Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
çok geçmiş olsun havalar çok kötü bebişlerin hasta olması çok NORMAL bizler bile hasta oluyoruz hemen
öyle canım ama biz zor atlatıyoruz onlar nasıl dayansın:2:
ilaçlarını veriyorum ama hala burnu tıkanıyor arada.allahtan erken götürdük,kaynanama kalsa dahaa götürmemiştik.hala siz kızımı boşboşuna doktora götürdünüz melisanın neyi var dyor.
işallah canım biraz daha iyi ama var hala,korkum bronşite çevirmesi allah korusun.dediğin gibi yazın gelmesini iple çekiyorum.bide oturduğumuz ev sobalı her yer aynı sıcaklıkta değil kapı açılınca soğuk giriyor içeri.eşimde annesine yakın olduğu için başka eve çıkmıyor yada buralarda oturmak istiyor,ev var doğalgazlı değil duruyoruz.
ay canım ya çocuklar bi diş çıkarıyor ama mahvoluyorlar,çok geçmiş olsun canım.
sizede geçmiş olsun canım.ama devam ederse ihmal etme götür hemen.allahtan biz götürmüşüz ilaçları kullanınca %80 geçer dedi doktor, işallahhhhhhhhhhhhhhh.

götürdünmü doktora,öksürük geçmiyorsa götür bence.sallamaya gelince benim kızda beşikle sallanmaya alıştı.sallanmadan uyumuyor,sabahları 7 de ayakta ama benim uykum oluyor uyuyamıyorum anca beşik sallıyorum:)

melisada 40ından önce yanımızda uyuyordu mışıl mışıl.şimdi uyumuyor gerçi bile bile beşiğe alıştırdım sonra ayırmazdı yanımızda.

balsurat
oynamıyorum canım artık
nette arat city bor programı sanırsam eşim yapmıştı hile yani sınırsız para
amann hile yapınca zevki kalmadı bıraktım bende

götürmezmiyim canım daha yeni başladığını hissettiğimde götürdüm şurup verdi ogünden beri kullanıyorum ama fyadasını görmedim sonra tekrar götürdüm hala öksürüyo diye şuruba devam et dedi ediyorum bakalım inşallah düzelir bi an önce

slm kizlar nasilsiniz
hasta bebislere gecmis olsun bir an once atlatirlar insallah
bize gelince uykusuz geceler devam ediyor insallah bir an once duzene girerler 5.5 aylik oldular hala duzenli uykulari yok benim cadilarin
yabangulum saol cnm insallah bir an once iyi olurlar
allahim butun annelere sabir ve guc versin

günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
hayırlı cumlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

hayırlı cumalar herkese

yetercim iyiki varsın valla bu topiğide boş bırakmıyosun[/B:81:]

sizinle gönül bağımız var
diğer topiğe yazınca buraya yazmasam haksızlık etmişim gibi geliyo:26::26::26::26::26::26:r

diğer topiğe yazınca buraya yazmasam haksızlık etmişim gibi geliyo:26::26::26::26::26::26:r

rabim en kısa zamanda buraya transfer olmayı nasip etsin işallah.valla ben melisanın yüzünden giremiyorum girincede sadece buraya bakabiliyorum.diğer topiğe ne zamandır uğrayamadım

canım benim tabiki gönül bağımız var hiç kopmıyak bundan eminim
tez zamanda senide burda görmeyide okadar çok istiyorumki anlatamam

rabim en kısa zamanda buraya transfer olmayı nasip etsin işallah.valla ben melisanın yüzünden giremiyorum girincede sadece buraya bakabiliyorum.diğer topiğe ne zamandır uğrayamadım

canım benim tabiki gönül bağımız var hiç kopmıyak bundan eminim
tez zamanda senide burda görmeyide okadar çok istiyorumki anlatamam

sağolun kızlarrr hep inşşşş diyorum inşşşş
ama aslında çokta umudum yok yani umudum kalmadı yaşadıklarım artık umutsuzluğa itiyor beni rabbime dua etmekten geri kalmıyorum
hep hayılısını istiyorum ......
belkide bir çocuk yoktur kaderimde belkide hayırlısı böyledir yalnız yaşayıp yalnız ölmek belkide öldükten sonra beni hatırlayacak birinin olmaması kaderimdir
belkide ben bir evladı hak edecek kadar iyi bir kul değilidir bilmiyorum belkide ........
allahım taşıyamayacağımız yükler vermesin ama çok yorgunum hemde çokkkkkkk,
her geçen gün bu yüküm ağırlaşıyor taşımakta zorlanıyorum ve her gün yeni yükler yükleniyor sırtıma
bilmiyorum
allahım hayılısını nasip et bana ve hepimize

canım allah sevdiği kullarını sınav edermiş,sen duanı eksik etme muhakkak rabbim kabul eder.

yetercım Rabbım bızlerı ımtahan edıyor ınsallah en yakın zamanda sende buraya gelıceksın bır bakmıssınkı Rabbım mucızenı gondermıs oncelerı bende senın gıbıydım cok karamsardım esımın sayıları duzelsın dıyeo kadar caba sarfettımkı doktorlar bıle artık benı tesellı eder olmustu hayırlısın ıstedım canım ya ıstanbulda eger yasıyorsan esıne bıtkısel macun yaptırsana ınan cok ıse yarıyor bızde sayıları artırdı spermlerı duzeltı sonrada asılama cok sukur bu gunume ınsallah sanada faydası olur

canım allah sevdiği kullarını sınav edermiş,sen duanı eksik etme muhakkak rabbim kabul eder.

kızlar sağolun
ama artık ne doğru ne değil bilemiyorum

yetercim burda biliyosun hepimiz böyle dönemlerden geçtik beni az çok arkadaşlarım bilir bizde nelr yaşadık umudumuzu kaybettiğimiz zamanlarda oldu dediğin gibi ama çoğu arkadşımız doğum bile yaptı eskilerden herkesten yavaş yavaş güzel haber alıyoruz eminim sende olacaksın ama zaman Rabbim vereceği zamanı biliyor hayırlısıyla sağlıkla gelsinde varsın birazcık daha bekletsin sen şimdi dinlen kuzucuklar çok yoruyoo ben de 4.5 yıl dinlendim ama hiç dinlenmemiş gibiyim emin ol

slm kizlar nasilsiniz biz hastiliklarla ugrasiyoz cok kotu grip oldum oksuruk burun akintisi hepsi var
kizlarin ikiside oksurmeye basladi dra goturduk surup verdi insallah cogalmaz
cok kotuyum kizlar dr cok yorulmusun diyor ondan cok agir geciriyosun gribi dedi annemde hasta oldu onada ayni seyi soylemis dru allahim beterinden korusun allahim guc kuvvet saglik versin bize hic halim yok kizlar cok yorgunum

canım çokkk geçmiş olsun işallah çabucak atlatırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…