oo demek şimdiden anneyi yormaya başladı yaramaz.işallah artmaz sağlıkla geçirirsin 9 ayı.bizimde kızımız olacak teyzesi nasipse işallah.sağlıkla gelsinler işallah.
inş canım...allah razı olsunopuyorumnanaktanfadikcim bak sende buraya transfer oldun hayırlı ugurlu olsun olsun annesı ıle babası ıle saglıklı uzun omurler gecırsın bebegın ınsallahhhhhhhha.s.a.s.a.s.a.s.
günaydın topiğin güzel hamişleri
güne güzel bir haber alarak başlamak bu çokda güzel yaaaa
fadikcim canım çok sevindim ya:2::2: inan gözlerim doldu haberini okuyunca.
tebbrikler canım allahım sorunsu bir hamilelik geçmeni ve ağlıcakla zamanında kucağına almanı sağlasın canım
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
tekrar sğolun canlaropuyorumnanaktan:1shok: :1shok: :1shok: :1shok:canımmmmm şoklardayım ne diyceğimi bilemedim okadar sevindimki anlatamam :lepi: ne kadar güzel bi haber bu böyle rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin canım inşallah sorunsuz bi hamilelik geçirirsin ayy ne yazıcağımı bilemiyom elim ayağım birbirine dolandı çok mutluyum senin adına sırnaşık şey
inş canım...allah razı olsunopuyorumnanaktan
tekrar sğolun canlaropuyorumnanaktan
şükür rabbime bende mucizemle buluştum...
Bugün kan testide yaptık değer 1177 çıktı...
Maşşalh şimdilik güzel yani...
cucum oğluşun hayırlı olsun canım...kız erkek farketmez zaten....
çok sağolunopuyorumnanaktan canlarım benimŞeniz
daha buraya çok alışamadım arada uğramayı unutuyorum
ama burdan başka da hamile topiğine takılmayı düşünmüyorum...
hem farklı insanlara anlaşmak kaynaşmak zor hemde vaktim yetmez zaten...
bu 2 topiğimiz yeter bana:asigim:
inşallah kutklarız canım benim evet canım genelde uzanır durumdayım ama öle hep değil 5-6 ya kdara öle oyalanıyorum evde sonra kalkıp yemek yapıyorum o kadar ama 2-3 kere eminönüne alışverişe gittim ve biliyosun arada işe gidiyorum ama artık gitmeyeceğim.böle canım birde gece3n hafta otura otura temizlik yaptım şimdilik bi problemim yk inşallah böle devam eder canımözlemcim sen yatıyo musun...
bu arada 28 doldurunca allah nasipğ ederse kutlayalım burda...
canım inan arastırmadım ve ne yapıcagımı bilmiyorum o anda doktorum ne derse ona inanıcam sanırım birde benimki üçüz oldugu için belkide daha fazla uyumam gerekecek bilmiyorum yani inan o ghunler bir gelsinde inşallahBEN DAHA DOĞRU DÜZGÜN BİŞEY ALMADIM Bİ HASTANE ÇIKIŞI BİDE ZIBN ÇORAP BİBERON FALAN ALDIM BENDE KIZ ELBİSELERİNE BİTİYORUM AMA EŞİM BİRAZ DAHA BEKLE DEYİP DURUYO BEKLİYORUZ BAKALIM EN AZINDAN Bİ 7 AYLIK OLSUN ÖYLE ALIRIZ DİYO İNŞALLAH SAĞLIKLA GELSİNLER BEBİŞLERİMİZDE HEPSİ ALINIR.
ANLADIM CANIM AMAN SAĞLIKLA GELSİNLERDE
NE ZAMAN GELİRLERSE GELSİNLER BEKLERİZ BİZ KIZLARIMIZI
YETERKİ HERŞEY YOLUNDA GİTSİN
DOĞUM YAPICAĞIN HASTANE BELLİ OLDUMU
NORMAL SEZERYANMI EPİDURAL Mİ OLUCAK
ÇOK SORUMU SORUYORUM MERAK İŞTE NAPARSIN bayanssulusmile
zuzummm seni bi yakalasam sorucamda massallah hemen arazi oluyorsun hee guclubacismile yerimseniben
ben 3 takim zibin aldim,yeter mi bacim göbisi düsene kadar?icinde mendil gibi bi parca oluyor ve bi kat daha zibin gibi bisi var..
yüksek tecrübelerinden mahrum birakma kiz bizi aaaa Şeniz
özlemcimm sende dahil hepiniz dualarimdasiniz..sag salim gelsin minik prenseslerin insallah..dururlar annesi,seni üzmezler insallah..cok sükür yariladin coktan yolu,bundan sonrada sag salim tam günlerinde gelsinler insallah..
tekmelemezler mi cadilar,icerde kim bilir ne muzurluklar yapiyorlardir
sağol özlemimopuyorumnanaktancanım inan bugun bilgisayrı açarken seni düşünerek açtım demek içime doğmuş. dedim ne zamandır erkek inf. ugramıyorum acaba fadik ne yaptı demek bu guzel haberi, duyacakmışım şükürler olsun canım sağlıkla gelsin bebeğin
arkadaşlar allah hepimizin bebklerini bağışlasın olmayanlarada nasip etsin bende yarın sezeryan olcam kızımız olcek bizdede erkek infertilitesi var yani azo ama çok şükür bebeğime kavuşmama az kaldı darısı szilere
inş canım...allah razı olsunopuyorumnanaktan
tekrar sğolun canlaropuyorumnanaktan
şükür rabbime bende mucizemle buluştum...
bugün kan testide yaptık değer 1177 çıktı...
maşşalh şimdilik güzel yani...
cucum oğluşun hayırlı olsun canım...kız erkek farketmez zaten....
arkadaşlar allah hepimizin bebklerini bağışlasın olmayanlarada nasip etsin bende yarın sezeryan olcam kızımız olcek bizdede erkek infertilitesi var yani azo ama çok şükür bebeğime kavuşmama az kaldı darısı szilere
fadikcim masallah degerin cok guzel allahim tamamina erdirsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?