ayyy gecmiş olsun amman dikkat ilaçlarını iyi kullan biliyosun bu dönemde bronsiti aldımı ya 9 aylık yada 9 yasına kadar atamıyorlarmış inşallah atlatır melisa
canım benim rabbim daha fazla bekletmesin inşallah sağlıkla versin bebeklerini
iyiyim canım ne yapayım işteyim çalışıyorum kızımı özlüyorum böyle geçiyor gunler. Evet çok hızlı büyüyor cadı küçük doğan bebekler çabuk gelişir demişlerdide inanmamaıştım büyüyor kızım kırk bin kere maşşallahhh. Siz nasılsınız amman dikkat çocuklara çok hasaslar ben doktor dışında dışarı çıkarmamaya dikkat ediyorum alt kata babanneye bile inmiyor zaten cigerlerimiz gelişmeden dogduk dikkatli olmak lazımgünaydın kızlar
melisamıza geçmiş olsun canım. Dilerim bir an önce atlatır. şu sıcaklar hayırlısı ile gelseydi hastalık hastalık banada gına geldi valla. Hem kızımın hem benim burnumuzdan sümük eksik olmaz oldu ayın başından beri ilaç kullanıyoruz doktorda yeter artık ilaç yok dedi ıhlamura c vitaminine vurduk kendimizi
özlemcim sen nasılsın mercanımız nasıl resimlerden gördüğüme göre maşallah baya toparlamış allahım esirgesin. çok şeker olmuş
birhi canım sende yüzmüş yüzmüş sonuna gelmişsin çok şükür allahın izni ilede sağlıcakla kucağına alırsın inşallahhhh
merhaba kızlar
bebişlerden hastalar var, geçmiş olsun(melisamıza da,öykümüze de) benim bebişde biraz üşüttü hapşırıyor 2 gece uyumadı daha sonra rahatladı eğer devam etseydi doktora gidcektik kış ayı zor oluyormuş.Yetercim diğer topik de gördüm sen de üşütmüşsün canım geçmiş olsun
merhaba kızlar
bebişlerden hastalar var, geçmiş olsun(melisamıza da,öykümüze de) benim bebişde biraz üşüttü hapşırıyor 2 gece uyumadı daha sonra rahatladı eğer devam etseydi doktora gidcektik kış ayı zor oluyormuş.yetercim diğer topik de gördüm sen de üşütmüşsün canım geçmiş olsun
merhaba kızlar
bebişlerden hastalar var, geçmiş olsun(melisamıza da,öykümüze de) benim bebişde biraz üşüttü hapşırıyor 2 gece uyumadı daha sonra rahatladı eğer devam etseydi doktora gidcektik kış ayı zor oluyormuş.Yetercim diğer topik de gördüm sen de üşütmüşsün canım geçmiş olsun
yabanım çok geçmiş olsun canım tez zamanda geçer inşallah benim kızında öksürüğü hala geçmedi valla kaç hafta oldu.
bide yazamadım bi türlü şu sallama konusuna balım ben 1 aylıktan itibaren sallamaya başladım ayaklarda sallıyoruz hep malum ilk zamanlar pek bakamamıştım kızıma annemler ilgileniyodu ozaman alışmış kızım hep ayakta uyutuyorum hiç kendim bırakıpta uyumadı o rahatlık yok bizde saatlerce sallıyorum ben anca uyuyo yerine koyunca uyanıyo bazen hep sallamamı istiyo oda çok zor oluyo ama napalım mecburen sallıyorum
bu arada herkese günaydın
selam canım nasılsınız bakalım senin bebiş ne kadarlık oldu
kış bebeği olunca mutlaka üşüyolar biz ne kadar korusakta olmuyo işte
inşallah yaz bi an önce gelirde rahatlarız
daha 15 günlük tatlım ya ama şimdiden üşüttü, hapşırmayı da öksürmeyi de öğrendi evlatcığım.odayı çok sıcak yapıp birazcık terlettik iyi geldi. 2 gece çok huysuz du uyumaz, durmaz ağlar içim yandı, dün de hiç kakasını yapmadı bu sabah yaptı rahatladı galiba beebğim kabızlık çekecek acep ne yapsam ?Benim sütüm çok az mama veriyorum, zaten meme ucum pek yok çıkaracam diye uğraşıyorum tek başıma emziremiyorum,bu uğraşlar sonucu göğsüm yara oldu.Ben bebiş doğduğundan beri emzirme derdindeyim,sezeryan yaramı bile hissetmedim emzirmekle uğraşırken.
aymesim beterin beteri var canım ben ayakta sallamaya razıyım ama sevmiyo sevdiremedim bir türlü biz battaniyeda ellerimizle sallıyoruz benimde kaynanam alıştırdı yanlarına gittiğimizde ne kadar yok sonra alışırsa evde tekim ben başedemem dediysemde dinlemedi ağlamasın şimdi sussunda geri normale aalıştırırsın dedi. ama alışmadı gecenin 3 ünde kalkıp eşimle sallaıyoruz uyandığında ellerimiz kopuyo valla gitgidede ağırlaşıyo bakalım sonumuz ne olacak
gunaydın canım. mercan alışmadı şükür ama gunduzleri illaki beni istiyo memede uyumak istiyor o yuzden gunduz uykumuz artık yok gibi bişey ve bu beni çok üzüyor.ama geceleri iyi bırakıyorum kendi uyuyor gunduzleride biraz daha dfazla uyusa sevinicem
daha 15 günlük tatlım ya ama şimdiden üşüttü, hapşırmayı da öksürmeyi de öğrendi evlatcığım.odayı çok sıcak yapıp birazcık terlettik iyi geldi. 2 gece çok huysuz du uyumaz, durmaz ağlar içim yandı, dün de hiç kakasını yapmadı bu sabah yaptı rahatladı galiba beebğim kabızlık çekecek acep ne yapsam ?Benim sütüm çok az mama veriyorum, zaten meme ucum pek yok çıkaracam diye uğraşıyorum tek başıma emziremiyorum,bu uğraşlar sonucu göğsüm yara oldu.Ben bebiş doğduğundan beri emzirme derdindeyim,sezeryan yaramı bile hissetmedim emzirmekle uğraşırken.
AYMES tecrübelerimi paylaşayım istedim
bebekler ilk zamanlarında
2 saatte bir beslemek zorundasın gece de dahil vede bebekler gece gündüz kavramını bilmedikleri için uykusuzluk çekiyosun
ilk zamanlar uyutmak için eşim ayağında sallardı her bebekte sallamaya maşallah meyilli bayılıyolar
sonradan emerken uyumaya başladı bende bunu kullanmaya başladım geceleri ise çoğu zaman uyanmadan alıp emziriyorum bu sayede uykusu bölünmeden devam eder demişleri yararını gördüm çoğu zaman ama erken kalkardı (hala uykumuz süper değil emme)
şimdilik salla ama sallamadan uyutmayıda dene arada
benim oğlanın uykusu gündüzleri 1 kere oda yarım saat falan ama arada alıp ayağımda uykusuna devam ettrirsemde 1 saati buluyo burdanda pay çıkar :))
büyüyünce sallamayacakmışız :))
slm kizlar...
herkes iyidir insallah...
aa, kizlara katiliyorum kesinlikle emzir hic boslama, benimde gogusumun uclari fazla yok ama silikonlu gogus ucu (kalkan diyolar galiba) kullaniyorum hatta onsuz vermeyi denedim oglus begenmiyo
benim mesela sutum baya var ama oglusu anlik doyursada kilo almiyo bu yuzden ek mamada veriyorum, gogus uclarim paramparca oldu her seferinde kan geldi ama yinede verdim, oglumda cok seviyo, mecbur kalinca sadece mama veriyorum(disardayken) cok huzursuz oluyo gogusu verince hemen rahatliyo....
bize burda doktorlar ev ve oda sicakligi en fazla 20derece olsun diyolar,bende uymaya calisiyorum, daha kirkimiz cikmadi ama biz herhalde 40kez disari ciktik allaha sukur hic bir sorunuda yok
benim oglumda cok hapsuruyo usuttu sandim doktora sordum, megerse bebekler burunlarini temizlemek icin hapsururmus, ve hergun fizyolojik suyla temizliyorum, hic sevmiyo ama mecbur yapiyorum...
uykuya gelince daha belli bi uyku duzeni yok ama benimle uyumaya alisti ille kucak istemiyo ama yanimda olmak yetiiyo ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?