slm kizlar....
aymescom allah yardimcin olsun insallah biran once atlatirsin, biraz cikip dolassan yalniz kalsan faydasi olmazmi acaba??
rapum yazini okurken cok uzuldum ama allaha sukur saglikli evladin ve esin var yaninda....
yetercim insallah yakin zamanda senide burda goruruz, tedavide olan herkese allah yardimci olsun....
caspercim ya ne guzel bizde o gunleri sabirsizlikla bekliyoruz , benim yerime op oykuyu
bana gelince son 8gun, tabi uzatmalar olmazsa, artik dayanamiyorum, allaha sukur hamileligim cok iyi gecti ama artik kavusmak istiyorum ogluma kollarimda gormek istiyorum, 7yilin hasretini ve acisini cikaracam insallah, haftaya sali son randevum doktorumdan gun isticem, eger 17araliga kadar normal olmazsa suni sanci versinler,gun gectikce stres yapiyorum, sanki guzel bi ruyadan uyanacak gibi!!!
inşşş canım ben umudumuyitiriyorum ama
inşşş canım ben umudumuyitiriyorum ama
dilemcim hayırlısı olsun,sağlıkla kucağına alırsın işallah. valla tadını çıkar bu günlerinin:)yorucu,uykusuz ve gazlı günler seni bekliyor.
amin canim
artik zaten uykusuzluk cekiyorum dun gece toplasan 4-5saat ya uyudum ya uyumadim, son gunler gercekten daha uzun oluyomus, bu gunume kadar hic anlamadim cok iyi gecti ama artik sabirsizlaniyorum, gecen hafta kardesim dogum yapti ben iyice aska geldim ama benim tospanin niyeti yok galiba
senin kucuk prenses nasil?
aymesiim canııım ilaç kesinlikle tavsiye etmem o minicik bebişinden uzaklaşırsın ozaman, bu sıkıntıyı hepimiz zamanında yaşadık tatlım ya bak benimkiler ikiz biliyosun, doğum yaptıktan 1 hafta sonra yalnız kaldım ben iki bebeğe yetişmem gerekti ama sezeryan sıkıntım sürüyodu hala, emsinler diye uğraştık epeyce, mutlaka zorla canım asla pes etme zamanla alışacaktır, gece biri ağlıyodu karnını doyurup uyutuyodum tam ben yatarken diğeri uyanıyodu, bazen ikiside anı anda ağlıyodu, ozamanda eşim yetişiyodu imdadıma sağolsun, oğlumun önce sarılık, sonrada çok gaz problemi oldu, gece saat 4 te başlardı ağlamaya, 7 ye kadar kucağımda bütün odaları gezerdm, 4 aya yakın böyle sürdü bu durum,negündüz ne gece uykuları düzenli değildi kızım uyurken emmiyodu aç kalacak büyümeyecek diye korkardım hep, düşünün sizdeki tek bebekten bende ki tane ve iki ayrı bebeğin bakımı çok zor, Rabbime binlerce kez şükürler olsun ikizlerimi bana gönderdiği için, mutlaka zor yönleri var, ama ANNELİK BU İŞTE canım yaa, geceleri sabahlara kadar ağladığımız,başka bir anneyi gördüğümüzde kıskandığımız, toplum içinde "bebek ne zaman " sorusundan nefret ettiğimiz, saklı gizli doktorlara gittiğimiz, tedaviler konusuda bir uzmandan daha fazla bilgi sahibi olduğumuz, araştırdığımız, birlikte dertlerimizi, tedavi sonuçlarımızı, sıkıntılarımızı paylaştığımız günlerden sonra küçücük, sana muhtaç, senin kokunla uyuyan, senin sesinle kendini güvende hisseden, senin sütünle büyüyen, karnındayken okşadığın, senden bir parça, o minicik bebeğin kucağında canım, tüm sıkıntılar atlatılır yeter ki bebeklerimiz iyi olsun, yorgunluk en büyük zorluk ama sabah uyandığımda karyolalarının içinde ikiside bana gülücükler saçıyo ya 1 hafta uyumasam umrumda değil ya, yeter ki o gülücükleri hiç eksilmesin güzel yüzlerinden sabret canım Rabbimden bol sabır iste, bebeğini kokla sarı öp ve dua et senin için en iyi ilaç BEBEĞİNDİR ...
aymesim benimde annem yanımdaydı 18 gün kaldı yanımda annemin konuşmaları eşimin konuşmaları etkili oldu.
bide kızıma annem bakıyodu emzirmek içn alıyodum hep altını değiştiremiyodum üstünü değiştiremiyorum onu yerinden kaldırmaya kalksam dikişlerim acır emzirsem dikişlerim acır emzirmeye kalksam meme uçlarım yara kanar artık emzirmiycem mama yesin dayanamıyorum diye ağlamıştım annem baktıki olmuyo ben yanındayım ama artık bebeğine sen bakacaksın ben gidecem dedi benimde işim var gücüm var dedi alıştın sen benim bakmma dedi kafama dank etti ben ilgilenmeye başladıkca çok hoşuma gitti beceremem sandım ama becerdim çok şükür onla ilgilenmeye başla tüm ilgini ona ver başka bişi düşünme evet seninki biraz ileri derece olabilir canım ama ondan kendini ve sütünü esirgeme canım ilerde düzeldiğinde inan kendini daha çok suçlu hissedersin bebeğinle vakit geçirdikçe aşarsın bence bir dene eğer sonuç alamazsan devam ederse ancak öyle ilaçlara başvur ama o ilçlar seni uyuşturacak uyutacak bebeğinin sana daha çok ihtiyacı var canım sürekli dua et o depresyon anı geldiğinde bende dua edicem canım sana keşke yakın olsaydık hep gelirdik destek olurduk sana canım istersen özelden telini at bana arayayım arada seni konuşuruz
sana bu yazıyı yazarken öyküm karşımda şımarık şımarık kahkahalar atıyo perdemin ucunu yakalamış kemiriyo valla şu an 6 aylık oldu senin kızında sana böyle kahkahalar atacak perdelerini kemirecek beraber oyunlar oynayacak gezeceksiniz cee yapacaksınız bu sorumluluğada alışacaksın nasıl bebeğimiz hiç olmayacakmı diye ağlardık hep o günler geride kaldı bu günlerde geride kalacak hayatın ucundan yakala tekrar sarıl sımsıkı
canım çok sağol desteğin için bende inanki dediklerini yapmaya çalışıyorum beynime sürekli ben iyiyim ve o benim bebeğim ben onu yıllarca bekledim onun herşeyiyle ben ilgilenicem diyorum ama olmuyo rlime alamıyorum bi türlü yapamıyorum bide sıkınrı yada daralma herneyse beni geceleri hiç uyutmuyo oturamıyorumda bütün gün deli gibi dolaşıyorum sabahın köründe kendimi sokaklara atıyorum gezerken iyiyim aslında yine sıkılıyorum ama çok etkilenmiyorum ama evde çok etkileniyorum kimseyi istemiyorum çok sevdiğim arkadaşlarım var doğumdan önce hep berbaberdik her an mesela şimdi onlar bize gel azcık diyolar istemiyorum ben sadece dışarda dolaşmak istiyorum çok tuhaf bişey oldum anlıycağın. Ne olur dualarınızı eksik etmeyin benden çok ihtiyacım var ben sana telimide yazıcam özelden
slm kizlar....
aymescom allah yardimcin olsun insallah biran once atlatirsin, biraz cikip dolassan yalniz kalsan faydasi olmazmi acaba??
rapum yazini okurken cok uzuldum ama allaha sukur saglikli evladin ve esin var yaninda....
yetercim insallah yakin zamanda senide burda goruruz, tedavide olan herkese allah yardimci olsun....
caspercim ya ne guzel bizde o gunleri sabirsizlikla bekliyoruz , benim yerime op oykuyu
bana gelince son 8gun, tabi uzatmalar olmazsa, artik dayanamiyorum, allaha sukur hamileligim cok iyi gecti ama artik kavusmak istiyorum ogluma kollarimda gormek istiyorum, 7yilin hasretini ve acisini cikaracam insallah, haftaya sali son randevum doktorumdan gun isticem, eger 17araliga kadar normal olmazsa suni sanci versinler,gun gectikce stres yapiyorum, sanki guzel bi ruyadan uyanacak gibi!!!
canım allah yardımcın olsun
benim söyleyecekelrimi cesper söylemiş
inşş geçecek her şey iyi olacak
canım allah yardımcın olsun
benim söyleyecekelrimi cesper söylemiş
inşş geçecek her şey iyi olacak
color="darkgreen"]sağol yetercim inşallah tez zamanda kurtulurum bu dertten
herkes uğradığımı döylüyo buda dahada korkutuyo beni
hocaya gittim oda aynı şeyi söyledi kurtulurum dimi bi an önce[/color]
ne kadar güzel yazmışsın,aynen öyle daha karnımda ve küçücük,hareketlerini bile hissetmezken kaybetmek düşücesi çook korkutuyor,şimdiden sütüm olur inşallah diye dua ediyorum,sağlıkla gelsinler bütün bebişler inşallah.
aymes seni anlamak için yaşamak lazım sanırım yoksa can isonun dediği gibi olsun diye bu kadar eziyet çektikten sonra,olunca ayaklarım yerden kesilir diye düşünüyorum şu halimle ama eminim sen de böyle düşünmüştün,Allah yardımcın olsun o küçük canın annesine çok ihtiyacı var biliyorsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?