maşallah aymescim bundan sonra daha rahat olursun merak etme,sıkıntıların azalır işallah.bizimkiside 20 sine çıkacak iple çekiyorum,hatta günlerin geçmesini istiyorum 1 gün 1 gündür diyorum:)
kizlar mujde cucu 12.12.2010 aksam saat 19 civari dogum yapti, oglusumuzun ismi egehan...
allah anali babali buyutmek nasip olsun, bekleyen isteyen herkese nasip olur insallah
sira bana geldiya simdi birden bi stres basti beni:18:
dualarini eksik etmeyin arkadaslar...
allahim herkesin gonlune gore versin, bekleyen herkesin kucaklarini doldursun insallah
meryemcim allah yardımcın olsun biz bi tanenin elinde şaştık sen nasıl yapıyorsun:96:
amin canim saol valla cok yorgunum allahim saglik versinde kizlarima ama cok zor
gunduzleri bakicimiz var aksamlarida annemle bakiyoruz ama inan 2 kisi yetmiyoruz yetismioruz
birde kizlarin gaz sancilari hala devam ediyo dun gece acildeydik
ecrın butun gun butun aksam agladi bizde dedik baska bir yeri mi agriyo acaba hic o kadar aglamazdi
dr gaz sancisi dedi bosa gittik hastaneye ama icimiz rahatladi en azindan
insallah bir an once gecer bu sancilari uykusunda birden aglayarak uyaniyo yavrum benim elimden hic birsey gelmiyo sadece bebeklere verilen caylar var onu veriyoruz
asmın leberfın ecrin kadar degiller onlar daha sakin biraz
allah hepimizin yardimcisi olsun
aymesinde yardimcisi olsun rabbim
canım allah yardımcın olsun
işin oldukça zor
amin canim saol valla cok yorgunum allahim saglik versinde kizlarima ama cok zor
gunduzleri bakicimiz var aksamlarida annemle bakiyoruz ama inan 2 kisi yetmiyoruz yetismioruz
ECRIN butun gun butun aksam agladi bizde dedik baska bir yeri mi agriyo acaba hic o kadar aglamazdi
insallah bir an once gecer bu sancilari uykusunda birden aglayarak uyaniyo yavrum benim elimden hic birsey gelmiyo sadece bebeklere verilen caylar var onu veriyoruz
ASMIN leBERFIN ecrin kadar degiller onlar daha sakin biraz
allah yardım etsin.evet ya bu gaz yokmu çocukları mahvediyor,dünde bizim aşımız vardı gece uyumadı kaynanam banyo yaptırdı şimdi uyuyor.amin canim saol valla cok yorgunum allahim saglik versinde kizlarima ama cok zor
ECRIN butun gun butun aksam agladi bizde dedik baska bir yeri mi agriyo acaba hic o kadar aglamazdi
ASMIN leBERFIN ecrin kadar degiller onlar daha sakin biraz
hoşgeldin canım senin gibi olup çokkkkkkkkkkk hamile kalan var.hiç üzülme rabbim ol dedimi oluyor.bizim morfoloji %3tü normal yolla hamile kaldım çok şükür.işallah sende kalırsın en kısa zamanda.Merhaba arkadaşlar;
Öncelikle hamile olan tüm arkadaşlara sağlıklı, huzurlu bir gidişat yine sağlıklı ve huzurlu netice, hayırlı doğumlar dilerim rabbimden...
Ben 4,5 yıllık evliyim 14 aydır gebe kalmak istiyorum ancak maalesef kısmet olmadı eşimin spermlerinde hareket ve morfoloji problemi var sayımız iyi Allah'a şükür... Ben tüm ultrason, hormon ve hsg tetkiklerimi yaptırdım şükür onlar temiz çıktı...
Sizler bu savaşı kazanmış Allah'ın izniyle hayırlı bir neticeye kavuşmuş şanslı insanlarsınız benim içinse yürek dolusu umut kaynağısınız o needenle buraya yazmaya karar verdim... Ben pisikolojik olarak bimiş durumdayım (Allah bu günümü aratmasın ama) ne yapmalıyım ne düşünmeliyim nasıl davranmalıyım bilmiyorum. Eşim 4aydır proxeed plus kullanıyor ama ne kadar etkili olur bilemem zaten bir etkisi olsaydı sanırım bende gebe kalabilirdim. Anlayacağınız bir çıkmaz sokak, bir labirentin içinde debelenip duruyorum. Sizler bu günleri nasıl aştınız neler yaptınız. Benim gibi olupta doğal yoldan hamile kalan oldumu aranızda... bana biraz bilgive tavsiye verirmisiniz buna çok ihtiyacım var... Şimdiden Allah hepinizden razı olsun... Sevgiler....
çok geçmiş olsun canım.slm kızlar herkez nasıl
biz öykümle grip olduk 1 haftadır çekiyoruz valla şimdikde koçişe bulaştırdık evde 3 sümüklü yuvaranıp gidiyoruz
cucum doğurmuş ha allaha şükürler olsun oda kavuştu sorunsuz bir şekilde allahım analı babalı büyütsün inşallah
dilem darısı sana bakalım hayırlısı ile sorunsuz sende alırsın inşallah seninde eli kulağındadır şimdi
aymesim kırkınızda çıkmış maşallah bundan sonra daha rahat olursun canım allaha emanet olun
meryemcim allahım yar yar yardımcın olsun cnaım gene iyi beceriyosunuz valla ben 1 taneyle şaşıyorum ne yapacağımı gaz sancısını bende çok çektim kaç kere acillik olduk bir tuttumu feryatları koparıyodu valla gaz ilaçları bile banamısın demiyordu bir arkadaşımın tavsiyesiyle doktora sorarak panalgine spazm fitili var çareyi onda bulduk canım biz son ana kadar vermiyorum fitile alıştırma dediler çünkü ama 3 saati falan geçince çocuk ağlamaktan helak oluyo bende veriyodum yarım saate gazda çıkarıyo peşindende güzelce uyurdu 5. aya kadarda çektim ben valla çok zor insan anlamıyoda bişide yapamıyo mahfoluyo allahım hepimizin yardımcısı olsun
Bugün 57 günlük olduk ama benim hala ufacıkta olsa leke geliyorrr çıldırıcam bitmedi kızlarr yaa.. sizde ne kadar sürdüüü uff dr gitmek ıstemıyorumm..eşime dr arattım kişiden kişiye değişebilir demiş artarsa gelin demişş. eğer geçmezsede 1 hafta sonra ultrason muayneye çagırdııı.uff asagıdan muayne etmez inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?