AYMES'cim ben bazı tanıdıklarıma soracağım...
ama aklıma ilk etapta CEVŞEN geldi...
boyuna takılan kolye değil de Cevşen duası kitabı...
edinip okursanız yani annen falan okursa faydası olabilir...
Kızlar bence yanında yardımcı olmayan yeni anneler bebeklerine daha çabuk adapte oluyolar ve bunalıma girmiyolar
bu benim kanaatim
benim yanımda babanem ve kaynanam vardı, babanem hep kendisi bakmak istedi oğluma
bende o baksın,hevesli diye, baktırdım ama hiç iyi olmadı, oğluma adapte olamadım,
rahata alıştım, bebeğimin üstünü bile değiştiremiyodum, korkuyodum bi yerine bişey yaparım diye
ama yanında yardımcı falan olmayanlar daha güzel bakıyolar bence,
aymes bence annen seni ve kızını yalnız bıraksın, hergün gitmesin sana, o şekilde toparlıycaksın kendini
babanem ve kaynanam ne zaman elini ayağını kestiler, işte o zaman kendime geldim, aman uyanmasın diye parmak uçlarıma basıyodum, o uyurken koştura koştura her işimi yapıyodum, sonuçta biz bu çocukları yıllarca bekledik,dua ettik ve Allahım bize gönderdi
şimdi bizim görevimiz Allahın emanetine en iyi şekilde bakmak ve millete hayırlı bi evlat olmaları için çaba göstermek
aymes, KIZININ SANA İHTİYACI VAR
annen kızının altını almak istediği zaman,ona mama vermek istediği zaman hemen müdahale et, bebeğini kucağına al, ve bebeğinin bütün ihtiyaçlarını sen yap
ben kendime söz verdim, 2. çocuğum olduğu zaman kesinlikle yanımda kimseyi istemiycem, herşeyiyle tek tek kendim ilgilenicem Allah kısmet ederse
aymes canım tam olarak anlamadım gece bişeylerdenmi rahatsız oluyorsun?
insallah canim
allah size kolaylik versin, benim kucuk kardeslerim ikiz ve gercekten annem cok zorlanmisti simdi 22yasinda oldular senin kizlarda bi bakmissin kocaman olmuslar..:81:
canim ya keske sana daha cok yardimci olabilsem, gercekten yasadiklarin cok zor, davranisindan dolayi kendini sakin suclama o zaman dahada zor atlatirsin, gecici bo donem oldugunu, ve en yakin zamanda hersseyin yoluna girecegini dusun, sadece atlatman gereken kotu bi donem, bence en guzeli psikolojik destek al eminim faydasini gorursun, ben bir seneden fazla psikologa gitmistim cok faydasini gordum, sen iyi olmalisinki kizina bakabilesin, ve cokta guzel ilgilenip bakarsin,bundan hiç suphem yok ama once kendini toparla ve kendine guven canim...allah yar ve yardimcin olsun
17-18aralik son gunumuz kismet bakalim artik belki seninle ayni gun dogmus olur oglusum
inan dua edicem çok zordur eminim çünkü ne gibi sıkıntıları yaşadığımızı ne hasretle beklediğimizi biz biliriz,insanın hevesini kursağında kalması bu...inşirah suresini oku kısa ve etkili içim sıkıldığında iyi gelir duaya sarıl mevlam güzel kapılar açar inşallah arkadaşım...
AYMESİM CANIM
canım allahın izni ile geçecek
inşallah canım tek dileğim bi an önce geçmesi
aymesim inş çok çabuk atlatırsın bu durumu..
kızına da istediğin gibi bakar beslersin..
semişim dün konuşmuştuk henüz yoktu birşey..
bugün için hastaneye yatıcam diyordu.
suni sancıyla deniyeceklermiş..
doktor 4 gün sürebilir demiş.. sezeryan dememişler.. o yüzden bekliyorlarmış..
dilemcim sıra sende sağlıkla gelsin oğluşun işallah.aymes canım 40ınız çıktımı?
canım bugün çıktı çok şükür
kizlar mujde cucu 12.12.2010 aksam saat 19 civari dogum yapti, oglusumuzun ismi egehan...
Allah anali babali buyutmek nasip olsun, bekleyen isteyen herkese nasip olur insallah
canım yaaa 40. Gün oldu haaaa
allahım sağlıcaklaa büyütmeyi nasip etsin
aminnnnnn canım inşallah herşeyin başı sağlıkmış bikez daha anladım allahım kimseyi sağlığından etmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?