anneler topiğimizin
anneleri nasılmış bakalım
canım ya daha atlatamamışsın lanet lohusalık sendromunu.ayne bende senin gibiyim canım çok sıkılıyor her an ağlamak istiyorum.bebeğimi susturamadığım zaman çaresizlikten deliriyorum.annemler gelmedi daha hacdan onları özledim onun üzüntüsü var annem aklıma geldikçe ağlıyorum.haftaya pazara geliyorlar çok şükür.sabret geçer en kısa zamanda uykusuzluk filan gelince üstüne olası şeyler.önemli olan bebişlerin sağlığı onlara iyi bakmak lazım onlar bize muhtaçlar toparlanmaya çalış.selam arkadaşlar nasılsınız ben pek iyi değilim ne oldu bana bilmiyorum ama çok zor günler geçiriyorum ne olur bana dua edin bu kadar sene bebişimi bekledim ama şimdi onunla ilgilenemiyorum içimden gelmiyo sürekli ağlıyorum ve daralıyorum hep kendimi evden dışarı atmak istiyorum ev üzerime üzerime geliyo uyku uyuyamıyorum, yemek yiyemiyorum, oturamıyorum çok kötü durumdayım ben ne yapıcam arkadaşlar böyle olmak istemiyorum patlamak üzereyim ben nasıl kurtulucam bu durumdan evladıma ben bakmak istiyorum onu ben çok bekledim ama yapamıyorrumne olur bi akıl verin aklımı oynatmaktan korkuyorum
Iyiym yeterim yorgunluk koşuşturmaca değişik duygular içindeyim sen nasılsnn.. O kadar çok istiyorumkii seninnde hamile kalmanı rabbim en kısa zamanda güzel haberlerini almayı nasip eder bize inşallahh
aymes seni çok iyi anlıyorum. Bende lohusalık depresyonuna girmiştim. Kafayı oynatmak üzereydim. Herkesin arkasından ağlıyodum,gitmeyin diyodum. Bebeğimi çok seviyodum ama keşke daha yapmasaymışım diyodum. Senin yanında annen var sana yardım ediyo, ve internete girebiliyosun, benim o zamanlar bilgisayarım olmadığı için kafayı yemiştim resmen.televizyon da seyretmek istemiyodum. Aptal gibi olmuştum iyice, sadece dışarı çıkıp tek başıma gezmek istiyodum. Inşallah çabuk atlatırsın canım.
canım ya daha atlatamamışsın lanet lohusalık sendromunu.ayne bende senin gibiyim canım çok sıkılıyor her an ağlamak istiyorum.bebeğimi susturamadığım zaman çaresizlikten deliriyorum.annemler gelmedi daha hacdan onları özledim onun üzüntüsü var annem aklıma geldikçe ağlıyorum.haftaya pazara geliyorlar çok şükür.sabret geçer en kısa zamanda uykusuzluk filan gelince üstüne olası şeyler.önemli olan bebişlerin sağlığı onlara iyi bakmak lazım onlar bize muhtaçlar toparlanmaya çalış.
selam arkadaşlar nasılsınız ben pek iyi değilim ne oldu bana bilmiyorum ama çok zor günler geçiriyorum ne olur bana dua edin bu kadar sene bebişimi bekledim ama şimdi onunla ilgilenemiyorum içimden gelmiyo sürekli ağlıyorum ve daralıyorum hep kendimi evden dışarı atmak istiyorum ev üzerime üzerime geliyo uyku uyuyamıyorum, yemek yiyemiyorum, oturamıyorum çok kötü durumdayım ben ne yapıcam arkadaşlar böyle olmak istemiyorum patlamak üzereyim ben nasıl kurtulucam bu durumdan evladıma ben bakmak istiyorum onu ben çok bekledim ama yapamıyorrumNe olur bi akıl verin aklımı oynatmaktan korkuyorum
aminn balim..cok zorlaniyorum artik ben yaa..40.haftadayiz tik yok...cucum dilem allah yardımcınız olsun kızlarr kolay sekılde dogumunuz olur saglıcakla kucagınıza alın yavrularını inşallahh dualarımız sizinlee..hadi side kurtulunn çabucak uykusuz geceleri sizde tadınnn :))))
dilem hayırdır ne odu cnm kasılmamı oldu yoksa..sen normal dgummu istiyordunn.. bensenın takvimdeki günde dogum yapmıştım
sevcanim hayaletler,zombiler..ne dersen de..vallahi raziyimm..Bal sen 38+1 de mi doğum yapmıştın, ben de 38+0 da yapmıştım.
hadi kızlar doğurun sizde
hayaletler kervanına katılın:86:
canim massallah,insallah sorunsuz bir gebelik geciririsinselam hanımlar nasılsınız.
dün bebeğimi ve kalp atışını gördük içim rahatladı,insan bu evrelerden geçince hevesi kursağında kalır korkusuyla sevinemiyor,çok şükür içim rahatladı.
haftaya 2.ayımız doluyor ama doktor hala ilişki yasak dedi inadına mı yapıyor bütün doktorlar da aynı mı mekak ettim,şimdiden annelik eşliğin önüne geçmeye beşledı bense hep eşime öncelik vermek isterim
size de mi doktor 3 ay ilşkiyi yasakladı,iki ay yeter be :))
sag salim gelsin canim insallah,cok sagol..bu arada massallah yerimmmm senin minnisiniiibalım doğduğunun 2.günü çocuk doktoru geldi kontrole parmağını ağzına soktu emince bizimkisi öyle söyledi.sonrada biz vermeye devam ettik.:95:2 gündür çok şükür sütüm geliyor,mama verince kusuyor.
hayırlısı sağlıkla gelsinde önemli olan o.tadını çıkar bu günlerinin streli günler bekliyor olacak seni.
bizimkiside öyle olmuştu bi defa:)ama hazırlıklı ol artık kapıyı çalabilir.
gözün aydın canım 3 ay bebişin için bekle yinede.ama takdir ettim seni bizimkisi yasak olmadığı halde ayda yılda birdi.
selam arkadaşlar nasılsınız ben pek iyi değilim ne oldu bana bilmiyorum ama çok zor günler geçiriyorum ne olur bana dua edin bu kadar sene bebişimi bekledim ama şimdi onunla ilgilenemiyorum içimden gelmiyo sürekli ağlıyorum ve daralıyorum hep kendimi evden dışarı atmak istiyorum ev üzerime üzerime geliyo uyku uyuyamıyorum, yemek yiyemiyorum, oturamıyorum çok kötü durumdayım ben ne yapıcam arkadaşlar böyle olmak istemiyorum patlamak üzereyim ben nasıl kurtulucam bu durumdan evladıma ben bakmak istiyorum onu ben çok bekledim ama yapamıyorrumne olur bi akıl verin aklımı oynatmaktan korkuyorum
canım inşşşşşşşşşşşşşşşşşş
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
ben her gün umudumu biraz daha yitiriyorum ama yinede inşşşşşşşşşşşş diyorum
bilmiyorum sanki her yeni gün beni bebğimden uzaklaştıryor gibi geliyor
rabbim yardımcımız olsun
canım bende öyleydi...raabbbim hiç beklemediğin bir zamanda bebeğini sana göndericek inşallahh..sende inanamıycaksınn yeterki sabırla allaha sıgın bekle rabbim sınav ediyor bizlerii
hanımlar coraspin,vitaminler ve crinol ü ne kadar süre kullandınız.
ve ikili testi ne zaman yaptırdınız yapmak gerekir mi?
yeteerrrrr inşallah en yakın zamanda sende hamile kalırsın, kucağına alırsın bebeğini
Allahım bütün isteyen herkese versin
Benim ilk 4 ayım çok kötü geçti. depresyon 4 ay sürdü bende.
Ama oğlumun şimdiki hallerini daha çok seviyorum.Yani 8.aydan sonra daha bi güzel oluyo. Arkadaş gibi oluyosunuz. Konuştuklarınızı anlamaya başlıyo, diş çıkartıyo, yavaş yavaş bişeyler söylemeye çalışıyo, yaramazlık yapıyo falan.
Bebek arabasına koyup gezmelere gidiyosunuz.
Ben 4 ay boyunca hiç dışarı çıkmamıştım, havalar çok soğuktu çünkü geçen kış. Mayıs ayında atmıştık kendimizi sokağa.
Sizde yaz gelince bebekleriniz 6 aylık olucak, güzel güzel gezersiniz.
rapunzel hayırlı olsun,işe başladığını bilmiyodum.
herkese merhabalar,
1 yıl önce sperm testinde 0'ı görünce dünyamız başımıza yıkılmıştı. O günden bu güne bu siteyi eşim bir yandan ben bir yandan takip ediyoruz ve bu ilk mesajım.
Ilk olarak memorial'da doç.dr.semih özkan'a gittik. Tıkanıklıktan şüphelendi ancak emin olamadı. Fsh değeri alt sınırda, meni volümü düşüktü. Biopsi yapalım dedi ancak biz biraz daha araştırmak istedik. Bu site vasıtasıyla kaan aydos'u bulduk. Ve ilaç tedavisine başladık. 2 ay sudafed ve bir ilaç daha kullandık. Akabinde klomen ve proxeed plus. Bu arada iyi bir labaratuvarda sperm testlerine devam ettik ve 2-3 adet sperm olduğu yıkama sonucu görüldü. Ancak bunlar hareketsizdi. Toplamda 5-6 ay kadar ilaçları kullandıktan sonra kaan hoca tüp bebeğe geçmemizi önerdi.
Tüp bebeği memorial'da yaptırmaya karara verdik. Bu arada yine bu site ile tanıdığımız çider'e üye olduk. Tedavi sırasında histeroskopi yapıldı. Tedavi başladı ve mikro-tese günü geldi çattı. Allah'a şükür ki yeteri kadar sperm bulundu ve 7 olgun yumurta'dan 5'i döllendi. Bunlardan 2 tanesi 5. Güne geldi ve en iyisi ki aslında "4ab" kalitesindeydi ( yani çok iyi kalite değil ama kötü de değil) transfer edildi. Yani tek embryo transferi. Ve müthiş sıkıntı başladı, beklemek. Progesteron iğneleri faciaydı ama insan herşeye dayanıyor.
Transfer sonrası 9. Gün hafif bir lekelenme sonrası tüm moralimiz bozuldu o gün ve hastane önünde hüngür hüngür ağladık eşimle. Ertesi gün doğru kan testine gittik. 273 rakamını görünce sevinemedik bile sanki hayal gibiydi. 12.gün bir test ve bu sefer 500 küsur. Evet hamileydim. Ama bir korku daha başladı acaba kalp atışını görebilecek miyim?
Doktorumuz 3 hafta sonraya randevu verdi, tabi biz dayanamayıp 6 hafta 3 günlükken başka bir doktora gittik. Ultrasonun başına gittiğimizde bayılacak gibiydik. Doktorun bakın ne var burda demesiyle gözyaşlarımız bir kez daha boşaldı. Kalbinin atışını görüyorduk ve dr sesini de dinletti.
Sesini duyana kadar buraya bir şey yazmak istemedim, kendimce uğur yaptım ama artık hikayemi paylaşabilirdim. Burada yazılanlar sayesinde çok şey öğrendik. Umutlandık, üzüldük, ağladık, sevindik.
Biz açıkçası bu güne kadar çok şanslıydık, her şey yolunda gitti. Umarım tüm çocuk hasreti çekenler bu duyguları yaşarlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?