gecmis olsun meryemcim, insallah ecrin hanimcik biran once rahatlar...
senin oğlanında gelmeye niyeti yok sanırım.nişan sümüksü ve kanlıymış seninkisi akıntı sanırım bendede vardı aynısı.yok guzelim nerdeeee
dun kontrolum vardi ve hala rahim agzinda ne acilma nede yumusama var
sadece dun geceden beri azicik yumurta aki gibi akintim var acaba nisanmi gelmeye basladiki:26:
cuma nst'ye gidecem...
balim bende senin gibi hep gripliyim, su an hala oyleyim, normlade surekli kullandigim ilaclar var ancak hamilelikle birlikte biraktim emzirirkende kullanilmazmis, sadece grip olursan maskeyle emzirirsin demislerdi, dogumdan sonra hastenede bide pediyatra soracam
hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın?slmm kızlar nasılsınız
işallah müjdeli haberi alırsın bizde bekliyoruz sabırsızlıklaMerhaba kızlar , hepinize yavrularınızla mutlu huzurlu ev sağlıklı günler geçirmenizi diliyorum..
Ben diğer topikteyim malumunuz bilenler vardır...
Orada 2 arkadaş tedavideydik ve ikimizde bu topiğe transfer olmayı inanılmaz istiyoruz..
Benim transferim yapıldı testime son 3 gün kaldı .. İnşş sizler gibi hamileyim demeyi nasip eder rabbim..
Aranızda hamişler varsa bizim için dua etsin lütfen onların dularını rabbim boş çevirmez ..
Herkese iyi akşamlar :))
slm kizlar nasilsiniz ben iyiyim ugrasiyoruz iste gaz sancilariyla
dualariniz icin allah razi olsun
caspercim burda bulamam herhalde o fitili drlar hic birsey vermiolar agri kesci surup ver dedi oda fayda etmiyor zaten dun gece ECRIN yine aglayarak uyandi ama bu sefer cabuk gecti allahtan
bugun bakiciyi yollamicam evine gece benimle kalcak annemde evinde dinlenecek biraz
insallah iyi gecer gecemiz
kizlar kanamadan bahsetmisiniz merak etmeyin benimde nerdeyse 50 gun surdu ve ara ara yine kanamalarim olmustu az az
dilemcim saglikla kavus oglusuna insallah
amin canim saol valla cok yorgunum allahim saglik versinde kizlarima ama cok zor
gunduzleri bakicimiz var aksamlarida annemle bakiyoruz ama inan 2 kisi yetmiyoruz yetismioruz
birde kizlarin gaz sancilari hala devam ediyo dun gece acildeydik
ECRIN butun gun butun aksam agladi bizde dedik baska bir yeri mi agriyo acaba hic o kadar aglamazdi
dr gaz sancisi dedi bosa gittik hastaneye ama icimiz rahatladi en azindan
insallah bir an once gecer bu sancilari uykusunda birden aglayarak uyaniyo yavrum benim elimden hic birsey gelmiyo sadece bebeklere verilen caylar var onu veriyoruz
ASMIN leBERFIN ecrin kadar degiller onlar daha sakin biraz
allah hepimizin yardimcisi olsun
aymesinde yardimcisi olsun rabbim
cucumm gözünaydınn şükürler olsun sende kurtuldun allah analı babalı sağlıcakla büyütsün inşallahh allaha emnaet oll
dilekim seninde az kaldıı allah yardımcınn olsunn dogumunda allaha emant oll
aymesimm 40 çıkmışş şükürler olsun daha iyisin demi iyi gördüm senii :))) lütfen iyiym de bebişinn yakında gülmeye başlıycak sana o zaman herşey geride kalıcakk
slm kızlar.benim kızımda 7.ayını dolurdu.kocaman bir kız olduk artık.aymesin allah bağışlasın yavrumu,dünyaya gelmiş ha.meryem,cucu sizinde bızdıklar yanınzda ha.allahım bağışlasın yavrularımızı.
ah balım ah ne kadar isterdim iyiyim demeyi ama ne yazıkki değilim bi iki gün iyi gibiydim tam düzelmesemde sanki düzeliyo gibiydi ama dün geceden beri yine kahfolmuş durumdayım 1 dakika uyku uyumadım ellerim zangır zangır titriyo uykusuzluktan ne yapıcağımı şaşırdım sabahtan beri zombi gibi dolaşıyorum evde oturma nedir onuda bilmiyorum nasıl dayanıcam ben böyle dua edin bana nolur
aymes canım yaaa böyle bişeyi sormak istemiyorum ama seni gece bişeylermi rahatsız ediyor,görünmeyen bişeyler filan?
neden sordum biliyormusun ,çünkü kırklı kadınlarda olan bişey bilirsin sende.herkeste olmuyor ama hani gece diyince aklıma o geldi.işallah yanlış anlamazsın beni .:78:
kızlar gebelik haftasını adetin ilk gününe göre mi,yumurta toplama gününe göre mi hesaplıyorsunuz?
aymes canım yaaa böyle bişeyi sormak istemiyorum ama seni gece bişeylermi rahatsız ediyor,görünmeyen bişeyler filan?
aymescim, lutfen daha fazla bekleme, biran once ne gerekiyosa yap..
gerekirse hastaneye yat, kizina bisey olmaz ama saglikli bi anneye ihtiyaci var zeynebin bu yuzden gerekirse ondan biraz ayri kalmayida goze almalisin...
allah yardimcin olsun, insallah en yakin zamanda atlatirsin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?