balım ben kalp atışını duyarsam takviminden ben de istiyorum...ben yapıyorum kk kabul etmiyo sen nasıl kabul ettirdin anlamadım ama:))))
kızlar bende hamileyim ekimde aşılama oldum ve tutmadı. kendliğimden hamile kaldım.2 aylık olucağım nerdeyse.bide 2 ay a yakın keçiboynuzu suyu içirdim eşime onunda faydası olmuştur belki.ben dualarımın karşılığı olduğuna inanıyorum .Allah ım isteyen herkese meleklerini versin .
canım benim diğer hamileliğim hep raporlu geçti ama yeni okulumda 2-3 gün izne bile kızıyo müdürüm.... 9 ay rapor alamam
kikimse vermez de zaten...ilerki zamanda bakıcaz....inşallah gerek kalmaz da...
valla maslallh 2 saatırr burayı okuom daha okuyacam 3 tane topik varr:)))baya ıyı oldu bu topşğin acılması bayadır görmedıgımız kısılerı göruoruzz senacım allh yardımcın olsunn daha önceden takıp etmiştim senıı ıns bukez 3lerın 9ayboyunca senınle kalırr...mıdesı bulanan arkadaslar olucak ılk 3 ay mutlakabenmde oldu ama 4.aya grdıgımde bittii gerckten cok zor en sevdıgım seylerden nefret ettımm..snra düzene girer ınsallh sızelrınde cok oluosa drunuzla konusun emedur verıo banada verdi içtim ztn o sıralar kesıldı bulantı dahada olmadı ara ara böğürme oluo ama okdr allh herksın yardımcısı olsun ınsalahh...
kızlar bende hamileyim ekimde aşılama oldum ve tutmadı. kendliğimden hamile kaldım.2 aylık olucağım nerdeyse.bide 2 ay a yakın keçiboynuzu suyu içirdim eşime onunda faydası olmuştur belki.ben dualarımın karşılığı olduğuna inanıyorum .Allah ım isteyen herkese meleklerini versin .
arkadaŞlar yarın dr kontrolÜm
var dualrınızı eksİk etmeyİn
anneler enne adayları ve kÜÇÜk mucİzeler
hepİnİzİn dulrını beklİyoruz
slm kızlar,
yoklama vermeye ve ikizlerimle listeye girmeye geldim.Eski arkadaşların hamileliklerini ya da bebeklerine kavuştuklarını okudukça çok sevindim, inşallah isimler hızla artar.
yeni topiğimiz hayırlı uğurlu olsun.çok güzel bir topik olmuş.inş bizlerede en kısa zamanda buraya transfer olmak nasip olur.
burdaki arkadaşalr bizleri unutmayın olur mu bizlere dua edin.
arkadaŞlar yarın dr kontrolÜm
var dualrınızı eksİk etmeyİn
anneler enne adayları ve kÜÇÜk mucİzeler
hepİnİzİn dulrını beklİyoruz
merhaba arkadaşilar nevrocuğum topik süper olmuş bu arada hamile olan arkadaşlarımız inşallah bebeklerini vaktı geldiğinde sağlıklı bir şekilde kucaklarına alırlar doğum yapmış arkadaşlarımızında gözleri aydın allah evlatlarını bağılşlasın ben ve benim gibi hamile kalamak için cabalayan arkadaşlarıma ve bana da tez zamanda hamile kalmamızı nsip etsin lütfen arkadaşlar bizler içinde bol bol dua edinde bizde önce hamiş sonrada bebeğini kucağına almış anne olarak devam edelim topiğe
bu arad eşim azospermi yani sperm yok bir tüp bebek denedik eşimde mikrotese ile sperm arandı fakat gelişmemiş hücre bulundu iki embriyo transferi oldu fakat tutmadı kısmetse bu sene ikinciyi debicez herkesten dua bekliyorum
slm kızlar,
yoklama vermeye ve ikizlerimle listeye girmeye geldim.Eski arkadaşların hamileliklerini ya da bebeklerine kavuştuklarını okudukça çok sevindim, inşallah isimler hızla artar.
selam canlarım benim 11 aylık bir kızım var ve şu anda 2 aylık tekrar hamileyim.korunmasız tek geceden armagan.birincide çok ugraştık olmaz diye 2, hiç beklemiyorduk olmaz diye ama yinede korunuyorduk ama oldu.bebegim 4 gündür ishaldı mahvolduk serum felan allahtan çabuk atlattı.sizlere tavsiyem bebekte kusma ve arkasından ishal olursa hemen serum baglatın serumsuz geçmiyor.ve rotavirüs aşısını yaptırın ben yaptırmıştım kızıma 2 doz çabuk atlattı ama yinede mahvolduk.topiğimiz hayırlı olsun
ya burası cok guzel bır topık ınsallah bende artık burada yazacagım bır anne olarak kızlar bana da dua edın de bende bebegıme kavusayım ve burda bende bebegıle ılgılı yasadıklarımı anlatayım
ALLAHIM bu sayfaya HAMİLEYİM diye yazacagım günleri banada nasip ett YALVARIYORUM beni bebek kokusundan MAHRUM etme.AMİN....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?