Aymes öncelikle çok geçmiş olsun ..
Bu atlatmanın yolunun, üstüne gitmek olduğunu düşünüyorum..
Arkadaşlar ben diğer topikten bu topiğe transfer oluyorum Rabbimin izni ile..:)))
Hamilelik döneminde tecrübelerinizden faydalanmak isterim..
Biliyorsunuz tüp bebek tedavisi görüyordum ve dün hamile olduğumu öğrendim..
bHCG:61.15 Çıktı..
Yarın yine kan tahlili yaptıracağım , umarım 2'ye katlanır değerim ...
aymes öncelikle çok geçmiş olsun ..
Bu atlatmanın yolunun, üstüne gitmek olduğunu düşünüyorum..
Arkadaşlar ben diğer topikten bu topiğe transfer oluyorum rabbimin izni ile..:)))
hamilelik döneminde tecrübelerinizden faydalanmak isterim..
Biliyorsunuz tüp bebek tedavisi görüyordum ve dün hamile olduğumu öğrendim..
Bhcg:61.15 çıktı..
Yarın yine kan tahlili yaptıracağım , umarım 2'ye katlanır değerim ...
bilgem aramiza hosgeldin canim
Aymesciim biran once gecer insallah, allah yardimcin olsun...gerekn neyse biran once yap canim, dualarinida ilaclarinida aksatma canim...
Bu arada ben hala dogurmadim
bende merakla açtım doğurmuşsun diye.
selam hanımlar bu günlerde biraz pimpirikliyim 10 haftalık hamileyim ama hiç gebelik belirtisi yok şimdiye kadar da pek olmadı zaten ama ben bu yüzden kötü düşüncelerden kendimi alamıyorum ben böyle değildim ama tadını çıkaramıyorum kalbi mi durdu acaba diye düşünüp duruyorum,yanlış bilyorum ama normal hayat gibi böyle hamilelik mi olur diyorum bunu doktora gitmeden anlamak da mümkün değilmiş sanırım,ay noluyor bana yaaa...
Merhaba kızlar ..
Bugün çok mutluyum ..Rabbim hepimizin yanında olsun ve mutluluğumuz hiç bozulmasın..
Sabah kan tahlili yaptırdım bu kez kendi kliniğimde ..
Bhcg:61.15 den 186 ya çıkmış çok şükür...
6 ocakta hem keseyi hemde pıt pıtları görmeye gideceğiz...
D
Yabanımmm , ve aymes çok sağolun ..
Dilem sanada teşekkür ederim ..
Kafam hala şokta , heyecandan unutuyorum kim ne yazmıştı..
Ayrı ayrı kabul edin teşekkürlerimi..
Merhaba kızlar ..
Bugün çok mutluyum ..Rabbim hepimizin yanında olsun ve mutluluğumuz hiç bozulmasın..
D
selam hanımlar bu günlerde biraz pimpirikliyim 10 haftalık hamileyim ama hiç gebelik belirtisi yok şimdiye kadar da pek olmadı zaten ama ben bu yüzden kötü düşüncelerden kendimi alamıyorum ben böyle değildim ama tadını çıkaramıyorum kalbi mi durdu acaba diye düşünüp duruyorum,yanlış bilyorum ama normal hayat gibi böyle hamilelik mi olur diyorum bunu doktora gitmeden anlamak da mümkün değilmiş sanırım,ay noluyor bana yaaa...
Merhaba kızlar ..
D
benim de hiç bir belirti olmadı şu ana kadar canım, ama çok rahat bi hamilelek geçirdiğim için şükrediyorum bence bu duruma sevin, hala çok rahatım ve de hareketlerim de çok iyi, bugün doktorum ve eşim istediği için izne çıktım bana kalsa 2 hafta daha gidip, iznimi doğum sonrasına bırakacaktım. Allah bebeğini sana bağışlasın sen kendine dikkat ettikten sonra ve de kan pıhtılaşması vs. gibi bi hastalığın da olmadılktan sonra inşallah hiç bişey olmaz
teşekkür ederim yazdıkların için,tuhaf bir duygu normal ve zahmetsiz bir şekilde gebe kalsaydım göbek atardım oh ne rahat diye ama ben şuan kendimi normal hissedince bişey olsunda kendini belli etsin istiyorum,bu süreç paranoyak yapıyor adamı önce derdim ki gebe kalayım daha doktora gitmem diye ama şimdi randevu tarihi gelmek bilmiyor sanki,beni anlayacağınızı bildiğim için yazdım bunları,sağolun,mevlam kolay bir doğum nasip etsin sana da..
oncelikle hayirli olsun, allah kucaginizada almayi nasip etsin..selam hanımlar bu günlerde biraz pimpirikliyim 10 haftalık hamileyim ama hiç gebelik belirtisi yok şimdiye kadar da pek olmadı zaten ama ben bu yüzden kötü düşüncelerden kendimi alamıyorum ben böyle değildim ama tadını çıkaramıyorum kalbi mi durdu acaba diye düşünüp duruyorum,yanlış bilyorum ama normal hayat gibi böyle hamilelik mi olur diyorum bunu doktora gitmeden anlamak da mümkün değilmiş sanırım,ay noluyor bana yaaa...
gozun aydin canim, allah kucaginizada almayi ,nasip etsin...Merhaba kızlar ..
D
aymesim bugun nasılsın hep aklımdasın
oncelikle hayirli olsun, allah kucaginizada almayi nasip etsin..
valla benim ilk 12hafta hicbir belirtim yoktu ama sonra basladi ve su an dogumu bekliyorum40+3oldum ve hala mide bulantilari, yanmlari cekiyorum bu yuzden bence belirti arama
gozun aydin canim, allah kucaginizada almayi ,nasip etsin...
ve birde emin olabilirsinki o kadar ugrastiktan sonra dogal yolla gelen hamilelikte cok endiseli olabiliyo, 4asilama ve tup bebek denedim dusuk ve gelismeyen gebeligim oldu, ama bi koca kari ilaciyla hamile kaldim, allah sukurkler olsunki cok guzel ve rahat bi hamilelik gecirdim ama yinede ufacik bir tedirginlikte hemen acile gittimsu an ogluma kavusmaya o kadar az kaldiki ama yinede hep korkuyorum ya bu yasadiklarim ruyaysa ya uyanirsam diye
aynen balim insallah bir an once eski aysun olur, hasretle bekledigi zeynebine kavusmustu insallah bir an once sagliginada kavusur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?