Balım maşllah 7 aylık olmuşsun ne güzel, sağlıkla sonunda görürsün inşallah canım Allah aşkına kaç kilo aldın bu süre zarfında çok merak ettim:kedi: eminm benim aldığımın yarısını bile almamışsındır:sinifsinif:
ay çok sevindim bitanemmmmmmmmmmm
inan senin kadar hemde inşallah sağlıcakla tamamına erer kavuşursun sağlıcakla
pek açmıyodum k.k yı seni görünce şok oldum havalara uçtum
canım yeter tabi ilk ay hemencik büyüyolar ama kirlendikçe elinde yıkayacaksın
çıtçıtlı bodyleri biraz byük al bezle birlikte olunca alttan sıkıyo pipilerini
sen sorarsın anlatırım ben tamamamı
balimm hos geldinnn..
insallah sag salim gelsin melegin,az kalmis valla..
ayyyy cok heyecanlaniyorum düsündükce yaa
slm kizlar hayirli ramazanlar allahim oruclarinizi dualarinizi kabul etsin insallah
caspercim iyiyiz canim hastanedeyiz daha arada sancim oluyo ama azaldi bakalim benim cadilar daha ne kadar dayanacak
dr haftan cok guzel dedi insallah 32 haftayida goruruz hayirlisi artik
aymesim maşallahh sende bana yetiştin aramızda 1 ay var :) Allahım hepimizin sağlıcakla kucağımza almayı nasip eder inşallahh yavrularımızı..Aymesimm 7 ay biticek nerdeyse ekim 20 den sonra dedi sezerynaı senın tahmini doğum ne zaman ? benim heyecan endişe başladı zaman git git de azalıyor korkuyorum yavruma bakabilecekmiyim becerebilicekmiyim diye şuan acemi hiçbişi bilmiyoruz ya :)..Yanlızım burda ağırlaştıkca insanın yorgun ve halsizleşiyor alışveriş bitti dahada eksikler var al al bitmiyor bakalım kıfayetler ütülencek yıkancak onları bır yapsam rahatlıycam ..Doğumda annem olmucak yanımda :'( ablamda bakalım belki gelirmiş :'( elti görümcelerden fayda yok şimdi zaten o zamnda onların yanımda olmasını istemiyorunm iinsanın kendi ailesinden gibisi yok( her kafadan bir ses çok bilmiş gibi söyleniyor millet..Kaç kilo aldın sen önce sen söle :))
fistigimm nasilsin?pasamiz nasill?
seni bi bulsam sorucamdaaa,yoksunn,pasayla mesgulsün haliyle,abuu biz nasil olacaksak artik kaydirigubbakcemile3
hani su göbisi düsene kadarki zibini 3 takim aldim,yoksa tulumu,citcitli bodyleri cok fazla oldu..
sadece 56 almadim,62 ye kadar dizdim,dahada büyükleride var..
birde cok penye sapka eldiven alayimmi..5-6 tane oldu simdi..kis bebegiya bizimkiler,cok üsüyor mu kafalari acaba bilmiyorumkismile
ayy ne cok teferruat var yaa,bunlar neyki daha,hazirliga devam en iyisi :hulya:
fistigimm nasilsin?pasamiz nasill?
seni bi bulsam sorucamdaaa,yoksunn,pasayla mesgulsün haliyle,abuu biz nasil olacaksak artik kaydirigubbakcemile3
hani su göbisi düsene kadarki zibini 3 takim aldim,yoksa tulumu,citcitli bodyleri cok fazla oldu..
sadece 56 almadim,62 ye kadar dizdim,dahada büyükleride var..
birde cok penye sapka eldiven alayimmi..5-6 tane oldu simdi..kis bebegiya bizimkiler,cok üsüyor mu kafalari acaba bilmiyorumkismile
ayy ne cok teferruat var yaa,bunlar neyki daha,hazirliga devam en iyisi :hulya:
cucummmm h.g sende hoşgendinnn...allahım saglıcakla kucagıma almayı masip etsinnnnn bende çokk heyecanlanıyorumm..
Sanırım alışveriştesinn..Şimdiden söyleyim al al bitmiyor 5 aylıken başladım almaya hala eksikler bitmedii..Eline bir liste yap aldıgını sil ordan ben öyle yapıyordum :))) zıbın takımı fazla kullanıyor dedi ablam ve kuzenim 3 takım yeter ben 2 takım aldım .. çıtçıtlı badiler en kullanışlı onlardan .0-3 , 3-6 , 6-9 şeklinde al .Şapka eldiven ek olarak almana gerek yok zaten takımların içinde şapka önlük eldivenleri oluyor.. sormak ıstedın bısı varsa :)) söle
valla kizlar ben bisey alirken kiz kardesime danisiyorum sonucta 2cocugu var..
bana 8-10tane citcitli bodi , ve yine 8 kadar tulum almami soyledi, bolca corap, arkasi lusambali onluk, bikac battaniye , eldiven, ve sapka..
badi ve tulumlari bol al kusuyolar, altlarina yapinca bazen bezden cikabiliyo filan dedi
ben ayaklı pijamalardan çok memnundum kışın
fakat aynı numaradan çok almayın kalıyo
gunaydin kizlar nasilsiniz bakalim?a.s.
bebisler nasil?:ecrin_bebek:
valla kizlar ben bisey alirken kiz kardesime danisiyorum sonucta 2cocugu var..
bana 8-10tane citcitli bodi , ve yine 8 kadar tulum almami soyledi, bolca corap, arkasi lusambali onluk, bikac battaniye , eldiven, ve sapka..
badi ve tulumlari bol al kusuyolar, altlarina yapinca bazen bezden cikabiliyo filan dedi
ben ayaklı pijamalardan çok memnundum kışın
fakat aynı numaradan çok almayın kalıyo
Günaydın canım çok şükür benim kızım iyi sizde iyisinizdir inşallah
yazdıklarınızın hepsini not ediyorum beynime alışveriş esnasında ne alıcağımı biliyim en azından dimi boş boş gezmiyim öyle bu sıcaklarda hiç yürüyemiyom zaten malum bide kilo varyerimseniben
slm kizlar nasilsiniz biz iyiyiz allaha sukur hastanedeyiz daha ama allaha sukur sancim yok
kizlarimda cok iyi dun kontrol ettiler drlar cadilar 1600 gr olmuslar masallah allaha sukur iyiler
drlar kontrol icin hastanede kal diolar daha iyi olur dediler
allahim yardimcimiz olsun cok zor hastanede kalmak
slm kizlar nasilsiniz biz iyiyiz allaha sukur hastanedeyiz daha ama allaha sukur sancim yok
kizlarimda cok iyi dun kontrol ettiler drlar cadilar 1600 gr olmuslar masallah allaha sukur iyiler
drlar kontrol icin hastanede kal diolar daha iyi olur dediler
allahim yardimcimiz olsun cok zor hastanede kalmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?