canim massallahkıslar selam nasılsınız yabanım az kaldı sana hayırla kurtul inşallah
evet kıslar bugun doktora gittik kalbimiz atmaya başlamış cok şükür 7 haftalık oldum bugun ama 6h +1 gunlük göründü ulturasyonda ama makınayla fark olabiliyomuş 4,5 gun... 2 hafta sonra gitcem inşallah
diğer topiğe yazdım burayada yazayım dedim.bu gün kontrolüm vardı bebeğimiz şu an 4,368gr ve normal doğum yapamıyacam.yarın hast.gidiyoruz sezeryan günü belli olacak.yarın olur diye düşünüyoruz ama doktorada bağlı.gerçi en fazla 1 gün verir normal doğum olsun istiyordum ama nasip kısmet.
ay yabanimmm inanmiyorumm..bu kadar cabuk gecti günler...
massallah melegine,ne kadar güzel büyümüssss
darisi bize insallah
niye normal olmaz dediler ki..neyse sen ve bebis saglikli olsun,sag salim kucakla melegini insallah..
cok cok cok kolay bir dogum diliyorum sanaaa
bizede dua et..
cucuuuuuuuum sıra sendemi kııııs yabanımdan sonra, ayy tek tek geliyo bebişler doğum yaptığım günü hatırladım hee heyecanlısınızdır siz şimdi, doktorum bana 10.30 da sezeryana alacağını söylemişti 9 da gittik, sonra başka bi doğum varmış acil olan, ameliyathane dolu dedi 12.30 gibi alıcam dedi bende bi heyecan bi heyecan, sonra ameliyathane temizlenip hazırlanıyo dediler ama zaman geçmek bilmedi yaaa, en sonunda kızım 13.30 da bi çığlık attı peşindende oğluşum geldi çok şükür,
hadi bakalım yabanımın ve senin güzel haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla, ama sana erken daha accık daha beklesin bebişsağlıkla gelsin inşallah
buarada yabanımı sanırım bebeği 4 kilo olduğu için normal doğuma almıyolar, ben öyle duymuştum kilo fazla olduğunda sezeryana alıyolar canım...
yeteriiim sen nasılsın kuzum? epeydir görüşemiyoruz ne var ne yok? benim bıcırlardan fazla gelemiyorum buralara artık anlat biraz
KUZUM YAAA NE OLSUN BİLDİĞİN GİBİ
BENDE BİR DEĞİŞİKLİK YOK AMA TOĞİMİZDE GÜZEL ŞEYLER OLUYR
HAMİŞLERİMİZ ÇIKIYOR
Kızlar içimden bir ses yakında buraya transfer olacağımı söylüyor..
Tedavinin ortasına geldim bebeğime hergün biraz daha yaklaşıyorum ..
Gördüğüm rüyalar, içimdeki o garip mutluluk hissi, endişemin eskiye göre çok az oluşu falan derken ne biliyim ya insan hisseder ya doğuyor içime..
Ve o içimdeki ses allah iizn verirde olursa tabi ikiz olacak diyor ..
Off transfer olsaydıda beraber bi gün saysaydık neysee az kaldı allah'tan hiç pürüz yok şimdilik:))
Kızlar güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim ..
Size sormak isteidğim bişey var ..
Aranızda tüp bebek yaptıranlar var mutlaka..
Ben pazar günü Lucrin iğnelerime başlayacağım içinde 14 tane var..
Hemşirem ilkini gel biz gösterelim gerisini sen vurursun dediler ama şansıma ilk iğnem pazara geldi ve merkez kapalı..
Mecburen kendim vuracağım..
Bunun açısı şusu busu var mı?
Nasıl yaptınız bende becerebilir miyim ?
canimm evet sira bana geldi...heyecan dorukta...Allahim herkese yasatsin insallah,bizde sag salim kucaklayalim miniklerimizi..cucuuuuuuuum sıra sendemi kııııs yabanımdan sonra, ayy tek tek geliyo bebişler doğum yaptığım günü hatırladım hee heyecanlısınızdır siz şimdi, doktorum bana 10.30 da sezeryana alacağını söylemişti 9 da gittik, sonra başka bi doğum varmış acil olan, ameliyathane dolu dedi 12.30 gibi alıcam dedi bende bi heyecan bi heyecan, sonra ameliyathane temizlenip hazırlanıyo dediler ama zaman geçmek bilmedi yaaa, en sonunda kızım 13.30 da bi çığlık attı peşindende oğluşum geldi çok şükür,
hadi bakalım yabanımın ve senin güzel haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla, ama sana erken daha accık daha beklesin bebişsağlıkla gelsin inşallah
buarada yabanımı sanırım bebeği 4 kilo olduğu için normal doğuma almıyolar, ben öyle duymuştum kilo fazla olduğunda sezeryana alıyolar canım...
yeteriiim sen nasılsın kuzum? epeydir görüşemiyoruz ne var ne yok? benim bıcırlardan fazla gelemiyorum buralara artık anlat biraz
yabanım gelmediğine göre doğum yapmış olmalı...
herşey yolundadır inş...
allah yardımcıları olsun...
canım ben tüp bebek yaptırdım ama kısa protokoldu benim lucrin kullanmadım o yüzden yardımcı olamıyacam kullananlar yardımcı olurlar ama merkez yakınsa yarın uğra göstersinler pazarda kendin yaparsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?