canım ben 10 gün önce 4 aylık bebeğimi erken doğumla kaybettim...canım çok saol şimdi ollmassa müsait olduğunda oku olmazmı ?
kıslarr yavas yavas bebekler geliyor sanırım biz iyiyiz kızımla bütün gun koklaşıyoruz şükürler olsun. yabanım aymesim güle güle büyütün bebeişlerinizi sağlıkla analaı babalı büyüsünler
canım benim de 6 haftanın içindeyken 4 gün çok bulantım olmuştu...
hiç çıkarmamıştım ama gece gündüz bulanıyordu...
sonra aniden kesildi...
daha sonraları midem bir tuaftı hiç iştahım yoktu...
sanki acıkma neymiş bilmiyordum...
yani bulantılara çok takılma...
ve morelini hep yüksek tut...
stres yapmamaya çalış...
inş sağlıcakla kucaklayacaksın bu sefer...
melony canım bulantılara takılma tatlım işyerinde arkadaşım da seninle aynı zamanlarda hamiileliiği var arasıra bulanıyor diyor sen içini ferah tut
canım ben yaşamadım bilemiyorum
ama karedşimden hatırlağım kadaryla
her zaman bulantıları olmuyordu halsiz ve iştahsız oluyordu çoğunlukta
merhaba arkadaşlar nasılsınız?perşembe günü sezeryanla melisa bebek dünyaya geldi :) haber vereyim dedim.öptüm hepinizi.iyi akşamlar...
slm arkadaslar...
nasilsiniz?
biz iyiz allaha sukur.....
10gundur ustumuzde kara bulutlar var ama iste oglum iyi olduktan sonra bende cok iyiyim...
yabanim sonunda sende aldin yavrunu kucagina allah anali babali buyutsun, saglikli guzel uzun omurler versin...
melonycim canim skinti yapma, benim bulantilarim basta yok denecek kadar azdi, herkesin bulantilari kesilmeye basladigi anda yani 12.hafta civarlari benimkiler artti ve su an bile hala devam ediyo, ve ustelik bazen cikarmaya kadar gidiyo..
hic endise etme her hamilelik farklidir, belkide bulantilar cabuk kesilecektir, icini rahat tut
hayirlisiyla saglikla kucagina alirsin bebisini insallah...
ve tabii hepimiz insallah saglikla yavrularimiza kavusuruz....
kıslarr yavas yavas bebekler geliyor sanırım biz iyiyiz kızımla bütün gun koklaşıyoruz şükürler olsun. yabanım aymesim güle güle büyütün bebeişlerinizi sağlıkla analaı babalı büyüsünler
merhaba arkadaşlar nasılsınız?perşembe günü sezeryanla melisa bebek dünyaya geldi :) haber vereyim dedim.öptüm hepinizi.iyi akşamlar...
slm arkadaslar...
nasilsiniz?
biz iyiz allaha sukur.....
10gundur ustumuzde kara bulutlar var ama iste oglum iyi olduktan sonra bende cok iyiyim...
yabanim sonunda sende aldin yavrunu kucagina allah anali babali buyutsun, saglikli guzel uzun omurler versin...
melonycim canim skinti yapma, benim bulantilarim basta yok denecek kadar azdi, herkesin bulantilari kesilmeye basladigi anda yani 12.hafta civarlari benimkiler artti ve su an bile hala devam ediyo, ve ustelik bazen cikarmaya kadar gidiyo..
hic endise etme her hamilelik farklidir, belkide bulantilar cabuk kesilecektir, icini rahat tut
hayirlisiyla saglikla kucagina alirsin bebisini insallah...
ve tabii hepimiz insallah saglikla yavrularimiza kavusuruz....
günaydınlar kızlar ben adet olmak üzereyim ki olursam yarın dr gidecegim herhelde ignelere başlarız bu arada kızlar krdeşim 41. haftada dogurmadı yatış vermişler sezeryan olacak ya ben bir taraftan o bir taraftan eşler kafayı sıyıracak eltiyiz yz kardeişimle allah hepimize kolaylık versin
günaydınlar kızlar ben adet olmak üzereyim ki olursam yarın dr gidecegim herhelde ignelere başlarız bu arada kızlar krdeşim 41. haftada dogurmadı yatış vermişler sezeryan olacak ya ben bir taraftan o bir taraftan eşler kafayı sıyıracak eltiyiz yz kardeişimle allah hepimize kolaylık versin
canım ben 10 gün önce 4 aylık bebeğimi erken doğumla kaybettim...
ve şuan lohusayım...
kanamanın kaç gün süreceğini bilmiyorum...
oşimdi okuyamam...
slm kızlar nasılsınız???
yabanımm canım gözün aydın, Rabbm uzun, sağlıklı, sıhhatli bir ömür versin bebeğine, analı babalı büyün inşallah, sende dikkat et kendine olurmu, havalar soğudu üşütmemeye dikkat et özellikle, hadi geçmiş olsun, iyibak bebişe, kokla benim yerime emi !!!
özloşuum pek tatlı mercan kızımız maaşallah, Rabbim sana bağışlasın, her anı her dakikası bi ayrı oluyor bebişlerin, tadını çıkar annesi,
benim ikizleri işim olduğunda anneme bırakıyorum bazen, oğlum bensiz kalabiliyo ama kızım bisüre sonra ağlamaya başlıyomuş, ben geldiğimde de beni görünce önce ağlıyo, kucağıma alıncada şımarmaktan ne yapacağını şaşırıyo hee, bazen çok tatlı bazen çok komik oluyolar yaa
Rabbim isteyen tüüümmm arkadaşlarıma sağlıklı ve hayırlı evlat göndersin biran evvel inşallah...
Tüm arkadaşlarımın kurban bayramını şimdiden kutluyor, bebiş özlemi çeken anne adaylarımıza birdahaki bayrama kucaklarında bebişleriyle girmelerini diliyorum, Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah...
Herkese hayırlı bayramlar...
slm kızlar,
şimdiden hepinizin bayramı kutlu olsun,sevdiklerinizle birlikte nice bayramlara inşallah.
yabanım demek melisa bebek dünyaya geldi,gözünaydın canım,Alla analı babalı büyütsün inş.
dilemcim kötü bir şey yoktur inşalah dediğin gibi önemli olan oğlunun sağlıklı olması seninde doğumuna az kalmış,peşinden ben geliyorum galiba,Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
benim oğlumda aşağıdaki takvime göre 10 gün önde gidiyor,inşallah aralık sonunda doğmaz,biz ocakta bekliyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?