Sağol canım Allah razı olsun. Öperimmm. :asigim:
Gelinimiz de Fenerbahçeli. zemuszemus Bizimkine başka takımlı yakışmaz. Su kaynatıveririm heee. sengözlerimebaksanab
oh oh massallah canimmm...
Fenerbahceli bebisler cogaliyor desene..
bizde ailece fanerbahceliyiz,hatta kayinpederim eger sende fenerbahceli olmasaydin almazdim seni ogluma diye takilir durur bana,sizin gelin secimide buna benzeyecek sanirim kaydirigubbakcemile3
sen su falan kaynatamazsin nevrocumm,hiiiic heveslenmee,senden kaynana falan olmaz,dayanamazsin sen yerimseniben
ohhhhhhhhhh rahatladim valla aymesin güzel haberlerini duyunca
massallah ona ve bebisineee,saglikla gelsin yaramaz,annesini korkutmustu ufaklik..
cok sevindim yaa :lepi:
Kızlarrrrr güzel haberlerle geldimmmm çok şükürrr. :Saruboceq: Aymesi aradım. Doktordan çıkmış , ev dönüyorlarmış. Bebeğimiz orada çok şükür.Yukarıda güzel bir yere tutunmuş. Doktor herşey yolunda demiş. İyice yerleşmeye çalışıyor muhakkak demiş. Bu bir kaç damla kanamanın normal olduğunu söylemiş. Şu an için çalışmaya engel yok demiş. Ama yine de tedbiren kendisini çok yormaması lazım. Ki bu bütün hamilelerimiz için geçerli. Haftaya cumartesi günü de kalp atışlarını dinlemek için çağırmış.
Aymesimiz çok mutlu. :asigim: İnşallah sonuna kadar hep güzel gider ve hep mutlu olur. Sağlıkla kucaklar yavrusunu. Ben demiştim ; şakacı bu bibik , 1 Nisan yaptı annesine. :1rolleyes: Ama söz verdi bir daha yapmayacak. Annesinin üzüldüğünü görünce pişman olmuş zaten. İşte haberler böyle kızlar. Allah bütün hamileleri ve göbüşlerindeki melekleri korusun. Onları birbirlerine sağ salim kavuştursun inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Benim babam da çok Fanatiktir. Hep derdi sakın ama sakın bana GS'li damat getirme. Ciddi ciddi hem de. Ben de Fenerlisini buldum. opuyorumnanaktan
Şİmdi benden kaynana olmaz mı diyorsun sen mesmeleğim yaa. Ne hain planlarım vardı aslında dermişimmm. boshayallersmile
O da gelince poposunu ısırcakmış. Bu kadarını haketti o bebiş. kaydirigubbakcemile3
ohh çok şükür ne rahatlamıştır canım yaa onu çok iyi anlıyorum benimde hem başında hemde 5.ayımda kanamam olmuştu hele 5. aydakinde aklımı kaçırıyorum sanmıştım
heheh,tek fanatik bizim aile degilmis ne güzel :lepi:
senden kaynana olmazzz,bu dedigimi unutma sakin,yüzünde gönlünde yumusak senin..
Allah insallah Doruk Pasamizinn dügününüde gösterir,ve insallah o zamanda bulurum senide bugünü hatirlatirim sempatiksalakcinni
bu arada aymes hakli valla,isirsin bebisinin totosunu
bende hep diyorum dogum aninda ilk doktora vurdurmayacagim,ilk ben vuracagim totosunaa kaydirigubbakcemile3
çok şükür Aymesimden güzel haber gelmiş,
Rabbim bebeğini korusun sağlıcakla kucağına almak nasip etsin inşallah
çok sevindim aymesimin adına, yaramaz şakacı olacak demekki...:)
Kaçırılmaz mı bitanem. İnsanın başından kaynar sular dökülür gibi olur valla. akannehir Sağ salim aldın çok şükür. Herkes alsın inşallah. :Saruboceq:
[
:Saruboceq: aminnnn
amin nevromm..
kizlar ben artik cikiyorum,dedigim gibi burda bugün tatil,kocis evde,yakalamisken firini ve dolaplari ona temizlletim :kedi: malum yüksek olunca uzanmayim dedim..
hazir evdeykende diger isler icinde yardim isteyim bakalim yapacak mi sengözlerimebaksanab
kızlar ben kaçar, kayınvalideme gidecez kociş gelince,
hazırlaniim anca çıkarım öpüyorum hepinizi bebişlere ve kendinize iyi bakın
cucuuu yarı evde olmayacam tatlım ama akşam bakarım inşallah sonucun güzel çıkarda rahatlarsın sende, göbişinde bebişinle gelirsin buralara, dualarım seninle canım
bende o tarafta boşuna dolanıyorum.
bizim takım transfer olmuş
kızlar ben kaçar, kayınvalideme gidecez kociş gelince,
hazırlaniim anca çıkarım öpüyorum hepinizi bebişlere ve kendinize iyi bakın
cucuuu yarı evde olmayacam tatlım ama akşam bakarım inşallah sonucun güzel çıkarda rahatlarsın sende, göbişinde bebişinle gelirsin buralara, dualarım seninle canım
İnşallah bütün işlere el atmıştır eşin. Artık sen iki canlısın kuzummmmmmm. :CüvCüv:
Kendine iyi bak canım. a.s.
sengözlerimebaksanab opuyorumnanaktan
Kızlarrrrr güzel haberlerle geldimmmm çok şükürrr. :Saruboceq: Aymesi aradım. Doktordan çıkmış , ev dönüyorlarmış. Bebeğimiz orada çok şükür.Yukarıda güzel bir yere tutunmuş. Doktor herşey yolunda demiş. İyice yerleşmeye çalışıyor muhakkak demiş. Bu bir kaç damla kanamanın normal olduğunu söylemiş. Şu an için çalışmaya engel yok demiş. Ama yine de tedbiren kendisini çok yormaması lazım. Ki bu bütün hamilelerimiz için geçerli. Haftaya cumartesi günü de kalp atışlarını dinlemek için çağırmış.
Aymesimiz çok mutlu. :asigim: İnşallah sonuna kadar hep güzel gider ve hep mutlu olur. Sağlıkla kucaklar yavrusunu. Ben demiştim ; şakacı bu bibik , 1 Nisan yaptı annesine. :1rolleyes: Ama söz verdi bir daha yapmayacak. Annesinin üzüldüğünü görünce pişman olmuş zaten. İşte haberler böyle kızlar. Allah bütün hamileleri ve göbüşlerindeki melekleri korusun. Onları birbirlerine sağ salim kavuştursun inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
canım valla çok sık geliyorum ama sadece okuyorum inşallah bundan sonra daha sık görüşürüz
nasıl gidiyo bebekleri büğütmek kızlar...
kendiniz mi bakıyorsunuz
yaramaz mı uslu mu bebişler hepinizi çok merak ediyorum[/QUO
melekcim bu sene kayınvalidem bakıyor bakalım seneye kısmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?