Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

özlem canım aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

günaydın kızlar

melisamıza geçmiş olsun canım. dilerim bir an önce atlatır. şu sıcaklar hayırlısı ile gelseydi hastalık hastalık banada gına geldi valla. hem kızımın hem benim burnumuzdan sümük eksik olmaz oldu ayın başından beri ilaç kullanıyoruz doktorda yeter artık ilaç yok dedi ıhlamura c vitaminine vurduk kendimizi

özlemcim sen nasılsın mercanımız nasıl resimlerden gördüğüme göre maşallah baya toparlamış allahım esirgesin. çok şeker olmuş
birhi canım sende yüzmüş yüzmüş sonuna gelmişsin çok şükür allahın izni ilede sağlıcakla kucağına alırsın inşallahhhh

iyiyim canım ne yapayım işteyim çalışıyorum kızımı özlüyorum böyle geçiyor gunler. Evet çok hızlı büyüyor cadı küçük doğan bebekler çabuk gelişir demişlerdide inanmamaıştım büyüyor kızım kırk bin kere maşşallahhh. Siz nasılsınız amman dikkat çocuklara çok hasaslar ben doktor dışında dışarı çıkarmamaya dikkat ediyorum alt kata babanneye bile inmiyor zaten cigerlerimiz gelişmeden dogduk dikkatli olmak lazım

slm kizlar nasilsiniz biz iyiyiz cadilarla ugrasiyorum
ECRIN kac gundur cok huysuzdu dun doktora goturduk ve dis cikariyomus yavrum bizde kiziyoduk zaten gece uyumuyodu kac gundur hic uyumuyo allahim kolaylik versin hepimize guc versin rabbim
yabangulum gecmis olsun insallah bir an once atlatir melisa

merhaba kızlar
bebişlerden hastalar var, geçmiş olsun(melisamıza da,öykümüze de) benim bebişde biraz üşüttü hapşırıyor 2 gece uyumadı daha sonra rahatladı eğer devam etseydi doktora gidcektik kış ayı zor oluyormuş.Yetercim diğer topik de gördüm sen de üşütmüşsün canım geçmiş olsun

sağol canım sizede geçmiş olsun. bende sabırsızlıkla yazı bekliyorum şu hastalıklar hayırlısı ile biterdi. allah beter hastalıklardan korusun yavrularımızı

teşekür edrim canımmmmmmmmmm
midem kötüydü ama şimdi daha iyim allah şükür

yabanım çok geçmiş olsun canım tez zamanda geçer inşallah benim kızında öksürüğü hala geçmedi valla kaç hafta oldu.

bide yazamadım bi türlü şu sallama konusuna balım ben 1 aylıktan itibaren sallamaya başladım ayaklarda sallıyoruz hep malum ilk zamanlar pek bakamamıştım kızıma annemler ilgileniyodu ozaman alışmış kızım hep ayakta uyutuyorum hiç kendim bırakıpta uyumadı o rahatlık yok bizde saatlerce sallıyorum ben anca uyuyo yerine koyunca uyanıyo bazen hep sallamamı istiyo oda çok zor oluyo ama napalım mecburen sallıyorum

selam canım nasılsınız bakalım senin bebiş ne kadarlık oldu
kış bebeği olunca mutlaka üşüyolar biz ne kadar korusakta olmuyo işte
inşallah yaz bi an önce gelirde rahatlarız

aymesim beterin beteri var canım ben ayakta sallamaya razıyım ama sevmiyo sevdiremedim bir türlü biz battaniyeda ellerimizle sallıyoruz benimde kaynanam alıştırdı yanlarına gittiğimizde ne kadar yok sonra alışırsa evde tekim ben başedemem dediysemde dinlemedi ağlamasın şimdi sussunda geri normale aalıştırırsın dedi. ama alışmadı gecenin 3 ünde kalkıp eşimle sallaıyoruz uyandığında ellerimiz kopuyo valla gitgidede ağırlaşıyo bakalım sonumuz ne olacak

bu arada herkese günaydın

gunaydın canım. mercan alışmadı şükür ama gunduzleri illaki beni istiyo memede uyumak istiyor o yuzden gunduz uykumuz artık yok gibi bişey ve bu beni çok üzüyor.ama geceleri iyi bırakıyorum kendi uyuyor gunduzleride biraz daha dfazla uyusa sevinicem

selam canım nasılsınız bakalım senin bebiş ne kadarlık oldu
kış bebeği olunca mutlaka üşüyolar biz ne kadar korusakta olmuyo işte
inşallah yaz bi an önce gelirde rahatlarız

daha 15 günlük tatlım ya ama şimdiden üşüttü, hapşırmayı da öksürmeyi de öğrendi evlatcığım.odayı çok sıcak yapıp birazcık terlettik iyi geldi. 2 gece çok huysuz du uyumaz, durmaz ağlar içim yandı, dün de hiç kakasını yapmadı bu sabah yaptı rahatladı galiba beebğim kabızlık çekecek acep ne yapsam ?Benim sütüm çok az mama veriyorum, zaten meme ucum pek yok çıkaracam diye uğraşıyorum tek başıma emziremiyorum,bu uğraşlar sonucu göğsüm yara oldu.Ben bebiş doğduğundan beri emzirme derdindeyim,sezeryan yaramı bile hissetmedim emzirmekle uğraşırken.

canım yaa bu arada sütünü sağ sütün gitmesin amman bebeğin için çok önemli anne sütü ne kadar içerse o kadar çogalır

canım doğru diyon valla senin işin daha zor en azından ben tek başıma ayaklarımda sallayabiliyom senin yanında biri olması lazım hep battaniyede sallamak için allah kolaylık versin zor ama istediklerinide yaptırıyolar mecburen yapıyoruz yeterki iyi olsunlar diye.

özlemcim maşallah mercana valla aman nazar değmesin çok uslu bi bebek darısı başımıza inşallah :)

oy canım 15 günlük demek maşallah bebişine benim kızımında kabızlık derdi var haftada 1 fitille yapıyo çok zor oluyo inşallah bizimki gibi olmazsınız çok sıkıştırıyo valla şekilden şekile giriyo yawrum elimdende bişey gelmiyo ne maması kullanıyosunuz aptamilin hazmı kolay olanı var conformil diye dr bana söyledi ondan alın kabızlığa çok iyi geliyomuş

canım çok geçmiş olsun
benim oğlumda geçen yıl 25 aralıkta doğmuştu biz pek kalabalık ortamlara ve dışarı çıkarmadık bağışıklığı yok bebeklerin ve aşısızlar sana tavsiyem eve hapsolmak tabiri var ya uzun bi süre bebeğin için kal
biliyorum helede lohusa dönemi insan çıldıracak gibi oluyo ama

benim göğüs ucumda yoktu çok uğraştık enjektörün uç kısmını kes ve göğüs ucunu onla çekmeye çalış hemen ağzına ver emdikçe uç çıkacak ve alışacak yara ise ilk başta hep olur kremler var kullan acısada emzir belli süre sonra geçecek ayrıca ne kadar emzirirsen o kadar sütün olur ilk başta midelerşi küçücük neden yetmesin
kabızlıkta çekmez yavrucak mama dan
ne olur canla başla uğraş emzirenin acısı bitip zevkine varacaksın ve seni mutlu edecek bebeğini doyurmak kolaya kaçıp mama verme eğer 1 ayın sonunda yeterli kilo almamış veya bebeğin sürekli ağlar doymaz ise mama verirsin
sevgilerimle
sağlıcaklla büyüt

AYMES tecrübelerimi paylaşayım istedim
bebekler ilk zamanlarında
2 saatte bir beslemek zorundasın gece de dahil vede bebekler gece gündüz kavramını bilmedikleri için uykusuzluk çekiyosun
ilk zamanlar uyutmak için eşim ayağında sallardı her bebekte sallamaya maşallah meyilli bayılıyolar
sonradan emerken uyumaya başladı bende bunu kullanmaya başladım geceleri ise çoğu zaman uyanmadan alıp emziriyorum bu sayede uykusu bölünmeden devam eder demişleri yararını gördüm çoğu zaman ama erken kalkardı (hala uykumuz süper değil emme)
şimdilik salla ama sallamadan uyutmayıda dene arada

benim oğlanın uykusu gündüzleri 1 kere oda yarım saat falan ama arada alıp ayağımda uykusuna devam ettrirsemde 1 saati buluyo burdanda pay çıkar :))

büyüyünce sallamayacakmışız :))

slm kizlar...

herkes iyidir insallah...

aa, kizlara katiliyorum kesinlikle emzir hic boslama, benimde gogusumun uclari fazla yok ama silikonlu gogus ucu (kalkan diyolar galiba) kullaniyorum hatta onsuz vermeyi denedim oglus begenmiyo
benim mesela sutum baya var ama oglusu anlik doyursada kilo almiyo bu yuzden ek mamada veriyorum, gogus uclarim paramparca oldu her seferinde kan geldi ama yinede verdim, oglumda cok seviyo, mecbur kalinca sadece mama veriyorum(disardayken) cok huzursuz oluyo gogusu verince hemen rahatliyo....

bize burda doktorlar ev ve oda sicakligi en fazla 20derece olsun diyolar,bende uymaya calisiyorum, daha kirkimiz cikmadi ama biz herhalde 40kez disari ciktik allaha sukur hic bir sorunuda yok

benim oglumda cok hapsuruyo usuttu sandim doktora sordum, megerse bebekler burunlarini temizlemek icin hapsururmus, ve hergun fizyolojik suyla temizliyorum, hic sevmiyo ama mecbur yapiyorum...

uykuya gelince daha belli bi uyku duzeni yok ama benimle uyumaya alisti ille kucak istemiyo ama yanimda olmak yetiiyo ona

sağol canım tecrübelerini herzaman bekliyorum
bende eğer gece uyuyorsa uyandırmadan hemen sütünü veriyorum
böylelikle uyanmıyo ama genelde uyumadığı için mecburen uyanık veriyorum
benim memeden fazla emmiyo malum oyüzden pek memede uyutma şansım olmuyo
ama sanki bi kaç gündür memeyi verdiğimde içiyo gibime geliyo
genelede 1 dakka çekip hemen ağlamaya başlardı şimdi bi kaç dakka çekiyo
inşallah alışır böylelikle

ah canım ne kadar şanslısın bende hep bebeğime yanıma alıp onunla uyumak istemişimdir ama ne yazıkki benim cimcime öyle uyumuyo yarım saat sallıyorum anca uyuyo oda yerine koyunca hep mıkır mıkır sürekli sallanmak istiyo ama bunada şükür napalım yeterki sağlığı iyi olsun ne güzel dışarı çıkabiliyosun ben pek çıkamıyorum kızımla havalar çok soğuk burda bide hiç durmuyo bi yerde korkuyorum açıkçası onunla çıkmaya evde daha rahat die evdeyiz hep sıkıldığımda ben yanlız çıkıyorum malum çıok sıkılmaya gelemiyorum eskisi gibi kötü değilim ama çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…