Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
slm kizlar nasilsiniz ben iyiyim ugrasiyoruz iste gaz sancilariyla
dualariniz icin allah razi olsun
caspercim burda bulamam herhalde o fitili drlar hic birsey vermiolar agri kesci surup ver dedi oda fayda etmiyor zaten dun gece ECRIN yine aglayarak uyandi ama bu sefer cabuk gecti allahtan
bugun bakiciyi yollamicam evine gece benimle kalcak annemde evinde dinlenecek biraz
insallah iyi gecer gecemiz
kizlar kanamadan bahsetmisiniz merak etmeyin benimde nerdeyse 50 gun surdu ve ara ara yine kanamalarim olmustu az az
dilemcim saglikla kavus oglusuna insallah

Merhaba kızlar , hepinize yavrularınızla mutlu huzurlu ev sağlıklı günler geçirmenizi diliyorum..
Ben diğer topikteyim malumunuz bilenler vardır...
Orada 2 arkadaş tedavideydik ve ikimizde bu topiğe transfer olmayı inanılmaz istiyoruz..
Benim transferim yapıldı testime son 3 gün kaldı .. İnşş sizler gibi hamileyim demeyi nasip eder rabbim..
Aranızda hamişler varsa bizim için dua etsin lütfen onların dularını rabbim boş çevirmez ..
Herkese iyi akşamlar :))

senin oğlanında gelmeye niyeti yok sanırım.nişan sümüksü ve kanlıymış seninkisi akıntı sanırım bendede vardı aynısı.
slmm kızlar nasılsınız
hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın?
işallah müjdeli haberi alırsın bizde bekliyoruz sabırsızlıkla

oooo 50 gün haaaa herüfler bekliyormu o zamana kadar :92:

canım üçüzmü seninkiler...allahım bağışlasın kuzuları...

slm kızlar.benim kızımda 7.ayını dolurdu.kocaman bir kız olduk artık.aymesin allah bağışlasın yavrumu,dünyaya gelmiş ha.meryem,cucu sizinde bızdıklar yanınzda ha.allahım bağışlasın yavrularımızı.

ah balım ah ne kadar isterdim iyiyim demeyi ama ne yazıkki değilim bi iki gün iyi gibiydim tam düzelmesemde sanki düzeliyo gibiydi ama dün geceden beri yine kahfolmuş durumdayım 1 dakika uyku uyumadım ellerim zangır zangır titriyo uykusuzluktan ne yapıcağımı şaşırdım sabahtan beri zombi gibi dolaşıyorum evde oturma nedir onuda bilmiyorum nasıl dayanıcam ben böyle dua edin bana nolur

sağol canım allah razı olsun evet dünyaya geldik seninkide kocaman olmuş maşallah

aymescim, lutfen daha fazla bekleme, biran once ne gerekiyosa yap..
gerekirse hastaneye yat, kizina bisey olmaz ama saglikli bi anneye ihtiyaci var zeynebin bu yuzden gerekirse ondan biraz ayri kalmayida goze almalisin...
allah yardimcin olsun, insallah en yakin zamanda atlatirsin canim

aymesim canım baktın olmuyor dr verdiği ilaçları içmeye çalışş ..senin neler yaşadıklarını burda en çok ben anlayabiliyorum ..baktın olmadı sende benim gibi ilaç kullarsın kısa sürede iyileşirsin aymesim.. bebeklerimiz büyüyorr ve bugunlerimizi çok özlüycezz zaman cok cabuk gecıyorr.

güzel anneler nasılsınız
inşş herkes iyiydir

kızlar gebelik haftasını adetin ilk gününe göre mi,yumurta toplama gününe göre mi hesaplıyorsunuz?

aymes canım yaaa böyle bişeyi sormak istemiyorum ama seni gece bişeylermi rahatsız ediyor,görünmeyen bişeyler filan?

canım öyle gördüğüm bişeyler yok ama birden öyle bişey oluyoki yatağa giremiyorum sıkıntıdan canım çıkıcak sanıyorum hiçbişeyle ilgilenemiyorum kendimi sokaklara atmak istiyorum herşey üzerime geliyo durduğum yerde kesinlikle duramıyorum evin içinde deli gibi dolaşıyorum neyin nesidir bilmiyorum

haklısın canım dr ilaç vermişti yeşil reçeteli ilaçlarmış bunları kullan bi kaç ay sonra düzelirsin dedi ama eşim ilaç kullanmamı istemiyor kesinlikle bebeğimizin en güzel günleri şimdi sen onu çok bekledin tek başına bunlarla baş edebilirsin biraz daha bekle diyo ilaçlar seni sersemleştiricek hiç bişey anlamıycaksın geçen zamandan diyo bende kendim üstesinden gelmeyi çok istiyorum bunun içinde çok uğraşıyorum ama ne kadar başarılı oluyorum bilemiyorum. Çok zor günler geçiriyorum gerçekten Allah kimseye yaşatmasın resmen bütün hevesim kursağımda kaldı oysaki ne hayallerim vardı benim inşallah tez zamanda atlatırım tek duam bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…