ama kızlar öyküm hakket gündüzleri canıma okuyo adeta beni gezdir benle ilgilen benle oyna yanımdan gitme kucağından indirme hiç modundayız evimi bile temizliyemiyorum onu bırakın wc ye gideyim dua ediyorum gidebildiğime ama bir gülüyo banaki sen varya sen diyorum bende gülüyorummmm
allahım hayırlısı ile hepinize kolay doğumlar versin
hadi gözn aydın canımgunaydin kizlar nasilsiniz
ben iyiyim allaha sukur kizlarimda iyi allahin izniyle bu hafta sonu cikabilirler dedi drlar insallah oyle olur
saglikla kavusurum kizlarima insallah
darisi ozlemin basina insallah o da en kisa zaman da kavusur kizina
herkese iyi haftalarrrrrrrrrrrrrrrr
maşallah bebişlerimize ve hamişlerimize
özlem ve meryemcim bebişleriniz iyi çok şükür az kaldı eve gelmlerinede en kısa zamanda hep birlikte evlerinize dönersiniz inşallahhh
yabanım benim kızım 7. ayda doğum pozisyonunu almıştı ama pozisyon alması 1 günlük bişiymiş duyduğuma göre daha vaktinde var bence dönme ihtimali var dönmessede bebişin sağlıklı olsunda sezeryanda olursun canım hakkında hayırlısı olsun
neva10 gece uykusuzluk bendede olmuştu geceleri 2-3 saat zor uyur olmuştum kramplardan ağrılardan bide göbeğimden uyuyamazdım bir türlü ama doğumdan sonra çok şükür uyudum geceleri ündüzleri çok yaramaz bir kızım var ama çok şükür kendi kendine gece uyku alışkanlığını edindi
maşallah bebişleirne canım...gunaydin kizlar nasilsiniz
ben iyiyim allaha sukur kizlarimda iyi allahin izniyle bu hafta sonu cikabilirler dedi drlar insallah oyle olur
saglikla kavusurum kizlarima insallah
darisi ozlemin basina insallah o da en kisa zaman da kavusur kizina
bu sonuç normal canım...slm kızlar esımde tek taraflı varikosel grade 2-3 teshısı koymuslardı doktor esıme amelıyat olman gerek ama sperm testını görelım karar verelım demıstı esım sperm testı verdı ve sonuca göre gerek yok dedı doktor amelıyata sonucları yazarsam yorumlarsanaız sevınırım ve bız yaklasık 16 aydır cocuk ıstıyoruz
SPERM SAYISI 41.600.000 >20 MİLYON WHO
A+B+C %65
A)HIZLI İLERİ HAREKETLİ--------%20
B)YAVAS İLERİ HAREKETLİ-------%25
C)YERİNDE HAREKETLİ--------------%20
D)HAREKETSİZ SPERM--------------%35
HER SAHADA 5-6 LOKOSIT GÖRÜLDÜ
KIZLAR BU SONUCA GÖRE SIZCE AMELIYAT GEREKLIMI ILERIDE PROBLEM OLURMU BIZIM ICIN BU SONUCLARLA HAMILE KALINABILINIRMI
günaydın herkese...
bebişleri uyuttumda bi bakiim ne var ne yok diye geldim opuyorumnanaktan
slm kızlar nasılsınız??? meryem ve özloşum inşallah bebişler sağlıkla gelir evlerine ve annelerinin kucaklarına...dualarımız sizinle
Casperrrrrr canım benim maaşallah kızına, senin 5 haziranmıydı doğumun? benim 7 haziran pek bişi yok galiba aramızda,
ev temizliği diyosun, şekerim ben kahvaltı yapamıyorum, yemek dersen bi fırsatını bulup yiyorum hemen, ya değilse ikisiyle ilgilenmekten zaman olmuyo, wc işimiz saniye sürüyo ağlamadan koşuyorum hemen, benim oğlum çok kucak istiyo hep gezmek istiyo, kızım onun kadar değil, oda yattığı yerde ilgi istiyo oynansın istiyo, ama bunlar tatlı telaş tabii, bi gülüşleri herşeye değer,
Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin
hadi gözn aydın canımallahım kolaylık versin.
bizimkisi 7.ayı çoktan geçti 9.aydayız nerdeyse.haftalar ilerledikçe ve bebek büyüdükçe dönmesi zor oluyormuş.bakalım hayırlısı olsun,normal istediğim için biraz stres oldum.
fadikim seneye bu zamanlar allahın izni ile senin bebişini dinleyecez senden yaramazlıklarını anlatacaksıncasper can_iso canlarım allah yardımcınız olsun...
gerçeketen çocuk büyütmekte zor iş ama dediğiniz gibi tatlı yorgunluk bunlar...
rabbim sağlık sihat versin gerisi halloluyor...
bende bazen seneye bu zaman acaba ne yapıyoruz diyorum...
inş rabbim nasip ederde sizin gibi bizlerde uğraşıp dururuz...
maşallah bebişleirne canım...
demek kavuşmaya az kaldı inş hafta sonu çıkarlar...
çıkmazlarda üzülme sakın...
çünkü maşallah gayet iyiler hafta sonu olmassa yakın bir zaman olur canım...
semişim sorma canım...
insanı boşuna strese sokuyorlar...
aklıma kötü şeyler getirmemeye çalışıyorum öğle fazla kafaya takmışta değilim...
ama yinede bazen sonuç ne çıkacak diye takılıyorum....
artık 3 lü 4 lü töbe diyesim var ama demiyorum...
insanın başına ne geliyorsa büyük konuşmadan geliyor...
rabbim cümlemize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
kızlar yaa bugün biizm nette sorun var...ikide bir kopuyor...
bu mesajı yazalı 1 saat rahat oldu...
ama hala gönderemedim
casperim can isom :) kızlarr demek duruşluk olmuyorrr yadık desenıizeeee
Günaydın kızlar casperim, canisom ne güzel bebişlerden bahsetmişsiniz
bi zamanlar bebişimiz olcakmı derken bak şimdi yaramazlıklarından bahsediyosunuz
Rabbim çok büyük dileyen isteyen herkese nasip etsin
bizede sağlıkla lucağımıza almayı tabiki sizi böyle konuşurken görünce
içim bi tuhaf oldu Allah hiç bi zaman eksikliklerini göstermesin
meryemcim çok az kaldı miniklerin eve gelmesine sende ozaman bu kızlar beni çok yoruyo diye anlatıcaksın inşallahyerimseniben
günaydın herkese...
bebişleri uyuttumda bi bakiim ne var ne yok diye geldim opuyorumnanaktan
benim 4 hazirandı canım aramızda 3gün var sadece. ben bu cadıyla bu haldeyken inan seni hiç düşünemiyorum ama dediğin gibi tatlı telaşlar allah esirgesin onları
kısmetinde nasıl bir doğum varsa onu yaşayacaksın canım allahımın işi bu hiç belli olmaz
allah kolay doğummlar nasip etsin sağlıklaaaaacanım gerisi boş boşver bebişinle geçireceğin günleri düşün canım sen
fadikim seneye bu zamanlar allahın izni ile senin bebişini dinleyecez senden yaramazlıklarını anlatacaksın
ayyyy balımmmm seninde az kaldı canım ya şöyle bir geçmişi düşündümde hepimiz testlerle tedavilerle boğuşup duruyorduk. inşallah diğer topikteki arkadaşlarımızada allahım nasip eder en kısa zamanda
amin canım amin sende yaramazlıklarını böyle bahsedeceksin bizlere canım seninde maşallah az kaldı
uyuttun ha yaramzları maşallha canım. bu aralar iyice hareketlenmeye başladı oyuncakları tutmaya çalışıyo zaten yerde yuvarlanıp duruyo bizimki bir sürü oyuncağımız var ama en çok benle eşim oynuyoruz halimizi bir görsen hele kurmalı bir ördeğimiz var ben eşime eşim bana gönderiyo ördeği öyküde korktu ördeğin sesinden
resimleri yokmu canım ya merak ediyorum senin bebişleriiii
kısmetinde nasıl bir doğum varsa onu yaşayacaksın canım allahımın işi bu hiç belli olmaz
allah kolay doğummlar nasip etsin sağlıklaaaaacanım gerisi boş boşver bebişinle geçireceğin günleri düşün canım sen
maaşallah öykü kızımıza, bizimkilerde aynı, bi yaramaz bi yaramazlar ki sorma
resimleri göndermedim hiç, albüme ekleyim tatlım ordan bak olurmu hemen ekliyorum bakmak isteyenler ordan görebilir bizim yaramaz bebişleriii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?