Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydın topiğin güzel hamişleri

güne güzel bir haber alarak başlamak bu çokda güzel yaaaa

fadikcim canım çok sevindim ya:2::2: inan gözlerim doldu haberini okuyunca.
tebbrikler canım allahım sorunsu bir hamilelik geçmeni ve ağlıcakla zamanında kucağına almanı sağlasın canım

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

oo demek şimdiden anneyi yormaya başladı yaramaz.işallah artmaz sağlıkla geçirirsin 9 ayı.bizimde kızımız olacak teyzesi nasipse işallah.sağlıkla gelsinler işallah.

evet canim,ama olsun napalim,saglikli olsunlarda,Allah baska büyük dert vermesin..
evet canim massallah kizina,takviminden anlamistim..
saglikla gelsin prensesin insallah..
bizde 2 hafta öncesine kadar kiz biliyorduk ama benim yaramaz oglusum saklamis pipisini kaydirigubbakcemile3

inşallah hepiniz sağlıklı bir şekilde kavuşursunuz kızlar bebeğinize darısı biz olmayanların başına allahım bizlerede göstersin...AMİN....

fadikcim bak sende buraya transfer oldun hayırlı ugurlu olsun olsun annesı ıle babası ıle saglıklı uzun omurler gecırsın bebegın ınsallahhhhhhhha.s.a.s.a.s.a.s.

fadikcim bak sende buraya transfer oldun hayırlı ugurlu olsun olsun annesı ıle babası ıle saglıklı uzun omurler gecırsın bebegın ınsallahhhhhhhha.s.a.s.a.s.a.s.
inş canım...allah razı olsunopuyorumnanaktan

tekrar sğolun canlaropuyorumnanaktan

şükür rabbime bende mucizemle buluştum...
bugün kan testide yaptık değer 1177 çıktı...
maşşalh şimdilik güzel yani...

cucum oğluşun hayırlı olsun canım...kız erkek farketmez zaten....

günaydın güzele anneler

fadğim gözün aydın canım değelerin güzel çıkmış katlamay devam etsin sorunsuz bir 9 ay geçir inşşşşşşşşşş

günaydın kızlar,
fadikcim çok şükür sende burdasın artık,inşallah diğer arkadaşlarımızda en yakın zamanda burda olur a.s.

Günaydın arkadaşlar fadikçim burdanda tebrik ediyim maşallah değerin çok güzel çıkmış arkadaşım

fadigim seni burda görmek cok güzel,cok sükür..
Allahim tamamina erdirsin insallah..
ayrica cok sagol canim
kiz erkek farketmiyor,saglikli olsunlarda,baska dilegim yok...

çok sağolunopuyorumnanaktan canlarım benimŞeniz

daha buraya çok alışamadım arada uğramayı unutuyorum

ama burdan başka da hamile topiğine takılmayı düşünmüyorum...
hem farklı insanlara anlaşmak kaynaşmak zor hemde vaktim yetmez zaten...
bu 2 topiğimiz yeter bana:asigim:

canım inan bugun bilgisayrı açarken seni düşünerek açtım demek içime doğmuş. dedim ne zamandır erkek inf. ugramıyorum acaba fadik ne yaptı demek bu guzel haberi, duyacakmışım şükürler olsun canım sağlıkla gelsin bebeğin

özlemcim sen yatıyo musun...
bu arada 28 doldurunca allah nasipğ ederse kutlayalım burda...
inşallah kutklarız canım benim evet canım genelde uzanır durumdayım ama öle hep değil 5-6 ya kdara öle oyalanıyorum evde sonra kalkıp yemek yapıyorum o kadar ama 2-3 kere eminönüne alışverişe gittim ve biliyosun arada işe gidiyorum ama artık gitmeyeceğim.böle canım birde gece3n hafta otura otura temizlik yaptım şimdilik bi problemim yk inşallah böle devam eder canım
canım inan arastırmadım ve ne yapıcagımı bilmiyorum o anda doktorum ne derse ona inanıcam sanırım birde benimki üçüz oldugu için belkide daha fazla uyumam gerekecek bilmiyorum yani inan o ghunler bir gelsinde inşallah

sağoll canım sende öle her hamile benim dularımda.dun gittik bebeklerim iyiler çok şükür biraz daha alışveriş yaptım onlara bitmiyo eksikleri yaramaz kızlarımın :)

sağol özlemimopuyorumnanaktan
öpüyorum seniopuyorumnanaktan

senin bebişleirnde sağlıcakla gelirler inş...

arkadaşlar allah hepimizin bebklerini bağışlasın olmayanlarada nasip etsin bende yarın sezeryan olcam kızımız olcek bizdede erkek infertilitesi var yani azo ama çok şükür bebeğime kavuşmama az kaldı darısı szilere

canım benim hadi hayırlısı allahım kazsız belasız kavuştursun seni kızına..

hadi gözün aydın fadiğim keseyi görürsün değerin çok iyi maşallah.

günaydın güzel anneler ve anne adyaları
herkes iyidir inşallah

bugün sezeryan oluyomuşsun canım hayırlı olsun
sağlıkla kucağınada alıcaksın inşallah az kaldı kızına kavuşmaya
darısı başımıza artık:Saruboceq:

fadikcim masallah degerin cok guzel allahim tamamina erdirsin insallah

meryemcim ya sen nasıl besleniyosun ne yiyosun...benim hiç iştahım yok..bebişler beslenemicek diye korkuyorum valla...bir de senin yapın nasıl iri mi...ben minyon olduğum için bebişler de biraz küçük kalıyo(((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…