Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
AYMES'cim canım arkadaşım,
Rabbim sana tez zamanda ferahlık versin....
ben bir araştırma yapacağım senin için..
belki bir duası falan vardır, fayda olur inşallah..

kader arkadaşım benim yardımlarınıza okadar ihtiyacım varki anlatamam nolur bana yardım edin bi an önce kurtuluyım bu dertten rabbim tez zamanda şifa verir inşallah

canım arakadaşım dua et alaha sığın
bol bol nas felak ayetel kürsü oku ve ihlas seni her şeyden korur bu dular feraha çıkartır
rabbim yardımcın olsun

canım elimden dua etmekten başka bişey gelmiyo zaten bol bol okuyorum lohusa olduğum için okumaman lazım diyoşar ama ben yinede okuyorum başka bişey yapamıyorum çünkü okumazsam çıldırmaktan korkuyorum

sağol yetercim inşallah tez zamanda kurtulurum bu dertten
herkes uğradığımı döylüyo buda dahada korkutuyo beni
hocaya gittim oda aynı şeyi söyledi kurtulurum dimi bi an önce

aymes RABBIM şifa versin inşallah elinden geldiği kadar boyle kotu seyler dusunmemeye calış arkadfaslar cok guzel yazmıs bebegını dusun ona olan ozlemıne kavustun o kucagında onun kokusunu koklamaya calış yuzune bakıp ben cok iyiyim senin için hep kendıme dıkkat edecem dıye dusun dün arkadasımda hac zıyaretınde ıdım ordakı teyzeler dogumdan sonra yastıgımın altında Kuranı KERIM bulundurmamı soyledıler bırde eğer istanbulda oturuyorsan esin senin içinEyüp Sultanda kitapçılardabilmem inanırmısın ama soylemek ıstedım subyan duası satılıyor veya adıhıfz duası dıyede gecıyor kardasım bulup almıs bana butun dukkanlara sor zor bulunuyor 3 tane alıyorsun bırı boynunda bırı yastıgının altında ve kapının arasına sıkıstırıyorsun bana bır hoca teyze tavsıye atmıstı ınsallah faydası olur sana Rabbim yardımcın olsun

AYMES'cim ben bazı tanıdıklarıma soracağım...
ama aklıma ilk etapta CEVŞEN geldi...
boyuna takılan kolye değil de Cevşen duası kitabı...
edinip okursanız yani annen falan okursa faydası olabilir...

öptüm canım senin yerine. az kaldı sanada canım 18 aralıkda benim doğum günüm yoksam ogünmü doğuracaksın kız hayırlısı ile sende bir kucağına al canım eeeee euykusuzluğa şimdiden alıştırma yapıyon zaten hayırlısı bakalım

evet annem benim başucuma ve kızımın başucuna küçük kuranı kerim koymuştu öykünün beşiğinde hala asılı durur.

tamam canım beklerim mesajını akşamları ararım konuşuruz biran önce atlatırsın inşallah canım

günaydınhayırlı cumalr
rabbim meleklerinizle birlikte unuz sağlıklı bir ömür nasip etsin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Kızlar bence yanında yardımcı olmayan yeni anneler bebeklerine daha çabuk adapte oluyolar ve bunalıma girmiyolar
bu benim kanaatim
benim yanımda babanem ve kaynanam vardı, babanem hep kendisi bakmak istedi oğluma
bende o baksın,hevesli diye, baktırdım ama hiç iyi olmadı, oğluma adapte olamadım,
rahata alıştım, bebeğimin üstünü bile değiştiremiyodum, korkuyodum bi yerine bişey yaparım diye
ama yanında yardımcı falan olmayanlar daha güzel bakıyolar bence,
aymes bence annen seni ve kızını yalnız bıraksın, hergün gitmesin sana, o şekilde toparlıycaksın kendini

babanem ve kaynanam ne zaman elini ayağını kestiler, işte o zaman kendime geldim, aman uyanmasın diye parmak uçlarıma basıyodum, o uyurken koştura koştura her işimi yapıyodum, sonuçta biz bu çocukları yıllarca bekledik,dua ettik ve Allahım bize gönderdi
şimdi bizim görevimiz Allahın emanetine en iyi şekilde bakmak ve millete hayırlı bi evlat olmaları için çaba göstermek

aymes, KIZININ SANA İHTİYACI VAR
annen kızının altını almak istediği zaman,ona mama vermek istediği zaman hemen müdahale et, bebeğini kucağına al, ve bebeğinin bütün ihtiyaçlarını sen yap

ben kendime söz verdim, 2. çocuğum olduğu zaman kesinlikle yanımda kimseyi istemiycem, herşeyiyle tek tek kendim ilgilenicem Allah kısmet ederse

anlıyorum canım insan sabırsızlanıyor,ne kadar yorucu olsada çok güzel bi duygu allahım herkese yaşatsın.
insallah canim
allah size kolaylik versin, benim kucuk kardeslerim ikiz ve gercekten annem cok zorlanmisti simdi 22yasinda oldular senin kizlarda bi bakmissin kocaman olmuslar..:81:
canim ya keske sana daha cok yardimci olabilsem, gercekten yasadiklarin cok zor, davranisindan dolayi kendini sakin suclama o zaman dahada zor atlatirsin, gecici bo donem oldugunu, ve en yakin zamanda hersseyin yoluna girecegini dusun, sadece atlatman gereken kotu bi donem, bence en guzeli psikolojik destek al eminim faydasini gorursun, ben bir seneden fazla psikologa gitmistim cok faydasini gordum, sen iyi olmalisinki kizina bakabilesin, ve cokta guzel ilgilenip bakarsin,bundan hiç suphem yok ama once kendini toparla ve kendine guven canim...allah yar ve yardimcin olsun

17-18aralik son gunumuz kismet bakalim artik belki seninle ayni gun dogmus olur oglusum

inan dua edicem çok zordur eminim çünkü ne gibi sıkıntıları yaşadığımızı ne hasretle beklediğimizi biz biliriz,insanın hevesini kursağında kalması bu...inşirah suresini oku kısa ve etkili içim sıkıldığında iyi gelir duaya sarıl mevlam güzel kapılar açar inşallah arkadaşım...

ah kaynanalar ah...

]benim kayınvalidemde çok iyi bir insan,beni sever.bişeyler yapmaya çalışır.ama çok bilmiştir,herşeyi kendisinin en iyi yaptığını düşünür ve herkezin onun mantığında olmasını ister.örneğin kapı komşumun kapısının önünde terlikleri var,apt içinde onu giyip komşuya yada bana geldiği oluyor ama sende 3-4 kere diyelim.evet bende hoşlanmam kapı önünde terlikten toz olur,böcek olur vs.kayınvalidem benim evimde bakıyor kızıma.tutturdu söyleyelim ona bize gelirken o terliklerle girmesin evde bebek var.evet haklı bende tasvip etmiyorum ama,nasıl söylenir a dostlar.herkez olgunluklukla karşılamaz ki.
lavoba kenarına tabak koyarım,gelir gecedenmi koydum sabahtanmı bak böcek yapar,evde bebek var.böyle hep biz düşünemiyoruz da,o söyleyince anlıyoruz gibi davranıyor.ben sana ne düşündüğümü he zaman anlatacak değilim ki.

aymesim geçmiş olsun rabbime sığın bırakma kendinii bu gunlerde gececek

kızlar nasılsını beni midem bulanıyor artık dayanamıyorum kusa kusa oturuyom kafayı yıycem nası gececek buu umarım 9 ay benle kalmaz az kalmıştır biter en yakın zamanda

dilem sabırzılanıyosun demii rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah

slm kızlar,
nasılsınız,ben nihayet doğum iznine çıkabildim,36 .haftaya kadar dayanabildim,artık evdeyim,ağırlaştım dinlenmeye ihtiyacım var.
Aymescim yazdıklarını okudum,sadece ilaç kullanmakla bunun üstesinden gelinmez aynı zamanda bir psikologtan terapi yardımı almalısın belki o zaman ilaca bile gerek kalmaz,herkesin bu süreci atlatması farklıdır kimisi 2 haftada kimisi 6 ayda atlatıyor,kendini çok dinleme ve bir psikoloğa git,psikiyatristi boşver onlar ilaçla tedavi ediyor sadece oysa ki senin konuşmaya ihtiyacın var,Allah yardımcın olsun,dualarım seninle,inşallah her şey düzelecek,bol bol dua et hatta esmaül hüsnayı okumaya çalış,faydasını göreceksin.
Dilemcim az kaldı ,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

aymes canım Allah en kısa zamanda şifa versin tatlım, umarım daha iyiye gidiyosundur .Arkadaşların hepsi tabiki ortak düşündüğümüz şeyleri ifade ediyorlar ben de boşu boşuna yinelemek istemiyorum ama ne kadar bunalsan da kızının işlerinden elini ayağını çekme daha çok uzaklaşırsın, tedavilere giderken nasıl üstüne üstüne gittiysek bu sıkıntılarının da üstüne giderek aşacaksın, inat et dua et . Hepimizin duaları seninle, Rabbim dileyen kalpleri yine boş çevirmeyek ümidini sakın yitirme bütün topik arkandayız

kızlar hamileliğimizi sağlık ocağına bildirmemiz gerekiyor mu tetonos aşısı vuruyorlarmış gerekıli midir aşı

çok sağol arkadaşım kuran benimde bebğiminde başının altında var zaten ama diğer dediğini duymamıştım onada bi bakarım şifa için herşeyi yaparım duyduğum herşeyi elimden geldiğince yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…