Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

duydum canım doktorumuz yazmış aynısından eczaneden burun damlası vermişler.bu gün biraz daha iyi ara ara tıkanıyor sadece.sütümden koyuyorum şimdilik iyi geliyor.

selam kızlarr umarım herkes lerr iyiler.. yeni hamilelirimiz var Allah tamamına erdirsin
bir çoğunuz da artık bebişlerle uğraşıyosunuz ne mutlu bunları konuşmak nerden nereyeeee epey eski arkadşlarımız hala burda vayy be ne zamanlar geçirdikkk bende yaşlandım sanıyorum gelip bakıp gidiyorum yorum yapmıyorum ne bilim ama takip ediyorum tabii..
Beni merak eden var mı bilmem ama :)) iyiyz Allah'a şükür oğluşla mücadele ne zormuş anne olmak yaww yıllarsa aradım bu veletimi :18: tabiki onu verene şükürler olsun iyi varrr bizde 15 aylık olduk şükür zaman çok çabuk geçiyor ne zaman doğduu ne zaman büyüdü ortalıklarda geziniyo şimdi

canım sağlıkla büyüt minik ayşeciği.gögüs ucunada zeytin yagı sür emzirdikten sonra ben öle yaptım hiç yara olmadı gögüs uçlarım
maşşallahh canım erak etme haftada 400 gram aldıgını bile görüceksin yakında .arada mama vermeniz iyi olmuş sütün bol gelebilir ama besleyici değildir belki ondan doyuyurdur ama kilo almıyordur. yeme içmen çok dikkat et yumurta hergun muhakak ye biliyorsun sen ne yersen oda onu yiyor.tabii abartmadan ben biraz abartım sanırım dogumdan sonra 7kilo aldım ama kızım maşşallahh 3-6 aylık kıyafetleri giyiniyor normal dogum yaşı 2 aylık olmasına ragmen
canım benim unuturmuyuz hiçç tebrik ederim sağlıcakla kucagına alırsın inşallahhhhhhh zaman çok çabuk akıp geöçiyor merak etme bi bakmışsın kucagında yaramaz. kan sulndırıcı canım o aspirinler ben aymesede sölemişitm o zamanalr eger kan pıhtılaşman yoksa kullanman çok saçma ALLAH korusun düşüğe sebep olur ben anlamıyorum bu doktorları belki tutunmaya yardımcıdır ama neden devam ettiriyorlar ama sen genede doktorun bişey demeden kesme hiç bişeyini
tülinimmm canımm benimmmmm
allah razıı olsunnn
allah tez zamandaaa sana ve tüm isteyenlere nasip etsinn
sen nasılsınnn
neler yapıyosunn
nezamandır yazışamadıkk
tulıncım işe başlamış kızlar ondan pek sık gelemiyor sanırım
sağoll canım evet mercanım çok hızlı büyüdü maşlallahhh eski fotolarına bakıyorumda o makinalara baglı hali içimi yakıyor o zaman ne mutluydum ama şimdi o anları çıldırtıyo beni düşünmek bile istemiyorum neler yaşadı minik kuzu şimdi cadı oldu başıma .senin işinde zor canım ama en zevkli dönemleri olsun bir daha bebek olmayacak çocukların tadını çıkar minik kelebekte göbüşte annesi dikkat et onada çok kucaklama kardeşlerini
offf hasta olucak tabiii ne saçmalık yaa rezil edermiş sanki ona bıraksan hasta etmeyecek çocugu burnu her çocugun sabaha karşı tıkanıyor canım ister istemez serum fizyolıjık damlayla açılıyor öksürmesin yeter sende kendini üzme sütüne stres inanaılmaz yansıyor sakın unutma bunu
canımmm ALLAHIM güç kuvvet versin inşallahhhhhhhh kızlarınada sağlık

demi canım yaaa şimdi herkesin nerdeyse kucagında bebekleri var ALLAHA binlerce kez şükürler olsun olmayan arkadaşlarımızada tez zamanda naip etsin inşallahhhhhhhhh yoklukları çok ama çok zor

amin canım aminnnnnn...işallah canım burnu tıkanıyor yavrumun, nefes alamıyorallahım acılarını göstermesin hiç birinin.

canım zeynep suyunda burnu doğduğundan beri tıkalı nerdeyse bende okyanus suyu kullanıyorum tonimer yada babysoin dilemin dediği gibi faydası oluyodu ama dünden beri grip gibi baya kapanmış burnu koydum damla ama daha faydası olmadı çok kötüde öksürüyo evde nasıl üşüyo anlamıyorum valla her yerde sıcacık doğalgaz kullanıyorum ama oluyo işte. Bide benim kız çok terliyo kızlar ya kafası hep su içinde bundanmı hasta oluyo hemen acaba?

sağol canım bende siizn iyi olmanıza sevindim 3 minik cadıyla uğraşmak çok zor allah kolaylık versin sana

ah canım inşallah biter artık o günler hatırlamak bile istemiyorum çok korkunç geceler günler geçirdim artık dedğin gibi sadece kızımla ilgilenmek onu düşünmek istiyorum ben.
Senin bebişler 7 aylık olmuşlar bile maşallah canım ya ne güzel büyüttün onları valla

duydum canım doktorumuz yazmış aynısından eczaneden burun damlası vermişler.bu gün biraz daha iyi ara ara tıkanıyor sadece.sütümden koyuyorum şimdilik iyi geliyor.

canım sütünü burnunamı damlatıyosun bende denemek istedim ama korkttum bişey olur diye sen yazınca doğrumu anladım diye sorıyım dedim eğer öyleyse bende damlatmak istiyorum belki iyi gelir

selam canım ben zaten faceden sizi takipteyim oğluşunun resimlerine sürekli bakıyorum burdanda yazıyım dedim iyisinizdir inşallah. Ne günler geçirdik gerçekten umutsuzluğa düştük kah ağladık kah güldük nerden nereye gerçekten allaha çok şükür bencede anne olmak çok zormuş canım ya hiç bu kadarını tahm,n etmemiştim allaha binlerce şükür tabiki evlatlarımızı bizlere bağışladı inşallah diğer arkadaşlarımızada nasip eder şimdi dualarımız onlarla.

canım sütünü burnunamı damlatıyosun bende denemek istedim ama korkttum bişey olur diye sen yazınca doğrumu anladım diye sorıyım dedim eğer öyleyse bende damlatmak istiyorum belki iyi gelir

canım bişi olmaz korkma benimde oğlumun burnu sürekli tıkanır süt damlattığım olmuştur hemen hapşuruyodu temizleniyodu zaten burnu, tonimer ve fizyofresh burun damlası bende kullandım olmadığı zamanlarda süt damlatıyodum ama şimdi büyüdü beyefendi damlattırmıyo ben uğraşıyorum o kaçırıyo burnunu, sorun olmaz yani deneyebilirsin tatlım

slm kizlar nasilsiniz biz iyiyiz sukur allaha kizlarda iyi ama cok yaramazlar gece uykulari hala duzensiz hele Ecrin hanim gece hic uyumuyor desem yeridir allahim guc kuvvet versin bana ve anneme

ozlemcim amin canim saol cadilarimla ugrasmak cok zor ama olsun yeterki iyi olsunlar
masallah mercanada allahim hepiyi etsin doktorlar derdi premature bebekler cok cabuk gelisir diye ben inanmazdim dogduklarinda o kadar minikerdiki benim cadilar

aymescim amin saol

öyle aymes cim ve özlemcim dediğiniz gibi faced birçoğumuz artık arkş olduğumz içinde pek merak kalmıyo iyiyiz çok şükür cnm

bende deniyim ozaman bakalım inşallah iyi gelir gerçi zeynep su hanım izin vericekmi bilmem burun damlasını bile damlatamıyorum kıpır kıpır hiç yerinde durmuyo

tabi merak ediyoruz uzun zamandır görünmüyorsun.maşallah oğluşun kocaman olmuş darısı başımıza.
bu gün daha iyi biraz arada tıkanıyor sadece.

aynen bizimde kafamız terliyor.kaynanam bebekler kuşun kanadında alır der hep.süte gelince komşumuza doktor sütün yokmu sağ koy burnuna en doğal ilaç o demiş.kaynanamda diyordu hiç bi zararı yokki korkma ne olacak damladan daha doğal ,ama gerçekten açıyor burnunu.

aymes ben kaşığa sağıp öyle koyabiliyorum ancak.sende öyle yap ama damlatabilirsen direk burnuna damlat.

direk damlatamadım bende canım durmuyoki kafa sağa sola gidip duruyo
bende kaşıkla deniyim bakalım becerebilcekmiyim

balım nerelerdesin sen görüşemiyoruz oğluşun nasıl
seninde bizim gibi gazdı kabızlıkdı öksürük falan gibi sorunların yoktur inşallah
bende dert çok sende herşey yolundadır inşallah

Amin yabangülm sen nasılsın nasıl gidiyo
iyiyim canım ne olsun cadıyla uğraşıyorum işte.doğru dürüst ev işi yaptırmıyor gündüzleri uykusu çok fazla yok başından ayrılamıyorum.
iyilik balım senden ne haber.

aynen bizimkisde öyle yapıyor o yüzden kaşıkla koyuyorum bende.

İYİ iyi tahirin anası
kızz tahir değil MAHİR
AYMESİm sen nasılsın iyididir insallhh ne yapım oglanla ugrasıyorum ne kelimee bizdede aynı şikayetler var lanet olası kan damlası 1.aydan beri gazsız oglanı gazlı ve kabız yaptı 3 gunde kaka yapıyoruz bugun şükür yaptı bugun butun gün huzursuz kudurdumu ne oldu bilmem pilim bitti çok yoruluyorum yetişemiyorum ev işlerine yapmıcam dıyorum ama emek.ütü.çamaşır zorunlu işler.. gece uykusuna aksam 6 buçukta giriyor sonra gece kalkıp duruyrum (( ne yaptıysam geç uyutamıyorum küçüken ne güzel geç saat yatardı... aymesim sen nasıl uyutuyorsun bebişi sallıyormusun... benim delirmeme az kaldı kendi kendine uyur bazen cok guzel bazen ılla beni istiyor yanında bazen agla sızla yumuyor beşiği hafif sallıyorum ama ayagımda sallmıyorum ınatla sanırım sallamak orunda kalıcam Uyku zamanı gelince beni afakanlar basıyorrr nasıl uyutucam die uykuya bzen cok zor dalıyor aslnda yavrumun gazı var ondan ayaklar ıkı buklum uyudu dıyelım en ufak seste zıplıyor örnek olarak kapı zili.bugun baskülü koydum yere onun sesınden uyandı bir yere gitmek istemiyorum nasıl uyutucam die...

yabanum iyiyim canım senın nasıl gidiyorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…