Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bilgem aramiza hosgeldin canim

aymesciim biran once gecer insallah, allah yardimcin olsun...gerekn neyse biran once yap canim, dualarinida ilaclarinida aksatma canim...

bu arada ben hala dogurmadim

öncelikle hayırlı olsun canım senin adına çok sevindim
ben kaç haftadır üzerine gidiyorum ama bi türlü başaramadım
olmadı olmadı hakkımda hayırlısı olur artık inşallah

ayyy canım ya allah tamamına erdirsin,sağlıkla kucağına alırsın işallah.

selam hanımlar bu günlerde biraz pimpirikliyim 10 haftalık hamileyim ama hiç gebelik belirtisi yok şimdiye kadar da pek olmadı zaten ama ben bu yüzden kötü düşüncelerden kendimi alamıyorum ben böyle değildim ama tadını çıkaramıyorum kalbi mi durdu acaba diye düşünüp duruyorum,yanlış bilyorum ama normal hayat gibi böyle hamilelik mi olur diyorum bunu doktora gitmeden anlamak da mümkün değilmiş sanırım,ay noluyor bana yaaa...

Merhaba kızlar ..
Bugün çok mutluyum ..Rabbim hepimizin yanında olsun ve mutluluğumuz hiç bozulmasın..
Sabah kan tahlili yaptırdım bu kez kendi kliniğimde ..
Bhcg:61.15 den 186 ya çıkmış çok şükür...
6 ocakta hem keseyi hemde pıt pıtları görmeye gideceğiz...
D

Yabanımmm , ve aymes çok sağolun ..
Dilem sanada teşekkür ederim ..
Kafam hala şokta , heyecandan unutuyorum kim ne yazmıştı..
Ayrı ayrı kabul edin teşekkürlerimi..

Senin endişelerini anlıyorum .. Bende çok korkular yaşadım ..
Korku korkuyu getiriyor ve olumsuzlukları çekiyor .. Allaha sığın.. Dau et rahatlarsın..

cok guzel bir haber allahim saglikla kavusmani nasip etsin bebisine
saglikla kucagina al insallah
bizden biri daha kazandi bu sinavi rabbime sukurler olsun

bilgemm gözünaydın hayırlı olsun allah saglıcakla kucgaına almayı nasip etsin inşallahh..allahım olmayan herkeze nasip etsinn ..

insan şok oluyor demi bende inanamamıştım hamile oldugma dogurdum hala ınanamıyorum

benim de hiç bir belirti olmadı şu ana kadar canım, ama çok rahat bi hamilelek geçirdiğim için şükrediyorum bence bu duruma sevin, hala çok rahatım ve de hareketlerim de çok iyi, bugün doktorum ve eşim istediği için izne çıktım bana kalsa 2 hafta daha gidip, iznimi doğum sonrasına bırakacaktım. Allah bebeğini sana bağışlasın sen kendine dikkat ettikten sonra ve de kan pıhtılaşması vs. gibi bi hastalığın da olmadılktan sonra inşallah hiç bişey olmaz

Canım hayırlı uğulu olsun böyle katlanarak devam etsin de inşallahçok tatşlı bi bebecik olsun

teşekkür ederim yazdıkların için,tuhaf bir duygu normal ve zahmetsiz bir şekilde gebe kalsaydım göbek atardım oh ne rahat diye ama ben şuan kendimi normal hissedince bişey olsunda kendini belli etsin istiyorum,bu süreç paranoyak yapıyor adamı önce derdim ki gebe kalayım daha doktora gitmem diye ama şimdi randevu tarihi gelmek bilmiyor sanki,beni anlayacağınızı bildiğim için yazdım bunları,sağolun,mevlam kolay bir doğum nasip etsin sana da..

leyl şükret belirti olmasınn bulantı ve kusmaların eger olsaydıı çok kötü ilk 3.bucuk ay hamılelıgın en zor dönemiydi benim için öğğğğğğğ

leyl aşılama ya da tüp bebek mi?
Bende normal yolla gerçekleşen hamilelik daha mı az endişe verici? Sanki onda bir daha hamile kalma ihtimaline güvenebiliyorsun gibi geliyor ama tüp bebekte defalarca deneme şansın yok..
Tabi o arkadaşlarımızın ne yaşadığını, ne korkular çektiğini bilemeyiz.. Eminim ki onlarda endişeleniyordur ama tüp bebekte belki durum biraz daha farklıdır..

Balsurat, Meryem ve aa1 çok sağolun arkadaşlarımm.
Benide aranıza kabule ttiğiniz için teşekkürler..
Diğer topiğimiz yine bizim elbette , orası anavatan zaten !
Yeterimmm orayı kolluyor zaten :) Umarım tez zamanda yavrusuna kavuşur ...
Hep bize destek oldu kendi yaşadıklarını unutup, ne kadar kıymetli bir arkadaşımız..

Balsurat ilk testimi kendi kliniğimde yaptırmadım 9. günde semtimde bi hastanede yaptırdım ..
Dr bana hamilesiniz dediğinde sanki başka biriyle konuşuyor gibi geldi..
Hey ,, bana mı dedin .. Yok canım benle alakası yoktur falan dedim..Çünkü 2 ay önce regl gecikmesinden sonra şüphelenirp yaptırmıştım kan testi .. Malesef negatifti..
Ama aynı ses bana cmt günü hamilesiniz dedi..
Şokta olmaz mıyım ?
Rabbim bize bağışlasın yavrularımızı ..

Son düzenleme:
oncelikle hayirli olsun, allah kucaginizada almayi nasip etsin..
valla benim ilk 12hafta hicbir belirtim yoktu ama sonra basladi ve su an dogumu bekliyorum40+3oldum ve hala mide bulantilari, yanmlari cekiyorum bu yuzden bence belirti arama
gozun aydin canim, allah kucaginizada almayi ,nasip etsin...

ve birde emin olabilirsinki o kadar ugrastiktan sonra dogal yolla gelen hamilelikte cok endiseli olabiliyo, 4asilama ve tup bebek denedim dusuk ve gelismeyen gebeligim oldu, ama bi koca kari ilaciyla hamile kaldim, allah sukurkler olsunki cok guzel ve rahat bi hamilelik gecirdim ama yinede ufacik bir tedirginlikte hemen acile gittimsu an ogluma kavusmaya o kadar az kaldiki ama yinede hep korkuyorum ya bu yasadiklarim ruyaysa ya uyanirsam diye
aymesim bugun nasılsın hep aklımdasın

aynen balim insallah bir an once eski aysun olur, hasretle bekledigi zeynebine kavusmustu insallah bir an once sagliginada kavusur

Tabi ki mutlaka öyledir Dilem..
Yavruşun için ednişelenmez misin herkes endişelenir..
Artık gelsin Tunahan'daaaa yaaa..:))

hepiniz haklısınız kaşındığımı biliyorum,zaten zayıf ve az yiyen bir insanım bir de mide bulantım olsaydı ben de bebek de yanmıştık...herkes aynı olmuyor demekki dün kayınvalideme de söyledim niye kötü düşünüyosun ben 3 çocuk doğurdum hamile olduğumu adet görmediğimden anlardım sadece dedi.cuma kontürolüm var inşallah herşey yolundadır...

bilgem hayırlı olsun tamamına erer inşallah,evet ben 2.tüp denememden sonra hamileyim o yüzden ehvam yapıyorum herşeyi..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…