Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
herkese iyi akşamlar

balsurat sende doğurmuşun hayırlı uğurlu etsin uzun ömürler versin rabbım

merhaba kizlar nasilsiniz?
bebisler yoruyor mu??
cucum yormazmı durmak yok akşam sabah :)) senınde az kaldııı hadi allahın hayırlısı ile kucagına almayı nasıp etsın yavrunu

herkese iyi akşamlar

balsurat sende doğurmuşun hayırlı uğurlu etsin uzun ömürler versin rabbım

amin sağolasın canımmm..senınde hayırlıı olsunnn rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın yavrunu

hayırlı cumalar
rabbim dualrımızı kabul etsin

Hayırlı cumalar. Rabbim bu mübarek günde ettiğimiz duaları katında kabul etsin inşallah. Biz bekleyenlere de hayırlı haberler almayı nasip etsin.

hayirli cumalar....
heerkes coook iyidir insallah....

balim gecmis olsun, insallah cabucak atlatirsiniz.....

yabanim dogum sonrasi kanama konusunda tecrubesizim ama gecenlerde dogum yapacagim hastaneye gitmistim emzirme hakkinda bilgi için, emziren annerlde kana daha az surermis ama tabii ne kadar kisa bilemicem, iyiki tecrubeli annelerimiz

Valla uzun zamandır yoktum masallah dilemcim doğum yaklaşmış. Tunahan ismini cok begendim güzel isim. hayırlısı ile doğurur kucağına alırsın inşallah.. Bizde Deniz pofidikle bayramda İsvece gittik. Babaanne dede yi ve babayı ziyaret ettik. Giderken ne rezillikler yaşadık anlatamam ucağımız istanbulda 8 saat rotar yaptı. Ucak inişe geçtiğinde bizimki basınctan rahatsız oldu sinirden beni tokatladi bebek kemeri takmak istemedi ucak kontuara yanaştıktan sonra kendini yerlere attı ağladı sızladı bi ara koridora yattı tam bir kabustu. Ama dönüşümüz rahat oldu bizimki hemen alışmış ucağa cok yaramazlık yapmadı cogu sureyi uyuyarak gecirdi. İstanbula indiğimizde onu kafeye goturdum borek meyvesuyu ve sutlac ismarladım bizimkine. Cocukla yolculuk zor valla laftan filan anlamıyorlar.

sagol canim, az kaldi uzatmalarada kalmayiz insallah ...

ne macera yasamaissiniz oyle,yeri geliyo bize zor geliyo yolculuk cocuklar ne yapsin!! bizde yazin kismet olursa turkiyeye gelecegiz ama arabayla simdiden dusunuyorum nasil olacak diye insallah tunahan araba yolculugunu severde fazla zorluk cikarmaz

canım sizdedemi sarılık var bizdede var ne yazıkki benimde moralim çok bozuk psikolojik olarakta pek iyi değilim çok zormuş bebek bakmak gerçekten allahtan annem yanımda o olmasa ne yapardım bilmiyorum ama yinede çok zorlanıyorum bide benim kızım emmiyo o kadar zorladım ama almıyo memeyi biberonla veriyorum sütümü ozaman içiyo ama ne kadar giderki böyle şimdiden süt çıkartamıyorum gerçekten çok moralim bozuk. İnşallah tez zamanda sarılığı geçer oğluşunun Allah yardımcımız olsun

artık çok sık uğrayamıyorum malum uğradımdada kimse olmuyo iki muhabbet edemedim kimseyle çok canım sıkılıyo kızlar çok

Aymescim hayırlı olsun öncelikle Allah analı babalı buyutsun hiç moralini bozma süt olayında moral cok önemli benim kızım 31 haftalık dodu 1640 gr kuveze aldılar sarılık bizde de oldu ama inan hiç gormuyodum sarılgını kızıma bir hafta sonra dokunabildim sadece ayaklarına o da ilk gördüğümde herseye hazırlıklı olun dediler yani bir logusanın yasabilecegi bütün kötü seyler geldi basıma ama kızıma süt verdim sagarak ve 11 ay. Bak cok sukur yanrun kucagında ou ilk gördüğünde bagrına bastın biz resimlerini gizli gizli cekmiştik yasaktı. sakın süt cıkaramıyorum deme onun ilacı senin sutun emzirmeye calış mutlaka simdi sarılktan dolayı emememiyodur. Yok olmadı sagıp vericem diyorsan sagmadan once kızını gogsune alıp emzirmeye calısır onun dudakları degince mucize oluyor ve sut geliyor ben oyle yapardım moral bozmak yok kolay gelsin canım opuyorum

canım bitkiselçaylar var süt için onlardan içi
(kızkardeşime dr önermişti ve çok işe yaramıştı)
yabanımsarılık anne sütünü yetrli kadar almadığından oluyor
eğer seni emmseydi daha kolar atlatırdı
rabbim yardımcın olsun canım
iyi bak meleğine

canım çok geçmiş olsun benimde sütüm bi gidiyor bi geliyor aç kalıyor kızışım arada mama veriyorum.keşke biberona alıştırmasaydın ama anne sütünü veriyormuşsun.göğüs pompası kullanıyormusun?en azında paompayla sütün kesilmez.dün kardeşimin oğlunun kulağı ağrıyormuş biliyorsundur anne sütü geçiyormuş eskiler öyle yapıyormuş:)2-3 damla süt çıkarana kadar akla karayı seçtim.gerçekten bebek bakmak çok zormuş dediğin gibi benimde psikolojim yerle bir oldu her an ağlamayasım geliyordu bu günler iyiyim biraz.annemler hacda daha gelmedi onları çok özledim üstüne gelincede moral sıfırlarda hala.üzülme sende geçer işallah en kısa zamanda,yıkanacağı suyunun içine altın atın öyle yıkayın diyorlar.

eşimde bana aldı bitkisel çaydan arada içiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…