Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

:79:merhaba kızlar size birşey sormak istiyorum.biliyorum sizler erkek infertilitesinin annelerisiniz.morfoloji sıfır olupta aranızda hamiş veya anne olanınız var mı?cevap verirseniz çok sevinirim.:79:

eger morfoloji sıfır veya %1 ile hamiş kaldıysanız dogal yollamı mikro ilemi hamiş kaldınız.bizleri en iyi sizlerin anlıyacagını düşünüyürum.:79:

günaydınlarrrrrrrrrrrr
hayılı cumalar
rabbim huzur içinde sağlık içinde bir ömür nasip etsin
gönülerin muradını versin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

yaptırmazlar yabangülüm benim kide öyle süpürge açıyım peşinde dolanyıo üstüne basmaya çalışıyo tutmaya çalılıyo uyurken açamıyorum

tahir işte bal

slmmm kızlarr nasılsınızz ıyısımsınızz. benı tanmısınızdır ınsallah:)bız ıyıyızz eylüllee 5aylık oldukkk ...buyuooo zaman gecıooo vallahı...szlerı ozledım cokk fakatfrsatmıı oluyokııı bu cadıdann grmeyeee netee..msn acık ama basnda oldugum fln yok hıc..gunduz hıc uyumuoo ve bana cok alıstııı yanında ılgılenmıyım konusmayıım aglıooo .kucak ıstıo konusmak ıstıoo...odadan cıkıyım aglıoo hemenn bı iş ypamıom uyumuoda gunduzz napıcam bılmıorum cok yoruluorumm nasıl duzene grcezz bılmıorummm hasret cektık cok ıstedıkk dıee ynından ayrılmadım sımdıde böle olduu...dogum ypann arkadaslarımın gözu aydın allh analıbabalı buytsun..gercekten anne olmak cok zormus bukadrını beklemıodum ne ewıme ne kendıme ayrcak zamanım yok ..tum gunum eylulun basında gecıo:)))antalya arkadasımm bızım morfolojı sıfırdı ...balla polenle fln %1 e.cıktı ve mıkroenjeksıyon yptrdıkk oldu cok şukur kızım 3.5senenın sonunda normal olması cok zorrr hıc vkıt kaybetme mıkroenjksıyon yptrın derımm..herkesi öptmm grsz ınsallah kızlarrr..

Son düzenleme:

morfoloji sıfırken mikronun tutmasınna çok sevindim peki nerde yaptırdınız.bebişinin Allah analı babalı büyütsün.darısı bizlerin başına.bal poleni ne kadar kullandınız?
bende bal+ polen+arısütü karışımı kullanıcam

Son düzenleme:
yaptırmazlar yabangülüm benim kide öyle süpürge açıyım peşinde dolanyıo üstüne basmaya çalışıyo tutmaya çalılıyo uyurken açamıyorum

tahir işte bal
bizde özel hayat filan kalmadı valla :92:
tanımazmıyız nasılsın?aynen valla hepimizinde aynı dert ama tatlı dert,allah isteyen herkese nasip etsin.

slm kızlar nasılsınız. ben gene buralardan uzak kaldım. tam alt dişler çıktı tamam rahatladık derken griple uğraşıyoruz 20 gündür bir türlü geçmiyo ne girpmiş anlamadım yaw. üstüne üstlük bide daha alt dişleri çıkması tamamlanmadan üst dişler geliyor şimdide bittimki bittim kızlar hemide 4 tane birden geliyormuş 3 gecedir uyumuyoruz ne gece ne gündüz öykümde mahfoldu gözaltları bile mosmor oldu yavrumun korktum doktora gittik oda hepsi üstüste gelmiş gene iyi dayanıyo çocuk dedi. offfff offfff annelik gerçekten çok zormuş çok. allahım başka dert vermesin dermansız dert vermesin geçici bir dönem elbet geçecek uykusuzluk sorun değil ama bişi yapamamak beni mahfediyorrr elimde olsa tüm ağrısını kendime alırım ben çekerim onun yerine tarkan diyo ya şarkısında sen ağlama ben ağlarım senin yerine aynen öyle yaaaaaa.

sallamadan bahsetmişsiniz bide bize sorun sallamayı öyküyü kaynanam battaniye de sallamaya alıştırdımı 3. aydan beri battaniyede sallayarak uyutuyorum büyüdükçe sallaması daha zor oluyor ellerimiz kopuyo valla.
en azından ayağımda sallayayım ona alışsın dedim bir hafta alıştı geri eskiye döndük artık onuda istemiyo kendi kendine uyumamı o neki biz hiç bilmiyoruz valla 6 gün sonra 8. ayımız doluyo valla hala bilmem. bu haftada memede emerken uyumaya alışıyoruz bu seferde memeyi bırakmıyo emzik gibi iyice ağzında kalsın istiyo çekince uyanıyo bizde öyle yatıyoruz taki ne zaman ağzından bırakırsa. bu arada ne eşime ne kendime ne işime nede evime tam yetebiliyorum herşeyi yarımyamalak yapmaya başladım herşeye yetişmeye çalışıyorum ama yetişemiyorum kucağımdan inmiyo haylaz kızım odadan bile çıkamıyorum o uyanıkken wc ye bile gidemiyorum düşünün artık

tabi şikayet amaçlı anlatmıyorum bende konu açılmış bende bizim durumumuzu anlatayım dedim.bu günleri yaşamak için çok dua ettik ve şükürki kabul de oldu dualarımız e kolayda bişi olmazmış işte annelikde zor gazdı-dişdi-hastalıkdı- emekleme -düştü derken her dönem başka bişi çıkacak muhtemelen öyle böyle büyüyecek yaramazlar allahım esirgesin hepimizin yavrusunu allahım diğer arkadaşlarımızada daha fazla bekletmeden tez zamanda önce göbüşlerini sonrada kucaklarını doldursun.

Son düzenleme:

canım ben hep diyorum ya ben anne değilİm ama kardeşlerimin yanıda kaldığım için szilere birşeyler yazıyorum evet hani bir hamiş kalsak diyoruz (en azından bir hala diyoruz )aslında birşeyler biterken yeni şeyler başlıyor
ve daha zor daha üzcü... gebe kalmak için biz kendimizle uğraşırken bebek yola çıktığı andan itibaren onun içinde endişelenmeye başlıyoruz
1 yaşına kadar bu yaşadıkların ara ara devam eder sonra ALLAHIN izni ile hafiler rabbim yardımcınız olsun ben akşamları evime geliyor olamma rağmen çok yoruluyordum
ama biliyorsun allahım uzun ömürler versin bebğinle birlikte o anne olsa bile sen hep bu endişeleri yaşacaksın her yere yatmeye çalışacaksın

Son düzenleme:
herkese günaydınnnnnn ve iyi haftalarrrr

canım anne değilsiin ama şimdilik ben inanıyorum ki canım sen de bu duyguyu tadacaksın sabrının selametini rabbim verecek. sadece zamanını bilemiyoruz umarımda tez zamandadır ve artık bekletmesin seni. kardeşlerinden dolayıda maşallah tecrübelenmişin iyice kendi bebişinde bizim kadar zorlanmayacaksın muhtemelen. evet canım yadıklarında haklısın. birazda kolay sahip olmadığımız için endişe ve korkularımız diğer annelere göre daha fazzla ve yaşadıklarımızdan dolayıda stresi miz daha yoğun oluyor. kolay hamile kalsaydık daha kolay bir hamilelik geçireceğime inanıyordum her annede korkular olur ama bizlerinki daha yüksek oluyo malesef onu kucağımıza alana kadar sinirlerimiz zaten yıpranmış oluyo anneliğede geçince sanırım biraz adaptasyon sorunu depresyon endişeler derken stres topu oluyoruz iyice. şundada haklısın ki bu endişeler hiç geçmeyecek nasıl annelerimiz için biz hala çocuğuz bizimkilerde öyle olcak. hep yetmeye çalışıyorum herşeye yetemyorum ama iş güçcü temizliği boşverdim artık yüzeysel geçiyorum kızıma eşime kendime yetsem yeter ne yapayım

herkese gü

merhabalar ınsallah herkes ıyıdır dogum yapmıs arkadasların yavrularının saglıgı sıhhatıde ınsallah cok ıyıdır ben asılama ıle hamıle kalmıstım belkı hatırlayanlar vardır cok fırsat bulup gelıp yazamıyorum dınlenıyorum suan cok sukur 34 haftama gırdım sureklı rahatsızlıklarım oldum 32 haftaya kadar doktor yuruyus ve yorucu ıslerden uzak durmamı ıstemıstı 32 haftadan sonra dogsada olur demıstı cok sukur bu gunlerıde gordum sımdı duam erkek ınferlıtesının tedavı goren tum arkadasların ve benım bebegımın saglıkla sıhhatle dogmasınıRabbım gostersın sızlerde bana dua edın zor gunlerın ardından bu gunlere gelebıldık Rabbım herkese saglık sıhhat ve hayırlı evlatlar nasıp etsın

teşekür edrim iyi dileklerin için
inşşşşşşşş bir gün bende annelerin arasına katılırım
canım atık hiç bir şey eskisi gibi olmaz çünki sen annesin
ve çok doğru yapıyorsun kızın eşin ve sen zaman ayıracağım şeyler
diğer işler sırasını beklesin

rabbim sağlıcakla kucaklmayı nasip etsin ve
inşşşşşşşşşşşşşşşşşş
hepimize

valla bebek sahibi olmakla bitmiyormuş.kızım üşüttü 10 gündür canım çok sıkkın.doktora götürdük bronşiolit olmuş.allahtan bronşite çevirmeden götürmüşüz,antibiyotik filan verdi işallah geçer bir an önce.

yoktun uzun zamandır merak ettik.iyisin ya önemli olan o işallah sağlıkla alırsın kucağına bebişini.

çok geçmiş olsun havalar çok kötü bebişlerin hasta olması çok NORMAL bizler bile hasta oluyoruz hemen

ayyy gecmiş olsun amman dikkat ilaçlarını iyi kullan biliyosun bu dönemde bronsiti aldımı ya 9 aylık yada 9 yasına kadar atamıyorlarmış inşallah atlatır melisa
canım benim RABBİM daha fazla bekletmesin inşallah sağlıkla versin bebeklerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…