Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
dilemcim Allah analı babalı sağlıkla büyütsün..
sende sağ salim al kucağına yavrunu..

aymescim cok zorgercekten allah kolaylik versin once bize sonrada size uc taneyle ugrasmak cok zor ama allah saglik versinde en onemlisi o
insallah uykulari bir an once duzene girerde biraz rahat ederiz
aysecim allah anali babali buyutsun oglusunuzu gozunuz aydin
insallah sende sag salim kucagina alirsin oglusunu
evet ya kizlar burda mavi isik altina koyuyolar benim kizlarda oldu hemde ucu 3 gun sonra gecti sariliklari orda niye oyle yapmiolar ki

slm kizlar...

tulincim, meryemcim cok tsk ederim canlarim, artik sira bana geldi, allahim sag salim kucaklamayi nasip etsin insallah, bana ve bekleyen herkese insallah....

bugun oglumu gordum, sipam 3kg 150gr olmus 17gunumuz filan kaldi artik bakalim dogana kadar ne kadar olacak

masallah oglusuna canim saglikla dogsun insallah

maşallah canım ama usgde çok fark oluyor doğunca düşük çıkıyor.bizim kız usgde 4,400 çıktı doktor normal doğmaz hemen alalım dedi o yüzden hemen sezeryan oldum.melisada 3,800gr doğdu:)3 kilo ve yukarısı iyi zaten.

canım burdada yatırıyolar ışık altına ama onun bi sınırı varmış o sınıra gelmedik allaha çok şükür o yüzden yatırmadılar cuma günü kontrolum var bakalım ozaman kaça olmuş değerimiz inşallah düşmüştür artık. Bu arada yiğenin hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün darısı başına canım

aymes canım bizimkiside uyuyor gündüzleri uyanık olduğu sürece meme istiyor sürekli.mama veriyorum arada mecbur aç kalır diye korkuyorum.valla çocuk büyütmek zormuşhamile olduğum zamanları özlüyorum.

bende 2 gündür mama vermeye başladım canım süt çıkmıyo sağmak için zorluyorum ama göğüslerim çok acımaya başladı bende artık arada mama veriyorum hayırlısı artık. Ben allahtan yanlız değilim yoksa kafayı yerdim kesin annem sağolsun herşeyle ilgileniyo yanlız çocuk bakanlara hayretle bakıyorum valla nasıl beceriyolar şaşıyorum bende iş yok herhalde ben korkuyorum bakamıycam die annem 40 ından sonra gidicem artık diyı şimdiden korkuyorum valla

maşallah oğluşuna canım sağlıkla doğar inşallah

merhaba yeni anneler allah analı babalı büyütsün aymes yabangülüm.
aymes canım bence mama verme zor olsada biraz sabret ve kesinlikle emzir sağ çünkü mama verirseniz bebek kolaya alışır ve doyduğu içinde meme için gayret göstermez.sarılığın tek çaresi süt emzirmek benim oğluşumda olmuştu 16 bucuktu hatta bir sınır kalmıştı hastaneye yatırmaya ben o gün eve geldim kayısı kompostosu yaptım habire içitim ve bebeğimi hiç kucağımdan düşürmeden bütün gece emzirdim benimkide hep uyyordu bir damalada alasa kar ertesi sabah tekrar kan testi yaptılar 15 çıktı sonra o hafta bebeğim kucağımda habire ağzına sokuyordum memeyi oda alışıyor.yani bu sürelerde biraz zorlayıp emzirmessenişz sütünüzde gelmez bebekte emmez.biraz aç kalsada bişey olmaz emzirin bence allah kolaylık versin..

yaban gülüm. aymes

ilk doğum yaptığınızda öyle bir psikoloji oluyoki üzerinizde ben günlerce sürekli ağladım hep elim karnımda olan kıpırtıları bebeğim sandım sezeryan acılarım ve kayınvalidemin sözleri yaşananlar
sonra tecrübesizlik bebek bakımı doyuyomu açmı kilo aldımı dr 2 saatte bir gece uyandırıp emzirin dedi gece uykusuzlukları falan ....
çok şükür zaman içersinde herşeye alışılıyo ve lohusa psikolojisi depresyonu bitiyo
alışınca tadına varıyosunuz herşeyin
o kadar miniklerdir ki şimdi ben hemen büyüsün bi kaç ay geçsin beni anlasın gülsün
sonra 6 ay olsun otursun istedim
şimdi çok şükür yürüyo bile,
Allah isteyen herkese nasip etsin evlatlarımıza hayırlı ömürler sağlıklı ömürler nasip etsin rabbim

minik meleklerinizi koklayınnnn

şimdi hamileliği özlüyosunuzdur değilmi :))
hayatta ki en güzel zamanlarımdı hamilelik

birde aymes ve kızlar
çok sütüm yok diyip mama vermeyin
bende inanın sizin gibiydim benim sütümde öyle çok olmadı ay sonunda kilosunda belli olur yetip yetmediği mideleri ne kadar ki
bide ısrarla memenizi vermeye çalışın biberon vermeyin ilk günler sütüm gelmediğinde minik şırıngayla memem ağzındayken aradan akıttık
ısrar et alıştırma cuk cuk çok gelen biberona emmezse sütünüzde az üretim olur
zor ama alışacaksınız benim göğüs ucum yoktu çok zorluk çektim ama alıştı yavrum

aynen ya kaynanam her defasında şunun memesine bak hiç emziren kadına benziyormu diyor iyice sinirimi bozuyor
2 gündür iyice azaldı.artık mamayı sık vermeye başladık,bide gazı var karnı pıt pıt edip duruyor haliyle sancı yapıyor bağırıyor durmadan.anneler başka şehirdemi senin?
teşekür ederim canım.ama aç kalınca mecbur vermek zorunda kalıyoruz,farkındayım mamayı kaşıkla versek dahi meme emerkende aynı yoğunlukta gelsin istiyor boğuşuyor resmen emerken memeyle:)

evet aynen ya hala atlatmış değilim, müdahale çok aynen seninkisi gibi.

slm kızlarr herkeze hayırlııgünler..koşuşturmacadan yazamıyorum valla gecmısıede bakamıyorum fazla..sabahtan aksama kadar oğlandıı evdği derken aksama bitkin düşüyorumm çok yoruluyorumm... aymesimmm yabanımm mamayı sizee kim söledii verin dieee dr muu???? aynı sonunda kilo ve gelişimine göre mama takviyesi gereklimi gerekmezmi dr karar verir.. bol bol emzirmeye calısın kızlarr..bende gurbette oluşun yanlızlıgın yüzündennn 1 ay emzirmeyi tam bilememiştim acemilik işte.. meüer 2 göğüste verilmesi gerekiyormuşşş.. ben 1 göğüs sonra 2-3 satt sonra diger göğüsü veriyodumm..ablam bayramda beni ziyartee geldi o yanlış yaptıgımı söledii ne bileyim dedimm kimse bişey sölemedi bana.. iyi cocuk ac kalmamıs .. ben 2 göğüsü vermıyodum sütüm olmaz yetmez diye ablam emzirdikce sütün gelir dioduuu... dogruymus valla..aymesim yabanum humana stl tea içiyormusunuz ben dogumdna berı ıcıyorum fayda edıyormu etmıyormu bılmıyorum hergün içiyorummm.. rezene ve anasonda ek olarak..

selam kizlar nasilsiniz???
herkesin keyifler iyidir insallah..

ben daha dogurmadim..yaramazimin keyfi yerindeymis ama diyabet yüzünden riskli bir durum söz konusu suan..
normalde 10 aralik günümüz ama diyabette en fazla +7 gün bekleniyormus..yani 17 araliga kadar bekleme sansim var..
ama doktorum bize birakti..yani her durumda,eger gelmezse suni sanci verecekler...

pazartesi günü nst var yine,ve yine bisey cikmazsa 7-8 aralik gibi hastaneye yatis yapmak istiyorum..
17 aralik cok uzak geliyor cünkü bende SAT falan yok biliyorsunuz,sekerde var...cifte risk..
suni sanci zor diyorlar ama hayirlisi artik...
belkide kendiliginden gelir,bekletmez beni...hayirlisi...

meryem üçüzlerle hayat nasıl gidiyo

cucu doğurdumu ki acep

zuzummm aralik annelerine yazmissin,görünce yazdim sana geri ama cikmissin görmedin sanirim datlummm
yooook ben daha doguramadim canimmm
gelmeye niyeti yok sipanin,kari sogugu görünce annemin karni daha rahat dedi sanirim sipacik
hayirlisi artik bekliyorum canim,sen nasilsin??

Hayatta en çok üzüldüğüm ve pişmanlık duyduğum, keşke yapmasaydım dediğim şey; Oğluma biberonla mama vermek.
Şimdiki aklım olsa kesinlikle biberon vermezdim.Sütüm vardı ama göğüs ucum yoktu, oğlum memeyi tutamadı, mama verince de hiç emmek istemedi.
Pompayla sağıp verdim hep ama pompa da bi yere kadar.Sütüm giderek azaldı.Memeyi sıktığımda göğsümden sütümün gelmediğini görünce dünyam başıma yıkılmıştı.
Hep ağladım,her dakka. Oğluma iyi bir anne olamadım dedim hep. Oğlumu güzel besleyemedim dedim. Mama ile daha çok kilo aldı, toparlandı ama anne sütü gibi olamaz bence.
Şimdi diyorum, 2. bebeğim olursa daha çok uğraşıcam emzirmek için.Kesinlikle biberon vermicem ağzına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…