Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
anneler topiğimizin
anneleri nasılmış bakalım

anneler topiğimizin
anneleri nasılmış bakalım

iyiym yeterim yorgunluk koşuşturmaca değişik duygular içindeyim sen nasılsnn.. o kadar çok istiyorumkii seninnde hamile kalmanı rabbim en kısa zamanda güzel haberlerini almayı nasip eder bize inşallahh

Son düzenleme:
selam arkadaşlar nasılsınız ben pek iyi değilim ne oldu bana bilmiyorum ama çok zor günler geçiriyorum ne olur bana dua edin bu kadar sene bebişimi bekledim ama şimdi onunla ilgilenemiyorum içimden gelmiyo sürekli ağlıyorum ve daralıyorum hep kendimi evden dışarı atmak istiyorum ev üzerime üzerime geliyo uyku uyuyamıyorum, yemek yiyemiyorum, oturamıyorum çok kötü durumdayım ben ne yapıcam arkadaşlar böyle olmak istemiyorum patlamak üzereyim ben nasıl kurtulucam bu durumdan evladıma ben bakmak istiyorum onu ben çok bekledim ama yapamıyorrum ne olur bi akıl verin aklımı oynatmaktan korkuyorum

canım ya daha atlatamamışsın lanet lohusalık sendromunu.ayne bende senin gibiyim canım çok sıkılıyor her an ağlamak istiyorum.bebeğimi susturamadığım zaman çaresizlikten deliriyorum.annemler gelmedi daha hacdan onları özledim onun üzüntüsü var annem aklıma geldikçe ağlıyorum.haftaya pazara geliyorlar çok şükür.sabret geçer en kısa zamanda uykusuzluk filan gelince üstüne olası şeyler.önemli olan bebişlerin sağlığı onlara iyi bakmak lazım onlar bize muhtaçlar toparlanmaya çalış.

aymesim canım benimm. lohusalıktan dolayıı vücudumuzda hormonlar değişiyorrr 40 günde eski halini alıyormuşşş vüct o yuzden bazı kişilerde geçici olarak görülebiliyor bu durum nette okumuştum bende..dualarım seninl olucak canımm

aymes seni çok iyi anlıyorum. bende lohusalık depresyonuna girmiştim. kafayı oynatmak üzereydim. herkesin arkasından ağlıyodum,gitmeyin diyodum. Bebeğimi çok seviyodum ama keşke daha yapmasaymışım diyodum. Senin yanında annen var sana yardım ediyo, ve internete girebiliyosun, benim o zamanlar bilgisayarım olmadığı için kafayı yemiştim resmen.Televizyon da seyretmek istemiyodum. Aptal gibi olmuştum iyice, sadece dışarı çıkıp tek başıma gezmek istiyodum. İnşallah çabuk atlatırsın canım.

Iyiym yeterim yorgunluk koşuşturmaca değişik duygular içindeyim sen nasılsnn.. O kadar çok istiyorumkii seninnde hamile kalmanı rabbim en kısa zamanda güzel haberlerini almayı nasip eder bize inşallahh

canım inşşşşşşşşşşşşşşşşşş
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
ben her gün umudumu biraz daha yitiriyorum ama yinede inşşşşşşşşşşşş diyorum
bilmiyorum sanki her yeni gün beni bebğimden uzaklaştıryor gibi geliyor
rabbim yardımcımız olsun

kızlar sizlere her cevap yazdığımda yazıyorum
Ben anne olmadım ama olanların yanında kaldığım için yorum yapıyorum:26::26:

Kızlar işiniz zor:44: Gerçekten bu dönemi kolay atlatırsınız inşşşş
rabbim sabır ve dayanama gücü versin

aminn balim..cok zorlaniyorum artik ben yaa..40.haftadayiz tik yok...
uykusuz geceler öylede devam edecek böylede devam ediyor zaten :97:

Bal sen 38+1 de mi doğum yapmıştın, ben de 38+0 da yapmıştım.
hadi kızlar doğurun sizde
hayaletler kervanına katılın:86:
sevcanim hayaletler,zombiler..ne dersen de..vallahi raziyimm..
daha dogurmadan uykusuzluktan catlicam,uyuyamiyorum...
dogumdan sonra en azindan göbisteki agirlik gidicek

canim massallah,insallah sorunsuz bir gebelik geciririsin
bizede yasakti ilk 3 ay..hatta bana merdiven inip cikmak bile yasakti...
son 3 ay yasak olmadi ama 6.aydan itibaren esim yanasmadi zaten..

sag salim gelsin canim insallah,cok sagol..bu arada massallah yerimmmm senin minnisiniii

canim benim lohusalik cok zormus gercektende..yasamadim bilmiyorum suan icin ama benim depresyonlar daha önceden baska konularda basladigi icin anliyorum seni...bol bol dua etmeni tavsiye ederim..
insallah en yakin zamanda atlatirsin canimm...

merhaba guzel annısler buraya yazmayalı cok olmus.
cok ozledım sızlerı.
nete fazla gıremıyorum ıse basladıgım ıcın.ev -iş -cocuk derken gunler gecıyor ..
cucu ve ayse az kalmıs sızlerede ınsalalh tez zamnda kurtulursunuz..
gecmıse bır ıkı sayfa baktım...
bol bol emzırın kızlar.emzırdıkce sut gelır..
eger emmeseydı benım bebek emmezdı..
emme gucu yokdu.kuvezde yattıgı donemde emme gucu alıssın dıye cok ugrastım .
ben gece gunduz 2 saate bır hastaneye gıderdım ve oglum emmezde.
sutum azdı.
ama sonra hastaneden bır cıktı mamayıda kestım...ben sureklı emzırdım hem sut cogaldı..hemde oglum emmeyı ıyıcemen kavradı..
bu arada semısınkı gıbı benımde meme ucum cok kucuk hala alamaz.ama ben cok ugrastım..cok sukur hala alıyor anne sutu
ıse gırdıgımden bellı mama vermeye basladık..
bu arada aymesım ınana gecer o donemlerınız..
bende cok agladım hatta cok agladıgım zamnlar sutum hıc olmazdı..
benım yasadıgım seylerıde kımse yasamamsıtır (
hamılelıgım 8 ayında basladı kayınvalıde kayın kayınpeder sorunları
esımın ıs durumu
dogurdum bebem 15 gunlukken esım ıssız kaldı ( yanı babası dukkanda attı dıyeyım
bebem 1 aylıktı ben sokkalarda ev aradım (
kaynım ve eltım olmadık seyler soyledıler.
ogun cok agladım vede hıc sutum olmadı oglum o gun feryat fıgan agladı (
sımdı bunları hıcbırının unutmadım.benım cocougu sut hakkını caldılar hepsıde ınsalalh cıkacak onlardan

NEYSE CANLAR SIZLERI MERAK ETTIM..
YARIN IS VAR
OGLUMN HAFTALIK CANTASINI HAZIRLIYCAM SABAH ANANNESINE GIDIYOR AKSAMLARI ALIYORUM

canım bende öyleydi...raabbbim hiç beklemediğin bir zamanda bebeğini sana göndericek inşallahh..sende inanamıycaksınn yeterki sabırla allaha sıgın bekle rabbim sınav ediyor bizlerii

canım bende öyleydi...raabbbim hiç beklemediğin bir zamanda bebeğini sana göndericek inşallahh..sende inanamıycaksınn yeterki sabırla allaha sıgın bekle rabbim sınav ediyor bizlerii

balım canım sağol
inşşşşşşşşşşşşşşşşş

hanımlar coraspin,vitaminler ve crinol ü ne kadar süre kullandınız.
ve ikili testi ne zaman yaptırdınız yapmak gerekir mi?

hanımlar coraspin,vitaminler ve crinol ü ne kadar süre kullandınız.
ve ikili testi ne zaman yaptırdınız yapmak gerekir mi?

Bana dr coraspin vermemişti..vitamin vermişti ama hiç içmedim 1 gün ıcmıstım kusmuştum dahada içmedim :)drdaiçme demiştii.. sadece kan hapı içtim ..
2 ve 3 lü testi ben yaptıradım dr bana bırakmıştı bende istemedim.zaten az çok doppler usgde herşey belli oluyor sorun olsa orda çıkar.

yeteerrrrr inşallah en yakın zamanda sende hamile kalırsın, kucağına alırsın bebeğini
Allahım bütün isteyen herkese versin

Benim ilk 4 ayım çok kötü geçti. depresyon 4 ay sürdü bende.
Ama oğlumun şimdiki hallerini daha çok seviyorum.Yani 8.aydan sonra daha bi güzel oluyo. Arkadaş gibi oluyosunuz. Konuştuklarınızı anlamaya başlıyo, diş çıkartıyo, yavaş yavaş bişeyler söylemeye çalışıyo, yaramazlık yapıyo falan.
Bebek arabasına koyup gezmelere gidiyosunuz.
Ben 4 ay boyunca hiç dışarı çıkmamıştım, havalar çok soğuktu çünkü geçen kış. Mayıs ayında atmıştık kendimizi sokağa.
Sizde yaz gelince bebekleriniz 6 aylık olucak, güzel güzel gezersiniz.

rapunzel hayırlı olsun,işe başladığını bilmiyodum.

canlarım HEPİNİZE TEŞEKÜR EDİYORUM
BİLİYORUM BİZLER (ARKADA KALANLARI)HİÇ UNUTMUYORSUNUZ
DUACISINIZ
İNŞŞŞ RABBİM SESİMİZ DUYAR

iyi akşamlar kızlar
aymesim canım benim inşallah en kısa sürede atlatırsın bunun sadece bi süreç olduğunu ve geçeceğini düşün, önemli bir zaman dilimi olmasaydı lohusalık diye bikavram oluşturmazlardı, biz şu ana kadar farklı farklı duyguşlarla sabır gösterdik bak her şey geride kaldı artık bebişin yanında Allah kalbine ferahlık versin
rapunzel işte kolaylık diliyorum arkadaşım,herşey yolunda gitsin de inşallah eve gelince bebeğinle ilginecek halinin kalsın ben de ne zaman doğum iznine ayrılacağım diye düşünüyorum bakalım 2 hafta daha geçsin, doğumu ocak 20 si gibi konuştuk sezeryan istediğimi söyledim ama 39.hafta gibi alıaz dedi bekletecek yani erken doğmasınboşu boşuna dedi

Herkese merhabalar,

1 yıl önce sperm testinde 0'ı görünce dünyamız başımıza yıkılmıştı. O günden bu güne bu siteyi eşim bir yandan ben bir yandan takip ediyoruz ve bu ilk mesajım.

İlk olarak Memorial'da Doç.Dr.Semih Özkan'a gittik. Tıkanıklıktan şüphelendi ancak emin olamadı. Fsh değeri alt sınırda, meni volümü düşüktü. Biopsi yapalım dedi ancak biz biraz daha araştırmak istedik. Bu site vasıtasıyla Kaan Aydos'u bulduk. Ve ilaç tedavisine başladık. 2 ay sudafed ve bir ilaç daha kullandık. Akabinde Klomen ve Proxeed Plus. Bu arada iyi bir labaratuvarda sperm testlerine devam ettik ve 2-3 adet sperm olduğu yıkama sonucu görüldü. Ancak bunlar hareketsizdi. Toplamda 5-6 ay kadar ilaçları kullandıktan sonra Kaan Hoca tüp bebeğe geçmemizi önerdi.

Tüp bebeği Memorial'da yaptırmaya karara verdik. Bu arada yine bu site ile tanıdığımız Çider'e üye olduk. Tedavi sırasında Histeroskopi yapıldı. Tedavi başladı ve Mikro-Tese günü geldi çattı. Allah'a şükür ki yeteri kadar sperm bulundu ve 7 olgun yumurta'dan 5'i döllendi. Bunlardan 2 tanesi 5. güne geldi ve en iyisi ki aslında "4ab" kalitesindeydi ( yani çok iyi kalite değil ama kötü de değil) transfer edildi. Yani tek embryo transferi. Ve müthiş sıkıntı başladı, beklemek. Progesteron iğneleri faciaydı ama insan herşeye dayanıyor.

transfer sonrası 9. gün hafif bir lekelenme sonrası tüm moralimiz bozuldu o gün ve hastane önünde hüngür hüngür ağladık eşimle. Ertesi gün doğru kan testine gittik. 273 rakamını görünce sevinemedik bile sanki hayal gibiydi. 12.gün bir test ve bu sefer 500 küsur. Evet hamileydim. Ama bir korku daha başladı acaba kalp atışını görebilecek miyim?

Doktorumuz 3 hafta sonraya randevu verdi, tabi biz dayanamayıp 6 hafta 3 günlükken başka bir doktora gittik. Ultrasonun başına gittiğimizde bayılacak gibiydik. Doktorun bakın ne var burda demesiyle gözyaşlarımız bir kez daha boşaldı. Kalbinin atışını görüyorduk ve dr sesini de dinletti.

Sesini duyana kadar buraya bir şey yazmak istemedim, kendimce uğur yaptım ama artık hikayemi paylaşabilirdim. Burada yazılanlar sayesinde çok şey öğrendik. Umutlandık, üzüldük, ağladık, sevindik.

Biz açıkçası bu güne kadar çok şanslıydık, her şey yolunda gitti. Umarım tüm çocuk hasreti çekenler bu duyguları yaşarlar.

sağlıcakla kucakların
inşşş

uzun çok uzun zaman oldu yazmayalı dönem dönem hepinizi düşünüyorum bi türlü girip yazamadım..
balsurat ta melek annesi olmuş sağlıkla büğür..
nevroskyi merak ettim yok uzun zamandır nerelerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…