cucum yormazmı durmak yok akşam sabah :)) senınde az kaldııı hadi allahın hayırlısı ile kucagına almayı nasıp etsın yavrunumerhaba kizlar nasilsiniz?
bebisler yoruyor mu??
herkese iyi akşamlar
balsurat sende doğurmuşun hayırlı uğurlu etsin uzun ömürler versin rabbım
Valla uzun zamandır yoktum masallah dilemcim doğum yaklaşmış. Tunahan ismini cok begendim güzel isim. hayırlısı ile doğurur kucağına alırsın inşallah.. Bizde Deniz pofidikle bayramda İsvece gittik. Babaanne dede yi ve babayı ziyaret ettik. Giderken ne rezillikler yaşadık anlatamam ucağımız istanbulda 8 saat rotar yaptı. Ucak inişe geçtiğinde bizimki basınctan rahatsız oldu sinirden beni tokatladi bebek kemeri takmak istemedi ucak kontuara yanaştıktan sonra kendini yerlere attı ağladı sızladı bi ara koridora yattı tam bir kabustu. Ama dönüşümüz rahat oldu bizimki hemen alışmış ucağa cok yaramazlık yapmadı cogu sureyi uyuyarak gecirdi. İstanbula indiğimizde onu kafeye goturdum borek meyvesuyu ve sutlac ismarladım bizimkine. Cocukla yolculuk zor valla laftan filan anlamıyorlar.
aymesim canımmm benimmmm msnde yazmışsın bana dün okudummm .. tlf cagrı atıcaktım ama eşim kızar canım yaa konuşmak ıstıyordum senleee msnde
semihan nasıl olsun yorgun şekılde durmaksızın sabah aksam oluyor
oğluşumda meger sarılık hala devm edıyormuşş..uzayan sarılık dedı dr morelim bozuk dün dr gittik muaynemızı olduk kan tahlılı ıdrar tahlılı verdık bakalım tahlılerde sorun cıkmazsa eğer anne sütü sarılıgıymıs( sen nasılsın canım nasıl gıdıyo bebıslee
canım sizdedemi sarılık var bizdede var ne yazıkki benimde moralim çok bozuk psikolojik olarakta pek iyi değilim çok zormuş bebek bakmak gerçekten allahtan annem yanımda o olmasa ne yapardım bilmiyorum ama yinede çok zorlanıyorum bide benim kızım emmiyo o kadar zorladım ama almıyo memeyi biberonla veriyorum sütümü ozaman içiyo ama ne kadar giderki böyle şimdiden süt çıkartamıyorum gerçekten çok moralim bozuk. İnşallah tez zamanda sarılığı geçer oğluşunun Allah yardımcımız olsun
canım sizdedemi sarılık var bizdede var ne yazıkki benimde moralim çok bozuk psikolojik olarakta pek iyi değilim çok zormuş bebek bakmak gerçekten allahtan annem yanımda o olmasa ne yapardım bilmiyorum ama yinede çok zorlanıyorum bide benim kızım emmiyo o kadar zorladım ama almıyo memeyi biberonla veriyorum sütümü ozaman içiyo ama ne kadar giderki böyle şimdiden süt çıkartamıyorum gerçekten çok moralim bozuk. Inşallah tez zamanda sarılığı geçer oğluşunun allah yardımcımız olsun
canım sizdedemi sarılık var bizdede var ne yazıkki benimde moralim çok bozuk psikolojik olarakta pek iyi değilim çok zormuş bebek bakmak gerçekten allahtan annem yanımda o olmasa ne yapardım bilmiyorum ama yinede çok zorlanıyorum bide benim kızım emmiyo o kadar zorladım ama almıyo memeyi biberonla veriyorum sütümü ozaman içiyo ama ne kadar giderki böyle şimdiden süt çıkartamıyorum gerçekten çok moralim bozuk. İnşallah tez zamanda sarılığı geçer oğluşunun Allah yardımcımız olsun
canım bitkiselçaylar var süt için onlardan içi
(kızkardeşime dr önermişti ve çok işe yaramıştı)
yabanımsarılık anne sütünü yetrli kadar almadığından oluyor
eğer seni emmseydi daha kolar atlatırdı
rabbim yardımcın olsun canım
iyi bak meleğine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?