canım çok geçmiş olsun benimde sütüm bi gidiyor bi geliyor aç kalıyor kızışım arada mama veriyorum.keşke biberona alıştırmasaydın ama anne sütünü veriyormuşsun.göğüs pompası kullanıyormusun?en azında paompayla sütün kesilmez.dün kardeşimin oğlunun kulağı ağrıyormuş biliyorsundur anne sütü geçiyormuş eskiler öyle yapıyormuş:)2-3 damla süt çıkarana kadar akla karayı seçtim.gerçekten bebek bakmak çok zormuş dediğin gibi benimde psikolojim yerle bir oldu her an ağlamayasım geliyordu bu günler iyiyim biraz.annemler hacda daha gelmedi onları çok özledim üstüne gelincede moral sıfırlarda hala.üzülme sende geçer işallah en kısa zamanda,yıkanacağı suyunun içine altın atın öyle yıkayın diyorlar.
yabanım ben bitkisel bir çay aldım hip adı,anne sütünü arttırıyormuş,doğumdan 1 hafta önce kullanmaya başlayacağım tabi oğlumun tam olarak ne zaman geleceğini bilmiyorum her şey normal görünüyor 2.5 hafta sonra çatı muayenem var,o zaman durumum kesinleşecek ama doktorum bugün için herşeyin normal olduğunu ve normal doğum yapmam için bir engel olmadığını söyledi,bu arada kızın çok tatlı maşallah
aymescim kendini üzme lütfen mutlaka geçecektir sarılık sende bu aldığım çaydan içebilirsin biberon yerine kaşıkla vermeyi denesen benim kuzenimin doğumdan sonra göğüsleri çok kötü yara olmuştu emziremiyordu o da sütünü sağıp kaşıkla verdi,göğüsleri iyileşince tekrar emzirmeye devam etti çünkü biberona alışınca bebekler annenin göğsünü almıyorlarmş yani emmek istemiyorlarmış,bir an önce her şey yoluna girer inşallah
slm kizlar
aymescim balum insallah bebislerin sariliklari cabuk gecer...
aymescim uzme kendini strestende sutun azalir, rahat ol bak annende yaninda, nevanin dedigide dogru yeni doganlara emzik ve biberon vermek iyi degil anne gogusunu emisini bozuyomus, kasikla ver ve insallah buda duzene girer...
yabanim o ne tatli sey oyle masallah allah nazarlardan saklasin, anali babali buyusun
Aymescim hayırlı olsun öncelikle Allah analı babalı buyutsun hiç moralini bozma süt olayında moral cok önemli benim kızım 31 haftalık dodu 1640 gr kuveze aldılar sarılık bizde de oldu ama inan hiç gormuyodum sarılgını kızıma bir hafta sonra dokunabildim sadece ayaklarına o da ilk gördüğümde herseye hazırlıklı olun dediler yani bir logusanın yasabilecegi bütün kötü seyler geldi basıma ama kızıma süt verdim sagarak ve 11 ay. Bak cok sukur yanrun kucagında ou ilk gördüğünde bagrına bastın biz resimlerini gizli gizli cekmiştik yasaktı. sakın süt cıkaramıyorum deme onun ilacı senin sutun emzirmeye calış mutlaka simdi sarılktan dolayı emememiyodur. Yok olmadı sagıp vericem diyorsan sagmadan once kızını gogsune alıp emzirmeye calısır onun dudakları degince mucize oluyor ve sut geliyor ben oyle yapardım moral bozmak yok kolay gelsin canım opuyorum
aymesim sarılık yüzünden sürekli uyuyor kızın sen 2 en fazla 3 saatte bir besle zorla uyandır beslendikçe atacak sarılığını çünkü benim kızdauyurdu uyandıramazdım ayakları ile oynardım burnunu sıkardım altını değiştirir gibi yapardım tabi yazdı o zaman şimdi açtkça çabuk üşütebilirler allah yardımcın olsun canım ama sabırlı ol geçecek canım sen genede emzirmeye çalış sürekli pes etmme sarılığı geçsin bie kendine gelsin alır memenide canım sen sık sık ver dene
slm kizlar nasilsiniz bebisler yormaya baslamis annelerini
biz iyiyiz kizlarimla ama cok yoruluyoruz annemle helede geceleri cok yogun bir tempodayiz
gunduzleri iyiyiz bakicimiz var allah yardimcimiz olsun insallah bir an once uykulari duzene girer doktorlar 3aydan sonra girer diyolar ama bakalim insallah oyle olur
kendinize iyi bakin ve bebislere iyi bakin
günaydın kızlar ve mikleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?