Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım bunları yaşayan biri olarak neler yaşadığımı az çok tahmin edebiliyosun yukardada belirttim ilaç kullanmama nedenlerimi ama böyle devam ederse kullanmak zorunda kalıcam inşallah çok uzun sürmeden senin gibi tez zamanda atlatırım çok korkuyorum balım hep böyle kalmaktan böyle hayat resmen işkence

neden sordum biliyormusun ,çünkü kırklı kadınlarda olan bişey bilirsin sende.herkeste olmuyor ama hani gece diyince aklıma o geldi.işallah yanlış anlamazsın beni .:78:

yok canım yanlış anlamam merak etme hocaya gittim ben okutmaya oda nazardan böyle olmuşsun dedi o sormaya çalıştığın şey bende yazmak istemiyorum nazardan gelmişler dedi.

yok canım yanlış anlamam merak etme hocaya gittim ben okutmaya oda nazardan böyle olmuşsun dedi o sormaya çalıştığın şey bende yazmak istemiyorum nazardan gelmişler dedi.

aymesim yaşadıklarını çok iyi anlıyorumm .allahım kimseye yaşatmasın çok zor durum ben hala etkisinen cıkamıyorum o zamankı yasadıklarmın.. hep bir korku oluyor içimde yine eskiye dönücekmiyim diye 3 bucuk yıl oldu ..geçen kış yine tekrarladı bende bu sefer daha farklısekılde hastalık hastaası evhamlı korku vardı vesvese beynimde neler kuruyodum aklımı oynatıcak gibi oluyodum herkez dr git dyod bana yıne tekrarladı diye istemiyodum dr gitmek bendeo ılacları tekrar ıcmek ıstemıyodum..ailem dr gitdiyodu herkez eşim hyır götürmüycm seni dıyodu artık dayanılmaz hala gelince gidip sıra alıcam dedim devlet hastanesnden..eşim kızıyodu bende aglıyodum ne yapım ustesındne gelemıyorum dıye.. sonra öle böle sıtede ılacsızda başarmak iin nette bir siteye üye oldumyasayanların yazılarını ojudum atlatanlarında .aymesım kk da psıkıyatrıs bölümünde o baslıgı acvtım ben sabır konularda ilaçsız yaşam ısteyenler o baslık dıger uyelıgımdne oldugu ıcın yzmıyoradım ordakı yazıları oku bakkkk..birde süreklı dualar okuuu ben kuran sayesınde üstsinden gelmıstımm..birde gece namazına kalıyordum yalvarıyodum allahım artık cocuk ıstemıyorum yeterkı saglıgım ıyı olsun dıyodun ..öle zaten cocugu kafadan atınca gelmıstı benım oglan suprız yapmıs.... bırde yabanum bıseylerden bahsetmıs o seylerden bendede varrrr ve onlar ınsana vesvese verıyorrr olabılırmıs bır hoca ablama öle söylemıs benım ıcın. ben korkuyordum logusayken birsey görünürmu bana rahatszı ederlermı 3 ahrflıler dıe.. hamılelıgın ılk ayları ruyamda cok ugrastılar.. son aylarımdada .. sonra nette arastırdım bıcak koydum yastıgımın altına cok ıyı geldı sende dene ıstersennn ..eşim gülüyor bana ama o bıcagı koymasan ruyamd cok rahatsz eduyorlar benı

AYMES'cim Allah aşkına yalvarıyorum sana almadıysan hemen bir cevşen kitabı al...
okuyabilen okusun...
internette bulup okuyabilirsiniz...
yattığın odada çantanda bulundur...
Şifa bulursun inşallah...

aymes canım dediğim şeyler her insanda olabiliyor,bendede oluyordu önceden, başımda kuranla yatıyordum korkuyordum uyumaya ama çok şükür geçti.yatmadan önce ayetel kürsü,felak,nas,3 defa ihlas 1 defa fatiha okuyup yatıyorum çok şükür artık olmuyor.bide çorapla yat iyi geliyor.görümcemin komşusu doğum yapmış kadın bu yüzden çok kötü olmuş.işallah en kısa zamanda geçer içini ferah tut sen.40 ınızda çıktı artık hiiç bişey olmaz.

balım valla zamanım olmuyor msneye girmeye.girdiğim zamanda sana denk gelmiyor, ç.dışı açıyorum o yüzden karşılaşamıyoruz belkide.gerçi açıp bakıp kapatıyorum.

aymes canım bence de ilaçlarını bir süre kullansan iyi olur canım bir an önce düzelmiş olursun kızının bu en güzel zamnalarına da yetişmiş olursun, bekleyerek ızdırap çekiyorsun, en kısa zaman da geçşin inşallah

canım artık dayanamıyorum abrım kalmadı iyice tükendim bittim sanırım ilaçlara başlıycam inşallah hakkımda hayırlısı olur inşallah bu ilaçlar tez zamanda kurtarır beni yanlız bişwy sorucam tatlım ilaçları içince sürekli uyuyacakmıyım ben bebeğimle ilgilenebilecekmiyim sersem gibi olmıycam dimi şimdide buna taktım hep uyursam ne yaparım hiç bebeğimle olamıycakmıyım diye bal inanki kafayı yiycem nasıl bişey bu ne gücüm kaldı ne sabrım ben ben olmaktan çıktım artık allah kimseyi sağlığından etmesin bu nasıl berbat bişeymiş bu bebeğin yıllarca hayalini kuruşken onunla ilgili o kadar planlarım varken şimdi elime bile alamamk nasıl canımı yakıyo anlatamam bütün heveslerim kursağımda kaldı anne oldum diye sevinemedim bile oysaki ne kadar çok istemiştim bunu gece gündüz yalvarmıştım rabbime çok şükür kavuşturdu beni evladıma inşallah sağlıkla bakmayıdanasip eder onu sürekli anneme bırakmak çok ağrıma gidiyo ama elimden başka bişeyde gelmiyo

AYMES'cim Allah aşkına yalvarıyorum sana almadıysan hemen bir cevşen kitabı al...
okuyabilen okusun...
internette bulup okuyabilirsiniz...
yattığın odada çantanda bulundur...
Şifa bulursun inşallah...

canım eşim bu hafta evdeydi burada bulamadı ama yarın işe başlıycak ve hemen alıcak inşallah sağol canım benim dualarınızı eksik etmeyin benden

canım eşim bu hafta evdeydi burada bulamadı ama yarın işe başlıycak ve hemen alıcak inşallah sağol canım benim dualarınızı eksik etmeyin benden

aymesim dualrımız seninle canım
inşş atlatacaksın

hayırlı akşamlar arkadaşlar...
ben buraya pek uğrayamıyorum...
kusuruma bakmayın...
sizleri çok seviyorum...
rabbim hepinize sağlıcakla bebeğinizi kucaklamayı nasip etsin...

bu hastalık çok zor ve çabayla atlatılcak gibi birşey değil....
evet ialçlar biraz sersemlik ve uyku yapıyormuş ama bir süreliğine mecbur katlanacaksın...
ilerisi için bu şart...
inş kısa zamanda iyileşir ve bebeğinle ilgilenirsin...
allah yardımcın olsun...

canım artık kullanmaya başlıycam başka çarem kalmadı

canım benimki biraz fazla ağır oluyo galiba sabahlara kadar dua ediyorum yatağa giremiyorum gündüzleride sıkıntıdan deliriceğimi sanıyorum aman allah kimseye yaşatmasın bunu

Aymes öncelikle çok geçmiş olsun ..
Bu atlatmanın yolunun, üstüne gitmek olduğunu düşünüyorum..

Arkadaşlar ben diğer topikten bu topiğe transfer oluyorum Rabbimin izni ile..:)))
Hamilelik döneminde tecrübelerinizden faydalanmak isterim..
Biliyorsunuz tüp bebek tedavisi görüyordum ve dün hamile olduğumu öğrendim..
bHCG:61.15 Çıktı..
Yarın yine kan tahlili yaptıracağım , umarım 2'ye katlanır değerim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…