Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
nasılsınız hanımlar
herkes iyidir
inşşşşşşşşşşşşşşşşş
rabbim sabır sağlık versin hepinize

dilemcim bu gidişle sende sezeryan olacan sanırım.işallah normal doğar bebişin bir an önce

oyle gozukuyo canim, bugun yine muayenemiz vardi, pazar gunu artik hasatneye yatacam sunni sanciyla deneyecekler, ama bugunki ebe pek umutlu degil cunki oglus nerdeyse kaburgalarimin ustunde hic asagi inmedi inemeyede niyeti yok gibi cok zorluyo bakalim.....

selam kıslarrrr nasılsınız ben izmirdeydim uzun zamandır girmiyorum siteye. umarım herkes için herşey yolundadır. mercanım çok iyi maşşallahh gittikçe toparlıyor kendini hepinizi öpüyoruz
özlemcim hoşgeldin nasılsın?maşallah kızın büyümüş.
kız o agrı oluyormuş normalmıs .. demek lekelenmeye normal dedı ız benım yerımede sorsana o drrr haddıııııı ı 67 gun oldu

emzirdiğimiz için leke olabiliyormuş ama ne kadar sürer diye bişey yazmamıştı.anam normal doğum olsa ağrı niyeki anlamıyorum.

nasılsınız hanımlar
herkes iyidir
inşşşşşşşşşşşşşşşşş
rabbim sabır sağlık versin hepinize
iyiyiz canım sen nasılsın?

hayırlısı canım.bekliyoruz sağlıkla gelsin oğluşun.

slm kizlar nasilsiniz biz iyiyiz
yabangulum ben emzirmeyi biraktim sutum cok az geliyodu zaten bende de hep lekelenme olurdu
ama biraktiktan sonra emzirmeyi bitti tamamen
benim sutum zaten cok azdi uc taneye yetmezdi zaten birde hamileyken cok kotu sivilceler oldu yuzumde ve lekeler oldu onun icin cildiyeye gittim ve dr ilac yazdigi icin emzirmeyi biraktim birde kizlar biberona iyice alistilar ondan sonra emmediler biberon daha kolaylarina gitti

dilemcim saglikla gelsin oglusun iyi haberlerinizi bekliyoruz

meryem bu lekelenmeyi dr hiç sordunmu peki yada kontrole gittinmi ?

yabanum delircem yaa haftaya dr gitmeyi düşünüyorum niye bitmedi die uff korkuyorumda bakalım nasıl muayne etcek sanırım usg bakar karından:85:

iyiyiz canım sen nasılsın?

hayırlısı canım.bekliyoruz sağlıkla gelsin oğluşun.

sagolun kizlar, hayirlisiyla insallah kavusmaya az kaldi

merhaba kıslar uzun zamandan sonra ilk defa giriyorum siteye..

hamdolsun ben iyiyim..sizlerde iyisinizdir umarımm..hepinizi çok özledimm canım arkadaşlarımm

Son düzenleme:
balim dogumdan 6 hafta sonragittim kontrole dr gel demisti
sordum normal dedi emziriyosun o yuzden dedi bazilarinda olur dedi lekelenme

uykucum nerelerdesin canim ozlettin kendini

Merhaba arkadaşlar , nasılınız ? Umarım iyisinizdir..
Dilem senin yavruşun keyfi yerinde galiba ..
Sağlıcakla doğsun inş..

Kızlar benim bu ohss ne olacak anlamadım ..
Yumurta toplamadan sonra , biraz su toplamıştı ama su çekilecek kadar değildi..
Transferim oldu 9000 olmama rağmen hiç ilerlemedi çok şükür ..
Fakat gerilemede yok.. Karbım açken hiç sorun değil ama normalde yediğimnden biraz daha az yemem gerekiyor , yani az ve sık çünkü üstüne birde yemek yiğince nefes alamıyorum rahatsız oluyorum .. Zaten ağrıyan belim iyice ağrıyor..
Başına böyle birşey gelen var mı acaba ?
Dr'um zamanla geçer diyor da ne zaman ???

herkese iyi akşamlar,
nasılsınız görüşmeyeli,
eskisi gibi giremiyorum artık nete,
ne var ne yok bakalım ???
gecikmede olan bebişimiz varmış dilemcim geç olsun güç olmasın inşallah sağlıkla doğar tatlım,
özloşuum canım iyi olmanıza çk sevindim kızını kokla yerime kendine iyi bak
aymesss inşallah toparlanmışsındır canım arkadaşım Rabbim yardımcın olsun bebişinle güzel günler geçirmen dileğiyle...

kızlar lekelenmeler bende de uzun süre devam etmişti banada emzirmeden oluyo dedi doktorum benim bebeler 7 aylık oldu emzirmedenmidir nedir benim adet hala düzene girmedi bakalım ne zaman normale dönecek

caspeeer sen nasılsın benim ikizlerde de diş problemi başladı odayıda ayırdım gece git git gel yolu aşındırıyorum valla :) uykusuzluk tavan yaptı bende çok zor diş çıkarma dönemi yawww...

bebişi gazlı olan arkadaşlar bu bebekten bebeğe değişiyo kimisinde en basit ilaç fayda ederken kimisinde hiç birşey etki etmiyo benimkiler gibi ben spazmo panalgine kullandım en son oda fayda etmeyince sub simplex isminde bi damlayla kurtuldum çok şükür son çare arayanlara tavsiye

şimdilik çıkıyorum kendinize ve bebişlere iyi bakın herkese iyi geceler yine gelmeye çalışırım umarım byyy

selam kızlar görüşmeyeli ne var ne yok
benim oğlum herzamnki gibi hasta
cumartesi doğum günümüz vardı 1 yaşındayız artık
hastalıkla girdik yeni yaşımıza
çok ağır geçiriyoruz
Allah sağlık versin

doğracaklara kolaylıklar diliyorum
hamile arkadaşlara sağlıklı gebelikler

selam kıslar dilemden haber yok inşallah kavuşmuştur oğluşuna

aa1 canım ben çıktıktan sonra yazmışsın görmedim kusura bakma çok şükür iyi olmaya çalışıyorum ilaçlara başladım artık baktım olucak gibi değil başlıyım artık dedim inşallah bundan sonra herşey dahada güzel olur.

Artık yanlızım arkadaşlar herkes gitti inşallah üstesinden gelebilirim annem yakın benim sürekli gelirim gündüz merak etme diyo ama yanlız kalmam benim için en iyisiydi sonuçta alışmam lazım her zaman yanımda biri olmıycakya benim dimi dualarınızı esirgemeyin nolur evladıma bakabileyim sabah bi an çok zorlandım korkarak uyanıyorum niyeyse bi kaç gündür azda olsa uyuyabiliyorum bu arada aman nazar değmesin maşallah diyin nolur hep nazar yüzünden bu hallere düştüm zaten inşallah atlatırım bu kötü günleri Allah yardımcım olsun eskisi gibi olmayı opkadar istiyorumki anlatamam evladımı heyecanla beklediğim günlerime bi geri dönebilsem

Son düzenleme:

canım öncelikle geçmiş olsun ve nice mutlu yıllara maşllah oğluşun 1 yaşında oldu bile he ne kadar güzel hep böyle mutlu ve huzurlu olun inşallah en önemlisi sağlık ve huzurmuş bunu bi kez daha anladım oğluşuna nice mutlu yıllar diliyorum

kıslar selam
size bi haberim var, tüp bebek olayına girdik ve yarın transferim yapılacak hayırlısıyla
dualarınızı esirgemeyin lütfen, inşallah tez zamanda aranıza katlırım. hepinizi çook öpüyorum:81:

slm çidocum hakkında hayırlısı olur inşallah tez zamanda senide burda görmek dileğiyle

slm kizlar nasilsiniz biz iyiyiz allaha sukur
aymes canim rabbim yardimcin olsun
smhsmh oglusunun dogum gunu kutlu olsun nice mutlu yillara
cido allah yardimcin olsun insallah hamileyim diye de yazarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…