Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canim gözünüz aydin tekrardan,massallah melisa prensese
hersey yavas yavas düzene girer insallah canim..
darisi bize insallah

kıslar selam nasılsınız

geçmiş bayramınız kutlu olsun ben hala annemdeyim sanırım 3 ayımı doldurup öle döncem alanyaya eşim bayrama geldi 3. ggunu bebeğimizi görmeye gittik gununu yakalamış kalp atışlarını dinletti doktor cok gusel bir duygu bu arada mide bulantım fecii artık sabahları öğürerek uynaıyorum doğru banyoya bazen kafamı yastıtan kaldıramıyorum zormuş ama guzel lşkayetçi değilimmmm

melony canım maşallah kalp atışlarını dinlemişsin rabbim bebişine ömür boyu sağlık versin , kalbi güzel bir ömürde atsın.

merhaba kızlar nasılsınız nasıl geçti bayram tatil.........
ben çok keyifsizim şu aralar
bizim oğlanın hastalığı ilerledi dün hastanede geçirdik üstüne sabaha kadar uyuyamadı ateşler içinde 4 saatte bir şurup olmadı kus
ne olacak böyle bilmiyorum her zamanki gibi gene antibiyotik
antibiyotiksiz bir hastalığımız geçmeyecekmi yaaaaa ((

mutsuzum hemde çookk...........

yabanım maşallah kızına
çok şükür hadi gözün aydın olsun Allah analı babalı büyütüsün bahtını açık etsin

ayy benim cucuma bak bişey kalmamış benim 38 artı 3 te suyum gelmişti hadi sağlıcakla

hayırlı sabahlar kızlar bayramda pek bi görüşemedik zaten bu kk daki yenileme de biraz engel oldu, biraz karışık olmuş sanki neyse
herkese güzel bi hafta diliyorum bol hamişli bi hafat olsun da bizim tarafa transferler yağsın inşallah

selam kader arkadaşlarım,beni tanıyan bilir önce varikosel bölümünde sonra tüp bölümünde takılıyordum.kısaca hikayemi anlatayım,bu yolla hastaneye ilk gidişimiz varikosel ameliyat için oldu meğer daha başlangıçmış eşimin varikosel ameliyatından sonra hepiniz gibi umutla bekledim ben de ama yapılan testler ameliyatın fayda etmediğini gösterdi hatta değerler gitgide düşüyordu,derken kendimizi bir tüp bebek merkezinde buluverdik ilk denemeye başladık heyecan korku ve umutla fakat test günü geldi negatifi alıp oturdum,yıkıldım ama yılmadım dondurulmuş yumurtamda yoktu 3ay ara verip gücümü toplayıp yeniden başladım herşey sil baştan o kadar dolmuşum ki yumurta toplama günü narkozluyken ağlamışım eşimi çağırmışlar o da korkmuş ne oldu acep diye ben yarı baygın durumda eşim noldu diyor ben hiiç diyince rahatlamış adamcağız,kendime gelince gözyaşlarıya dua ettim bir kez daha rabbime trasver günü geldi yumurtalarım trasver edildi ama yine dondurulacak yok çok korkuyorum üçüncüye de sil baştan olursa kaldırabilir miyim diye ama çok şürkür rabbime güzel haberi almak nasip oldu içinden bitanesi beni bırakmamış inşallah,keseyi gördük ama inşallah 2hafta sonra içinde bebeği de görürüz..
benim hikayem böyle umarım isteyen herkes anne olur...

arkadaşlar sinir olmuş durumdayım yaaaaaaaaaa
son sayfalarahala ulaşamıyorum

leyl
biliyorum seni
çook şükür çook sevindim inşallah kalp atışınıda duyarsın
sağlıcakla kucağınada alırsın

herkese slm geçmiş bayramınız kutlu olsun kızlar

gerçi ben pek bişi anlamadım bayramdan öyküm bir kabız oldu sonra ishal ateş sürekli acil doktor ilaç vs enfeksiyon kapmış ve ayrıca dişlerde başlıyo üstüste geldi kaç gecedir ilk defa dün gece biraz rahattık ve biraz uyuduk oda kızımı kontrol etmek için her yarım saate saat kurarak uyudum uyuma denirse tabi zayıfladı kzızım neyse iyi olsunda geri toparlarızz inşallah

yabanım melisamız hoşgelmiş allah analı babalı büyütsün canım
özom bol bol hasretlik giderin canım maşallah diyelim mercanımıza
smhsmh geçmiş olsun canım bizde şimdiden başladık antibiyotiklere valla allah yardımcımız olsun dilerim bir an önce iyileşirler

selam arkadaşlar geçmiş bayramınız nmübarek olsun gerçi bayramda girip yazmıştım bi kaç şey ama bulamadım yazdıklarımı niyeyse silinmiş. Herkes iyidir inşallah
semişim canım geçmiş olsun inşallah tez zamanda düzelir kuzucun Allahım herkesin evladına şifalar versin
cucum zaman yaklaşmış bişey kalmamış artık hadi hayırlısı bakalım
yabanım hayırlı olsun tekrar canım kızınla bi ömür sağlıkla yaşarsınız inşallah
balım hiç uğramamaış galiba onlarda iyilerdir inşallah

ben siteyi çözemedim o yüzden alıntı yapıp yazamadım arkadaşlar,umarım herkes iyidir,bizde iyiyiz çok şükür

aymesim canımmm benimmmm msnde yazmışsın bana dün okudummm .. tlf cagrı atıcaktım ama eşim kızar canım yaa konuşmak ıstıyordum senleee msnde

yabangülüm lk etapta çok gelmesi sonra azalması sonra ara ara olması lazım
dr una danışırsın gelmezse

slm ben yeni üyenizim benimde eşimde hareket bozuklugu var proxeed plus verdi doktoru inş.en kısa zamanda sonuç alırız 1.nci ayımızz bitti 3 ay kullanmak gerekirmiş doktorumuz söyledi

balsurat nasıl gidiyo annelik oğlun nasıl :69:
semihan nasıl olsun yorgun şekılde durmaksızın sabah aksam oluyor
oğluşumda meger sarılık hala devm edıyormuşş..uzayan sarılık dedı dr morelim bozuk dün dr gittik muaynemızı olduk kan tahlılı ıdrar tahlılı verdık bakalım tahlılerde sorun cıkmazsa eğer anne sütü sarılıgıymıs ( sen nasılsın canım nasıl gıdıyo bebıslee

kızlar sorun hala çözülememiş
sizleri göremiyorum okuyamıyoorum
inşşşş her şey yolundadır herkes iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…