Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

aymesim maşallahh sende bana yetiştin aramızda 1 ay var :) Allahım hepimizin sağlıcakla kucağımza almayı nasip eder inşallahh yavrularımızı..Aymesimm 7 ay biticek nerdeyse ekim 20 den sonra dedi sezerynaı senın tahmini doğum ne zaman ? benim heyecan endişe başladı zaman git git de azalıyor korkuyorum yavruma bakabilecekmiyim becerebilicekmiyim diye şuan acemi hiçbişi bilmiyoruz ya :)..Yanlızım burda ağırlaştıkca insanın yorgun ve halsizleşiyor alışveriş bitti dahada eksikler var al al bitmiyor bakalım kıfayetler ütülencek yıkancak onları bır yapsam rahatlıycam ..Doğumda annem olmucak yanımda :'( ablamda bakalım belki gelirmiş :'( elti görümcelerden fayda yok şimdi zaten o zamnda onların yanımda olmasını istemiyorunm iinsanın kendi ailesinden gibisi yok ( her kafadan bir ses çok bilmiş gibi söyleniyor millet..Kaç kilo aldın sen önce sen söle :))

fistigimm nasilsin?pasamiz nasill?
seni bi bulsam sorucamdaaa,yoksunn,pasayla mesgulsün haliyle,abuu biz nasil olacaksak artik kaydirigubbakcemile3
hani su göbisi düsene kadarki zibini 3 takim aldim,yoksa tulumu,citcitli bodyleri cok fazla oldu..
sadece 56 almadim,62 ye kadar dizdim,dahada büyükleride var..
birde cok penye sapka eldiven alayimmi..5-6 tane oldu simdi..kis bebegiya bizimkiler,cok üsüyor mu kafalari acaba bilmiyorumkismile
ayy ne cok teferruat var yaa,bunlar neyki daha,hazirliga devam en iyisi :hulya:

balimm hos geldinnn..
insallah sag salim gelsin melegin,az kalmis valla..
ayyyy cok heyecanlaniyorum düsündükce yaa

cucummmm h.g sende hoşgendinnn...allahım saglıcakla kucagıma almayı masip etsinnnnn bende çokk heyecanlanıyorumm..

Sanırım alışveriştesinn..Şimdiden söyleyim al al bitmiyor 5 aylıken başladım almaya hala eksikler bitmedii..Eline bir liste yap aldıgını sil ordan ben öyle yapıyordum :))) zıbın takımı fazla kullanıyor dedi ablam ve kuzenim 3 takım yeter ben 2 takım aldım .. çıtçıtlı badiler en kullanışlı onlardan .0-3 , 3-6 , 6-9 şeklinde al .Şapka eldiven ek olarak almana gerek yok zaten takımların içinde şapka önlük eldivenleri oluyor.. sormak ıstedın bısı varsa :)) söle

meryemcim çok sevindim canım sancıların azalmasına.....34 ü de görürsün inşallah..

canım benim inşallah hepimiz kavuşuruz sağlıkla bebişlerimize tam 1 ay var gerçekten aramızda bana kasım 20 dedi doktor doğum için Allahın izniyle inşallah sorunsuz bi şekilde kucağımıza alırız bende çok tırsıyom doğum epiduralmi olucak senin genel anestezimi doktorum sen karar ver dedi bana ama ben karar veremiyorum hangisinin daha iyi olacağına sen ne düşünüyosun bu konuda? senin düşüncelerine önem veririm biliyosunkaydirigubbakcemile5
Hiç endişelenme bu arada ben bebeğine çok iyi bakacağından eminim ama keşke yanında annen yada ablan olabilseydi çok yardımları olurdu eşinden taraf birinin olması banada hiç iç açıcı gelmiyo benimde allahın izniyle annem olucak yanımda onun yanında daha rahat ederim çünkü keşke seninde böyle bi fırsatın olsaydı ama olsun üzülme Allahın izniyle bun unda üstesinden geliceksin. Ben hala alışveriş yapmadım bu hafta sonu çıkıyım artık dedim ama tam ne alıcağımıda bilmiyorum malum çok tecrübesizim bana biraz ipucu verirmisin canım en çok nelerden almam lazımopuyorumnanaktan
Gelelim kilo olayına işte bu çok kötü ben tam 9 kilo aldım :kedi:şimdilik son aylarda dahada alırsın diyolar boyda yok zaten top gibi bişey oldumkaydirigubbakcemile3 kiloluda hamile kalmıştım çok fenayım anlıycağın

canım bunlar yeter çok bişey alma 3 ay olduktan sonra ihtiyaca göre alırsın benim bi çok şey giyilmeden kaldı seneyede artık olmaz
şapka eldiven oo fazla bile
açıkcası ben fazla eldiven takmadım eşim yüzünü çiziyo diye takardı bende gündüz çıkarırdım uyurken takardım
ellerini keşfetsin diye şapkayıda nadir taktım ama sizin almanya daha soğuktur demi eviniz nasıl oluyo

burda pek hayat yok genelde face de takılıyorum canım

Bende neyden ne kadar almalıyım çok merak ediyodum yazmışsınız burda banada fikir olur bu hafta sonu çıkıcam alışverişe bi tek hastane çıkışım var evde onun haricinde pek bişeyim yok bide teyzdem çorap biberon tırnak makası ve tulum hediye almış onlar var bunun haricinde hiçbişeyimiz yok daha

valla kizlar ben bisey alirken kiz kardesime danisiyorum sonucta 2cocugu var..
bana 8-10tane citcitli bodi , ve yine 8 kadar tulum almami soyledi, bolca corap, arkasi lusambali onluk, bikac battaniye , eldiven, ve sapka..
badi ve tulumlari bol al kusuyolar, altlarina yapinca bazen bezden cikabiliyo filan dedi

zuzum paşadan bahsetmemişim
4 tane dişimiz oldu hatta anneme göre 5. yolda
diş buğdayı nda steteskop seçti bizim ki hadi bakalım
emeklemiyo yüzüstü pozisyondan direk sırtüstüne dönüyo
yürüteçle fıldır fıldır kurcalamaya bile başladı
ayrıca son zamanlar gece uykularımız berbat

ben ayaklı pijamalardan çok memnundum kışın
fakat aynı numaradan çok almayın kalıyo

ben ayaklı pijamalardan çok memnundum kışın
fakat aynı numaradan çok almayın kalıyo

evet canim kardesimde ayaklirandan cok memnun evde hep onlardan kullandi ogluna.. 2.si kiz olunca insan biraz daha cicili seylere bakiyobayanssulusmile

benim aldiklarimda nerdeyse hic yeni dogan icin yok, hep 56 bedenden itibaren aldim, ve genelde alirkende tek bedene bakmiyorum, bazilarinda 0-3ay yaziyo onlardan almaya bakiyorum zaten yikancak hepsi birazda ceker herhalde hepsi pamuklu seyler

gunaydin kizlar nasilsiniz bakalim?a.s.

bebisler nasil?:ecrin_bebek:

Günaydın canım çok şükür benim kızım iyi sizde iyisinizdir inşallah
yazdıklarınızın hepsini not ediyorum beynime alışveriş esnasında ne alıcağımı biliyim en azından dimi boş boş gezmiyim öyle bu sıcaklarda hiç yürüyemiyom zaten malum bide kilo varyerimseniben

bizde cok iyiz sagol canim, artik kendimi tam hamile hissediyorum bebegim kipir kipir, hangi saatlerde oynadigini filan biliyorum ve onun hareketlerini hissetmek izlemek cok guzel

canim valla ben genelde alisveris yaparken kardesimle birlikteydim ama daha cok eksigim var, insanin aklina geldikce suda olsun buda olsun istiyo...

ya ben zaten tedavilerin verdigi kilolarla hamile kaldim ve bide 5kilo kadar aldim, ayaklarim hala sis, bazen yurumek eziyet oluyo, bencede onceden liste yap ve ona gore al bosuna ne kendini ne bebisi yorma

slm kizlar nasilsiniz biz iyiyiz allaha sukur hastanedeyiz daha ama allaha sukur sancim yok
kizlarimda cok iyi dun kontrol ettiler drlar cadilar 1600 gr olmuslar masallah allaha sukur iyiler
drlar kontrol icin hastanede kal diolar daha iyi olur dediler
allahim yardimcimiz olsun cok zor hastanede kalmak

slm canım sancının olmamasına sevindim bak anne sözü dinliyo senin kızlar inşallah sabredicekler 32. haftaya kadar Allah yardımcın olsun

oy masallah insallah biraz daha icerde kalirlar, gerci bilselerki su an belcikada havalar fazla sicak degil eminim cikmak istemezdilersempatiksalakcinni
sen doktorlari dinle canim en azindan emin ellerdesin, zor ama napcan cadilar icin katlanican artik...
istersen bi ara bana ozelden telini yaz ararim seni olumunekankayizsmile
hangi hastanedesin?
yakin olsak gelirdim yanina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…