Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ilaçlara başlaman iyi olmuş
canım bebeğinle baş başa kalman çok iyi olmuş güzel bir gelişme bu
ben inanıyorum sen bu sorunun üstesinden geleceksin çok iyi bir anne olcaksın bütün annelik görevlerini yerine getireceksin
zamanla başarackasın canım
dualrım sesinle

tedavin hayırlı olsun bebğin sana sım sıkı tutunsun
nşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

evet canım başladım başka çarem kalmamıştı artık
ne güzel yazmışsın inşallah dediğin gibi başarabilirim kurtulmayı
ben en iyi sizler anlarsınız bu kadar uzun yıllardır bekleyipte çocuğunu kucağına alıp ona
bakamamak çok acı inşallah sizlerin dualarıyla allahında izniyle biter bu kötü günler

GÜNAYDINNNNNNNNNNNNN
TÜM ANNELER VE MELEKLERİİİİİİİ
KIZLARRRRRRRRRR NASILSINIZ

AYMESİM
CANIM BAŞARACAKSIN ALLAHIN İZNİ İLE
BU KADAR BAŞLADIN YA ARKASI GELİR MERAK ETME

aymes meryem sağol tatlım darısı sizlere
ama dediğinde gibi sağlıkla inşallah

günlerdir uykusuzuz yemiyo kusuyo bi ton ilaç
sinirlerim harap oldu
bunada şükür
artık hasta olmasın ne olur
geceden beri aç aç takılıyo sabah kustu kahvaltıyı ilaç uyku yapıyo uyuyo şimdi sadece emmeyle annede zaten süt yok denecek kadar az

bu arada aymesim güzel olacak herşey ben inanıyorum bi zamanlar sıra sende dediğim gibi

canım inşallah tez zamanda iyileşir oğluşun Allahım kimseyi sağlığından etmesin o minicik yavrun içinde ne kadar üzüldüğünü tahmin edebiliyorum ama allahında izniyle düzelicek inşallah merak etme.

İnşallah dediğin gibi herşey çok yakında çok güzel olur bitsin artık bu kötü günler bende anneliğimin tadını çıkarabiliyim

benimkisi ufaktan ufaktan sürüyor hala bitmeye niyeti yok gibi.neyse sorun olmasında emzirirken olsun.
meryem bu lekelenmeyi dr hiç sordunmu peki yada kontrole gittinmi ?

yabanum delircem yaa haftaya dr gitmeyi düşünüyorum niye bitmedi die uff korkuyorumda bakalım nasıl muayne etcek sanırım usg bakar karından:85:
balım korkma bak herkes normal demiş.bide karından istersen usgyi karından yaparlar.istemediğin sürece alttan muayene yapmazlar.
iyiyim canım biraz yorgun birazda gripli
kızlar arada buraya geliyorum sizler erkek infertilitesinin savaşı kazananları sınız
canım her zaman gel bir gün burayada transfer olursun işallah.ha bu arada geçmiş olsun.
merhaba kıslar uzun zamandan sonra ilk defa giriyorum siteye...
hamdolsun ben iyiyim..sizlerde iyisinizdir umarımm..hepinizi çok özledimm canım arkadaşlarımm

hoşgeldin canım nerdesin ya sen?özledik valla iyisindir işallah
doktor geçer dediyse geçer,bebeğin sağlıklı olsunda.
hoşgeldin canım,oğluşunun yeni yaşı hayırlı olsun işallah.
canım atlatacaksın inanıyoruz buna biz.bak düzelmeye başlamış ile bebişin için gayret göster allahım yardımcın olsun.
hadi hayırlısı olsun ,hayırlı haberlerle gel işallah.

CANIM ARA SIRA GELİYORUM
SİZLERE BAKIYORUM NE KADAR GÜZEL BEBKLERİNİZİ KONUŞUYORSUNUZ
İNŞŞ BİZDE GELİRİZ BURAYA
BENİM ÇOK UMUDUM YOK ARTIK HER GÜN DAHA FAZAL UMUDUMU YİTİRİYORUM
SON KEZ BİR DEFA DAHA DENEYELİM DİYORUZ
ARTIK BIRAKACAĞIZ NE MADDİ NEDE MANEVİ GÜCÜMÜZ KALMADI ARTIK
RABBİM KİMSEYİ EKSİK BIRAKMASIN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

cok uzgunum, hayal kirikligi yaratacam ama doguramadim
sunni sanci bile ise yaramadi, bugun cikartilar, yarin aksam tekrar hastaneye girecem, yine programda suni sanci var ve bu defa yine ise yaramazsa sezeryan olacam, oglus hala kabirgalarimda asagiya inmedi, bas asagi olmasina ragmen inmio, bendede o kadar fitile ragmen nerdeyse hic acilma yok...

bildigim tek sey allahin izniyle bu hafta sonu ogluma kavusacam insallah

ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIM...

4 yıllık evliym.3 aşılamam oldu sonuç negatif.daha önce eşimde morfolfji sorunu yoktu.geçen ay tüp bebek raporu için uğraşlara başladık bugün eşimin sperm tahlil sonuşlarını aldık ve yıkıldık.sonuçlar şöyle:

Normal Morfoloji % 2
Baş Anomalisi % 23
Boyun Anomalisi % 26 (Sıklıkla Kırık Boyun Anomalisi izlendi.)
Akrozom Anomalisi % 22
Kuyruk Anomalisi % 26 (Sıklıkla Kıvrık Kuyruk Anomalisi izlendi.)
Diğer Anomaliler % 1
Hacim 3
Cinsel Perhiz Süresi 4
Çözünme Süresi 17
Vizkozite Normal
Konsantrasyon 56mil/ml
Beyaz Küre 0,4mil/ml
Aglütinasyon Yok
Motilite(İlk 60 dakika içinde) %56
A- Progressif hızlı hareket 16mil/ml-%29
B- Progressif yavaş hareket 13mil/ml-%23
C- Yerinde hareket 2mil/ml-%4
D- Hareketsiz 25mil/ml-%44
Toplam 56mil/ml-%100

SONUÇ (29.12.2010) TERATOZOOSPERMİ

günaydınrabbim inşallah bu kez bebeğine kavuşmanı nasip eder hayırlısıyla,insan hiç olmayacağını sanıyor ama mucize bir anda senin için de tecelli edecek inşallah,işin gücün rast gelsin...

çok teşekür edrim iyi dileklerin için
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

canım çok zor sürekli umut edip yıkılmanın ne kadar acı verdiğini bilirim
ama inşallah bu sefer son olur ve mutlu sona sizde ulaşırsınız
Rabbim kollarınızı boş bırakmasın tez zamanda sizlerede evlat nasip etsin inşiallah
sen yinede umutlu ol yıkılma bu sefer hepsinden daha farklı olur inşallah

canım senin oğluş amma inatçı çıktı ama nasıl hastaneden çıkardılar seni anlamadım okadar sancı çektikten sonra evemi geldin bide ve aynı sancıları tekrarmı çekicen Allah yardımcın olsun valla senin işinde zor tez zamanda gelir oğluşun inşallah bir avazda kurtarsın Rabbim seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…