Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canim massallah
Allah tamamina erdirsin,sag salim kucaklarsin insallahhh
günlere falan takilma,hemen sonra bi kez daha usgye girsen bu defada bambaska bisey cikabilirdi..
saglikli olsun yeter

ay yabanimmm inanmiyorumm..bu kadar cabuk gecti günler...
massallah melegine,ne kadar güzel büyümüssss
darisi bize insallah
niye normal olmaz dediler ki..neyse sen ve bebis saglikli olsun,sag salim kucakla melegini insallah..
cok cok cok kolay bir dogum diliyorum sanaaa
bizede dua et..

günaydın kızlarr nasılsınız bakem???

melony canım usg ye takılma hiçbir zaman onlar milimlik ölçümler yapıyolar, aletin ölçüm yaparken karnındaki en ufak bi kıpırtısı o ölçümü değiştirebiliyo buyüzden hem tarihe hemde bebeğin kilosuna hiç takılma tatlım farklı çıkabilir çünkü, bebeğin sağlıklı olsun yeter sağlıkla kucağına alırsın inşallah!

cucuuuuuuuum sıra sendemi kııııs yabanımdan sonra, ayy tek tek geliyo bebişler doğum yaptığım günü hatırladım hee heyecanlısınızdır siz şimdi, doktorum bana 10.30 da sezeryana alacağını söylemişti 9 da gittik, sonra başka bi doğum varmış acil olan, ameliyathane dolu dedi 12.30 gibi alıcam dedi bende bi heyecan bi heyecan, sonra ameliyathane temizlenip hazırlanıyo dediler ama zaman geçmek bilmedi yaaa, en sonunda kızım 13.30 da bi çığlık attı peşindende oğluşum geldi çok şükür,
hadi bakalım yabanımın ve senin güzel haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla, ama sana erken daha accık daha beklesin bebiş sağlıkla gelsin inşallah
buarada yabanımı sanırım bebeği 4 kilo olduğu için normal doğuma almıyolar, ben öyle duymuştum kilo fazla olduğunda sezeryana alıyolar canım...

yeteriiim sen nasılsın kuzum? epeydir görüşemiyoruz ne var ne yok? benim bıcırlardan fazla gelemiyorum buralara artık anlat biraz

KUZUM YAAA NE OLSUN BİLDİĞİN GİBİ
BENDE BİR DEĞİŞİKLİK YOK AMA TOĞİMİZDE GÜZEL ŞEYLER OLUYR
HAMİŞLERİMİZ ÇIKIYOR

KUZUM YAAA NE OLSUN BİLDİĞİN GİBİ
BENDE BİR DEĞİŞİKLİK YOK AMA TOĞİMİZDE GÜZEL ŞEYLER OLUYR
HAMİŞLERİMİZ ÇIKIYOR

çok şükür Rabbim bebişlerimizi gönderiyor tek tek,
inanıyorum ki bigün sende bu topikte doğum zamanını heyecanla beklediğimiz arkadaşlarımızdan biri olacaksın canım... :13:

merhaba kızlar nasılsınız bakem güzel haberler de var melony canım pıtpıtlarını görmüşsün maşallah sana

yabanım maşallah bebişine muhtemelende kilosu için sezeryana alacakalr 4 ve üstünde normal doğum önermiyolar sağlıklı doğumlar olsun canım

inşallah canım inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh

Kızlar güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim ..
Size sormak isteidğim bişey var ..
Aranızda tüp bebek yaptıranlar var mutlaka..
Ben pazar günü Lucrin iğnelerime başlayacağım içinde 14 tane var..
Hemşirem ilkini gel biz gösterelim gerisini sen vurursun dediler ama şansıma ilk iğnem pazara geldi ve merkez kapalı..
Mecburen kendim vuracağım..
Bunun açısı şusu busu var mı?
Nasıl yaptınız bende becerebilir miyim ?

Melony pıt pıtlar duyulmuş allah tamamnına erdirsin 9 ay boyunca böyle güzel devam etsin inşşşş..
Yabanımda bugün uğramadı kızlar doğum yapmış olabilir :)

canım ben tüp bebek yaptırdım ama kısa protokoldu benim lucrin kullanmadım o yüzden yardımcı olamıyacam kullananlar yardımcı olurlar ama merkez yakınsa yarın uğra göstersinler pazarda kendin yaparsın

günaydin kizlar,hayirli cumalar
yabanimmm minigin kollarindadir simdiiiii
aymeste iyidir insallah...

canimm evet sira bana geldi...heyecan dorukta...Allahim herkese yasatsin insallah,bizde sag salim kucaklayalim miniklerimizi..
seninki cifte heyecandi,ne güzelll...Allahim sana bagislasin minik yavrularini
ay yok erken degil,artik yavas yavas gelsin istiyorum bazen..37 ye girdik..
burda 5 kiloda olsa sezeryanin adini bile anmiyorlar ya,her sezeryan kelimesini duyunca kisa süreli bi sok geciriyorum canim,ondan sordum..

yabanım gelmediğine göre doğum yapmış olmalı...
herşey yolundadır inş...
allah yardımcıları olsun...

canım ben tüp bebek yaptırdım ama kısa protokoldu benim lucrin kullanmadım o yüzden yardımcı olamıyacam kullananlar yardımcı olurlar ama merkez yakınsa yarın uğra göstersinler pazarda kendin yaparsın

Çok basit arkadaşım ,tozu ayrla göbek deliğinden 4 parmak az aşagıya barır,zaten iğnenin ucu çok ince hemen giriyo,enjekte et bi 10 saniye tut,çıkar.eğer cesaret edemezsen eşine yaptır ama acı hiç yok denecek kadar az,Aynı saatte her zaman yap.
Geçmiş olsun kolay gelsin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…