Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Sağol canım Allah razı olsun. Öperimmm. :asigim:

Gelinimiz de Fenerbahçeli. zemuszemus Bizimkine başka takımlı yakışmaz. Su kaynatıveririm heee. sengözlerimebaksanab

oh oh massallah canimmm...
Fenerbahceli bebisler cogaliyor desene..
bizde ailece fanerbahceliyiz,hatta kayinpederim eger sende fenerbahceli olmasaydin almazdim seni ogluma diye takilir durur bana,sizin gelin secimide buna benzeyecek sanirim kaydirigubbakcemile3
sen su falan kaynatamazsin nevrocumm,hiiiic heveslenmee,senden kaynana falan olmaz,dayanamazsin sen yerimseniben

ohhhhhhhhhh rahatladim valla aymesin güzel haberlerini duyunca
massallah ona ve bebisineee,saglikla gelsin yaramaz,annesini korkutmustu ufaklik..
cok sevindim yaa :lepi:

Benim babam da çok Fanatiktir. Hep derdi sakın ama sakın bana GS'li damat getirme. Ciddi ciddi hem de. Ben de Fenerlisini buldum. opuyorumnanaktan

Şİmdi benden kaynana olmaz mı diyorsun sen mesmeleğim yaa. Ne hain planlarım vardı aslında dermişimmm. boshayallersmile

ohhhhhhhhhh rahatladim valla aymesin güzel haberlerini duyunca
massallah ona ve bebisineee,saglikla gelsin yaramaz,annesini korkutmustu ufaklik..
cok sevindim yaa :lepi:

O da gelince poposunu ısırcakmış. Bu kadarını haketti o bebiş. kaydirigubbakcemile3

ohh çok şükür ne rahatlamıştır canım yaa onu çok iyi anlıyorum benimde hem başında hemde 5.ayımda kanamam olmuştu hele 5. aydakinde aklımı kaçırıyorum sanmıştım

O da gelince poposunu ısırcakmış. Bu kadarını haketti o bebiş. kaydirigubbakcemile3

heheh,tek fanatik bizim aile degilmis ne güzel :lepi:
senden kaynana olmazzz,bu dedigimi unutma sakin,yüzünde gönlünde yumusak senin..
Allah insallah Doruk Pasamizinn dügününüde gösterir,ve insallah o zamanda bulurum senide bugünü hatirlatirim sempatiksalakcinni
bu arada aymes hakli valla,isirsin bebisinin totosunu
bende hep diyorum dogum aninda ilk doktora vurdurmayacagim,ilk ben vuracagim totosunaa kaydirigubbakcemile3

çok şükür Aymesimden güzel haber gelmiş,
Rabbim bebeğini korusun sağlıcakla kucağına almak nasip etsin inşallah
çok sevindim aymesimin adına, yaramaz şakacı olacak demekki...:)

ohh çok şükür ne rahatlamıştır canım yaa onu çok iyi anlıyorum benimde hem başında hemde 5.ayımda kanamam olmuştu hele 5. aydakinde aklımı kaçırıyorum sanmıştım

Kaçırılmaz mı bitanem. İnsanın başından kaynar sular dökülür gibi olur valla. akannehir Sağ salim aldın çok şükür. Herkes alsın inşallah. :Saruboceq:

İnşallah canım. Hepimiz görelim o günleri. :Saruboceq:

Ve senin fikir süpermiş. Ben düşünemedim valla. sırnaşık şey

çok şükür Aymesimden güzel haber gelmiş,
Rabbim bebeğini korusun sağlıcakla kucağına almak nasip etsin inşallah
çok sevindim aymesimin adına, yaramaz şakacı olacak demekki...:)

Ah bu bibikler nazlıydı zaten. Böyle hamilelik sürecinde de yaramaz ve şakacı oluyorlar. Ama anayız biz , her hallerini çekeriz. Canlarımız onlar bizim. :asigim:

amin nevromm..
kizlar ben artik cikiyorum,dedigim gibi burda bugün tatil,kocis evde,yakalamisken firini ve dolaplari ona temizlletim :kedi: malum yüksek olunca uzanmayim dedim..
hazir evdeykende diger isler icinde yardim isteyim bakalim yapacak mi sengözlerimebaksanab

kızlar ben kaçar, kayınvalideme gidecez kociş gelince,
hazırlaniim anca çıkarım öpüyorum hepinizi bebişlere ve kendinize iyi bakın

cucuuu yarı evde olmayacam tatlım ama akşam bakarım inşallah sonucun güzel çıkarda rahatlarsın sende, göbişinde bebişinle gelirsin buralara, dualarım seninle canım

İnşallah bütün işlere el atmıştır eşin. Artık sen iki canlısın kuzummmmmmm. :CüvCüv:

Kendine iyi bak canım. a.s.

bende o tarafta boşuna dolanıyorum.
bizim takım transfer olmuş

sengözlerimebaksanab opuyorumnanaktan

canimmm insallah,cok sagol güzel dileklerin icin :Saruboceq:
İnşallah bütün işlere el atmıştır eşin. Artık sen iki canlısın kuzummmmmmm. :CüvCüv:

Kendine iyi bak canım. a.s.

sengözlerimebaksanab opuyorumnanaktan

nevrom insallah dedigin gibidir canimm..
bu arada yapmadi baska is,banada yaptirmadi..uzandim yine,dinlendim..birazdan yapariz artik...

bu arada yarin testi sabahtan veririz yine ama sonuc yine aksami bulur sanirim..
bizde klinigin oldugu sehirde ufak tefek islerimiz var,abimlerde gece geleceklermis,bunu firsat bilip,onlari halledip,sonucuda alip döneriz sanirim..yani aksami bulur kizlar benim gelmem.. :1ninca:

nevroskym mrb bana babygaganın takvimini yapar mısın ben yapıyorum kk kabul etmiyo biliyo musun sen?21 kasım doğum,iki bebek isitoyorum ya da yapabilen biri ben yapınca neden kabul etmiyo anlamadım...

delikafadulden delikafadulden çok şükür yaaaaa çok sevindik rabbim esirgesin.

merhaba kızlar bu hızla giderse burayı da takip edemiycem galiba
aymescim çook sevindim inan inşallah sağlıkla kucağına alırsın.

canım valla çok sık geliyorum ama sadece okuyorum inşallah bundan sonra daha sık görüşürüz

canım senin bir çocuğun vardı ikinciyi istiyodun yanlış hatırlamıyosam öyle değil mi?bebeğine kavuştun heralde hayırlı olsun canım.

nasıl gidiyo bebekleri büğütmek kızlar...
kendiniz mi bakıyorsunuz
yaramaz mı uslu mu bebişler hepinizi çok merak ediyorum
[/QUO

melekcim bu sene kayınvalidem bakıyor bakalım seneye kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…