Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
balım ben kalp atışını duyarsam takviminden ben de istiyorum...ben yapıyorum kk kabul etmiyo sen nasıl kabul ettirdin anlamadım ama:))))

tAMAM canım sanada yaparızzz tabıkıdee :) Bilmem tahmini doğum tarıhını yazınca .kaç haftalık oldugun cıkıyor cızelgede sonra kontrol panelınden ekledım kk ya kabul ettı

kızlar bende hamileyim ekimde aşılama oldum ve tutmadı. kendliğimden hamile kaldım.2 aylık olucağım nerdeyse.bide 2 ay a yakın keçiboynuzu suyu içirdim eşime onunda faydası olmuştur belki.ben dualarımın karşılığı olduğuna inanıyorum .Allah ım isteyen herkese meleklerini versin .

NE GÜZEL RABİM SAĞLICAKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞŞŞŞŞŞŞŞ
AMİN AMİN :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım benim diğer hamileliğim hep raporlu geçti ama yeni okulumda 2-3 gün izne bile kızıyo müdürüm.... 9 ay rapor alamam
kikimse vermez de zaten...ilerki zamanda bakıcaz....inşallah gerek kalmaz da...

Canım alanlar alıyor valla. Çoğul gebelik risk getiriyor haliyle. Allah yardımcınız olsun. İleriki zamanlarda inşallah rapor alabilirsin. :Saruboceq:

Hoşgeldin canım. Topiğimiz ilk günden baya hareketli maşallah. Okuyanların işi zor. :bbo:

Tebrikler canım. :hooray: :teytey: Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. :Saruboceq:

yeni topiğimiz hayırlı uğurlu olsun.çok güzel bir topik olmuş.inş bizlerede en kısa zamanda buraya transfer olmak nasip olur.

burdaki arkadaşalr bizleri unutmayın olur mu bizlere dua edin.

ne kadar güzel bir sürpriz olmuş .hayırlı olsun ,rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı da nasip etsin inş.

arkadaŞlar yarın dr kontrolÜm
var dualrınızı eksık etmeyın
anneler enne adayları ve kÜÇÜk mucızeler
hepınızın dulrını beklıyoruz

inşallah iyi haberlerle dönersin cnm..kızlar eşinde ileri hızlı sperm sayısı olmayıp sonradan çoğaldıktan sonra hamiş olan var mı??? eşimin sperm sayısı çok iyi ama ileri hızkı spermi yok..var mı bir yorum getiren arkadaşlar..umdum olun hadi:))bu arada benim herşeyim normal çıktı bakalımm..hormon testlerim tabi..

merhaba arkadaşilar nevrocuğum topik süper olmuş bu arada hamile olan arkadaşlarımız inşallah bebeklerini vaktı geldiğinde sağlıklı bir şekilde kucaklarına alırlar doğum yapmış arkadaşlarımızında gözleri aydın allah evlatlarını bağılşlasın ben ve benim gibi hamile kalamak için cabalayan arkadaşlarıma ve bana da tez zamanda hamile kalmamızı nsip etsin lütfen arkadaşlar bizler içinde bol bol dua edinde bizde önce hamiş sonrada bebeğini kucağına almış anne olarak devam edelim topiğe

bu arad eşim azospermi yani sperm yok bir tüp bebek denedik eşimde mikrotese ile sperm arandı fakat gelişmemiş hücre bulundu iki embriyo transferi oldu fakat tutmadı kısmetse bu sene ikinciyi debicez herkesten dua bekliyorum

slm kızlar,
yoklama vermeye ve ikizlerimle listeye girmeye geldim.Eski arkadaşların hamileliklerini ya da bebeklerine kavuştuklarını okudukça çok sevindim, inşallah isimler hızla artar.

selam canlarım benim 11 aylık bir kızım var ve şu anda 2 aylık tekrar hamileyim.korunmasız tek geceden armagan.birincide çok ugraştık olmaz diye 2, hiç beklemiyorduk olmaz diye ama yinede korunuyorduk ama oldu.bebegim 4 gündür ishaldı mahvolduk serum felan allahtan çabuk atlattı.sizlere tavsiyem bebekte kusma ve arkasından ishal olursa hemen serum baglatın serumsuz geçmiyor.ve rotavirüs aşısını yaptırın ben yaptırmıştım kızıma 2 doz çabuk atlattı ama yinede mahvolduk.topiğimiz hayırlı olsun

ya burası cok guzel bır topık ınsallah bende artık burada yazacagım bır anne olarak kızlar bana da dua edın de bende bebegıme kavusayım ve burda bende bebegıle ılgılı yasadıklarımı anlatayım

ALLAHIM bu sayfaya HAMıLEYıM diye yazacagım günleri banada nasip ett YALVARIYORUM beni bebek kokusundan MAHRUM etme.AMıN....

var dualrınızı eksİk etmeyİn
anneler enne adayları ve kÜÇÜk mucİzeler
hepİnİzİn dulrını beklİyoruz

çok güzel haberlerle döneceksin canım benim çünkü senin için güzel dilekler gönderen ve dua eden arkadaşların var:1hug:

slm kızlar,
yoklama vermeye ve ikizlerimle listeye girmeye geldim.Eski arkadaşların hamileliklerini ya da bebeklerine kavuştuklarını okudukça çok sevindim, inşallah isimler hızla artar.

tebrikler canım demek ikizlere hamilesin...
seni hatırlıyorum sende bizim listedendin...
canım tüp bebekmi ne zamn oldu....
bigilerini verde senide hamiş listesine ekleyeyim. canım...

yeni topiğimiz hayırlı uğurlu olsun.çok güzel bir topik olmuş.inş bizlerede en kısa zamanda buraya transfer olmak nasip olur.

burdaki arkadaşalr bizleri unutmayın olur mu bizlere dua edin.

Hoşgeldin canım. :1hug: Unuturmuyuz hiç. Biz de o yollardan geçtik. Sizlerin her zaman yanındayız biz. Dualarımız kabul olur inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

var dualrınızı eksİk etmeyİn
anneler enne adayları ve kÜÇÜk mucİzeler
hepİnİzİn dulrını beklİyoruz

Güzel haberlerle gel inşallah bitanem. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Canım inşallah ikinci denemende sen de bu mutluluğa erişirsin. Tedavi sürecinde bizi bilgilendir olur mu. Bol bol dua edelim. Şeniz

slm kızlar,

:teytey: :teytey: :teytey: Canımmmmm. Tebrik ederimm. Çok uzun zaman oldu görüşmeyeli. Bir seneyi de geçti belki. Sen girmiyordun. Ben de daha sonra sorunlu bir gebelik geçirip fazla gelemedim. Doğurdum da anca anca gelebiliyorum. Böyle bir haberle gelmen çok mutlu etti. İkizlerin hayırlı olsun. İnşallah sağlıkla kucaklarsın kuzularını. Allaha emanet olun. Hep bekliyoruz. Bundan sonra böyle ayrılmayalım vestacım. Sevdiğim arkadaşlarımdan birisin. Şeniz

Canım bebeğine geçmiş olsun. :teselli: Yeni gelen bebeğin de hoşgelmiş. Arayı çok açmadın yani. Hem bebek bakımı hem hamilelik zor olacak. Yardım edenlerin vardır elbet. İnşallah sağlıkla kucaklarsın bu miniği de. :Saruboceq:

ya burası cok guzel bır topık ınsallah bende artık burada yazacagım bır anne olarak kızlar bana da dua edın de bende bebegıme kavusayım ve burda bende bebegıle ılgılı yasadıklarımı anlatayım

İnşallah bitanem. Nickin gibi sakın umudunu kaybetme olur mu. Dualarımız tüm arkadaşlarımız gibi seninle de. Şeniz

ALLAHIM bu sayfaya HAMİLEYİM diye yazacagım günleri banada nasip ett YALVARIYORUM beni bebek kokusundan MAHRUM etme.AMİN....

AMİNNNNNNN. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…