Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yeni topik hayırlı olsun..

Allah hepinizin evlatlarına hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin..

darısı biz olmayanların başına inş..

Bu da benim paşamm. :asigim: Albümde resimleri var ancak arkadaş listemde olmayanlara açık değil , göremezler. Ben de bir resmini ekleyeyim dedim. Paşam burada 3,5 Aylık idi , maşallah.

kurban olurum ben sana ne tatlısın sen küçük fenerbahçeli adam allahım ömrün boyunca seni kötülüklerden korusun nazarlardan saklasın maşallahhhh

evt cnm benimkide öykü :ecrin_bebek: valla ben beşiktaşlıyım ama hiç şansım yok babamız bu konuda hiç taviz vermiyo :1no2:

Kızının adı çok güzel. Öykü güzel bir kız ismi. Adı gibi bahtı da güzel olsun inşallah. Babaya alkış. alkisalkisalkis Taviz vermesin tabi. :lepi: sositososito

nevroom efet oglu tombık olacak onde gııdyor haftasıda kılosudasempatiksalakcinni
esım dogdugunda 4 kıloymusbilmiyorumkismile
galıba babasına cekecek bırde sempatiksalakcinni

Benim eşim de 4,5 kilo doğmuş. Bizim tosun da 38. haftada 4200 doğdu. delikafadulden Allahtan karından çıktı. laelaelaelaelae

Sizinki ileride bu özgürlüğe sahip olur mu bilmem ama bizim zor. Ay biz çok gaddarız yaaaa. :icecream:

maşallah bebişlere allah nazarlardan esirgesin hepsini.işallah bizde çirkin ördeklerimizin resmini koyarız buraya:)

Sağol canım. Allah razı olsun. Evet bizim sıpalar o zamana büyüyecek. Biz de sizin bıcırıkları seveceğiz. Mıncıklayacağız. kaydirigubbakcemile3

yeni topik hayırlı olsun..

Allah hepinizin evlatlarına hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin..

darısı biz olmayanların başına inş..

Sağolasın bitanem. Aminnnn. Allah razı olsun. İnşallah , darısı isteyen herkesin başına. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

kurban olurum ben sana ne tatlısın sen küçük fenerbahçeli adam allahım ömrün boyunca seni kötülüklerden korusun nazarlardan saklasın maşallahhhh

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Belginim sağolasınn. a.s. Allah razı olsun. Aminnnn diyorum güzel dileklerine. Darısı başına inşallah tatlım. :Saruboceq:

GÜZEL ANNELERıN GÜZEL meleklerine maşallah allahım onları nazarlardan saklasın sağlıklı büyümeyi nasip etsin inşalah valla benimde eşimden dolayı fanatik fenerbahçeli olacak allahın izniyle keninin seçmesi zor görünüyor valla neyse iyi olsunlarda fenerli olsunlar

Aminnnnnnnnnn. :Saruboceq: Yaww Fenerbahçeli bebeler çoğunlukta valla. :hooray: Yeni nesile maşallah. Ali Şen boşuna dememiş. "Bir gün herkes Fenerbahçeli olacak" diye. :lepi:

selam herkese topiğimiz uğurlu gelir inşallah çok iyi oldu çoğu arkadaşımızın hamiş olduğunu burdan öğrendim rabbim kucaklarınada almayı nasip etsin darısı bütün olmayanların başına

nevrocum doruk paşaya tekrar tekrar maşallah çok tatlı ve tombik yaaa. allahım esirgesin. damat olarak malesef kaçırmışız can isokapmışşşşş. neysem bende rapunzeli beklerimmmmmm bizim topikde maşallah paşa çok

bizim kızın takımı belli değil vallaha anne fb. baba gs. şimdilik iki takımında formasını aldık sanırım oda büyüyünce beşiktaşlı olur evde 3 büyükleri kurarız artıkkkk:roflol:

selam herkese topiğimiz uğurlu gelir inşallah çok iyi oldu çoğu arkadaşımızın hamiş olduğunu burdan öğrendim rabbim kucaklarınada almayı nasip etsin darısı bütün olmayanların başına

amin canım amin inşallah uğurlu gelirde diğer topikdki tüm arkadaşları bu tarafa transfer ederiz en kısa zamanda

anaaaa desene topiği öyküler basacak
gerçi kızlarımız az sayıda,
bende isim arıyodum yaw bendemi öykü koysamaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

Aminn canım. İnşallahh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

nevrosky senin bebek sahibi olmak için verdiğin mücadeleleri açmış olduğun topiklerden okudum.İnanılmaz sabırlı ve pozitif bir insansın.İnsanın senin yanaklarını sıkası geliyor valaha : ))

Bu arada avatarda ki bebek senin galiba.Çok datlı gerçekten ve yiğenime çok benziyor.Allah sana bağışlasın.Ve hepinizin beberklerini.

Darısı başımıza.

geç kaldın şekeriiimm böyle yakışıklı bi damat bulmuşum kaçırırmıyım hiç
üstelik fb li :lepi:babamız için büyük mutlulukdelikafadulden
sende beşik aldıysan rapunzele söölede kertiverin hemencecik

anaaaa desene topiği öyküler basacak
gerçi kızlarımız az sayıda,
bende isim arıyodum yaw bendemi öykü koysamaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

sen karar vermedin mi kız daha isimlere sende öykü koy kız oğlanada berk koyarsın öykü berk olurlar ( bana hep bu şakayı yapıyolarda yarın birgün birde erkek doğurursun onun aadınıda berk koyarsın diyolar.bende içimden diyorum tabi kolaydı bunu nasıl yaptık haberiniz yok hele bu bir dünyaya gelsin allahın izni ile)

slm kızlar herkese
amaninnnnn sayfalar almış başını gitmiş maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Valla gelemeyen kaçırıyor ipin ucunu. Ama sizin mazeretiniz var , hamileler çok fazla oturmasın PC başında zaten. Şeniz

topiği öyküler basmışşşşşşşşş benim kızında allahın izni ile adı öykü olacakkk:asigim:

Hay maşallahhh. Bütün öykülereeee.

hejacım hoşgeldinnn. Şeniz Bebişin nasıl , kızın nasıl? :asigim:

Sağol canım. Allah razı olsun. :asigim: Valla paşa da çok prenses de çok. Kimseler evde kalmayacakkkkkk. :teytey: :içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…