğlumun resmini yolluyorum. Kız bebek bekleyenler özellikle dikkatli baksınlar.
Umarim sağlıcakla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız.

Günaydın arkadaşlar

herkes iyidir insallah

cucum hoşgeldin canım tatil bitti demekki
oğluşunda hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah
nasıl geçti tatil bakalım

canım benimde ilk zamanlar kahverengi akıntım oluyodu hep benide çok endişelenditiyodu ama doktorum fazla korkmamı normal olduğunu söylemişti sadece kendini fazla yorma akıntın olduğunda yat dinlen hemen demişti. Sen yinede doktorunla görüş ama senin doktorunu bende beğenmedim o ne ya eylülde gelmiş çüş yani ben ilk zamanlar 2 haftada bir gitmiştim kese için kalp atışı için falan değiştir sen bu doktoru.

selam canım demek seninde tatil bitti maşallah kocaman olmuş senin pofidik
ne kadar çabuk büyüyolar dimi

allh bağışlasın canım

amin esıntecıgım
sızın degerlerınızde bozuk olan neydı
hareket sayı morfolojı?

canım eşimde varıkosel vardı ameliyat oldu 2 sene önce sayı düşüktü tüpe kalmıştık güzel allahım verdi meleğimizi darısı sizlerin başına :Saruboceq:

massallah canim ogluna,Allah bagislasin..

selam canim,evet cabuk bitti..
alismistik tatilin keyfine,sicagina..ama simdi yine totomuz donuyor burda boshayallersmile
cok güzel gecti sükür canim,oglusla yüzdük bol bol:asigim:
pofidigim büyüyor teyzesi Allahin izniyle,sizin pofidikleri takip ediyor,massallah hepsinee
senin bebis nasil?annesini üzmüyor degil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…