- 2 Ağustos 2008
- 6.511
- 59
- 158
rapunzelim evet yaaaaaaa((((((((((((
canım bekliyorum senin resim koymanı merak ettim. çunku diğer ayrık olanı benzetememişti benim.rapunzelim evet yaaaaaaa((((((((((((
Biz de merakla bekliyoruz o zaman. hihoyyytBak yabangülümün de 3 gün gecikme ile sana yakın çıkmış değeri. Senin normal. Hamilesin kız işte. Sen yine de yarın yap bir test , koyulaşır geçen günkü çizgi. delikafadulden
Canlarım kaç kişi gördüm burada 3 tanesini de sağlıkla kucakladılar. Siz de güzel düşünün , güzel şeyler olsun. Rabbim hayırlısını verecektir. Buna inanıyorum. ozceliksena Rabbim sana aynı acıları yaşatmayacaktır. Herşeyde risk var. Azaltmaya gitsen de gitmesen de. Bol bol dua ederiz sizler için hepimiz. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
ama azltmanın riski %5,erken doğumun%50..(((((((((((ben de çalışıyorum...
senam aklına kotu seyler getırme desemde bılıyorum olmayacak..
cunku cok zor seyler yasadın..
ama bundada var bır hayır..
ınsallah saglıkla kucagına alırsın kuuzcukları:Saruboceq:
evet canım ben kadroluyum ingilizce öğretmeniyim...4 yıllık....
özlemcim böle işte...benim bulnatım henüz yok gibi öle belli belrisiz ara sıra 2 gündür çıkarmıyorum henüz...geçen sefer 8. haftamda başlamıştı şiddetli bulantılar...inşallah biri boştur ikizdir de ondan yoktur...senin 6. haftada başlamış bulnatı erken başlamışsınn...
senin ultrason kaç haftalıkkendi tam...benim 5+1 iken..
evet canım ben kadroluyum ingilizce öğretmeniyim...4 yıllık....
özlemcim böle işte...benim bulnatım henüz yok gibi öle belli belrisiz ara sıra 2 gündür çıkarmıyorum henüz...geçen sefer 8. haftamda başlamıştı şiddetli bulantılar...inşallah biri boştur ikizdir de ondan yoktur...senin 6. haftada başlamış bulnatı erken başlamışsınn...
senin ultrason kaç haftalıkkendi tam...benim 5+1 iken..
özlemcim peki sana doktorun redüksiyon önermedi mi?
bir de ben çok ufak tefeğim üçüzü taşıyabilmek bu nedenle de rsikli olabilir....
özlemcim sen kararını vermişsin canım hakkında hayırlısı umarım ben de pişman olacağım bir karar vermem...benim doktorum da henüz bilmiyo ama üçüz kalanlara redüksiyon önerdiğini biliyorum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?