dilemcim bu gidişle sende sezeryan olacan sanırım.işallah normal doğar bebişin bir an önce
özlemcim hoşgeldin nasılsın?maşallah kızın büyümüş.selam kıslarrrr nasılsınız ben izmirdeydim uzun zamandır girmiyorum siteye. umarım herkes için herşey yolundadır. mercanım çok iyi maşşallahh gittikçe toparlıyor kendini hepinizi öpüyoruz
kız o agrı oluyormuş normalmıs .. demek lekelenmeye normal dedı ız benım yerımede sorsana o drrr haddıııııı ı67 gun oldu
iyiyiz canım sen nasılsın?nasılsınız hanımlar
herkes iyidir
inşşşşşşşşşşşşşşşşş
rabbim sabır sağlık versin hepinize
oyle gozukuyo canim, bugun yine muayenemiz vardi, pazar gunu artik hasatneye yatacam sunni sanciyla deneyecekler, ama bugunki ebe pek umutlu degil cunki oglus nerdeyse kaburgalarimin ustunde hic asagi inmedi inemeyede niyeti yok gibi cok zorluyo bakalim.....
meryem bu lekelenmeyi dr hiç sordunmu peki yada kontrole gittinmi ?slm kizlar nasilsiniz biz iyiyiz
yabangulum ben emzirmeyi biraktim sutum cok az geliyodu zaten bende de hep lekelenme olurdu
ama biraktiktan sonra emzirmeyi bitti tamamen
benim sutum zaten cok azdi uc taneye yetmezdi zaten birde hamileyken cok kotu sivilceler oldu yuzumde ve lekeler oldu onun icin cildiyeye gittim ve dr ilac yazdigi icin emzirmeyi biraktim birde kizlar biberona iyice alistilar ondan sonra emmediler biberon daha kolaylarina gitti
dilemcim saglikla gelsin oglusun iyi haberlerinizi bekliyoruz
özlemcim hoşgeldin nasılsın?maşallah kızın büyümüş.
emzirdiğimiz için leke olabiliyormuş ama ne kadar sürer diye bişey yazmamıştı.anam normal doğum olsa ağrı niyeki anlamıyorum.
iyiyiz canım sen nasılsın?
Hayırlısı canım.bekliyoruz sağlıkla gelsin oğluşun.
iyiyiz canım sen nasılsın?
hayırlısı canım.bekliyoruz sağlıkla gelsin oğluşun.
slm kizlar nasilsiniz biz iyiyiz
yabangulum ben emzirmeyi biraktim sutum cok az geliyodu zaten bende de hep lekelenme olurdu
ama biraktiktan sonra emzirmeyi bitti tamamen
benim sutum zaten cok azdi uc taneye yetmezdi zaten birde hamileyken cok kotu sivilceler oldu yuzumde ve lekeler oldu onun icin cildiyeye gittim ve dr ilac yazdigi icin emzirmeyi biraktim birde kizlar biberona iyice alistilar ondan sonra emmediler biberon daha kolaylarina gitti
dilemcim saglikla gelsin oglusun iyi haberlerinizi bekliyoruz
selam kızlar görüşmeyeli ne var ne yok
benim oğlum herzamnki gibi hasta
cumartesi doğum günümüz vardı 1 yaşındayız artık
hastalıkla girdik yeni yaşımıza
çok ağır geçiriyoruz
Allah sağlık versin
doğracaklara kolaylıklar diliyorum
hamile arkadaşlara sağlıklı gebelikler
kıslar selam
size bi haberim var, tüp bebek olayına girdik ve yarın transferim yapılacak hayırlısıyla
dualarınızı esirgemeyin lütfen, inşallah tez zamanda aranıza katlırım. hepinizi çook öpüyorum:81:
slm kizlar nasilsiniz biz iyiyiz allaha sukur
aymes canim rabbim yardimcin olsun
smhsmh oglusunun dogum gunu kutlu olsun nice mutlu yillara
cido allah yardimcin olsun insallah hamileyim diye de yazarsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?