Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
mehabalar benim buğün aşılamam oldu ve sizlerle paylaşmak istedim.bu siteyi yep takip ediyorum ve hep umutlanıyorum yazdıklarınıza inşallah bende annelik duygusunu tadarım

canım çok sevindim sağlıcakla zamanında kucağınıza alırsınız inşallahhhhhh

canım benim geçecek bu nlarda geçecek inan biraz daha sabret bendede oldu ağladım ağladım ama bir gün eşim beni kendime getirdi 3 sene nasıl doktor peşinde koştuğumu başkalarının bebeişlerini nasıl sevdiğimi nasıl kıskandığımı aşılamalardaki negatif sonucu aldığımız günleri tekrar tekrar konuşarak hatırlattı unutmamıştım ama tekrar konuşunca kendime getirdi sezeryandım kendimi yarım gibi hissetmiştim herkesin sezeryan kolay demesi gibi benim kolay olmadı ben 18-20 günlerde ayağa kalktım anestezi alerji yaptı her tarafım yara bere oldu ve hamilelikte hiç şişmeyen ayaklarım fil gibi şişti meme ucum yoktu öykü eme eme meme ucu çıkardı ama ömrümdendeömür gitti kanıyodu sürekli bebeğimin altını bile değiştirememiştim ben eğilemiyodum hiç bakamıyodum bebeğime zor günlerdi canım hemde çok zor bu dönemi kolay geçirenlerde var ama nedense herşeyimiz zor oluyor bizimde ama çok şükürki genede oldu bebeğimize kavuşanlardanız çok şanlıyız şimdi ise öykü dillenmeye gülücükler atmaya bıraksam yürüyecek duruma geldi çok yoruluyorum çok yemek yiyecek vaktm yok şu andada dişler başladı bir huysuz bir huysuz gene bazen sinirleniyorum eşim hemen doktora gittiğin günleri unutma nerde iyi doktor buluruz diye sırar araştırırdık diyiyo bende henmen tamam tamam diyorum .

tabi kendi başımıza yaşamaya alışmışız serbestçe yat uzan gez kendimiz ne istersek onu yapıyoduk şimdiye kadar ama şimdi bebişlere endeksliyiz. bende 6 aydır çarşıya gitmiyorum gidemiyorum sadece 1-2 arkadaşa ve markete alışverişe gidiyorum bazen eşime diyorum arabayla eve giderken çarşının içinden geçde bir görmüş olayım diye gerçekten zor ama çokda güzel aymesim sende gelecek güzel günlerini hayal et ve bebişinin bu günlerini kaçırma canım inan bir süre sonra sende göreceksin çok çabuk büyyorlar heleki gene yanında annen var yanında kimsesi olmayanlarda var canım. hani bide ikiz olsun derdik senle ben hatırla olmadığındada varmış bişi allah dağına göre kış verir derler ya canım bebişine bak oyna kokla resmini çek sürekli bu tempoya yakında sende alışacaksın canım senin için bende dua edcem

aymes
hepimiz yaşadık bu dönemi ne demek kafayı oynatıcam
yalnız değilsin aynı şeyleri bende düşündüm kaçmak gitmek
günlerce hep ağladım
malesef bu lohusalık depresyonu
geçecek bebeğim geçecek canını sıkma alışacaksın bu dönemede
ben diyorum ikiz anneleri ya üçüz anneleri ne yapsın
herşey geçince alışınca bebeğin gece gündüz kavramında gece daha çok uyuyacak yeterki hastalık vermesin Allah
bende CASPER gibi sezeryanda zorlananlardanım 3 haftada kendime geldim
güya kolay dediler
yalnızda değilmişsin canını sıkma evladının tadına var
boşverme emzirmeyi dene sağma sütünü
yalnız değilsin
iyi ol lütfen

demek zuzum daha doğurmamış sağlık olsun
leyl çok sevindim canım hadi sağlıcakla
yeterim inşallah darısı sana
yabanım bi an önce kavuş annenlerle inşallah
dilem sağlıcakla gelsinlerde kuzum
ah balsurat vah balsurat :)
beyazmelek nevroyu bende merak ediyorum
nemo1 gözün aydın
rapunzel işe başladın demek hadi hayırlısı

casperim semişim bi türlü kendimi toparlayamıyorum nasıl atlatmayı başardınız
ben dün doktora gittim dayanamadım artık oda lohusalık depresyonuna girdiğimi baya ileri dercede olduğunu ve ancak ilaç tedavisiyle düzelebileceğimi söyledi ilaçlarda antidepresan ve yeşil reçeteyle verilen ilaçlar ama bunları kullanırken hemen sütü kesmem gerekiyomuş çocuğuma süt veremiycekmişim artık ve uyku yapıyolarmış ben çocuğumla daha çok ilgilenmek isterken şimdi hiç ilgilenemiycem arkadaşlar tek başıma başaramazmıyım ben bunu destek almam şartmı sizce ne olur bi akıl verin dayanacak gücüm kalmadı tükendim

amin canım amin

rabbim en kısa zamanda sanada yaşatsın,uykusuz kalda gör:))))şaka bi yana rabbim herkese yaşatsın işallah.
teşekür ederiz teyzesi:) seni bekliyoruz şimdi hayırlısıyla doğurdum dersin en kısa zamanda.
rapum nasılsın,evet kayboldunuz valla hep birden kimler kimler vardı buralarda
hayırlı olsun sağlıkla kucağınada al işallah.
mehabalar benim buğün aşılamam oldu ve sizlerle paylaşmak istedim.bu siteyi yep takip ediyorum ve hep umutlanıyorum yazdıklarınıza inşallah bende annelik duygusunu tadarım
hayırlı haberlerle yazarsın işallah bize.
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnn

canım ilaç kullanma sakın senin için önemli olan bebişin değilmi.onu düşün küçücük ve sana muhtaç başarabilirsin inanıyorum ben sana.bak o kadar isteyipte olamayanları düşün bebişin seninle çok şükür,bol bol dua et cucunun dediği gibi atlatacaksın bak gör.

ben atlattım çok şükür biraz kaynanam huzurumu bozuyor o kadar.kızımı kucağıma alınca herşeyi unutuyorum şükrediyorum hep.

aymesiim canııım ilaç kesinlikle tavsiye etmem o minicik bebişinden uzaklaşırsın ozaman, bu sıkıntıyı hepimiz zamanında yaşadık tatlım ya bak benimkiler ikiz biliyosun, doğum yaptıktan 1 hafta sonra yalnız kaldım ben iki bebeğe yetişmem gerekti ama sezeryan sıkıntım sürüyodu hala, emsinler diye uğraştık epeyce, mutlaka zorla canım asla pes etme zamanla alışacaktır, gece biri ağlıyodu karnını doyurup uyutuyodum tam ben yatarken diğeri uyanıyodu, bazen ikiside anı anda ağlıyodu, ozamanda eşim yetişiyodu imdadıma sağolsun, oğlumun önce sarılık, sonrada çok gaz problemi oldu, gece saat 4 te başlardı ağlamaya, 7 ye kadar kucağımda bütün odaları gezerdm, 4 aya yakın böyle sürdü bu durum,negündüz ne gece uykuları düzenli değildi kızım uyurken emmiyodu aç kalacak büyümeyecek diye korkardım hep, düşünün sizdeki tek bebekten bende ki tane ve iki ayrı bebeğin bakımı çok zor, Rabbime binlerce kez şükürler olsun ikizlerimi bana gönderdiği için, mutlaka zor yönleri var, ama ANNELİK BU İŞTE canım yaa, geceleri sabahlara kadar ağladığımız,başka bir anneyi gördüğümüzde kıskandığımız, toplum içinde "bebek ne zaman " sorusundan nefret ettiğimiz, saklı gizli doktorlara gittiğimiz, tedaviler konusuda bir uzmandan daha fazla bilgi sahibi olduğumuz, araştırdığımız, birlikte dertlerimizi, tedavi sonuçlarımızı, sıkıntılarımızı paylaştığımız günlerden sonra küçücük, sana muhtaç, senin kokunla uyuyan, senin sesinle kendini güvende hisseden, senin sütünle büyüyen, karnındayken okşadığın, senden bir parça, o minicik bebeğin kucağında canım, tüm sıkıntılar atlatılır yeter ki bebeklerimiz iyi olsun, yorgunluk en büyük zorluk ama sabah uyandığımda karyolalarının içinde ikiside bana gülücükler saçıyo ya 1 hafta uyumasam umrumda değil ya, yeter ki o gülücükleri hiç eksilmesin güzel yüzlerinden sabret canım Rabbimden bol sabır iste, bebeğini kokla sarı öp ve dua et senin için en iyi ilaç BEBEĞİNDİR ...

iyi geceler kızlar nasılsınız???
gelemiyorum yaa işten güçten bebişlerden,
ancak okuyup çıkıyorum hemen geldiğimde de
yeni anneler bakıyorumda güçsüz kuvvetsiz gözüktünüz gözüme
ben burdaki tüm arkadaşlarımın sabırlı ve dayanıklı olduğuna inanıyorum:13:
öyle uykusuzluğa, yorgunluğa pabuç bırakmak yok bebişlere iyi bakın
öpüyorum hepinizi

can iso gözyaşlarımla okudum yazdıklarını canım benim yaa
iki meleğin var ne güzel Allah sağlıklarını eksik etmesin inşallah

aymesim dua edicem sana
yakın olsam gelirdik oğlumla ziyaretine inan
ilaç mı yapma ne olur ilaca gerek yok annen yanında değilmi ne diyo

ben de hap falan içmek istemiyorum aslında ama doktor sanki kullanmazsam düşecek gibi davranıyor,bişey olmayacağını düşündüğüm halde cesaret edemedim kullanmamaya folik asit falan aslında uyduruk geliyor..herneyse düştük ellerine bir kere.
2li 3lü testi ben de yapmak istemiyorum zaten tedavi değil teşhis amaçlı bildiğim kadarıyla,e her halü karda aldırmayacağıma göre gereksiz gibi geliyor ama randevu verdi gel diye bakalım o gün gelsin de...

bu arada hanımlar maşallah eşlerinize çok sabırlıymış sizinkiler

kızlar selam epeydir uğrayamadım cunku bulantılar mahvetti benii pazarı hastanede geç,rdim 4 tane serum yedim şükür şimdi daha iyiyim sadece sabah bulantım oluyor öğlen geçiyoru umarım böle devam eder herkes serumdan bir kaç gun sonra eskiye dönuyosun diyor ama inşallah bende olmaz hemde artık 3. aya giriyoruz azalması lazım artıkk

canisom canım ben bu söylediklerinin hepsini inanki kendime sürekli söylüyorum ama bu öylesine lanet bişeyki bi an geliyo anlamadan ve bütün beynimi benliğimi alıyo çıldırtıyo beni kafayı yiyorum sanıyorum hiç bişeye dokunamıyorum hiçbişeyle ilgilenemiyorum resmen deli gibi oluyorum atlatmak için elimden gelen herşeyi yapıyorum ama olmuyo işte Allahım yardımcım olsun tez zamanda kurtaesın beni inşallah tek dileğim bu evladımla ilgilenip onunla zaman geçirmek inşallah o günleri görürüm

Allah razı olsun canım buna çok ihtiyacım var inan keşke dediğin gibi yakın olsaydık
annem yanımda oda kullanmamı istemiyo ama o daralmalar gelince benim halimi görünce ne yapıcağını şaşırıyo
iyi olucaksan iç kızım diyo yeterki eskisi gibi sağlıklı neşeli ol bu çocuğun yıllarca hasretini çektin
şimdi tadına varamıyosun içim parçalanıyo diyo onu üzmekte hiç istemiyorum ama elimde değil işte
herşey birden oluyo

kızlar nasılsınız
bebek sahibi olmak için deliler gibi uğraşırken gebe kalinca her şey bitecekmiş gibi geliy
ama bir şeyler yeni başlıyor
hayatındaki her şey temelden değişiyor
rabbim kolaylık versin kızar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…