geç kaldın şekeriiimm böyle yakışıklı bi damat bulmuşum kaçırırmıyım hiç
üstelik fb li :lepi:babamız için büyük mutlulukdelikafadulden
sende beşik aldıysan rapunzele söölede kertiverin hemencecik
sağol cnm evet az araları var ne tatlıdır o şimdi öyküden büğük birazmaşallah kızınabeyazmelekcim benimki de 29 mayıs doğumlu öykünün doğum tarihi de çok güzel denk gelmiş ben resim yükleyemiyorum daha doğrusu gerçekten onunla uğraşmaya vaktim olmuyo takvim bile yapamadım tivker.factory den yapıyorum ama kk kabul etmiyo siz nerden yaptınız kızlar takviminizi hamileyken yapmıştım şimdi olmuyo
hayırlı haberlerini alırız inşallah canımgünaydin,hayirli cumalar kizlar
BEYAZMELEK ve CANEYLOM kizlar bebislerinizi Allah bagislasin,cok sekerler massallah..
bizede nasip olsun böyle güzellikler insallahhh
ÖZLEM canim insallah senin bulantilarin gecer..kiyaslama degilde merak:))herkesin farkli oluyor,annem bana hamileyken 4 haftalikken baslamis mesela..ay ne bileyim olmasin bulanti daha iyi aslinda degil mi boshayallersmile
Merak eden arkadaslar olacaktir,bugün test yapmadim..yarini bekleyecegim artik..hayirlisi insallah...
aymesimden ve melonydende güzel haberler gelirse harika olacak...
hepinizi öpüyorumm
tam paşa ya bu çok güzel ve temiz bi yüzü var maşallah ona
Bu da benim paşamm. :asigim: Albümde resimleri var ancak arkadaş listemde olmayanlara açık değil , göremezler. Ben de bir resmini ekleyeyim dedim. Paşam burada 3,5 Aylık idi , maşallah.
hayırlısı inşallah iyi haberlerle gelir allah nasip etmiş olsun kucağına almayıCanlarım ben aymesi aradım. Evdeymiş. Bugün işe gitmemiş. Dün doktor öğleden sonra çağırmıştı zaten biliyorsunuz. 13:00 gibi orada olurum diyor. Doktordan sonra da eve gidecek , işe gitmeyecek. Sen kendini yorma biz sana ulaşırız dedim. Öğleden sonra makul bir saatte arar bilgisini alırız. Eğer kendini iyi hissederse kendi gelip haber verecekmiş. İnşallah güzel haberlerini alırız arkadaşımızın. Dualarımız onlarla. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
tunaydınnnnna.s.
nevrocum saol bende aymese bakayım demıstım sen haber vermısın.ınsalalh ogleden sonra daha guzel haberler alırızkaydirigubbakcemile5
bu arada maasallah
doruk pasaya
tabıkı oykuye
vede beyzamıza(beyzamız demısken herkesın dogum haberını almıstık bır caneylom sankı cok uzun surmustu):roflol:
hepsıde tombık:1hug::1hug::1hug:
topiği öyküler basmışşşşşşşşş benim kızında allahın izni ile adı öykü olacakkk:asigim:
bizim kızın takımı belli değil vallaha anne fb. baba gs. şimdilik iki takımında formasını aldık sanırım oda büyüyünce beşiktaşlı olur evde 3 büyükleri kurarız artıkkkk:roflol:
anaaaa desene topiği öyküler basacak
gerçi kızlarımız az sayıda,
bende isim arıyodum yaw bendemi öykü koysamaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
nevrosky senin bebek sahibi olmak için verdiğin mücadeleleri açmış olduğun topiklerden okudum.İnanılmaz sabırlı ve pozitif bir insansın.İnsanın senin yanaklarını sıkası geliyor valaha : ))
Bu arada avatarda ki bebek senin galiba.Çok datlı gerçekten ve yiğenime çok benziyor.Allah sana bağışlasın.Ve hepinizin beberklerini.
Darısı başımıza.
geç kaldın şekeriiimm böyle yakışıklı bi damat bulmuşum kaçırırmıyım hiç
üstelik fb li :lepi:babamız için büyük mutlulukdelikafadulden
sende beşik aldıysan rapunzele söölede kertiverin hemencecik
sen karar vermedin mi kız daha isimlere sende öykü koy kız oğlanada berk koyarsın öykü berk olurlar ( bana hep bu şakayı yapıyolarda yarın birgün birde erkek doğurursun onun aadınıda berk koyarsın diyolar.bende içimden diyorum tabi kolaydı bunu nasıl yaptık haberiniz yok hele bu bir dünyaya gelsin allahın izni ile)
tam paşa ya bu çok güzel ve temiz bi yüzü var maşallah ona
saat 2 yi geçiyor aymes ne yaptı acaba kiii
nevrom hoş bulduk canım bebişim iyi allaha şükür kızım da iyi şuan okulda senin bebiş nasıl başladınız mı ek gıdalara Şeniz
inşallah casperım adıyla yaşasın kızın,öyküler çok kibar ama çokda nazlı oluyolar :ecrin_bebek:
Sağol canım Allah razı olsun. :asigim: Ya zaten çirkin bebek olabilir mi hiç. Hepsi çok güzel , hepsi melek bunların. Hele insana bir de kendi yavrusu ne muhteşem geliyor. Kargaya yavrusu ... misali kaydirigubbakcemile3
Canım biraz daha geçsin ben arayacağım telefonla. yerimseniben
Çok şükür canım. İyi olun hep inşallah. Bizler de iyiyiz. Başladık mı başlamadık mı bilmiyorum. Çünküben ara ara çok kötüleşiyorum hastalık olarak. Yani tam olarak bişi yapamadık. Ama tattırdım birkaç kez bişiler. Şeniz
sen karar vermedin mi kız daha isimlere sende öykü koy kız oğlanada berk koyarsın öykü berk olurlar ( bana hep bu şakayı yapıyolarda yarın birgün birde erkek doğurursun onun aadınıda berk koyarsın diyolar.bende içimden diyorum tabi kolaydı bunu nasıl yaptık haberiniz yok hele bu bir dünyaya gelsin allahın izni ile)
canım çok geçmiş olsun rabbim seni bebişinin başından eksik etmesin :Saruboceq:
tamam nevrom sen arayacakmışsın aymesi arada gelir bakarım haber varmı diye. hadi kendinize dikkat edin kızlar ben biiraz kaçayımmmmmmmmmm
nevrooo abisi kızmaz merak etme sen,
hamişimiz çok, olmadı onada burdan bi kız buluruz bişey diyemez ozaman
şu yeni hamişlerin bebişlerinin cinsyeti bi belli olsun
bekliyorumaklinialirimsmile
Rica ederim.Çok daha güzel övgüleri hak ediyorsun bence sen : )
Evet gerçekten yiğenime benziyor gerçi o şimdi 15 aylık oldu.Ama küçüklük haline çok benziyor.Bebek bebeğe benzermiş değil mi? ( ben uydurdum,idare et artık ) Doruk paşa nın daha büyük resmini gördüm şimdi, Allah nazarladan korurunÇok ama çok sevimli.
hamile kaldığımda emin ol haber vereceğim sana.
amin canım amin hepimizinki inşallah. ayyyy annesi nazlı kızı nazlı babamız yandı deseneeeeee
Aminn canım. Sağolasınn. Hepimizi inşallahh. :Saruboceq: Çok sık gelemiyorsun di mi. Görüşemiyoruz.
Tamam tatlım. Öptük sizi. Şeniz
sositososito Ohh güzell. İyi düşündün. Onu da kertersen ses çıkarmaz. :lepi: Bi bak bakalım. Seçersin içlerinden. aklinialirimsmile
nasıl gidiyo bebekleri büğütmek kızlar...
kendiniz mi bakıyorsunuz
yaramaz mı uslu mu bebişler hepinizi çok merak ediyorum
canım valla çok sık geliyorum ama sadece okuyorum inşallah bundan sonra daha sık görüşürüz
nasıl gidiyo bebekleri büğütmek kızlar...
kendiniz mi bakıyorsunuz
yaramaz mı uslu mu bebişler hepinizi çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?