yeni topik hayırlı olsun..
Allah hepinizin evlatlarına hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin..
darısı biz olmayanların başına inş..
Bu da benim paşamm. :asigim: Albümde resimleri var ancak arkadaş listemde olmayanlara açık değil , göremezler. Ben de bir resmini ekleyeyim dedim. Paşam burada 3,5 Aylık idi , maşallah.
amin canım hayırlısıyla inşallahhh hepimizin yüzü gülsün...yeni topik hayırlı olsun..
evt cnm benimkide öykü :ecrin_bebek: valla ben beşiktaşlıyım ama hiç şansım yok babamız bu konuda hiç taviz vermiyo :1no2:
nevroom efet oglu tombık olacak onde gııdyor haftasıda kılosudasempatiksalakcinni
esım dogdugunda 4 kıloymusbilmiyorumkismile
galıba babasına cekecek bırde sempatiksalakcinni
cocuklara dogmadan secımlerını yaptırıyoruz:roflol:
benım erkekımde babasından dolayı fb olacak..
ama buyuyunce belkı kendı ıstedıgı takımı tutarkaydirigubbakcemile3
o zamn evde savas cıkarkaydirigubbakcemile3
maşallah bebişlere allah nazarlardan esirgesin hepsini.işallah bizde çirkin ördeklerimizin resmini koyarız buraya:)
yeni topik hayırlı olsun..
kurban olurum ben sana ne tatlısın sen küçük fenerbahçeli adam allahım ömrün boyunca seni kötülüklerden korusun nazarlardan saklasın maşallahhhh
Kızının adı çok güzel. Öykü güzel bir kız ismi. Adı gibi bahtı da güzel olsun inşallah. Babaya alkış. alkisalkisalkis Taviz vermesin tabi. :lepi: sositososito
sağol bitanem hepimizinkinin bahtı açık olsun rabbim güzel yazılar yazmış olsun inşallah
GÜZEL ANNELERİN GÜZEL meleklerine maşallah allahım onları nazarlardan saklasın sağlıklı büyümeyi nasip etsin inşalah valla benimde eşimden dolayı fanatik fenerbahçeli olacak allahın izniyle keninin seçmesi zor görünüyor valla neyse iyi olsunlarda fenerli olsunlar
sağol bitanem hepimizinkinin bahtı açık olsun rabbim güzel yazılar yazmış olsun inşallah
selam herkese topiğimiz uğurlu gelir inşallah çok iyi oldu çoğu arkadaşımızın hamiş olduğunu burdan öğrendim rabbim kucaklarınada almayı nasip etsin darısı bütün olmayanların başına
Aminn canım. İnşallahh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
nevrocum doruk paşaya tekrar tekrar maşallah çok tatlı ve tombik yaaa. allahım esirgesin. damat olarak malesef kaçırmışız can isokapmışşşşş. neysem bende rapunzeli beklerimmmmmm bizim topikde maşallah paşa çok
anaaaa desene topiği öyküler basacak
gerçi kızlarımız az sayıda,
bende isim arıyodum yaw bendemi öykü koysamaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
slm kızlar herkese
amaninnnnn sayfalar almış başını gitmiş maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
topiği öyküler basmışşşşşşşşş benim kızında allahın izni ile adı öykü olacakkk:asigim:
selam herkese topiğimiz uğurlu gelir inşallah çok iyi oldu çoğu arkadaşımızın hamiş olduğunu burdan öğrendim rabbim kucaklarınada almayı nasip etsin darısı bütün olmayanların başına
nevrocum doruk paşaya tekrar tekrar maşallah çok tatlı ve tombik yaaa. allahım esirgesin. damat olarak malesef kaçırmışız can isokapmışşşşş. neysem bende rapunzeli beklerimmmmmm bizim topikde maşallah paşa çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?