Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
özlemcim bak ben de koycam albüme...benim bebişler çok yakın birbirine senin biri ayrı duruyo...benim azaltma daha rsikli olabilir ya bukadar yakın durdukları için((

rapunzelim evet yaaaaaaa((((((((((((
canım bekliyorum senin resim koymanı merak ettim. çunku diğer ayrık olanı benzetememişti benim.

hakkımızda hayırlısı neyse o olsun rabbim yazmıtır kaderimizi

senam aklına kotu seyler getırme desemde bılıyorum olmayacak..
cunku cok zor seyler yasadın..
ama bundada var bır hayır..
ınsallah saglıkla kucagına alırsın kuuzcukları:Saruboceq:

evet canım demi üç küçük melek benim yavrularım.inşallah görücem o gunleride inşallah dualarınızla sanki bulantım az bugun hep dualarınızla şükür RABBİME

evet canım ben kadroluyum ingilizce öğretmeniyim...4 yıllık....

özlemcim böle işte...benim bulnatım henüz yok gibi öle belli belrisiz ara sıra 2 gündür çıkarmıyorum henüz...geçen sefer 8. haftamda başlamıştı şiddetli bulantılar...inşallah biri boştur ikizdir de ondan yoktur...senin 6. haftada başlamış bulnatı erken başlamışsınn...

senin ultrason kaç haftalıkkendi tam...benim 5+1 iken..

hı bir de yatma ihtimalim yok aksine hep ayaktayım işimden dolayı üstelik haftada 1 gün nöbet bile var(((

evet canım çok erken basladı.

inşaallah canım yaaa inşallahh o yuzden baslamamıştır

yok bitanem tam tamına 6 haftalıktı çekildiğinde 5 te görünmedi

rapunzelim dua et ya inşallah..bu sfer mis kokularını içime çekmek istiyorum yeter artık(

Canım rapor alamıyormusun. Madem kadrolusun. Sonuçta riskli gebeliklerde doğuma kadar rapor alınabiliyor.

canım benim diğer hamileliğim hep raporlu geçti ama yeni okulumda 2-3 gün izne bile kızıyo müdürüm.... 9 ay rapor alamam
kikimse vermez de zaten...ilerki zamanda bakıcaz....inşallah gerek kalmaz da...

özlemcim peki sana doktorun redüksiyon önermedi mi?

bir de ben çok ufak tefeğim üçüzü taşıyabilmek bu nedenle de rsikli olabilir....

özlemcim peki sana doktorun redüksiyon önermedi mi?

bir de ben çok ufak tefeğim üçüzü taşıyabilmek bu nedenle de rsikli olabilir....

daha tüp bebek doktorum görmedi beni yani üçüz oldugunu bilmiyo sadece inşallah üçüz değildir diyodu. ama öneririmi bilmem de zaten niyetim yok canım ama ben tasırımda rahmimi bilmiyorum inşallah oda tasır

özlemcim sen kararını vermişsin canım hakkında hayırlısı umarım ben de pişman olacağım bir karar vermem...benim doktorum da henüz bilmiyo ama üçüz kalanlara redüksiyon önerdiğini biliyorum(

özlemcim sen kararını vermişsin canım hakkında hayırlısı umarım ben de pişman olacağım bir karar vermem...benim doktorum da henüz bilmiyo ama üçüz kalanlara redüksiyon önerdiğini biliyorum(

evet canım ben doktorum önersede kararımı verdim inşallah bişey olmayacak bebeklerimize inşallah sağlıkla kucagımıza alırız hepsinide.ALLAHIM ne eylerse guzel eyler sen bırak kendini ona kısmeti yoksa bebeğinin kendiliğindende sonlanır canım .inşallah yanlış bir karar vermezsin senin içinde bebeklerin içinde hayırlısı olsun

valla maslallh 2 saatırr burayı okuom daha okuyacam 3 tane topik varr:)))baya ıyı oldu bu topşğin acılması bayadır görmedıgımız kısılerı göruoruzz senacım allh yardımcın olsunn daha önceden takıp etmiştim senıı ıns bukez 3lerın 9ayboyunca senınle kalırr...mıdesı bulanan arkadaslar olucak ılk 3 ay mutlakabenmde oldu ama 4.aya grdıgımde bittii gerckten cok zor en sevdıgım seylerden nefret ettımm..snra düzene girer ınsallh sızelrınde cok oluosa drunuzla konusun emedur verıo banada verdi içtim ztn o sıralar kesıldı bulantı dahada olmadı ara ara böğürme oluo ama okdr allh herksın yardımcısı olsun ınsalahh...

cornelia sağol birtanem....

balım pardon takvimini gördüm 9+2 olmuşsun maşallah...

balım ben kalp atışını duyarsam takviminden ben de istiyorum...ben yapıyorum kk kabul etmiyo sen nasıl kabul ettirdin anlamadım ama:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…