slm canim, tunaninda burnu tikaniyo ben suyla temizliyorum..
hastanede gostermislerdi basini sag tarafa yatiriyosun burnun sol deligine su skiyosun sonra ayni seyi diger tarafa yapiyosun, burda fizyolojik su diyolar eczanelerde minik plastik siselerde satiliyo..
biz faydasini goruyoruz, denemediysen mutlaka dene derim
canım sağlıkla büyüt minik ayşeciği.gögüs ucunada zeytin yagı sür emzirdikten sonra ben öle yaptım hiç yara olmadı gögüs uçlarımhayırlı cumalar.Güzel dileklerini ve dualarını bize gönderen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum
Biz geldik evimize çok mutluyuz küçücük bi kızımız var , öyle kibar öyle narin maşallah. 2.850gr doğdu ,tutmakta zorlanıyorum ama bu narin görüntüsü beni çok keyiflendiriyor.Şu an bayağı bir sıkıntımız var emdiğini zannettiğimiz için mama verilmedi ama doymamış minik kızım, boş boş memeyi çektiği içinde göğüslerim feci yara oldu (silikon uç aldık ama onuda kullanmıyor) yaralı halde sütüm gelsin diye emzirmeye çalışıyorum çünkü sarılık başladı.Dualarınızı bekliyorum.:nazar:
maşşallahh canım erak etme haftada 400 gram aldıgını bile görüceksin yakında .arada mama vermeniz iyi olmuş sütün bol gelebilir ama besleyici değildir belki ondan doyuyurdur ama kilo almıyordur. yeme içmen çok dikkat et yumurta hergun muhakak ye biliyorsun sen ne yersen oda onu yiyor.tabii abartmadan ben biraz abartım sanırım dogumdan sonra 7kilo aldım ama kızım maşşallahh 3-6 aylık kıyafetleri giyiniyor normal dogum yaşı 2 aylık olmasına ragmenslm...
neva gecmis olsun canim, insallah hersey yoluna girer...
aa gozun aydin canim allah anali babali buyutsun....
yetercim insallah yakin zamanda seninde guzel haberlerini aliriz...
bize gelince, allaha sukur hersey yolunda, oglum kilolu dogmustu(4020gr) dogumdan sonra 3790 gr kadar dustu ve cok az almaya basladi sali gunu doktora gittik (2830gr olmustu)mama vermemiz gerekiyomus, simdi hem emziriyorum hem mama veriyorum, bugun tartildi ve sali gunden bu yana 240gr almis ve 4070 olmus3haftalik oldu ve daha yeni dogdugu kiloyu yakaladi yavrum, insallah bundan sonra duzenli alir..
canım benim unuturmuyuz hiçç tebrik ederim sağlıcakla kucagına alırsın inşallahhhhhhh zaman çok çabuk akıp geöçiyor merak etme bi bakmışsın kucagında yaramaz. kan sulndırıcı canım o aspirinler ben aymesede sölemişitm o zamanalr eger kan pıhtılaşman yoksa kullanman çok saçma ALLAH korusun düşüğe sebep olur ben anlamıyorum bu doktorları belki tutunmaya yardımcıdır ama neden devam ettiriyorlar ama sen genede doktorun bişey demeden kesme hiç bişeyiniSLM KIZLARR
nasılsınızz
eskiler umarım unutmamıştır beni
kızlar aralık ayında başlamış oldugumuz tedavi sonucu şuan hamileyim
2gün önce degerim katlanmış
232.13oldugunu gördük çok şükür
ama çarşamba tekrar beta hcgye bakılacakk
allahıma çok şükür bana bunuda yaşattı
rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
kızlar hatırlıyorumda aramızda bazı arkadaşların pembemsi akıntısı falan olmuştu
aymes kalmış aklımda acaba yanlışmı hatırladım
transferden sonra 12.gün pembemsi akıntım oldu
dün bişey yoktu ama bugün ara ara oldu
çok degil ama tedirgin etti beni
tam koyu kahverengi olmasada açık renk geliyor arada
umarım korkulacak bişey yoktur
tulıncım işe başlamış kızlar ondan pek sık gelemiyor sanırımtülinimmm canımm benimmmmm
allah razıı olsunnn
allah tez zamandaaa sana ve tüm isteyenlere nasip etsinn
sen nasılsınnn
neler yapıyosunn
nezamandır yazışamadıkk
sağoll canım evet mercanım çok hızlı büyüdü maşlallahhh eski fotolarına bakıyorumda o makinalara baglı hali içimi yakıyor o zaman ne mutluydum ama şimdi o anları çıldırtıyo beni düşünmek bile istemiyorum neler yaşadı minik kuzu şimdi cadı oldu başıma .senin işinde zor canım ama en zevkli dönemleri olsun bir daha bebek olmayacak çocukların tadını çıkar minik kelebekte göbüşte annesi dikkat et onada çok kucaklama kardeşlerinislm tatlım öncelikle Rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin inşallah sana ve tüm arkadaşlarıma, bekleyenlere de tez vakitte bebişlerini göndersin inşallah herzaman duamız bu yönde ...
yeni doğum yapan ve doğum yapacak olan arkadaşlar için söylüyorum bebeğinizi emzirirken yara olmaması için faydalı bi tavsiye, yarım çay bardağı suya biraz karbonat koyarak bunu her emzirmeden önce ve sonra göğüs ucuna bir pamukla sürün çok faydasını göreceksiniz, ben yapmıştım hiç yara olmadı, iki bebek emziriyodum üstelik, yapanlarda aynı şeyleri söylüyo ayrıca krem gibi emzirmeden önce yıkamayada gerek yok çünkü bebeğin süt kalıntılarından dolayı ağız içinde yaraların oluşmasınıda engelliyo, denemekte fayda var
yeteriim canım inşallah sonuçlarınız güzel çıkar, önce sağlık.. Daha sonrada Rabbim sana tez vakitte bebişini gönderir inşallah canım dualarım seninle ve bebişlerinin yolunu gözleyen tüm anne adaylarıyla.
Aymes canım sen nasılsın bebiş nasıl??? büyütmüşsünüz maaşallah bebeleri yabanımla, aşılar falan derken zaman çabuk geçiyo bide 6. ayın sonunda 5li karmayla birliktr bikaç aşı var oda çok zor oluyo benim oğlum çok değilde kızım çok ağlamıştı ondada Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin herkese
özloşuuum senin bebişte büyümüş maaşallah topikte epey kızımız var hadi büyütünde oğluma bakacam daha, zaman hızlıca geçiyo yakında diş çıkardığını, emekleyip yürüdüğünü görüncede büyüdüklerini anlıyo insan kocaman öp yerime tatlı kızımızı emi ...
diğer arkadaşlarım sizler nasılsınız, nete eskisi gibi giremiyorum malum iki bebek ve ihtiyaçları, kociş ve ihiyaçları ev işi ve genel ihtiyaçlar derken fırsat olmuyo buralara gelmeye,bide göbişteki bebiş var tabii, ama onun şuan beslenmeden başka bi ihtiyacı yok, onuda göbişte gezdiriyoz işte hepinizi çok öpüyorum kendinize iyi bakın ve dikkat edin, önce sağlık... arada yine gelmeye çalışırımhoşçakalın :80: :80: :80:
offf hasta olucak tabiii ne saçmalık yaa rezil edermiş sanki ona bıraksan hasta etmeyecek çocugu burnu her çocugun sabaha karşı tıkanıyor canım ister istemez serum fizyolıjık damlayla açılıyor öksürmesin yeter sende kendini üzme sütüne stres inanaılmaz yansıyor sakın unutma bunukızlar canım çok sıkkın,cumaretsi annemlere gittim 1 gün kaldım dün akşam eve geldim.kızımın akşam bişeyi yoktu ama dün huzursuzdu,gece burnu tıkanmıştı.:2:eşim kızdı annenlerde üşüttün diye küstü hatta.ben sana gitme melisayı hasta edersin demedimmi dedi.üzüntüden midem bulanıyor çok huzursuzum.kaynanam bak melisayı hasta ederseniz sizi rezil ederim demiş.şurup verdim işallah geçer hemencecik. grip oldu sanırım
canımmm ALLAHIM güç kuvvet versin inşallahhhhhhhh kızlarınada sağlıkneva gozun aydin artik evinizdesin saglikla buyut oglunu
zambak hayirli olsun allahim tamamina erdirsin insallah
yabanim gecmis olsun canim hasta olacaksa zaten olur canim ben biryere gitmiyom ama gecen ecrinin burnu akti kac gun yeni gecti zaten istesemde bir yere gidemiyorum 3 cadiyla olacagi varsa zaten olur hem cocuk bunlar hasta ola ola buyucekler seninkiler de anlamasi lazim bunu
aymesim iyi olmaniza cok sevindim canim
bizde iyiyiz cadilarla ugrasiyorum iste gunlerin nasil gectigini anlamiyorum hic
selam kızlarr umarım herkes lerr iyiler.. yeni hamilelirimiz var Allah tamamına erdirsin
bir çoğunuz da artık bebişlerle uğraşıyosunuzne mutlu bunları konuşmak nerden nereyeeee epey eski arkadşlarımız hala burda vayy be ne zamanlar geçirdikkk bende yaşlandım sanıyorum gelip bakıp gidiyorum yorum yapmıyorum ne bilim ama takip ediyorum tabii..
Beni merak eden var mı bilmem ama :)) iyiyz Allah'a şükür oğluşla mücadele ne zormuş anne olmak yaww yıllarsa aradım bu veletimi :18: tabiki onu verene şükürler olsun iyi varrrbizde 15 aylık olduk şükür zaman çok çabuk geçiyor ne zaman doğduu ne zaman büyüdü ortalıklarda geziniyo şimdi
amin canım aminnnnnn...işallah canım burnu tıkanıyor yavrumun, nefes alamıyorallahım acılarını göstermesin hiç birinin.
neva gozun aydin artik evinizdesin saglikla buyut oglunu
zambak hayirli olsun allahim tamamina erdirsin insallah
yabanim gecmis olsun canim hasta olacaksa zaten olur canim ben biryere gitmiyom ama gecen ecrinin burnu akti kac gun yeni gecti zaten istesemde bir yere gidemiyorum 3 cadiyla olacagi varsa zaten olur hem cocuk bunlar hasta ola ola buyucekler seninkiler de anlamasi lazim bunu
aymesim iyi olmaniza cok sevindim canim
bizde iyiyiz cadilarla ugrasiyorum iste gunlerin nasil gectigini anlamiyorum hic
iyi olmana sevindim tatlım,
umarım kötü günlerin tamamı geride kalırda bebişinle güzel vakitler geçirirsin canım
valla aynen dediğin gibi akşam nasıl oluyo anlayamıyorum birini yatır ötekini kaldır, altını değiştir onu yatır diğeri kalkar ek gıdaya geçeli dahada zorlaştı işimiz, kahvaltıları, çorba saati, mama saati yoğurt ver meyve ver muhallebi yap derken vakit geçiriyoz bide seçmiyolarmıbikaç değişik şey karıştırsam hemen biliyolar anacım tadını, nasıl bebeksiniz diyorum bazen büyük adam gibiler :26:
ama herşeye rağmen onlarla vakit geçirmek en güzeli,
sizin rahat günleriniz şimdi, bi hareketlensinlerde bak ozaman, benimkiler yerde yuvarlanmaya bi başlıyo birbirlerini tutmaya çalışıyolar bazende altlarını açıyorum açar açmaz benim oğlan yuvarlanıp kaçıyo, sen şimdilik nereye koysan orda duruyo değilmi sizide görürüm yakında :)
Rabbim hepimize sağlıkla büyütmek nasip etsin canım
yabanım sıkma canını çocuk bu hasta olacak tabiki, gittin ya sebep aramışlar, evde duruncada hasta oluyolar zaten, sizinkileri bilmiyorumda benim kociş doğum yaptığım ilk aylarda ayrı bi değişmişti, haliyle başka bi insan giriyo hayatınıza ve tamamen ona odaklanıyosunuz eşlere ilgi azalıyo farkında olmadan, oda böyle ilginç şeyleri sorun yapardı, bide bizimki ikiz ya, gelen olunca niye kızı çok seviyolarda oğlanı sevmiyolarderdi, yada tam tersini söylerdi bazen, annesi sensin tatlım kimse senden daha iyi düşünemez bebeğini ve sağlığını, boşver ilk zamanlarda oluyo bunlar sonra düzelir merak etme sen bebişinle ilgilen onun en çok sana ve sevgine ihtiyacı var hadi iyi bak bebişine üzme kendini öpüyorum canım
duydum canım doktorumuz yazmış aynısından eczaneden burun damlası vermişler.bu gün biraz daha iyi ara ara tıkanıyor sadece.sütümden koyuyorum şimdilik iyi geliyor.
selam kızlarr umarım herkes lerr iyiler.. yeni hamilelirimiz var Allah tamamına erdirsin
bir çoğunuz da artık bebişlerle uğraşıyosunuzne mutlu bunları konuşmak nerden nereyeeee epey eski arkadşlarımız hala burda vayy be ne zamanlar geçirdikkk bende yaşlandım sanıyorum gelip bakıp gidiyorum yorum yapmıyorum ne bilim ama takip ediyorum tabii..
Beni merak eden var mı bilmem ama :)) iyiyz Allah'a şükür oğluşla mücadele ne zormuş anne olmak yaww yıllarsa aradım bu veletimi :18: tabiki onu verene şükürler olsun iyi varrrbizde 15 aylık olduk şükür zaman çok çabuk geçiyor ne zaman doğduu ne zaman büyüdü ortalıklarda geziniyo şimdi
canım sütünü burnunamı damlatıyosun bende denemek istedim ama korkttum bişey olur diye sen yazınca doğrumu anladım diye sorıyım dedim eğer öyleyse bende damlatmak istiyorum belki iyi gelir
canım bişi olmaz korkma benimde oğlumun burnu sürekli tıkanır süt damlattığım olmuştur hemen hapşuruyodu temizleniyodu zaten burnu, tonimer ve fizyofresh burun damlası bende kullandım olmadığı zamanlarda süt damlatıyodum ama şimdi büyüdü beyefendi damlattırmıyo ben uğraşıyorum o kaçırıyo burnunu, sorun olmaz yani deneyebilirsin tatlım
tabi merak ediyoruz uzun zamandır görünmüyorsun.maşallah oğluşun kocaman olmuş darısı başımıza.selam kızlarr umarım herkes lerr iyiler.. yeni hamilelirimiz var Allah tamamına erdirsin
bu gün daha iyi biraz arada tıkanıyor sadece.canım sağlıkla büyüt minik ayşeciği.gögüs ucunada zeytin yagı sür emzirdikten sonra ben öle yaptım hiç yara olmadı gögüs uçlarım
maşşallahh canım erak etme haftada 400 gram aldıgını bile görüceksin yakında .arada mama vermeniz iyi olmuş sütün bol gelebilir ama besleyici değildir belki ondan doyuyurdur ama kilo almıyordur. yeme içmen çok dikkat et yumurta hergun muhakak ye biliyorsun sen ne yersen oda onu yiyor.tabii abartmadan ben biraz abartım sanırım dogumdan sonra 7kilo aldım ama kızım maşşallahh 3-6 aylık kıyafetleri giyiniyor normal dogum yaşı 2 aylık olmasına ragmen
canım benim unuturmuyuz hiçç tebrik ederim sağlıcakla kucagına alırsın inşallahhhhhhh zaman çok çabuk akıp geöçiyor merak etme bi bakmışsın kucagında yaramaz. kan sulndırıcı canım o aspirinler ben aymesede sölemişitm o zamanalr eger kan pıhtılaşman yoksa kullanman çok saçma ALLAH korusun düşüğe sebep olur ben anlamıyorum bu doktorları belki tutunmaya yardımcıdır ama neden devam ettiriyorlar ama sen genede doktorun bişey demeden kesme hiç bişeyini
tulıncım işe başlamış kızlar ondan pek sık gelemiyor sanırım
sağoll canım evet mercanım çok hızlı büyüdü maşlallahhh eski fotolarına bakıyorumda o makinalara baglı hali içimi yakıyor o zaman ne mutluydum ama şimdi o anları çıldırtıyo beni düşünmek bile istemiyorum neler yaşadı minik kuzu şimdi cadı oldu başıma .senin işinde zor canım ama en zevkli dönemleri olsun bir daha bebek olmayacak çocukların tadını çıkar minik kelebekte göbüşte annesi dikkat et onada çok kucaklama kardeşlerini
offf hasta olucak tabiii ne saçmalık yaa rezil edermiş sanki ona bıraksan hasta etmeyecek çocugu burnu her çocugun sabaha karşı tıkanıyor canım ister istemez serum fizyolıjık damlayla açılıyor öksürmesin yeter sende kendini üzme sütüne stres inanaılmaz yansıyor sakın unutma bunu
canımmm ALLAHIM güç kuvvet versin inşallahhhhhhhh kızlarınada sağlık
demi canım yaaa şimdi herkesin nerdeyse kucagında bebekleri var ALLAHA binlerce kez şükürler olsun olmayan arkadaşlarımızada tez zamanda naip etsin inşallahhhhhhhhh yoklukları çok ama çok zor
canım zeynep suyunda burnu doğduğundan beri tıkalı nerdeyse bende okyanus suyu kullanıyorum tonimer yada babysoin dilemin dediği gibi faydası oluyodu ama dünden beri grip gibi baya kapanmış burnu koydum damla ama daha faydası olmadı çok kötüde öksürüyo evde nasıl üşüyo anlamıyorum valla her yerde sıcacık doğalgaz kullanıyorum ama oluyo işte. Bide benim kız çok terliyo kızlar ya kafası hep su içinde bundanmı hasta oluyo hemen acaba?
canım sütünü burnunamı damlatıyosun bende denemek istedim ama korkttum bişey olur diye sen yazınca doğrumu anladım diye sorıyım dedim eğer öyleyse bende damlatmak istiyorum belki iyi gelir
aymes ben kaşığa sağıp öyle koyabiliyorum ancak.sende öyle yap ama damlatabilirsen direk burnuna damlat.
nbr kızlar:86:
iyiyim canım ne olsun cadıyla uğraşıyorum işte.doğru dürüst ev işi yaptırmıyor gündüzleri uykusu çok fazla yok başından ayrılamıyorum.Amin yabangülm sen nasılsın nasıl gidiyo
iyilik balım senden ne haber.nbr kızlar:86:
direk damlatamadım bende canım durmuyoki kafa sağa sola gidip duruyo
bende kaşıkla deniyim bakalım becerebilcekmiyim
balım nerelerdesin sen görüşemiyoruz oğluşun nasıl
seninde bizim gibi gazdı kabızlıkdı öksürük falan gibi sorunların yoktur inşallah
bende dert çok sende herşey yolundadır inşallah
kızz tahir değil MAHİRİYİ iyi tahirin anası
AYMESİm sen nasılsın iyididir insallhh ne yapım oglanla ugrasıyorum ne kelimee bizdede aynı şikayetler var lanet olası kan damlası 1.aydan beri gazsız oglanı gazlı ve kabız yaptı 3 gunde kaka yapıyoruz bugun şükür yaptı bugun butun gün huzursuz kudurdumu ne oldu bilmem pilim bitti çok yoruluyorum yetişemiyorum ev işlerine yapmıcam dıyorum ama emek.ütü.çamaşır zorunlu işler.. gece uykusuna aksam 6 buçukta giriyor sonra gece kalkıp duruyrumdirek damlatamadım bende canım durmuyoki kafa sağa sola gidip duruyo
bende kaşıkla deniyim bakalım becerebilcekmiyim
balım nerelerdesin sen görüşemiyoruz oğluşun nasıl
seninde bizim gibi gazdı kabızlıkdı öksürük falan gibi sorunların yoktur inşallah
bende dert çok sende herşey yolundadır inşallah
iyiyim canım ne olsun cadıyla uğraşıyorum işte.doğru dürüst ev işi yaptırmıyor gündüzleri uykusu çok fazla yok başından ayrılamıyorum.
iyilik balım senden ne haber.
aynen bizimkisde öyle yapıyor o yüzden kaşıkla koyuyorum bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?