Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
AYMES'cim ben bazı tanıdıklarıma soracağım...
ama aklıma ilk etapta CEVŞEN geldi...
boyuna takılan kolye değil de Cevşen duası kitabı...
edinip okursanız yani annen falan okursa faydası olabilir...

canım boynumda cevşen taşıyorum ama cevşen duası kitabım yok öyle bi kitapdan haberim bile yok valla onada baktırıcam hemen sağol tatlım

canım annemde zaten kızına kendin bak bana verme herşeyiyle kendin ilgilen deyip duruyo ama başaramıyorum işte özellikle geceleri ama zorlıycam kendimi annem bu gece son kalışım gidicem başının çaresine bak dedi ama bu gece deniycez önce annem hiç kalkmıycak bakalım ben kızla ilgilenip onu duyabiliyomuyum ona göre gidicek yada kalıcak inşallah herşey çok güzel olur dua edin bana

aymes canım tam olarak anlamadım gece bişeylerdenmi rahatsız oluyorsun?

canım gece gündüz farketmiyo ama hava karardıktan sonra daha çok oluyo daralıyorum canım çıkıyomuş gibi oluyorum herşey boğazıma düğümleniyo durduğum yerde duramıyorum ağlama krizlerine tutuluyorum heryer dar geliyo tarzda şeyler işte Rabbim kimseye vermesin çok zor

canım inşallah dediğin gibi geçici bi dönemdir ve bi an önce biter tek duam bu psikolog direk psikiyatriyr gönderiyo onada gittim ama psikiyatride ilaç kullanmamı istiyo bende ilaç kullanmaktan yana değilim sersemletiyo ve uyutuyo biliyosun ilaçlar ben bütün gün uyumak istemiyorum inşallah kendim bunun üstesinden gelirim rabbim yardımcım olsun

Allah razı olsun arkadaşım sağol

AYMESİM CANIM
canım allahın izni ile geçecek

Son düzenleme:
inşallah canım tek dileğim bi an önce geçmesi

canım geçecek
sende biraz da garetli olcaksın bebğini ne kadar bekledğini hatırlaycaksın her daraldığında
rabbimde yardım edecek ve bu gün anıolarak kalacak

aymesim inş çok çabuk atlatırsın bu durumu..
kızına da istediğin gibi bakar beslersin..

semişim dün konuşmuştuk henüz yoktu birşey..
bugün için hastaneye yatıcam diyordu.
suni sancıyla deniyeceklermiş..
doktor 4 gün sürebilir demiş.. sezeryan dememişler.. o yüzden bekliyorlarmış..

inşallah canım Allahım yardımcım olsun

kizlar mujde cucu 12.12.2010 aksam saat 19 civari dogum yapti, oglusumuzun ismi egehan...
allah anali babali buyutmek nasip olsun, bekleyen isteyen herkese nasip olur insallah

QUOTE=dilem;16610679]kizlar mujde cucu 12.12.2010 aksam saat 19 civari dogum yapti, oglusumuzun ismi egehan...
allah anali babali buyutmek nasip olsun, bekleyen isteyen herkese nasip olur insallah[/QUOTE]

allah analı babalı büyütsün işallah,kendisinede çokkkkkk geçmiş olsun.

Son düzenleme:
cucum doğurmuşsun allah analı babalı büyütsün canım gözün aydın darısı tüm istiyenlerin bekleyenlerin başına inşallah

kizlar mujde cucu 12.12.2010 aksam saat 19 civari dogum yapti, oglusumuzun ismi egehan...
Allah anali babali buyutmek nasip olsun, bekleyen isteyen herkese nasip olur insallah

sağlıcakla büyütsün
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…