Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
amin aymesim cok sagol..
ne güzel kontrol altinda tutabilmen cok iyi..
insallah su son zamanlari sorunsuz gecirirz hep beraber...:Saruboceq:

balim 1 saat süren kasilmalar diye biliyorum ama sen istersen icin rahat etmeyecekse doktorunla konus..
bende kasilmalardan haric birde vajinanin üst kisminda sissetli bi agri hissediyorum bu aralar...
oda anlik oluyor...akintimi kontrol ediyorum normal cok sükür..
nedir anlamadim daha yani...:bbo:

selam kıslar sena arkadasımızı bende gördüm hatta size yazmak için açtım ama elim gitmedi geri kapadım sayfayı. birde arkadasımızın ikinci kaybedişi bu maalesef aynı olayı gene ikizlerini kaybetmişti sanırım aynı haftalarda RABBİM sabır versin bir olayı iki kere yasamak sanırım dahada tahammül edilemez bişeydir. sağlıklı bebekler versin inşallah RABBİM ONA BUNDAN SONRA

çok geçmiş olsun canım.allaha şükürler olsun bende hiç bişey olmadı maşallah kendime:)doktoruna sorsaydın.
çok yüksek değil sanırım korkma hiç.bizde pko olduğu için olma ihtimali yüksek biliyorsun benimkisi 79 çıktı.

canım netten bakmadınmı rahim arada kasılarak kendini doğuma hazırlıyormuş.çok sık değilse korkma.

günaydın arkadaşlar,
bugün evdeyim,işe gitmedim malum hemorid yüzünden,evde biraz dinleneyim dedim.

teşekkür ederim canım,doktoruma sordum,bir krem verdi onu kulanıyoruum birde sıcak su buhar banyosuna oturuyorum,başka yapacak bir şey y ok malesef,sabırla iyileşmeyi bekliyorum...

Arkadaşlar bişey sormak istiyorum her akşam yürüyüş yapıyorum ben şu şeker yüzünden dün akşam yürürken rahimde ağrılar hissettim ara ara bi kaç kere geldi ama baya şiddetliydi hemen eve gittim sonra evde bişey kalmadı bende bi duş alıp yatıyım dedim bu seferde duş esnasında sıcak su üstten akarken sanki rahimde soğuk su hissettim bu su gelmesi olayı değildir dimi çok korkttum ne yapıcağımı şaşırdım ama anlamadım su nerden geldi zaten su aktığı için ama akan su sıcaktı ben soğuk su hissettim bu neyin nesidir şimdi bilgisi olan varmıdır soğukmu gelir su yada bu zamanlarda su gelirmi:çok üzgünüm: çok endişeliyim yine

aymesimm su değildirr o canımm ( endişelenme dicem ama bende senin gibi hemen endişeleniyorum..Duştan akan sudur o ...

İNŞALLAH CANIM YA ÖLÜYORUM KORKUDAN VALLA
KALBİM YERİNDEN ÇIKICAK GİBİ BUGÜN:çok üzgünüm:

Bende 2 gündür olan kasılmalardan dolayı ödüm kopuyor korkudan hiçbiriş yapmıyorum ev gözüme leş gibi geliyor..Arayıp soranda yok yardıma ihtiyacın varmı diye..

bende 2 gündür olan kasılmalardan dolayı ödüm kopuyor korkudan hiçbiriş yapmıyorum ev gözüme leş gibi geliyor..arayıp soranda yok yardıma ihtiyacın varmı diye..

boşver balım ya isterse evi b... Götürsün
bebişlerimiz iyi olsun yeterki o kadar endişeliyimki anlatamam
aklıma hep kötü şeyler geliyo
allahım yardımcımız olsun

Benimde aklıma hep kötü seyler geliyor korkuyorum ..Birde bizim dr çok açık herşeyi söylüyor..Bayrama kadar tembellik yap demişti bana..Bizler geç gebe kaldık ya inftertilite oldguumuz için böyle hastalara yürüyüş ve fazla aktiviteyi önermiyoruz dedi ev işi vs.

insan içini ne kadar rahat tutmaya çalışsada
olmuyo işte içindeki korkular peşini bırakmıyo
bide sen orda yanlızsın canım ya bu dahada kötü
boşver evi falan doktoru dinle sen temizlik sonrada olur
demek yürüyüş yasak dedi dr ben doktora hiç sormadım
her akşam yürüyüşe çıkıyorum acaba oyüzdenmi dün sancılarım arttı

aymesim su gelmiş olsaydı kesilmezdi devamı gelir artardı korkma

ay inşallah canım ya ağzından bal damlıyo valla
öyle olurdu dimi şu son alarıda sağlıkla bi atlatsak
hayırlısıyla kucaklarımıza alsak bebişlerimizi
rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin

aymesim su gelmiş olsaydı kesilmezdi devamı gelir artardı korkma

arkadaşlar içiniz rahat değilse hastanede yatın..hiç olmazsa kasılma önleyici serumlar ilaçlar verirler gün kazanırsınız..1 gün 1 gündür anne karnında...aylarca yattım hastanede meyvelerimi aldım..çok sabır ve tahammül gerektiriyor...kasılmalar için nidilat çok iyi gelmişti bana..daha sonra prepar ve magnezyum serum verdiler..

erken doğum ihtimaline karşın muhakkak ciğer geliştirici iğneyi olun..celestone adı..

yasak demedide canım önermiyorum dedi hastalara...

bundan sonra bende çıkmıycam zaten yürüyüşe
akşam eşim kızdı madem ağrın var niye söylemiyosun
yok bundan sonra yürümek falan dedi
ben sırf şeker için yürüyodum
bi şeyi düzeltiyim derken başkasını batırmıyım bide

yer çekimine fazla maruz kalmamanız lazım..son zamanları yatarak dinlenmeniz iyi olur eğer kasılmalar varsa..

erken doğum ihtimaline karşın muhakkak ciğer geliştirici iğneyi olun..celestone adı..

sağol canım ilgin için bende kasılma çok yok
allaha çok şükür ama suyummu geldi acaba diye telaşlandım ben
duş halinde olunca çokda fakedemedim su zaten akıyodu sürekli
sadece bi soğukluk hissettim göbeğimin altında
acaba dedim aklıma hemen su geldi
aklın hep bebeğinde olunca böyle telaşlanıyo insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…