Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yabanım ben bitkisel bir çay aldım hip adı,anne sütünü arttırıyormuş,doğumdan 1 hafta önce kullanmaya başlayacağım tabi oğlumun tam olarak ne zaman geleceğini bilmiyorum her şey normal görünüyor 2.5 hafta sonra çatı muayenem var,o zaman durumum kesinleşecek ama doktorum bugün için herşeyin normal olduğunu ve normal doğum yapmam için bir engel olmadığını söyledi,bu arada kızın çok tatlı maşallah
aymescim kendini üzme lütfen mutlaka geçecektir sarılık sende bu aldığım çaydan içebilirsin biberon yerine kaşıkla vermeyi denesen benim kuzenimin doğumdan sonra göğüsleri çok kötü yara olmuştu emziremiyordu o da sütünü sağıp kaşıkla verdi,göğüsleri iyileşince tekrar emzirmeye devam etti çünkü biberona alışınca bebekler annenin göğsünü almıyorlarmş yani emmek istemiyorlarmış,bir an önce her şey yoluna girer inşallah

teşekür ederim kızlar yorumlarınız için.nevacım iyi oluyor süt çayı benim sütüm gelmedi sezeryan olduğum için çayı içince geldi ama çok yok sütüm.

slm kizlar

aymescim balum insallah bebislerin sariliklari cabuk gecer...

aymescim uzme kendini strestende sutun azalir, rahat ol bak annende yaninda, nevanin dedigide dogru yeni doganlara emzik ve biberon vermek iyi degil anne gogusunu emisini bozuyomus, kasikla ver ve insallah buda duzene girer...

yabanim o ne tatli sey oyle masallah allah nazarlardan saklasin, anali babali buyusun

slm kızlar

bebişler annelerini yormaya başlamış ama bu sadece başlangıç bu tempoya alışmak lazımmış meğer zaten bir süre sonra otomatiğe bağlanmış gibi alışıyosunuz sürekli böyle çünkü bizim tempo hiç değişmedi öykümde ilk günlerde az emmişti memeyi veremiyoduk meğer başı yokmuş zorlaya zorlaya göğsüme mama ve şekerli suları süre süre ağzına veriyoduk öyle öyle alıştırdık 1 ayımı aldı pes etmedim mamayıda kaşıkla verdik sonradan alıştı ama meme uçlarım acayip yara olmuştu ağlaya ağlaya emzirdim tam 2 ay her seferinde kanıyordu bide göğüs kalkanı var onla emzirmiştim baya şimdi geçti çok şükür. süt artırıcı çaylar çok iyiymiş bende duydum hiç kullanmadım ama su için kızlar bol bol su tüketin moralinizide yüksek tutun bende lohusalık sendromuna girmiştim valla kaç gün sürkli ağlamıştım ha bide seviyosanız helva yiyin

canım aynen valla sütüm bi an bakıyorum var ama hemen arkasından sağmayı deniyorum yok ne oluyo anlamıyorum çay içiyorum bi sürü şeyler yiyorum inşallah bebeğimi doyurabiliyorumdur bide sürekli uyuduğu için açmı tokmu bilmiyorum hiç uyanmıyo seninkide uyuyomu böyle yoksa acıkınca ağlıyomu? evet canım keşke biberona alışmasaydı ama alıştı işte zorluyorum memede tutuyorum yarım saat banamısın demiyo biberonu ağzına götürüyorum lakır lakır çekiyo hemen ne yapıcağımı şaşırdım valla.

sağol canım kaşıkla tıkanır diye vermeye cesaret edemedim sonrada böyle oldu alıştı biberona yani kısmet artık yapıcak bişey yok çay içiyorum zaten canım ben inşallah sarılığı bi an önce geçer böyle çok kötü oluyo insan bebeğine bakamıyomuşsun gibi hissediyosun bu dönem gerçekten çok zor hayırlısıyla atlatırım inşallah

canım hata yaptım biberonla verirken ama oldu bi kere yapıcak bişey yok hastanede iki gün kaldım ya orda hep mama verdiler sütüm gelmedi diye ondan sonra evde geldi ama çocuk almadı bi daha memeyi

Arkadaslar sutunuzun artmasi icin asagidakini alabilirsiniz doktorlar bunu tavsiye ediyormus . Bira mayasi hapiymis. Gunde 8 tane iciliyormus.

GNC Brewer's Yeast 500 500 Tablets

canım çok sağol sende çok kötü şeyler yaşamışsın ama çok şükür geride kalmış Allah bi daha göstermesin 11 ay boyunca hep sağarakmı verdin hiç memeyi almadımı seninde benim gibi? kendimi suçlu hissediyorum ben beceremiyorum vermeyi diye annemde çabuk pes ediyosun ağlat bi kaç saat tutacak diyo ama sarılık var diye korkuyorum o kadar aç bırakmayı ne yapıcağımı şaşırdım valla

aymesim sarılık yüzünden sürekli uyuyor kızın sen 2 en fazla 3 saatte bir besle zorla uyandır beslendikçe atacak sarılığını çünkü benim kızdauyurdu uyandıramazdım ayakları ile oynardım burnunu sıkardım altını değiştirir gibi yapardım tabi yazdı o zaman şimdi açtkça çabuk üşütebilirler allah yardımcın olsun canım ama sabırlı ol geçecek canım sen genede emzirmeye çalış sürekli pes etmme sarılığı geçsin bie kendine gelsin alır memenide canım sen sık sık ver dene

aymesim birde şekerli su veriyomusun doktorlar tavsiye etmiyorlar ama sen bakma onlara inan işe yarıyo bi günde birkaç kez verirdik

slm kizlar nasilsiniz bebisler yormaya baslamis annelerini
biz iyiyiz kizlarimla ama cok yoruluyoruz annemle helede geceleri cok yogun bir tempodayiz
gunduzleri iyiyiz bakicimiz var allah yardimcimiz olsun insallah bir an once uykulari duzene girer doktorlar 3aydan sonra girer diyolar ama bakalim insallah oyle olur
kendinize iyi bakin ve bebislere iyi bakin

ah canım o dediklerinin hepsini tek tek yapıyorum ama hiç banamısın demiyo valla yinede uyurken biberonu alıyo en azından 2 saatte bir sağdığım sütümü veriyorum elimden başka bişey gelmiyo uyanık oldupğundada memeyi alması için zorluyorum ama bu çok nadir oluyo genelde hep uyuyo dediğim gibi şekerli suda veriyorum canım doktor verme dedi ama annem verelim dedi o yüzden veriyoruz valla. İnşallah tez zamanda kurtulur bebeğim canım

canım allah yardımcınız olsun valla biz annemle bi taneyle çok zorlanıyoruzda siz 3 taneyle nasıl idare ediyonuz şaşıyorum valla çok zor gerçekten

aymes canım bizimkiside uyuyor gündüzleri uyanık olduğu sürece meme istiyor sürekli.mama veriyorum arada mecbur aç kalır diye korkuyorum.valla çocuk büyütmek zormuşhamile olduğum zamanları özlüyorum.

slm kizlar insallah hepiniz cok iyisinizdir, fazla vaktim yok birazdan doktora gidecegim...

meryemcim allah kolaylik versin canim.....

aymesim insallah tez zamanda bebisin atlatir sariligi... ya burda sarilik olan bebekleri kuvozde mavi isik altinda yatiriyolar, 3-4gunde geciyo, orda yapmiyolarmiki??

yabanim az kaldi artik geri sayimlardayiz, insallah saglikla gelir oglum, hamileligimi ben simdiden ozluyorum, simdiden bi nostaljik oldum yani

dun kizkardesim dogum yapti, 3.kez teyze olma mutlulugunu yasiyorum, normal dogumla 4kg 550gr dogdu olglusumuz tam bir tosuncuk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…