slm nasilsiniz ben iyiyim allaha sukur kizlarim da iyiler bugun allahin izniyle cikicam hastaneden
bir sorun olmazsa birazda evde dinlenierim artik sonrada cok isim var hazirlaklar baslicak artik
allahim guc versin bana insallah en kisa zamanda iyi olurum tamamen
kizlar hepiniz sagolun allahim size de yasatsin insallah
Kızlar özcelıksena bebeklerini kaybetmişş erken doğumla şimdi bir arkadaşın profiline girmiştim son msn olurken senayı yazmış girdim baktım :'(
Kızlar özcelıksena bebeklerini kaybetmişş erken doğumla şimdi bir arkadaşın profiline girmiştim son msn olurken senayı yazmış girdim baktım :'(
senağlama senağlama senağlama yapma ya çok üzüldüm
allahım sabır versin :çok üzgünüm: ne büyük bi acı bu
çok kokuyodu zaten korktuğu başına gelmişsenağlama
Rabbim kimseye yaşatmasın bu acıyı
günaydın arkadaşlar,
özçeliksena arkadaşımızın bebeklerini kaybettiğine çok üzüldüm senağlama Allah sabır versin,bir daha yaşatmasın,Allah bizlere evlatlarımızı sağsalim almayı nasip etsin inşallah...
bende çok kötüyüm,hemoroid oldum ilk kez sanırım biraz da demir ilacı bunu yaptı,gece ağrıdan sancıdan mahvoldum,şimdi bile zor oturuyorum,sıcak buhar yaptım biraz iyi geldi,Allah başka dertler vermesin ....
aymesim karnında kasılma sertleşmeler başladımı ..benim basladı kac haftadır .dün çok oldubugun korkudan eşime dr ara dedım dr normal demıs geçiyorsa eger .. rahatsız edıcı olursa yatırırz hastanede demıs agladım :'(
balim nasilsin?
korkma kuzum..hemen sol tarafina yat ve bol su tüketmeye calis kasilma aninda..
elinle anliyorsun zaten..eger ki yaklasik 1 saat sürerse ve kasilma aralari kisalirsa git doktora..
gecen hafta banada olmustu..
olacakmis artik maalesef..
Allahim korusun meleklerimizi insallah
aymesim karnında kasılma sertleşmeler başladımı ..benim basladı kac haftadır .dün çok oldubugun korkudan eşime dr ara dedım dr normal demıs geçiyorsa eger .. rahatsız edıcı olursa yatırırz hastanede demıs agladım :'(
merhaba kizlar..
bugün 75lik seker yüklemem yapildi..
aclik sekerim 81
1 saat sonraki ölcümümde 162 cikti...
sinir 160mis ve ben 162yle kaldim sinifta...
doktorum korkma,sinirdasin,ama detayli bi tarama yaptiralim desede insanin zoruna gidiyor iste..
haftaya pazartesi günü diabet kliniginde yeniden tarama yapilacak,muhtemelen 100lük yüklerler,baska bi yöntem gelmiyor aklima cünkü...
insallah atlatirim sorunsuz sekilde...
insallah hicbirimiz sorun yasamayiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?