Çok basit arkadaşım ,tozu ayrla göbek deliğinden 4 parmak az aşagıya barır,zaten iğnenin ucu çok ince hemen giriyo,enjekte et bi 10 saniye tut,çıkar.eğer cesaret edemezsen eşine yaptır ama acı hiç yok denecek kadar az,Aynı saatte her zaman yap.
Geçmiş olsun kolay gelsin....
hayrlı sabahlar kızlar
yabanım sanırım doğurdun rabbim uzun sağlıklı başı butun bir ömür versin inşallah
kıslar tek tek alıntı yapmadım cucum casper fadik yeter aa1 canlar saolun bu yazılarınızı okuyunca rahatlıyorum cunku iki gunudur kötüydum yalan deil 2 gundur midem bulanmadı rahattım iştahsızlık var ama bulantım olmadı bende acaba bebeğime bişe mi oldu diye çok korkuyorum öle ara ara bulantısı olan oldumu aranızda
bilgem ne gusel inanmışın bak sen inanırsan olur saten rabbim verecek inşallah hayırlısı ile
canım benim de 6 haftanın içindeyken 4 gün çok bulantım olmuştu...hayrlı sabahlar kızlar
yabanım sanırım doğurdun rabbim uzun sağlıklı başı butun bir ömür versin inşallah
kıslar tek tek alıntı yapmadım cucum casper fadik yeter aa1 canlar saolun bu yazılarınızı okuyunca rahatlıyorum cunku iki gunudur kötüydum yalan deil 2 gundur midem bulanmadı rahattım iştahsızlık var ama bulantım olmadı bende acaba bebeğime bişe mi oldu diye çok korkuyorum öle ara ara bulantısı olan oldumu aranızda
bilgem ne gusel inanmışın bak sen inanırsan olur saten rabbim verecek inşallah hayırlısı ile
merhaba kızlar bende erkek infertiletisi yüzünden hamiş kalamayanlardanım ama azimliyiz inş aşıcaz kürler vitaminler falan sıkı çalışıyoruz yanisizlerden bi ricam olacak dua çok önemli bu konuda biliyorsunuz bende kendi adıma 41 yasin başladım ama her yasini bir kişinin okuması gerekli benim için birer tane okurmusunuz???
Canım ne zamana kadar okunması lazım ben okurum bir tane ..
hayrlı sabahlar kızlar
merhaba arkadaşlar nasılsınız?perşembe günü sezeryanla melisa bebek dünyaya geldi :) haber vereyim dedim.öptüm hepinizi.iyi akşamlar...
merhaba arkadaşlar nasılsınız?perşembe günü sezeryanla melisa bebek dünyaya geldi :) haber vereyim dedim.öptüm hepinizi.iyi akşamlar...
tebrikler yabangülüm hayırlı ömürlü olsun allah analı babalı büyütsün,
merhaba arkadaşlar aranızda düşük sperm morfolojisi nedeniyle düşük yapan var mı ?
gözün aydın yabanım...merhaba arkadaşlar nasılsınız?perşembe günü sezeryanla melisa bebek dünyaya geldi :) haber vereyim dedim.öptüm hepinizi.iyi akşamlar...
allah yardımcınız olsun...merhaba kızlar bende erkek infertiletisi yüzünden hamiş kalamayanlardanım ama azimliyiz inş aşıcaz kürler vitaminler falan sıkı çalışıyoruz yanisizlerden bi ricam olacak dua çok önemli bu konuda biliyorsunuz bende kendi adıma 41 yasin başladım ama her yasini bir kişinin okuması gerekli benim için birer tane okurmusunuz???
allah yardımcınız olsun...
inş kısa zamnda evladınıza kavuşursunuz...
ben seve seve okurdum ama şuan kuran okuyamıyorum...
hayrlı sabahlar kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?