Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

çok şükür maşallah canım.allah kolaylık versin.:Saruboceq:

Kızlar özcelıksena bebeklerini kaybetmişş erken doğumla şimdi bir arkadaşın profiline girmiştim son msn olurken senayı yazmış girdim baktım :'(

Kızlar özcelıksena bebeklerini kaybetmişş erken doğumla şimdi bir arkadaşın profiline girmiştim son msn olurken senayı yazmış girdim baktım :'(

:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
bende şimdi baktım
ne kadar zor birşey rabbim sabır versin...

senağlama senağlama senağlama yapma ya çok üzüldüm
allahım sabır versin :çok üzgünüm: ne büyük bi acı bu
çok kokuyodu zaten korktuğu başına gelmişsenağlama
Rabbim kimseye yaşatmasın bu acıyı

mafoldumbenallah yardımcısı olsun rabbım sabırlar versin

slm nasılsınız inşallah herkes iyidir ben çok iyiyim kızım 1yaşına girdi zaman çok çabuk geçiyor artık inşallah hamile arkadaşlar hayırlısıyla bebklerini kucaklarına alınca hayatları değişecek
meryem gözün aydın saglıklı bir şekilde büyütürsün inşallah güzel kızlarını
fadik senin adınada çok sevindim rabbim tamamına erdirsin inşallah

Günaydın arkadaşlar
dünden beri özçeliksena arkadaşımızı düşünüyorum ne kadar zor bi durum
Rabbim kimseye yaşatmasın ne haldedir şimdi aklımdan çıkmıyo valla:çok üzgünüm:

günaydın arkadaşlar,
özçeliksena arkadaşımızın bebeklerini kaybettiğine çok üzüldüm senağlama Allah sabır versin,bir daha yaşatmasın,Allah bizlere evlatlarımızı sağsalim almayı nasip etsin inşallah...
bende çok kötüyüm,hemoroid oldum ilk kez sanırım biraz da demir ilacı bunu yaptı,gece ağrıdan sancıdan mahvoldum,şimdi bile zor oturuyorum,sıcak buhar yaptım biraz iyi geldi,Allah başka dertler vermesin ....

geçmiş olsun banada demir ilacı yırtılma yaptı
ilk günlerde daha çok ağrı ve kanama yapıyodu ama bu aralar daha az
çok kötü bişey valla geçer inşallah

merhaba kizlar..
bugün 75lik seker yüklemem yapildi..
aclik sekerim 81
1 saat sonraki ölcümümde 162 cikti...
sinir 160mis ve ben 162yle kaldim sinifta...
doktorum korkma,sinirdasin,ama detayli bi tarama yaptiralim desede insanin zoruna gidiyor iste..
haftaya pazartesi günü diabet kliniginde yeniden tarama yapilacak,muhtemelen 100lük yüklerler,baska bi yöntem gelmiyor aklima cünkü...
insallah atlatirim sorunsuz sekilde...
insallah hicbirimiz sorun yasamayiz...

aymesim karnında kasılma sertleşmeler başladımı ..benim basladı kac haftadır .dün çok oldu bugun korkudan eşime dr ara dedım dr normal demıs geçiyorsa eger .. rahatsız edıcı olursa yatırırz hastanede demıs agladım :'(

balim nasilsin?
korkma kuzum..hemen sol tarafina yat ve bol su tüketmeye calis kasilma aninda..
elinle anliyorsun zaten..eger ki yaklasik 1 saat sürerse ve kasilma aralari kisalirsa git doktora..
gecen hafta banada olmustu..
olacakmis artik maalesef..
Allahim korusun meleklerimizi insallah

iyiyim cucum sen nasılsın senın ısmınıde yazcaktım senın haftada olmaz belki kasılma diye yazmadım demek seninde başlamışş.1 saat sürmüyo canım gelip geçiyor GÜNDE 4-5 kere oluyor sn sürüyor .dün 8-9 feda olunc koktumAMİNNNN RABİM KORUSUN BEBEKLERİMİZİ

canım dur telaş yapma hemen allahın izniyle hiçbişey olmıycak
bak dr normal demiş bende kasılma değilde tuhaf bi şekilde rahimde batmalar oluyo acaba onlar kasılmada benmi anlamıyorum
ilk günlerdeki gibi değil çünkü daha değişik bişey birden sancı giriyo bide wcden çıkamıyorum ben ne olduğunu bende anlamadım inşallah kötü bişey değildir
Rabbim şu son aylarıda rahat bi şekilde geçirmeyi nasip etsin
yardımcımız olsun

Son düzenleme:

canım sınır senin inşallah 100 lükte bişey çıkmaz
başka bi yöntem yok benim bildiğim kadarıylada 100 lük test deniycekler
endişelenme ama genelde sınır olanlarda çıkmıyomuş benim çıktı ama 206 çıkmıştı ilk ölçümde
baya yüksekti benim yani şimdide diyet yapıyorum malum
şeker ölçüm cihazı verdiler bana 5 günde 1 ölç diye
bugün ölçtüm normal gibi geldi bana ama inşallah öyledir
bende insülüne başlamak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…