Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

rapunzelinki hangi takım olacak acaba bizim baba gs.

sağol cnm evet az araları var ne tatlıdır o şimdi öyküden büğük birazmaşallah kızına
hayırlı haberlerini alırız inşallah canım

Bu da benim paşamm. :asigim: Albümde resimleri var ancak arkadaş listemde olmayanlara açık değil , göremezler. Ben de bir resmini ekleyeyim dedim. Paşam burada 3,5 Aylık idi , maşallah.
tam paşa ya bu çok güzel ve temiz bi yüzü var maşallah ona
hayırlısı inşallah iyi haberlerle gelir allah nasip etmiş olsun kucağına almayı

sağol canım tewşekkürler

nevrom hoş bulduk canım bebişim iyi allaha şükür kızım da iyi şuan okulda senin bebiş nasıl başladınız mı ek gıdalara Şeniz

bizim kızın takımı belli değil vallaha anne fb. baba gs. şimdilik iki takımında formasını aldık sanırım oda büyüyünce beşiktaşlı olur evde 3 büyükleri kurarız artıkkkk:roflol:

Kız ağırlığını koy. Fenerli yap. :hooray:

anaaaa desene topiği öyküler basacak
gerçi kızlarımız az sayıda,
bende isim arıyodum yaw bendemi öykü koysamaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Canım sağolasın. Ne güzel şeyler düşünmüş ne güzel şeyler söylemişsin hakkımda. Sabrın sonu selamet dedik çok şükür Rabbim de bağışladı. İnşallah sizlere de bağışlar tez zamanda. :Saruboceq:

Evet bitanem benim bebeğim. Teşekkür ediyorum. Yeğenine benziyor demek. Ne ilginç. :asigim: Senin yeğenini de Allah bağışlasın. Hamile kaldığında bana haber vermeyi unutma olur mu. Güzel haberini almak isterim. Şeniz

:teytey: :teytey: :teytey: Abisi bir sorun çıkarmaz di mi bitanem. :1rolleyes: Yani abilik duygusu biliyorsun. :jeyyar:

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

tam paşa ya bu çok güzel ve temiz bi yüzü var maşallah ona

Sağol canım Allah razı olsun. :asigim: Ya zaten çirkin bebek olabilir mi hiç. Hepsi çok güzel , hepsi melek bunların. Hele insana bir de kendi yavrusu ne muhteşem geliyor. Kargaya yavrusu ... misali kaydirigubbakcemile3

saat 2 yi geçiyor aymes ne yaptı acaba kiii

Canım biraz daha geçsin ben arayacağım telefonla. yerimseniben

nevrom hoş bulduk canım bebişim iyi allaha şükür kızım da iyi şuan okulda senin bebiş nasıl başladınız mı ek gıdalara Şeniz

Çok şükür canım. İyi olun hep inşallah. Bizler de iyiyiz. Başladık mı başlamadık mı bilmiyorum. Çünküben ara ara çok kötüleşiyorum hastalık olarak. Yani tam olarak bişi yapamadık. Ama tattırdım birkaç kez bişiler. Şeniz

canım çok geçmiş olsun rabbim seni bebişinin başından eksik etmesin :Saruboceq:

tamam nevrom sen arayacakmışsın aymesi arada gelir bakarım haber varmı diye. hadi kendinize dikkat edin kızlar ben biiraz kaçayımmmmmmmmmm

yok kııııs bulamadım daha, ben buluyorum babamız beğenmiyo
oğluşa eymen koyalım diyoruz fikir değiştirmezsek eğer,
kızada bi kahramanlık yapsın adını öyle koyacam diyo kociş

nevrooo abisi kızmaz merak etme sen,
hamişimiz çok, olmadı onada burdan bi kız buluruz bişey diyemez ozaman
şu yeni hamişlerin bebişlerinin cinsyeti bi belli olsun
bekliyorumaklinialirimsmile

Canım sağolasın. Ne güzel şeyler düşünmüş ne güzel şeyler söylemişsin hakkımda. Sabrın sonu selamet dedik çok şükür Rabbim de bağışladı. İnşallah sizlere de bağışlar tez zamanda. :Saruboceq:

Evet bitanem benim bebeğim. Teşekkür ediyorum. Yeğenine benziyor demek. Ne ilginç. :asigim: Senin yeğenini de Allah bağışlasın. Hamile kaldığında bana haber vermeyi unutma olur mu. Güzel haberini almak isterim. Şeniz

Rica ederim.Çok daha güzel övgüleri hak ediyorsun bence sen : )

Evet gerçekten yiğenime benziyor gerçi o şimdi 15 aylık oldu.Ama küçüklük haline çok benziyor.Bebek bebeğe benzermiş değil mi? ( ben uydurdum,idare et artık ) Doruk paşa nın daha büyük resmini gördüm şimdi, Allah nazarladan korurun Çok ama çok sevimli.

hamile kaldığımda emin ol haber vereceğim sana.

canım çok geçmiş olsun rabbim seni bebişinin başından eksik etmesin :Saruboceq:

Aminn canım. Sağolasınn. Hepimizi inşallahh. :Saruboceq: Çok sık gelemiyorsun di mi. Görüşemiyoruz.

tamam nevrom sen arayacakmışsın aymesi arada gelir bakarım haber varmı diye. hadi kendinize dikkat edin kızlar ben biiraz kaçayımmmmmmmmmm

Tamam tatlım. Öptük sizi. Şeniz

nevrooo abisi kızmaz merak etme sen,
hamişimiz çok, olmadı onada burdan bi kız buluruz bişey diyemez ozaman
şu yeni hamişlerin bebişlerinin cinsyeti bi belli olsun
bekliyorumaklinialirimsmile

sositososito Ohh güzell. İyi düşündün. Onu da kertersen ses çıkarmaz. :lepi: Bi bak bakalım. Seçersin içlerinden. aklinialirimsmile

opuyorumnanaktan Sağol bitanemmm. Doğru diyosun benziyor çoğu birbirine. Allah razı olsun. Allah bize de senin yavrunu sevmeyi , övmeyi nasip etsin inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

canım valla çok sık geliyorum ama sadece okuyorum inşallah bundan sonra daha sık görüşürüz

nasıl gidiyo bebekleri büğütmek kızlar...
kendiniz mi bakıyorsunuz
yaramaz mı uslu mu bebişler hepinizi çok merak ediyorum

Kızlarrrrr güzel haberlerle geldimmmm çok şükürrr. :Saruboceq: Aymesi aradım. Doktordan çıkmış , ev dönüyorlarmış. Bebeğimiz orada çok şükür. Yukarıda güzel bir yere tutunmuş. Doktor herşey yolunda demiş. İyice yerleşmeye çalışıyor muhakkak demiş. Bu bir kaç damla kanamanın normal olduğunu söylemiş. Şu an için çalışmaya engel yok demiş. Ama yine de tedbiren kendisini çok yormaması lazım. Ki bu bütün hamilelerimiz için geçerli. Haftaya cumartesi günü de kalp atışlarını dinlemek için çağırmış.

Aymesimiz çok mutlu. :asigim: İnşallah sonuna kadar hep güzel gider ve hep mutlu olur. Sağlıkla kucaklar yavrusunu. Ben demiştim ; şakacı bu bibik , 1 Nisan yaptı annesine. :1rolleyes: Ama söz verdi bir daha yapmayacak. Annesinin üzüldüğünü görünce pişman olmuş zaten. İşte haberler böyle kızlar. Allah bütün hamileleri ve göbüşlerindeki melekleri korusun. Onları birbirlerine sağ salim kavuştursun inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

canım valla çok sık geliyorum ama sadece okuyorum inşallah bundan sonra daha sık görüşürüz

İnşallah canımmm. Ama baksana hep ilgi istiyormuş senin kuzu. Peşini biraz zor bırakır. :asigim:

nasıl gidiyo bebekleri büğütmek kızlar...
kendiniz mi bakıyorsunuz
yaramaz mı uslu mu bebişler hepinizi çok merak ediyorum

Canım şimdilik ben bakıyorum. İzinler , raporlar bitince ben işe döneceğim tekrar. O zaman annem bakacak. 3 aya kadar bakımı zor gibiydi ama 3 ayı atlatınca kolayladık şükür. :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…