güzel anneler nasıllar bakalım
hoşgeldin canım,iyiyiz sen nasılsın?
merhaba kızlar nasılsınız bakalım biz artık gün sayıyoruz sona yaklaştık allahın izniyle rabbim herkese nasip etsin dualarımdasınız kendinize iyi bakın...
iyiyim bende teşekür ederim.opuyorumnanaktaniyilik bebğim sen nasılsın
merhaba kızlar nasılsınız bakalım biz artık gün sayıyoruz sona yaklaştık allahın izniyle rabbim herkese nasip etsin dualarımdasınız kendinize iyi bakın...
slm kizlar hayirli ramazanlar allahim oruclarinizi dualarinizi kabul etsin insallah
caspercim iyiyiz canim hastanedeyiz daha arada sancim oluyo ama azaldi bakalim benim cadilar daha ne kadar dayanacak
dr haftan cok guzel dedi insallah 32 haftayida goruruz hayirlisi artik
ay çok sevindim bitanemmmmmmmmmmm
herkese hayırlı günler canlara.s.
kızlar bu sabah idrar testi yaptım ve ikinci çizgi net gözüktü....
http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...hamis-kalamayan-bayanlarin-listesi-10023.html
zuzummm seni bi yakalasam sorucamda massallah hemen arazi oluyorsun hee guclubacismile yerimseniben
ben 3 takim zibin aldim,yeter mi bacim göbisi düsene kadar?icinde mendil gibi bi parca oluyor ve bi kat daha zibin gibi bisi var..
yüksek tecrübelerinden mahrum birakma kiz bizi aaaa Şeniz
canım sancıların durmasına çok sevindim demekki b,kaç haftada böylşe idare edebilirsiniz kısmetseslm kizlar hayirli ramazanlar allahim oruclarinizi dualarinizi kabul etsin insallah
caspercim iyiyiz canim hastanedeyiz daha arada sancim oluyo ama azaldi bakalim benim cadilar daha ne kadar dayanacak
dr haftan cok guzel dedi insallah 32 haftayida goruruz hayirlisi artik
meryemcim özlemcim Allah yardımcınız olsun
yabanumm msn nıye gelmıyon hız kızzzzzzzzz
yabanumm msn nıye gelmıyon hız kızzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?