ilaçlara başlaman iyi olmuşselam kıslar dilemden haber yok inşallah kavuşmuştur oğluşuna
aa1 canım ben çıktıktan sonra yazmışsın görmedim kusura bakma çok şükür iyi olmaya çalışıyorum ilaçlara başladım artık baktım olucak gibi değil başlıyım artık dedim inşallah bundan sonra herşey dahada güzel olur.
Artık yanlızım arkadaşlar herkes gitti inşallah üstesinden gelebilirim annem yakın benim sürekli gelirim gündüz merak etme diyo ama yanlız kalmam benim için en iyisiydi sonuçta alışmam lazım her zaman yanımda biri olmıycakya benim dimi dualarınızı esirgemeyin nolur evladıma bakabileyim sabah bi an çok zorlandım korkarak uyanıyorum niyeyse bi kaç gündür azda olsa uyuyabiliyorum bu arada aman nazar değmesin maşallah diyin nolur hep nazar yüzünden bu hallere düştüm zaten inşallah atlatırım bu kötü günleri allah yardımcım olsun eskisi gibi olmayı opkadar istiyorumki anlatamam evladımı heyecanla beklediğim günlerime bi geri dönebilsem
kıslar selam
Size bi haberim var, tüp bebek olayına girdik ve yarın transferim yapılacak hayırlısıyla
Dualarınızı esirgemeyin lütfen, inşallah tez zamanda aranıza katlırım. Hepinizi çook öpüyorum:81:
ilaçlara başlaman iyi olmuş
canım bebeğinle baş başa kalman çok iyi olmuş güzel bir gelişme bu
ben inanıyorum sen bu sorunun üstesinden geleceksin çok iyi bir anne olcaksın bütün annelik görevlerini yerine getireceksin
zamanla başarackasın canım
dualrım sesinle
slm kizlar nasilsiniz biz iyiyiz allaha sukur
aymes canim rabbim yardimcin olsun
smhsmh oglusunun dogum gunu kutlu olsun nice mutlu yillara
cido allah yardimcin olsun insallah hamileyim diye de yazarsin
aymes meryem sağol tatlım darısı sizlere
ama dediğinde gibi sağlıkla inşallah
günlerdir uykusuzuz yemiyo kusuyo bi ton ilaç
sinirlerim harap oldu
bunada şükür
artık hasta olmasın ne olur
geceden beri aç aç takılıyo sabah kustu kahvaltıyı ilaç uyku yapıyo uyuyo şimdi sadece emmeyle annede zaten süt yok denecek kadar az
bu arada aymesim güzel olacak herşey ben inanıyorum bi zamanlar sıra sende dediğim gibi
GÜNAYDINNNNNNNNNNNNN
TÜM ANNELER VE MELEKLERİİİİİİİ
KIZLARRRRRRRRRR NASILSINIZ
AYMESİM
CANIM BAŞARACAKSIN ALLAHIN İZNİ İLE
BU KADAR BAŞLADIN YA ARKASI GELİR MERAK ETME
benimkisi ufaktan ufaktan sürüyor hala bitmeye niyeti yok gibi.neyse sorun olmasında emzirirken olsun.slm kizlar nasilsiniz biz iyiyiz
yabangulum ben emzirmeyi biraktim sutum cok az geliyodu zaten bende de hep lekelenme olurdu
ama biraktiktan sonra emzirmeyi bitti tamamen
benim sutum zaten cok azdi uc taneye yetmezdi zaten birde hamileyken cok kotu sivilceler oldu yuzumde ve lekeler oldu onun icin cildiyeye gittim ve dr ilac yazdigi icin emzirmeyi biraktim birde kizlar biberona iyice alistilar ondan sonra emmediler biberon daha kolaylarina gitti
dilemcim saglikla gelsin oglusun iyi haberlerinizi bekliyoruz
balım korkma bak herkes normal demiş.bide karından istersen usgyi karından yaparlar.istemediğin sürece alttan muayene yapmazlar.meryem bu lekelenmeyi dr hiç sordunmu peki yada kontrole gittinmi ?
yabanum delircem yaa haftaya dr gitmeyi düşünüyorum niye bitmedi die uff korkuyorumda bakalım nasıl muayne etcek sanırım usg bakar karından:85:
canım her zaman gel bir gün burayada transfer olursun işallah.ha bu arada geçmiş olsun.iyiyim canım biraz yorgun birazda gripli
kızlar arada buraya geliyorum sizler erkek infertilitesinin savaşı kazananları sınız
merhaba kıslar uzun zamandan sonra ilk defa giriyorum siteye...
hamdolsun ben iyiyim..sizlerde iyisinizdir umarımm..hepinizi çok özledimm canım arkadaşlarımm
doktor geçer dediyse geçer,bebeğin sağlıklı olsunda.Merhaba arkadaşlar , nasılınız ? Umarım iyisinizdir..
Dilem senin yavruşun keyfi yerinde galiba ..
Sağlıcakla doğsun inş..
Kızlar benim bu ohss ne olacak anlamadım ..
Yumurta toplamadan sonra , biraz su toplamıştı ama su çekilecek kadar değildi..
Transferim oldu 9000 olmama rağmen hiç ilerlemedi çok şükür ..
Fakat gerilemede yok.. Karbım açken hiç sorun değil ama normalde yediğimnden biraz daha az yemem gerekiyor , yani az ve sık çünkü üstüne birde yemek yiğince nefes alamıyorum rahatsız oluyorum .. Zaten ağrıyan belim iyice ağrıyor..
Başına böyle birşey gelen var mı acaba ?
Dr'um zamanla geçer diyor da ne zaman ???
hoşgeldin canım,oğluşunun yeni yaşı hayırlı olsun işallah.selam kızlar görüşmeyeli ne var ne yok
benim oğlum herzamnki gibi hasta
cumartesi doğum günümüz vardı 1 yaşındayız artık
hastalıkla girdik yeni yaşımıza
çok ağır geçiriyoruz
Allah sağlık versin
doğracaklara kolaylıklar diliyorum
hamile arkadaşlara sağlıklı gebelikler
canım atlatacaksın inanıyoruz buna biz.bak düzelmeye başlamış ile bebişin için gayret göster allahım yardımcın olsun.selam kıslar dilemden haber yok inşallah kavuşmuştur oğluşuna
aa1 canım ben çıktıktan sonra yazmışsın görmedim kusura bakma çok şükür iyi olmaya çalışıyorum ilaçlara başladım artık baktım olucak gibi değil başlıyım artık dedim inşallah bundan sonra herşey dahada güzel olur.
Artık yanlızım arkadaşlar herkes gitti inşallah üstesinden gelebilirim annem yakın benim sürekli gelirim gündüz merak etme diyo ama yanlız kalmam benim için en iyisiydi sonuçta alışmam lazım her zaman yanımda biri olmıycakya benim dimi dualarınızı esirgemeyin nolur evladıma bakabileyim sabah bi an çok zorlandım korkarak uyanıyorum niyeyse bi kaç gündür azda olsa uyuyabiliyorum bu arada aman nazar değmesin maşallah diyin nolur hep nazar yüzünden bu hallere düştüm zaten inşallah atlatırım bu kötü günleri Allah yardımcım olsun eskisi gibi olmayı opkadar istiyorumki anlatamam evladımı heyecanla beklediğim günlerime bi geri dönebilsem
hadi hayırlısı olsun ,hayırlı haberlerle gel işallah.kıslar selam
size bi haberim var, tüp bebek olayına girdik ve yarın transferim yapılacak hayırlısıyla
dualarınızı esirgemeyin lütfen, inşallah tez zamanda aranıza katlırım. hepinizi çook öpüyorum:81:
benimkisi ufaktan ufaktan sürüyor hala bitmeye niyeti yok gibi.neyse sorun olmasında emzirirken olsun.
balım korkma bak herkes normal demiş.bide karından istersen usgyi karından yaparlar.istemediğin sürece alttan muayene yapmazlar.
canım her zaman gel bir gün burayada transfer olursun işallah.ha bu arada geçmiş olsun.
hoşgeldin canım nerdesin ya sen?özledik valla iyisindir işallah
doktor geçer dediyse geçer,bebeğin sağlıklı olsunda.
hoşgeldin canım,oğluşunun yeni yaşı hayırlı olsun işallah.
canım atlatacaksın inanıyoruz buna biz.bak düzelmeye başlamış ile bebişin için gayret göster allahım yardımcın olsun.
hadi hayırlısı olsun ,hayırlı haberlerle gel işallah.
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydınrabbim inşallah bu kez bebeğine kavuşmanı nasip eder hayırlısıyla,insan hiç olmayacağını sanıyor ama mucize bir anda senin için de tecelli edecek inşallah,işin gücün rast gelsin...
CANIM ARA SIRA GELİYORUM
SİZLERE BAKIYORUM NE KADAR GÜZELBEBKLERİNİZİ KONUŞUYORSUNUZ
İNŞŞ BİZDE GELİRİZ BURAYA
BENİM ÇOK UMUDUM YOK ARTIKHER GÜN DAHA FAZAL UMUDUMU YİTİRİYORUM
SON KEZ BİR DEFA DAHA DENEYELİM DİYORUZ
ARTIK BIRAKACAĞIZ NE MADDİ NEDE MANEVİ GÜCÜMÜZ KALMADI ARTIK
RABBİM KİMSEYİ EKSİK BIRAKMASIN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
cok uzgunum, hayal kirikligi yaratacam ama doguramadim
sunni sanci bile ise yaramadi, bugun cikartilar, yarin aksam tekrar hastaneye girecem, yine programda suni sanci var ve bu defa yine ise yaramazsa sezeryan olacam, oglus hala kabirgalarimda asagiya inmedi, bas asagi olmasina ragmen inmio, bendede o kadar fitile ragmen nerdeyse hic acilma yok...
bildigim tek sey allahin izniyle bu hafta sonu ogluma kavusacam insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?