Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
.................................................

Son düzenleme:

Yağmurum çok teşekkür ederim , sağolasın ..
Dediğin gibi düşünmüştüm bende ama yinede fikir almak istedim..
Bu şekilde olursa gayet basit olacağını düşünüdyorum senin gibi..

hayırlı sabahlar kızlar
yabanımdan hala haber yok inşalalh bebişi kucağında ve sağlılıdır şimdi

hayrlı sabahlar kızlar

yabanım sanırım doğurdun rabbim uzun sağlıklı başı butun bir ömür versin inşallah

kıslar tek tek alıntı yapmadım cucum casper fadik yeter aa1 canlar saolun bu yazılarınızı okuyunca rahatlıyorum cunku iki gunudur kötüydum yalan deil 2 gundur midem bulanmadı rahattım iştahsızlık var ama bulantım olmadı bende acaba bebeğime bişe mi oldu diye çok korkuyorum öle ara ara bulantısı olan oldumu aranızda

bilgem ne gusel inanmışın bak sen inanırsan olur saten rabbim verecek inşallah hayırlısı ile

İnş Melony, hayırlısını ise olsun ..
Allah'ım emeklerimizi boşa çıkartmasın ..
Kafam çok dolu ama bu ve diğer topiğimizdeki arkadaşlarım sayesinde endişelerimden arınıyorum biraz biraz..
Yarın ilk iğnemle hadi bismillah diyip başlayacağım..
Allah'ım hakkımızda herşeyin hayırlısını versin ..

canım benim de 6 haftanın içindeyken 4 gün çok bulantım olmuştu...
hiç çıkarmamıştım ama gece gündüz bulanıyordu...
sonra aniden kesildi...
daha sonraları midem bir tuaftı hiç iştahım yoktu...
sanki acıkma neymiş bilmiyordum...
yani bulantılara çok takılma...
ve morelini hep yüksek tut...
stres yapmamaya çalış...
inş sağlıcakla kucaklayacaksın bu sefer...

merhaba kızlar bende erkek infertiletisi yüzünden hamiş kalamayanlardanım ama azimliyiz inş aşıcaz kürler vitaminler falan sıkı çalışıyoruz yani sizlerden bi ricam olacak dua çok önemli bu konuda biliyorsunuz bende kendi adıma 41 yasin başladım ama her yasini bir kişinin okuması gerekli benim için birer tane okurmusunuz???

Canım ne zamana kadar okunması lazım ben okurum bir tane
..

melony canım bulantılara takılma tatlım işyerinde arkadaşım da seninle aynı zamanlarda hamiileliiği var arasıra bulanıyor diyor sen içini ferah tut

canım ben yaşamadım bilemiyorum
ama karedşimden hatırlağım kadaryla
her zaman bulantıları olmuyordu halsiz ve iştahsız oluyordu çoğunlukta

merhaba arkadaşlar nasılsınız?perşembe günü sezeryanla melisa bebek dünyaya geldi :) haber vereyim dedim.öptüm hepinizi.iyi akşamlar...

yabanım tebrik ederim Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin minik melisayı öp bizim için her zaman sağlığı yerinde olur inşallah kızına da d kendine de iyi bak ,artık karnında olduğu kadar bakmak kolay değildir herhalde:84::84:

merhaba arkadaşlar nasılsınız?perşembe günü sezeryanla melisa bebek dünyaya geldi :) haber vereyim dedim.öptüm hepinizi.iyi akşamlar...

tebrikler yabangülüm hayırlı ömürlü olsun allah analı babalı büyütsün,

merhaba arkadaşlar aranızda düşük sperm morfolojisi nedeniyle düşük yapan var mı ?

canım yaaaa sağlıcakla büyüt
inşşşşşş
darsu bekleyenlere olsun

tebrikler yabangülüm hayırlı ömürlü olsun allah analı babalı büyütsün,

merhaba arkadaşlar aranızda düşük sperm morfolojisi nedeniyle düşük yapan var mı ?

düşüğün bir çok nedeni var...
hatta bir çoğuda nedensiz...
bu konuda morfolojiye çok takılma canım....
rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin....

gözün aydın yabanım...
maşallah melisa bebeğe....
rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömür versin...

allah yardımcınız olsun...
inş kısa zamnda evladınıza kavuşursunuz...
ben seve seve okurdum ama şuan kuran okuyamıyorum...

Son düzenleme:
Yabanım aşk olsun bu topiğe bakmasak hala haberlerini alamacağız...
Melisa bebek sağlıcakla doğmuş.. Ne güzel bir haber..
ANALI BABALI BÜYÜSÜN İNŞŞŞŞ....
Darısı başımızaa :))

slm arkadaslar...

nasilsiniz?
biz iyiz allaha sukur.....
10gundur ustumuzde kara bulutlar var ama iste oglum iyi olduktan sonra bende cok iyiyim...

yabanim sonunda sende aldin yavrunu kucagina allah anali babali buyutsun, saglikli guzel uzun omurler versin...

melonycim canim skinti yapma, benim bulantilarim basta yok denecek kadar azdi, herkesin bulantilari kesilmeye basladigi anda yani 12.hafta civarlari benimkiler artti ve su an bile hala devam ediyo, ve ustelik bazen cikarmaya kadar gidiyo..
hic endise etme her hamilelik farklidir, belkide bulantilar cabuk kesilecektir, icini rahat tut
hayirlisiyla saglikla kucagina alirsin bebisini insallah...
ve tabii hepimiz insallah saglikla yavrularimiza kavusuruz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…