slm kizlar...
tulincim, meryemcim cok tsk ederim canlarim, artik sira bana geldi, allahim sag salim kucaklamayi nasip etsin insallah, bana ve bekleyen herkese insallah....
bugun oglumu gordum, sipam 3kg 150gr olmus 17gunumuz filan kaldi artik bakalim dogana kadar ne kadar olacak
masallah oglusuna canim saglikla dogsun insallah
maşallah canım ama usgde çok fark oluyor doğunca düşük çıkıyor.bizim kız usgde 4,400 çıktı doktor normal doğmaz hemen alalım dedi o yüzden hemen sezeryan oldum.melisada 3,800gr doğdu:)3 kilo ve yukarısı iyi zaten.slm kizlar...
tulincim, meryemcim cok tsk ederim canlarim, artik sira bana geldi, allahim sag salim kucaklamayi nasip etsin insallah, bana ve bekleyen herkese insallah....
bugun oglumu gordum, sipam 3kg 150gr olmus 17gunumuz filan kaldi artik bakalim dogana kadar ne kadar olacak
slm kizlar insallah hepiniz cok iyisinizdir, fazla vaktim yok birazdan doktora gidecegim...
meryemcim allah kolaylik versin canim.....
aymesim insallah tez zamanda bebisin atlatir sariligi... ya burda sarilik olan bebekleri kuvozde mavi isik altinda yatiriyolar, 3-4gunde geciyo, orda yapmiyolarmiki??
yabanim az kaldi artik geri sayimlardayiz, insallah saglikla gelir oglum, hamileligimi ben simdiden ozluyorum, simdiden bi nostaljik oldum yani
dun kizkardesim dogum yapti, 3.kez teyze olma mutlulugunu yasiyorum, normal dogumla 4kg 550gr dogdu olglusumuz tam bir tosuncuk...
aymes canım bizimkiside uyuyor gündüzleri uyanık olduğu sürece meme istiyor sürekli.mama veriyorum arada mecbur aç kalır diye korkuyorum.valla çocuk büyütmek zormuşhamile olduğum zamanları özlüyorum.
slm kizlar...
aynen ya kaynanam her defasında şunun memesine bak hiç emziren kadına benziyormu diyor iyice sinirimi bozuyorbende 2 gündür mama vermeye başladım canım süt çıkmıyo sağmak için zorluyorum ama göğüslerim çok acımaya başladı bende artık arada mama veriyorum hayırlısı artık. Ben allahtan yanlız değilim yoksa kafayı yerdim kesin annem sağolsun herşeyle ilgileniyo yanlız çocuk bakanlara hayretle bakıyorum valla nasıl beceriyolar şaşıyorum bende iş yok herhalde ben korkuyorum bakamıycam die annem 40 ından sonra gidicem artık diyı şimdiden korkuyorum valla
teşekür ederim canım.ama aç kalınca mecbur vermek zorunda kalıyoruz,farkındayım mamayı kaşıkla versek dahi meme emerkende aynı yoğunlukta gelsin istiyor boğuşuyor resmen emerken memeyle:)merhaba yeni anneler allah analı babalı büyütsün aymes yabangülüm.
aymes canım bence mama verme zor olsada biraz sabret ve kesinlikle emzir sağ çünkü mama verirseniz bebek kolaya alışır ve doyduğu içinde meme için gayret göstermez.sarılığın tek çaresi süt emzirmek benim oğluşumda olmuştu 16 bucuktu hatta bir sınır kalmıştı hastaneye yatırmaya ben o gün eve geldim kayısı kompostosu yaptım habire içitim ve bebeğimi hiç kucağımdan düşürmeden bütün gece emzirdim benimkide hep uyyordu bir damalada alasa kar ertesi sabah tekrar kan testi yaptılar 15 çıktı sonra o hafta bebeğim kucağımda habire ağzına sokuyordum memeyi oda alışıyor.yani bu sürelerde biraz zorlayıp emzirmessenişz sütünüzde gelmez bebekte emmez.biraz aç kalsada bişey olmaz emzirin bence allah kolaylık versin..
yaban gülüm. aymes
ilk doğum yaptığınızda öyle bir psikoloji oluyoki üzerinizde ben günlerce sürekli ağladım hep elim karnımda olan kıpırtıları bebeğim sandım sezeryan acılarım ve kayınvalidemin sözleri yaşananlar
sonra tecrübesizlik bebek bakımı doyuyomu açmı kilo aldımıdr 2 saatte bir gece uyandırıp emzirin dedi gece uykusuzlukları falan ....
çok şükür zaman içersinde herşeye alışılıyo ve lohusa psikolojisi depresyonu bitiyo
alışınca tadına varıyosunuz herşeyin
o kadar miniklerdir ki şimdi ben hemen büyüsün bi kaç ay geçsin beni anlasın gülsün
sonra 6 ay olsun otursun istedim
şimdi çok şükür yürüyo bile,
Allah isteyen herkese nasip etsin evlatlarımıza hayırlı ömürler sağlıklı ömürler nasip etsin rabbim
minik meleklerinizi koklayınnnn
şimdi hamileliği özlüyosunuzdur değilmi :))
hayatta ki en güzel zamanlarımdı hamilelik
birde aymes ve kızlar
çok sütüm yok diyip mama vermeyin
bende inanın sizin gibiydim benim sütümde öyle çok olmadı ay sonunda kilosunda belli olur yetip yetmediği mideleri ne kadar ki
bide ısrarla memenizi vermeye çalışın biberon vermeyin ilk günler sütüm gelmediğinde minik şırıngayla memem ağzındayken aradan akıttık
ısrar et alıştırma cuk cuk çok gelen biberona emmezse sütünüzde az üretim olur
zor ama alışacaksınız benim göğüs ucum yoktu çok zorluk çektim ama alıştı yavrum
meryem üçüzlerle hayat nasıl gidiyo
cucu doğurdumu ki acep
meryem üçüzlerle hayat nasıl gidiyo
cucu doğurdumu ki acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?