Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım çok saol şimdi ollmassa müsait olduğunda oku olmazmı ?
canım ben 10 gün önce 4 aylık bebeğimi erken doğumla kaybettim...
ve şuan lohusayım...
kanamanın kaç gün süreceğini bilmiyorum...
o yüzden şimdi okuyamam...

kıslarr yavas yavas bebekler geliyor sanırım biz iyiyiz kızımla bütün gun koklaşıyoruz şükürler olsun. yabanım aymesim güle güle büyütün bebeişlerinizi sağlıkla analaı babalı büyüsünler

canım hasret giderin canım
sağlıcakla büyüt meleğini

melony canım bulantılara takılma tatlım işyerinde arkadaşım da seninle aynı zamanlarda hamiileliiği var arasıra bulanıyor diyor sen içini ferah tut

canım ben yaşamadım bilemiyorum
ama karedşimden hatırlağım kadaryla
her zaman bulantıları olmuyordu halsiz ve iştahsız oluyordu çoğunlukta

merhaba arkadaşlar nasılsınız?perşembe günü sezeryanla melisa bebek dünyaya geldi :) haber vereyim dedim.öptüm hepinizi.iyi akşamlar...

ohh maşallah rabbim uzun uzun ömürler versin sağlıklı sıhattli inşallah

saolun kkızlar bunları okuyunca rahatlıyorum cok veseveli bir hatun oldum cıkdım iiyi deil rabbime bırakmak lazım biliyorum bundan sonra öle yapcam rabbime emanet herkesin yavrusu içinde benimkide

maşallah canım

senikide analı babalı başı butun sağlıklı bir şekilde buyusun inşallah

kızlar arefeniz mubarek olsun

slm kızlar,
şimdiden hepinizin bayramı kutlu olsun,sevdiklerinizle birlikte nice bayramlara inşallah.

merhaba arkadaşlar nasılsınız?perşembe günü sezeryanla melisa bebek dünyaya geldi :) haber vereyim dedim.öptüm hepinizi.iyi akşamlar...

yabanım demek melisa bebek dünyaya geldi,gözünaydın canım,Alla analı babalı büyütsün inş.

dilemcim kötü bir şey yoktur inşalah dediğin gibi önemli olan oğlunun sağlıklı olması seninde doğumuna az kalmış,peşinden ben geliyorum galiba,Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

benim oğlumda aşağıdaki takvime göre 10 gün önde gidiyor,inşallah aralık sonunda doğmaz,biz ocakta bekliyoruz :)

Son düzenleme:
günaydınlar kızlar ben adet olmak üzereyim ki olursam yarın dr gidecegim herhelde ignelere başlarız bu arada kızlar krdeşim 41. haftada dogurmadı yatış vermişler sezeryan olacak ya ben bir taraftan o bir taraftan eşler kafayı sıyıracak eltiyiz yz kardeişimle allah hepimize kolaylık versin

giz kuzum hadi bakalım hayırlısı olsun
bebğini getirsin tedavin sana

canım kızkardeşinde
sağlıcakla kucaklasın meleğini
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
ÖNCE TEYZE SONRADA ANNE OL
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

hadi hayırlısı canım...
bütün işleriniz yolunda gider inş...
allah yardımcınız olsun...rabbim yüzünüzü güldürsün...

kardeşinde sağlıcakla bebeğini kucaklar inş...
rabbim onunda yardımcısı olsun....

canım ben 10 gün önce 4 aylık bebeğimi erken doğumla kaybettim...
ve şuan lohusayım...
kanamanın kaç gün süreceğini bilmiyorum...
oşimdi okuyamam...

çok pardon canım bilmiyordum özr rabbim yeniden verir inş. şimdiden bayramın kutlu olsun bidahaki bayrama bebeklerimizi büyütüyor olamk dileğiyle....:79::79:

slm kızlar nasılsınız???

yabanımm canım gözün aydın, Rabbm uzun, sağlıklı, sıhhatli bir ömür versin bebeğine, analı babalı büyün inşallah, sende dikkat et kendine olurmu, havalar soğudu üşütmemeye dikkat et özellikle, hadi geçmiş olsun, iyibak bebişe, kokla benim yerime emi !!!

özloşuum pek tatlı mercan kızımız maaşallah, Rabbim sana bağışlasın, her anı her dakikası bi ayrı oluyor bebişlerin, tadını çıkar annesi,
benim ikizleri işim olduğunda anneme bırakıyorum bazen, oğlum bensiz kalabiliyo ama kızım bisüre sonra ağlamaya başlıyomuş, ben geldiğimde de beni görünce önce ağlıyo, kucağıma alıncada şımarmaktan ne yapacağını şaşırıyo hee, bazen çok tatlı bazen çok komik oluyolar yaa
Rabbim isteyen tüüümmm arkadaşlarıma sağlıklı ve hayırlı evlat göndersin biran evvel inşallah...

Tüm arkadaşlarımın kurban bayramını şimdiden kutluyor, bebiş özlemi çeken anne adaylarımıza birdahaki bayrama kucaklarında bebişleriyle girmelerini diliyorum, Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah...
Herkese hayırlı bayramlar...

canım aminnn
inşşşşşş
kızlar bu gün benim doğum günüm yine yalnız giriyorum yeni yaşıma
ve yarın ki bayramada
rabbim dualrımız kabul et
bizleri eksik bırakama

[/kızalrrrrrrrrrrrrr iyi bayramlar
belki bayramda görüşemeyiz
rabbim dualrımızı kabul etsin
inşşşşşş
COLOR]

sagol canim,
2hafta olmadi daha dedemi kaybettik, turkiyede oldugu icin cenazesine bile katilamadik, babam, amcam,ve buyuk kuzenim gidebildi ancak, onun ardindan kuzenimin biri trafik kazasi gecirdi, yasadigina sukrediyoruz, tam gecti bitti derken persembe aksami kiz kardesim esiyle tartisti ve annemde kaldi, 2gun onunla ugrastik neyseki tatliya baglndi evine gitti, cumartesi aksamida buyuk kuzenimin esi yalniz cocuklarla diye ona gittik oturmaya kucuk kizi gozumuzun onunde oluyodu cok korktuk, allahtan esim yakinlardaydi hemen acile yetistirdik ve bi gecede 7-8kez sara nobeti gecirdi, ilk defa oldu ve bizi cok korkuttu, su an hala hastanede, hani gelince ard arda gelirmis ya, allahim daha beterinden saklasin....

benim oglusta onden gidiyo bakalim artik ne zaman gelir, yarinda kontrolumuz var bakalim artik zaten doktoruma soylicem gununu gecirmek istemiyorum, cunki tahmini dogum tarihinden sonraki hafta burda noel tatili var, onun ardindan yilbasi, ben dogumda doktorum olsun istiyorum....

ay cok konustum yine :26:

neyse simdiden kurban bayraminiz kutlu olsun, bebissiz son bayram olur bekleyen herkese insallah

günaydın bayramınız kutlu olsun
hergününümüz bayramlar gibi coşkulu olsun bebişlerimizle birlikte diğer arkadaşlarımızın da inşallah gelecek bayrama hamiş haberlerini kutlamak nasip olsun:16
:

merhaba kizlar hayirli bayramlar hepinize..
bir dahaki bayrama insallah herkes kucaginda melekleriyle kutlar..

YABANGÜLÜM canim gözün aydin canim,Allah anali babali büyütmek nasip etsin..
sen sirani gönderdin,sira bana geldi..bekliyoruz artik..
cok öpüyorum canim seni ve minik melisayi

Herkese iyi Bayramlar arkadaşlar

Arkadaşların çoğu buraya takılmış yabangülü,melony,aa1 ablamız yeter fadik daha artırıyımı bizim topinke hiç uğramıyo bazı arkadaşlarımız aşk olsun

Son düzenleme:
güzel dilekleriniz için teşekür ederim kızlar.biliyorsunuz normal doğum istiyordum melisa usgde 4,438gr çıkınca doktor fazla beklemeden alalım dedi.tabi 5 doktorda kilosu fazla sezeryan diyince ameliyatla 3,800gr doğdu melisim:)belden yapılan iğnenin etkisi kötü oldu belden başlayıp başıma doğru ağrılarım oldu acillerde geçirdim günümü.bebeğime bile sevinemedim.sezeryan rezil bişey zorunlu olmadıkça sezeryan olmak delilik,gerçi normal doğurmadığım içinde böyle söyleyebilirim:)şimdi iyiyim melisa gündüz uyuyor,gece 4 den sonra 9 a kadar ağlıyor.sütüm bi geliyor bi gidiyor idare ediyoruz işte.ama yinede çok güzel rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu.bakalım sıra kimde şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…