balım nasılsın?benim sütüm gelmedi ilk gün doktor bu bebek aç mama verin dedi bize.bizde aldık şimdi sütüm az doymuyor o yüzden veriyorum mamayıslm kızlarr herkeze hayırlııgünler..koşuşturmacadan yazamıyorum valla gecmısıede bakamıyorum fazla..sabahtan aksama kadar oğlandıı evdği derken aksama bitkin düşüyorumm çok yoruluyorumm... aymesimmm yabanımm mamayı sizee kim söledii verin dieee dr muu???? aynı sonunda kilo ve gelişimine göre mama takviyesi gereklimi gerekmezmi dr karar verir.. bol bol emzirmeye calısın kızlarr..bende gurbette oluşun yanlızlıgın yüzündennn 1 ay emzirmeyi tam bilememiştim acemilik işte.. meüer 2 göğüste verilmesi gerekiyormuşşş.. ben 1 göğüs sonra 2-3 satt sonra diger göğüsü veriyodumm..ablam bayramda beni ziyartee geldi o yanlış yaptıgımı söledii ne bileyim dedimm kimse bişey sölemedi bana.. iyi cocuk ac kalmamıs .. ben 2 göğüsü vermıyodum sütüm olmaz yetmez diye ablam emzirdikce sütün gelir dioduuu... dogruymus valla..aymesim yabanum humana stl tea içiyormusunuz ben dogumdna berı ıcıyorum fayda edıyormu etmıyormu bılmıyorum hergün içiyorummm.. rezene ve anasonda ek olarak..
selam kizlar nasilsiniz???
herkesin keyifler iyidir insallah..
ben daha dogurmadim..yaramazimin keyfi yerindeymis ama diyabet yüzünden riskli bir durum söz konusu suan..
normalde 10 aralik günümüz ama diyabette en fazla +7 gün bekleniyormus..yani 17 araliga kadar bekleme sansim var..
ama doktorum bize birakti..yani her durumda,eger gelmezse suni sanci verecekler...
pazartesi günü nst var yine,ve yine bisey cikmazsa 7-8 aralik gibi hastaneye yatis yapmak istiyorum..
17 aralik cok uzak geliyor cünkü bende SAT falan yok biliyorsunuz,sekerde var...cifte risk..
suni sanci zor diyorlar ama hayirlisi artik...
belkide kendiliginden gelir,bekletmez beni...hayirlisi...
Hayatta en çok üzüldüğüm ve pişmanlık duyduğum, keşke yapmasaydım dediğim şey; Oğluma biberonla mama vermek.
Şimdiki aklım olsa kesinlikle biberon vermezdim.Sütüm vardı ama göğüs ucum yoktu, oğlum memeyi tutamadı, mama verince de hiç emmek istemedi.
Pompayla sağıp verdim hep ama pompa da bi yere kadar.Sütüm giderek azaldı.Memeyi sıktığımda göğsümden sütümün gelmediğini görünce dünyam başıma yıkılmıştı.
Hep ağladım,her dakka. Oğluma iyi bir anne olamadım dedim hep. Oğlumu güzel besleyemedim dedim. Mama ile daha çok kilo aldı, toparlandı ama anne sütü gibi olamaz bence.
Şimdi diyorum, 2. bebeğim olursa daha çok uğraşıcam emzirmek için.Kesinlikle biberon vermicem ağzına.
balım nasılsın?benim sütüm gelmedi ilk gün doktor bu bebek aç mama verin dedi bize.bizde aldık şimdi sütüm az doymuyor o yüzden veriyorum mamayıhumana değilde garden life diye anne sütü artırıcı çay var ondan içiyorum.anason,rezeneyi gaz içinmi içiyorsun?
işallah suni sancıya gerek kalmadan doğurursun,yerini sevmiş belliki.17 aralığa çok var usgde kaç çıkıyorki gün olarak ona göre davranın bence.
bende 1-2 defa mamayı biberona koydum bir yudumda hopppp bitti:)ama daha vermedim kaşıkla veriyorum.
canim benim cok sagolcucu hadi hayırlısı sanada az kaldı canım inşallah kendiliğinden sancın olurda gelir yaramazın canım
üzülme tatlim benim..demekki kismet buymus..ikinci bebek icin insalah gönlünden gecen olur fistigimHayatta en çok üzüldüğüm ve pişmanlık duyduğum, keşke yapmasaydım dediğim şey; Oğluma biberonla mama vermek.
Şimdiki aklım olsa kesinlikle biberon vermezdim.Sütüm vardı ama göğüs ucum yoktu, oğlum memeyi tutamadı, mama verince de hiç emmek istemedi.
Pompayla sağıp verdim hep ama pompa da bi yere kadar.Sütüm giderek azaldı.Memeyi sıktığımda göğsümden sütümün gelmediğini görünce dünyam başıma yıkılmıştı.
Hep ağladım,her dakka. Oğluma iyi bir anne olamadım dedim hep. Oğlumu güzel besleyemedim dedim. Mama ile daha çok kilo aldı, toparlandı ama anne sütü gibi olamaz bence.
Şimdi diyorum, 2. bebeğim olursa daha çok uğraşıcam emzirmek için.Kesinlikle biberon vermicem ağzına.
amin canim cok sagollcucum hadi hayirlisi seninde uykusuz gecelerin baslicak artik
allahimkolay dogum nasip etsin insallah saglikla al oglusunu kucagina
balım nasılsın?benim sütüm gelmedi ilk gün doktor bu bebek aç mama verin dedi bize.bizde aldık şimdi sütüm az doymuyor o yüzden veriyorum mamayıhumana değilde garden life diye anne sütü artırıcı çay var ondan içiyorum.anason,rezeneyi gaz içinmi içiyorsun?
işallah suni sancıya gerek kalmadan doğurursun,yerini sevmiş belliki.17 aralığa çok var usgde kaç çıkıyorki gün olarak ona göre davranın bence.
bende 1-2 defa mamayı biberona koydum bir yudumda hopppp bitti:)ama daha vermedim kaşıkla veriyorum.
selam hanımlar nasılsınız.
dün bebeğimi ve kalp atışını gördük içim rahatladı,insan bu evrelerden geçince hevesi kursağında kalır korkusuyla sevinemiyor,çok şükür içim rahatladı.
haftaya 2.ayımız doluyor ama doktor hala ilişki yasak dedi inadına mı yapıyor bütün doktorlar da aynı mı mekak ettim,şimdiden annelik eşliğin önüne geçmeye beşledı bense hep eşime öncelik vermek isterim
size de mi doktor 3 ay ilşkiyi yasakladı,iki ay yeter be :))
Bal sen 38+1 de mi doğum yapmıştın, ben de 38+0 da yapmıştım.
hadi kızlar doğurun sizde
hayaletler kervanına katılın:86:
dun butun gun ufak tefek sancilarim vardi, aksam iyice artti bel agrisi kasilmalar agrilar derken, acile gittik, yanlis alarmmis, benim tospam gecen hafta asagiya inmeye baslamisti ama dun vazgecmis tekrar yukari dogru cikinca sanci yapmis, birde karnim cok sivri sanki takma gobek gibi buda kaslari cok yoruyomus, ebe bile karnimi gorunce cok sivri tabii sanciniz olur dedi, resmen ev catisi gibi gobisim olducucum dilem allah yardımcınız olsun kızlarr kolay sekılde dogumunuz olur saglıcakla kucagınıza alın yavrularını inşallahh dualarımız sizinlee..hadi side kurtulunn çabucak uykusuz geceleri sizde tadınnn :))))
dilem hayırdır ne odu cnm kasılmamı oldu yoksa..sen normal dgummu istiyordunn.. bensenın takvimdeki günde dogum yapmıştım
hadi gozun aydin canim, insallah saglicakla kucagina alirsin...selam hanımlar nasılsınız.
dün bebeğimi ve kalp atışını gördük içim rahatladı,insan bu evrelerden geçince hevesi kursağında kalır korkusuyla sevinemiyor,çok şükür içim rahatladı.
haftaya 2.ayımız doluyor ama doktor hala ilişki yasak dedi inadına mı yapıyor bütün doktorlar da aynı mı mekak ettim,şimdiden annelik eşliğin önüne geçmeye beşledı bense hep eşime öncelik vermek isterim
balım doğduğunun 2.günü çocuk doktoru geldi kontrole parmağını ağzına soktu emince bizimkisi öyle söyledi.sonrada biz vermeye devam ettik.:95:2 gündür çok şükür sütüm geliyor,mama verince kusuyor.yabanum gaz için degıll süt içinn yapuyormu yapmıyormu bilmiyorum hergün duzenli ıcıyorum humana.rezeneanason.birde tahin helvası sende dene stersen..o salak dr nerden biliyor sütünün yetmediğini ilk 2 gün benimde gelmiyordu sütüm gelmedigini hissediuorsun ama geliyormuş ben dıyordum yok gelmıyor meger azıcık ufacık sıvı gelıyor ılk 2 gun ama yetıyor begege
hayırlısı sağlıkla gelsinde önemli olan o.tadını çıkar bu günlerinin streli günler bekliyor olacak seni.canim benim cok sagol
üzülme tatlim benim..demekki kismet buymus..ikinci bebek icin insalah gönlünden gecen olur fistigim
amin canim cok sagoll
canim 17 aralik deniyor ama iste sat yok bende..tedavimi yapan doktorda baska bir tarih söylüyordu mesela..ama böyle bir durumda 1 gün bile risk almak icin yeterli..
10 aralik dogum tarihi..6 aralikta nstye girip,ona göre 10 araliktan önce yaticam hastaneye napiyim
bizimkiside öyle olmuştu bi defa:)ama hazırlıklı ol artık kapıyı çalabilir.slm kizlar, nbr??
ben dun gece yanlis alarmla hastaneye gittim, ama daha varmis iste:78:
selam hanımlar nasılsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?