AYMES'cim canım arkadaşım,
Rabbim sana tez zamanda ferahlık versin....
ben bir araştırma yapacağım senin için..
belki bir duası falan vardır, fayda olur inşallah..
canım arakadaşım dua et alaha sığın
bol bol nas felak ayetel kürsü oku ve ihlas seni her şeyden korur bu dular feraha çıkartır
rabbim yardımcın olsun
sağol yetercim inşallah tez zamanda kurtulurum bu dertten
herkes uğradığımı döylüyo buda dahada korkutuyo beni
hocaya gittim oda aynı şeyi söyledi kurtulurum dimi bi an önce
slm kizlar....
aymescom allah yardimcin olsun insallah biran once atlatirsin, biraz cikip dolassan yalniz kalsan faydasi olmazmi acaba??
rapum yazini okurken cok uzuldum ama allaha sukur saglikli evladin ve esin var yaninda....
yetercim insallah yakin zamanda senide burda goruruz, tedavide olan herkese allah yardimci olsun....
caspercim ya ne guzel bizde o gunleri sabirsizlikla bekliyoruz , benim yerime op oykuyu
bana gelince son 8gun, tabi uzatmalar olmazsa, artik dayanamiyorum, allaha sukur hamileligim cok iyi gecti ama artik kavusmak istiyorum ogluma kollarimda gormek istiyorum, 7yilin hasretini ve acisini cikaracam insallah, haftaya sali son randevum doktorumdan gun isticem, eger 17araliga kadar normal olmazsa suni sanci versinler,gun gectikce stres yapiyorum, sanki guzel bi ruyadan uyanacak gibi!!!
aymes RABBIM şifa versin inşallah elinden geldiği kadar boyle kotu seyler dusunmemeye calış arkadfaslar cok guzel yazmıs bebegını dusun ona olan ozlemıne kavustun o kucagında onun kokusunu koklamaya calış yuzune bakıp ben cok iyiyim senin için hep kendıme dıkkat edecem dıye dusun dün arkadasımda hac zıyaretınde ıdım ordakı teyzeler dogumdan sonra yastıgımın altında Kuranı KERIM bulundurmamı soyledıler bırde eğer istanbulda oturuyorsan esin senin içinEyüp Sultanda kitapçılardabilmem inanırmısın ama soylemek ıstedım subyan duası satılıyor veya adıhıfz duası dıyede gecıyor kardasım bulup almıs bana butun dukkanlara sor zor bulunuyor 3 tane alıyorsun bırı boynunda bırı yastıgının altında ve kapının arasına sıkıstırıyorsun bana bır hoca teyze tavsıye atmıstı ınsallah faydası olur sana Rabbim yardımcın olsun
canım çok sağol desteğin için bende inanki dediklerini yapmaya çalışıyorum beynime sürekli ben iyiyim ve o benim bebeğim ben onu yıllarca bekledim onun herşeyiyle ben ilgilenicem diyorum ama olmuyo rlime alamıyorum bi türlü yapamıyorum bide sıkınrı yada daralma herneyse beni geceleri hiç uyutmuyo oturamıyorumda bütün gün deli gibi dolaşıyorum sabahın köründe kendimi sokaklara atıyorum gezerken iyiyim aslında yine sıkılıyorum ama çok etkilenmiyorum ama evde çok etkileniyorum kimseyi istemiyorum çok sevdiğim arkadaşlarım var doğumdan önce hep berbaberdik her an mesela şimdi onlar bize gel azcık diyolar istemiyorum ben sadece dışarda dolaşmak istiyorum çok tuhaf bişey oldum anlıycağın. Ne olur dualarınızı eksik etmeyin benden çok ihtiyacım var ben sana telimide yazıcam özelden
insallah canimanlıyorum canım insan sabırsızlanıyor,ne kadar yorucu olsada çok güzel bi duygu allahım herkese yaşatsın.
allah size kolaylik versin, benim kucuk kardeslerim ikiz ve gercekten annem cok zorlanmisti simdi 22yasinda oldular senin kizlarda bi bakmissin kocaman olmuslar..:81:slm kizlar nasilsiniz
aymesim allahim guc versin sana gercekten cok zor ama bence o SIKINti anin geldiginde bebegine kavusmak icin neler yasadigini aklina getir ozaman daha guclu olursun
allahim insallah enkisa zamanda kurtarir bu SIKINTIDAN
aysecim az kaldi oglusuna kavusmana allahim saglikla kucagina almani nasip etsin insallah
kizlar bence birde ikiz ucuz annelerinin halini gozunuzun onune getirin sizde bitane olan bende uc tane gunduzleri bakicimizla bakiyoruz geceleri annemle bakiyoruz ama inanin yetisemiyoruz cok zor gercekten cok yoruluyoruz gece uykusu falan yok zaten toplasan 3-4saat uykumuz var bazen cok sinir oluyorum
ama sonra onlari ne kadar cok bekledigimi ne kadar ugrastigimi hatirliyorum butun sinirim geciyo birde gozumun icine bakip gulmeleri yok mu o zaman herseyi unutuyorum yorgunluk uykusuzluk kalmiyo hic
allahim butun annelere guc versin bana iki kati guc versin
canim ya keske sana daha cok yardimci olabilsem, gercekten yasadiklarin cok zor, davranisindan dolayi kendini sakin suclama o zaman dahada zor atlatirsin, gecici bo donem oldugunu, ve en yakin zamanda hersseyin yoluna girecegini dusun, sadece atlatman gereken kotu bi donem, bence en guzeli psikolojik destek al eminim faydasini gorursun, ben bir seneden fazla psikologa gitmistim cok faydasini gordum, sen iyi olmalisinki kizina bakabilesin, ve cokta guzel ilgilenip bakarsin,bundan hiç suphem yok ama once kendini toparla ve kendine guven canim...allah yar ve yardimcin olsuncanım zaten sabahın köründe kendimi sokaklara atıyorum onuda yapmasam hiç dayanamazdım sabah olsun diye geceden dualara başlıyorum geceleri hiç uyuyamıyorum çünkü inşallah bi an önce geçer bu sıkıntılar daralmalar rabbim dualarımı kabul eder inşallah
seninde son günlerin artık hayırlısıyla inşallah kucaklarsın yavrunu
öptüm canım senin yerine. az kaldı sanada canım 18 aralıkda benim doğum günüm yoksam ogünmü doğuracaksın kız hayırlısı ile sende bir kucağına al canım eeeee euykusuzluğa şimdiden alıştırma yapıyon zaten hayırlısı bakalım
arkadaşım benimde okadar çok hayallerim vardıki anlatamam bebeğimi kucağıma bi alsam o yüzünü bi görsem onunla şunları yapıcam diye gecelerce hayaller kurardım ama bütün hevesim kursağımda kaldı hiç bişey yapamıyorum Allahıma dualar ediyorum sürekli ne olur bana eski sağlığımı verde evledımda ben ilgileniyim yıllarca ben onun hayalini klurdum diye gerçekten yaşamadan anlayamzsın ama allahta kesinlikle yaşatmasın hiç bilme nasıl bişey olduğunu sadece bana dua et olurmu tez zamanda eski sağlığıma kavuşup yavrumun herşeyiyle ilgilenebiliyim
kızlar hamileliğimizi sağlık ocağına bildirmemiz gerekiyor mu tetonos aşısı vuruyorlarmış gerekıli midir aşı
aymes RABBIM şifa versin inşallah elinden geldiği kadar boyle kotu seyler dusunmemeye calış arkadfaslar cok guzel yazmıs bebegını dusun ona olan ozlemıne kavustun o kucagında onun kokusunu koklamaya calış yuzune bakıp ben cok iyiyim senin için hep kendıme dıkkat edecem dıye dusun dün arkadasımda hac zıyaretınde ıdım ordakı teyzeler dogumdan sonra yastıgımın altında Kuranı KERIM bulundurmamı soyledıler bırde eğer istanbulda oturuyorsan esin senin içinEyüp Sultanda kitapçılardabilmem inanırmısın ama soylemek ıstedım subyan duası satılıyor veya adıhıfz duası dıyede gecıyor kardasım bulup almıs bana butun dukkanlara sor zor bulunuyor 3 tane alıyorsun bırı boynunda bırı yastıgının altında ve kapının arasına sıkıstırıyorsun bana bır hoca teyze tavsıye atmıstı ınsallah faydası olur sana Rabbim yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?