öyle canım ama biz zor atlatıyoruz onlar nasıl dayansın:2:çok geçmiş olsun havalar çok kötü bebişlerin hasta olması çok NORMAL bizler bile hasta oluyoruz hemen
ilaçlarını veriyorum ama hala burnu tıkanıyor arada.allahtan erken götürdük,kaynanama kalsa dahaa götürmemiştik.hala siz kızımı boşboşuna doktora götürdünüz melisanın neyi var dyor.ayyy gecmiş olsun amman dikkat ilaçlarını iyi kullan biliyosun bu dönemde bronsiti aldımı ya 9 aylık yada 9 yasına kadar atamıyorlarmış inşallah atlatır melisa
canım benim RABBİM daha fazla bekletmesin inşallah sağlıkla versin bebeklerini
işallah canım biraz daha iyi ama var hala,korkum bronşite çevirmesi allah korusun.dediğin gibi yazın gelmesini iple çekiyorum.bide oturduğumuz ev sobalı her yer aynı sıcaklıkta değil kapı açılınca soğuk giriyor içeri.eşimde annesine yakın olduğu için başka eve çıkmıyor yada buralarda oturmak istiyor,ev var doğalgazlı değil duruyoruz.günaydın kızlar
melisamıza geçmiş olsun canım. dilerim bir an önce atlatır. şu sıcaklar hayırlısı ile gelseydi hastalık hastalık banada gına geldi valla. hem kızımın hem benim burnumuzdan sümük eksik olmaz oldu ayın başından beri ilaç kullanıyoruz doktorda yeter artık ilaç yok dedi ıhlamura c vitaminine vurduk kendimizi
özlemcim sen nasılsın mercanımız nasıl resimlerden gördüğüme göre maşallah baya toparlamış allahım esirgesin. çok şeker olmuş
birhi canım sende yüzmüş yüzmüş sonuna gelmişsin çok şükür allahın izni ilede sağlıcakla kucağına alırsın inşallahhhh
ay canım ya çocuklar bi diş çıkarıyor ama mahvoluyorlar,çok geçmiş olsun canım.slm kizlar nasilsiniz biz iyiyiz cadilarla ugrasiyorum
ECRIN kac gundur cok huysuzdu dun doktora goturduk ve dis cikariyomus yavrum bizde kiziyoduk zaten gece uyumuyodu kac gundur hic uyumuyo allahim kolaylik versin hepimize guc versin rabbim
yabangulum gecmis olsun insallah bir an once atlatir melisa
sizede geçmiş olsun canım.ama devam ederse ihmal etme götür hemen.allahtan biz götürmüşüz ilaçları kullanınca %80 geçer dedi doktor, işallahhhhhhhhhhhhhhh.merhaba kızlar
bebişlerden hastalar var, geçmiş olsun(melisamıza da,öykümüze de) benim bebişde biraz üşüttü hapşırıyor 2 gece uyumadı daha sonra rahatladı eğer devam etseydi doktora gidcektik kış ayı zor oluyormuş.Yetercim diğer topik de gördüm sen de üşütmüşsün canım geçmiş olsun
yabanım çok geçmiş olsun canım tez zamanda geçer inşallah benim kızında öksürüğü hala geçmedi valla kaç hafta oldu.
bide yazamadım bi türlü şu sallama konusuna balım ben 1 aylıktan itibaren sallamaya başladım ayaklarda sallıyoruz hep malum ilk zamanlar pek bakamamıştım kızıma annemler ilgileniyodu ozaman alışmış kızım hep ayakta uyutuyorum hiç kendim bırakıpta uyumadı o rahatlık yok bizde saatlerce sallıyorum ben anca uyuyo yerine koyunca uyanıyo bazen hep sallamamı istiyo oda çok zor oluyo ama napalım mecburen sallıyorum
slm kizlar...
herkes iyidir insallah...
aa, kizlara katiliyorum kesinlikle emzir hic boslama, benimde gogusumun uclari fazla yok ama silikonlu gogus ucu (kalkan diyolar galiba) kullaniyorum hatta onsuz vermeyi denedim oglus begenmiyo
benim mesela sutum baya var ama oglusu anlik doyursada kilo almiyo bu yuzden ek mamada veriyorum, gogus uclarim paramparca oldu her seferinde kan geldi ama yinede verdim, oglumda cok seviyo, mecbur kalinca sadece mama veriyorum(disardayken) cok huzursuz oluyo gogusu verince hemen rahatliyo....
bize burda doktorlar ev ve oda sicakligi en fazla 20derece olsun diyolar,bende uymaya calisiyorum, daha kirkimiz cikmadi ama biz herhalde 40kez disari ciktik allaha sukur hic bir sorunuda yok
benim oglumda cok hapsuruyo usuttu sandim doktora sordum, megerse bebekler burunlarini temizlemek icin hapsururmus, ve hergun fizyolojik suyla temizliyorum, hic sevmiyo ama mecbur yapiyorum...
uykuya gelince daha belli bi uyku duzeni yok ama benimle uyumaya alisti ille kucak istemiyo ama yanimda olmak yetiiyo ona
öyle canım ama biz zor atlatıyoruz onlar nasıl dayansın:2:
ilaçlarını veriyorum ama hala burnu tıkanıyor arada.allahtan erken götürdük,kaynanama kalsa dahaa götürmemiştik.hala siz kızımı boşboşuna doktora götürdünüz melisanın neyi var dyor.
işallah canım biraz daha iyi ama var hala,korkum bronşite çevirmesi allah korusun.dediğin gibi yazın gelmesini iple çekiyorum.bide oturduğumuz ev sobalı her yer aynı sıcaklıkta değil kapı açılınca soğuk giriyor içeri.eşimde annesine yakın olduğu için başka eve çıkmıyor yada buralarda oturmak istiyor,ev var doğalgazlı değil duruyoruz.
ay canım ya çocuklar bi diş çıkarıyor ama mahvoluyorlar,çok geçmiş olsun canım.
sizede geçmiş olsun canım.ama devam ederse ihmal etme götür hemen.allahtan biz götürmüşüz ilaçları kullanınca %80 geçer dedi doktor, işallahhhhhhhhhhhhhhh.
götürdünmü doktora,öksürük geçmiyorsa götür bence.sallamaya gelince benim kızda beşikle sallanmaya alıştı.sallanmadan uyumuyor,sabahları 7 de ayakta ama benim uykum oluyor uyuyamıyorum anca beşik sallıyorum:)
balsurat
oynamıyorum canım artık
nette arat city bor programı sanırsam eşim yapmıştı hile yani sınırsız para
amann hile yapınca zevki kalmadı bıraktım bende
hayırlı cumalar herkese
yetercim iyiki varsın valla bu topiğide boş bırakmıyosun[/B:81:]
sizinle gönül bağımız var
diğer topiğe yazınca buraya yazmasam haksızlık etmişim gibi geliyo:26::26::26::26::26::26:r
sizinle gönül bağımız var
diğer topiğe yazınca buraya yazmasam haksızlık etmişim gibi geliyo:26::26::26::26::26::26:r
rabim en kısa zamanda buraya transfer olmayı nasip etsin işallah.valla ben melisanın yüzünden giremiyorum girincede sadece buraya bakabiliyorum.diğer topiğe ne zamandır uğrayamadım
canım benim tabiki gönül bağımız var hiç kopmıyak bundan eminim
tez zamanda senide burda görmeyide okadar çok istiyorumki anlatamam
sağolun kızlarrr hep inşşşş diyorum inşşşş
ama aslında çokta umudum yok yani umudum kalmadı yaşadıklarım artık umutsuzluğa itiyor beni rabbime dua etmekten geri kalmıyorum
hep hayılısını istiyorum ......
belkide bir çocuk yoktur kaderimde belkide hayırlısı böyledir yalnız yaşayıp yalnız ölmek belkide öldükten sonra beni hatırlayacak birinin olmaması kaderimdir
belkide ben bir evladı hak edecek kadar iyi bir kul değilidir bilmiyorum belkide ........
allahım taşıyamayacağımız yükler vermesin ama çok yorgunum hemde çokkkkkkk,
her geçen gün bu yüküm ağırlaşıyor taşımakta zorlanıyorum ve her gün yeni yükler yükleniyor sırtıma
bilmiyorum
allahım hayılısını nasip et bana ve hepimize
yetercım Rabbım bızlerı ımtahan edıyor ınsallah en yakın zamanda sende buraya gelıceksın bır bakmıssınkı Rabbım mucızenı gondermıs oncelerı bende senın gıbıydım cok karamsardım esımın sayıları duzelsın dıyeo kadar caba sarfettımkı doktorlar bıle artık benı tesellı eder olmustu hayırlısın ıstedım canım ya ıstanbulda eger yasıyorsan esıne bıtkısel macun yaptırsana ınan cok ıse yarıyor bızde sayıları artırdı spermlerı duzeltı sonrada asılama cok sukur bu gunume ınsallah sanada faydası olursağolun kızlarrr hep inşşşş diyorum inşşşş
ama aslında çokta umudum yok yani umudum kalmadı yaşadıklarım artık umutsuzluğa itiyor beni rabbime dua etmekten geri kalmıyorum
hep hayılısını istiyorum ......
belkide bir çocuk yoktur kaderimde belkide hayırlısı böyledir yalnız yaşayıp yalnız ölmek belkide öldükten sonra beni hatırlayacak birinin olmaması kaderimdir
belkide ben bir evladı hak edecek kadar iyi bir kul değilidir bilmiyorum belkide ........
allahım taşıyamayacağımız yükler vermesin ama çok yorgunum hemde çokkkkkkk,
her geçen gün bu yüküm ağırlaşıyor taşımakta zorlanıyorum ve her gün yeni yükler yükleniyor sırtıma
bilmiyorum
allahım hayılısını nasip et bana ve hepimize
canım allah sevdiği kullarını sınav edermiş,sen duanı eksik etme muhakkak rabbim kabul eder.
yetercım Rabbım bızlerı ımtahan edıyor ınsallah en yakın zamanda sende buraya gelıceksın bır bakmıssınkı Rabbım mucızenı gondermıs oncelerı bende senın gıbıydım cok karamsardım esımın sayıları duzelsın dıyeo kadar caba sarfettımkı doktorlar bıle artık benı tesellı eder olmustu hayırlısın ıstedım canım ya ıstanbulda eger yasıyorsan esıne bıtkısel macun yaptırsana ınan cok ıse yarıyor bızde sayıları artırdı spermlerı duzeltı sonrada asılama cok sukur bu gunume ınsallah sanada faydası olur
slm kizlar nasilsiniz biz hastiliklarla ugrasiyoz cok kotu grip oldum oksuruk burun akintisi hepsi var
kizlarin ikiside oksurmeye basladi dra goturduk surup verdi insallah cogalmaz
cok kotuyum kizlar dr cok yorulmusun diyor ondan cok agir geciriyosun gribi dedi annemde hasta oldu onada ayni seyi soylemis dru allahim beterinden korusun allahim guc kuvvet saglik versin bize hic halim yok kizlar cok yorgunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?