Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım ilaçlara kesin olarak başlamayı düşünüyodum kararda vermiştim ama eşim daha öncede yazdığım gibi başlamamı pek istemiyo biraz daha benim için sabret diyo bi iki gün daha deniycem eğer yine düzelmezsem ve hala böyle kötü olursam ozaman kesin başlıycam ama inşallah düzelirimde bebeğiminde sütünü kesmemiş olurum eşiminde benimde tek düşündüğümüz kızımın sütü

aymesim bugun nasılsın hep aklımdasın

canım benim sağol dün gece annemlerde kaldım annem yine çocukla ilgilendi siz odada sakin sakin yatın dedi eşinle uyumadım ama sıkılıp darlanmamda çok olmadı daha iyiydi sanki en azından yatağa uzanabildim sürekli kalktım yine ama bunada şükür daha kötü gecelr geçirmiştim inşallah bu düzelmeye işarettir canım Allahım yardımcım olur inşallah bakalım bu gece uyuyabilecekmiyim dualarını esirgeme tatlım

inşallah canım dediğin gibi hasretle özlemle bekledim ama hiç tadını çıkaramadım anneliğimin bütün hevesim kursağımda kaldı inşallah rabbim dualarımı kabul ederde eski halime dönebilirim

inşallah canım dediğin gibi hasretle özlemle bekledim ama hiç tadını çıkaramadım anneliğimin bütün hevesim kursağımda kaldı inşallah rabbim dualarımı kabul ederde eski halime dönebilirim

inşşşşşşşşş canım güzel günler gelecek sende bebğine gerektiği gibi her şeyini yapacaksın annelik yapabileceksin
allahım bir an önce atlatmayı nasip etsin inşşşşşşşşşşşşşşş

slm kızlar herkes iyidir inşallah

bizde öykümle grip olmuştuk 2 haftadır daha atlatamadık bir türlü düzelemedik yavrum burnu tıkanık tıkanık sinirleniyo bide tıkanıklık yüzündende zor emiyo ağlaya ağlaya emziriyorum valla bide dişler başladı gece sabaha kadar kaç kere uyandım bir süre sonra sayısını unuttum valla zombi gibiyim dolanıp duruyorum geçmişede bakamıyorum bir haber vereyim dedim görüşürüz kızlarrrrrrrr

günaydın kızlar,nasılsınız,benim midem son 1 haftadır çok kötü,yanıyor özellikle yemeklerden sonra mahvoluyorum,doktorum şurup verdi faydasını göremedim eskiler der ya saçlı olacak diye herhalde benim oğlum epey saçlı doğacak
bilgemm beki daha önce yazmış olabilirim hatırlamıyorum ama yine de tekrar tebrik ederim,aramıza hoşgeldin,Allah tamamına erdirsin inşallah
casper geçmiş olsun canım,bir an önce atlatırsınız inşallah

insallah bu gunler gecmiste kalacak canim, allah yardimcin olsun, kotu bi donem ama atlatacaksin insallah....

bu arada ben 40+5oldum ve hala bekliyorum sadece bugun biraz sancim var sanki, bir saat sonra randevum var bakalim nst"de ne cikacak...

kızlar 2gün önce kırkımız çıktı,lekelenmemde bitmişti,bu gün yeniden başladı ama normal adet kanı gibi kırmızı leke geldibide ayıptır söylemesi canım çok yandı ilk ilişkidensanki yara varmışta oraya değiyormuşta ağrı yapıyor gibiydianlamadım niye böyle oldu

bugun baslayan adet canım benim de kırkım cıktı ertesi gun adet basladı ilişkide normal canım o kadar zamandan sonra duzelir kendıne ıyı bak canım

hala dogurmadim, ve oglusun keyfinede diyecek yok valla rahati cok iyi...
kanala girmesi gerekn bebis aksine kaburgalarima dogru daha fazla bastiriyo

kızlar doktor sizin muayeneleri alttan mı yapıyor,benim şimdiye kadar alttan oldu yarın 11.hafta ve kontrole gidicem yine alttan mı yapar bilmiyorum ama tedirgin oluyorum biraz.

dilem senin ufaklık amma inatçı çıktı :))

slm kizlar, 10aylik hamileligim ve ben hala burdayiz

canim benim sonuna kadar altan muayene oldu, her gittigimde rahim agzina bakilda erken acilma filan olabiliyoya bu yuzden hep kontrol edildi, ama usg'ye gelince belli bi haftadan sonra karindan bakti

esimde bende inatci degiliz ama oglus ya cok inatci yada rahatina duskun bi tembel

ececim kırmızı leke gelmedi daha, ama normal açık kahverengi var.haaa bide sezeryanla doğum yaptım canım niye acıdıki:44:

yabanum senın kacı gün oldu dogum olalı ben delirce hala leke var.. dr yolu görünüyor haftayaa uff bi kurtulamadım şu kadın dogumcudan

selam kıslarrrr nasılsınız ben izmirdeydim uzun zamandır girmiyorum siteye. umarım herkes için herşey yolundadır. mercanım çok iyi maşşallahh gittikçe toparlıyor kendini hepinizi öpüyoruz

selam kıslarrrr nasılsınız ben izmirdeydim uzun zamandır girmiyorum siteye. umarım herkes için herşey yolundadır. mercanım çok iyi maşşallahh gittikçe toparlıyor kendini hepinizi öpüyoruz

ozlemcim slm cok oldu gorusmeyeli mercanin iyi olmasina cok sevindim
bizde iyiyiz kizlarimla allaha sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…