hayırlı akşamlar arkadaşlar...
ben buraya pek uğrayamıyorum...
kusuruma bakmayın...
sizleri çok seviyorum...
rabbim hepinize sağlıcakla bebeğinizi kucaklamayı nasip etsin...
bu hastalık çok zor ve çabayla atlatılcak gibi birşey değil....
evet ialçlar biraz sersemlik ve uyku yapıyormuş ama bir süreliğine mecbur katlanacaksın...
ilerisi için bu şart...
inş kısa zamanda iyileşir ve bebeğinle ilgilenirsin...
allah yardımcın olsun...
aymesim bugun nasılsın hep aklımdasın
oncelikle hayirli olsun, allah kucaginizada almayi nasip etsin..
valla benim ilk 12hafta hicbir belirtim yoktu ama sonra basladi ve su an dogumu bekliyorum40+3oldum ve hala mide bulantilari, yanmlari cekiyorum bu yuzden bence belirti arama
gozun aydin canim, allah kucaginizada almayi ,nasip etsin...
ve birde emin olabilirsinki o kadar ugrastiktan sonra dogal yolla gelen hamilelikte cok endiseli olabiliyo, 4asilama ve tup bebek denedim dusuk ve gelismeyen gebeligim oldu, ama bi koca kari ilaciyla hamile kaldim, allah sukurkler olsunki cok guzel ve rahat bi hamilelik gecirdim ama yinede ufacik bir tedirginlikte hemen acile gittimsu an ogluma kavusmaya o kadar az kaldiki ama yinede hep korkuyorum ya bu yasadiklarim ruyaysa ya uyanirsam diye
aynen balim insallah bir an once eski aysun olur, hasretle bekledigi zeynebine kavusmustu insallah bir an once sagliginada kavusur
inşallah canım dediğin gibi hasretle özlemle bekledim ama hiç tadını çıkaramadım anneliğimin bütün hevesim kursağımda kaldı inşallah rabbim dualarımı kabul ederde eski halime dönebilirim
inşallah canım dediğin gibi hasretle özlemle bekledim ama hiç tadını çıkaramadım anneliğimin bütün hevesim kursağımda kaldı inşallah rabbim dualarımı kabul ederde eski halime dönebilirim
kızlar 2gün önce kırkımız çıktı,lekelenmemde bitmişti,bu gün yeniden başladı ama normal adet kanı gibi kırmızı leke geldibide ayıptır söylemesi canım çok yandı ilk ilişkiden sanki yara varmışta oraya değiyormuşta ağrı yapıyor gibiydi anlamadım niye böyle oldu
kızlar doktor sizin muayeneleri alttan mı yapıyor,benim şimdiye kadar alttan oldu yarın 11.hafta ve kontrole gidicem yine alttan mı yapar bilmiyorum ama tedirgin oluyorum biraz.
dilem senin ufaklık amma inatçı çıktı :))
yabanum senın kacı gün oldu dogum olalı ben delirce hala leke var.. dr yolu görünüyor haftayaa uff bi kurtulamadım şu kadın dogumcudan
balım bu gün 45 gün oldu.k.kda doktora sordum emzirirken normal demiş.ama ağrıdan korkuyorum acaba yara filanmı var diye
selam kıslarrrr nasılsınız ben izmirdeydim uzun zamandır girmiyorum siteye. umarım herkes için herşey yolundadır. mercanım çok iyi maşşallahh gittikçe toparlıyor kendini hepinizi öpüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?