Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım benim ne kadar zor bi durumda olduğunu biliyoruz
çoğumuz kimi zaman umutsuzluğa kapıldık hele ben hiç çocuğum olmıycak dye
kendimi şartlandırmıştım her test sonucu hayal kırıklığıydı her mücadelemin sonucu hüsrandı
ama bi gün rabbim benim için ol emrini verdi içimde bi köşede umudum varken
umutsuzluğum hep baskın geliyodu o gün o test sonucunu aldığımda dünyalar benim oldu
hayallerim gerçekleşiyodu artık inşallah senin içinde ogün gelicektir
sadece zamanı demekki gelmemiş rabbim zamnı gelince göndericek meleğini
bunun için tüm kalbimle dua ediyorum bende seninde duaların kabul olucak bi gün inşallah
emin olki hepimizin hatalrı var hepimiz mükemmel kullar değiliz ama
allah sevdiği kullarını sınarmış hep böyle düşün sonunda mükafatını vericektir rabbim

yabangulum saol canim insallah atlatiriz en kisa zamanda
cumarteside annem turkiyeye gidiyor bir hafta bakalim napcaz insallah uslu olur benim cadilar zaten hastayim gunduz bakici var gecede esimle bakicaz rabbim guc versin saglik versin hepimize

mrhbalar yol arkadaşlarım
kızlar buraya geçen gün yazdıklarıma hepiniz içinizden gelen benim için gönlünüzden geçen güzel şayleri yazmışınız sağolun
ama benim sorunum artık anne olamamaktan çıktı.....
buraya yazmıştım eşimin rahatsız olduğunu tahliler mr falan derken eşimin beyninin arka kısmında 5 cm bir kist olduğu ortaya çıkıtı
salı gün bir doç ve bir porfa gittik her ikiside ilaç ışın tedavisi için geç kalınmış kesinlikle ameliyat olmalı dedi o ana kadar acaba diyordum başka bir şey olumu başka bir yolu varmı acaba ....
ama olmadı dr ameliyat olmalı uzman işinde iyi birisi yapmalı dedi (işinde iyi bir hoca olması gerektiğiniveni buradan yönlediren dr söyledi)bizde porf devam etmeyi mantıklı bulduk dr bu ameliyatı 10.000 tl ye yapacağını söyledi ünverstde olacak dedi riskleri yüksek zor bir ameliyat ama yapılması şart dedi..... çok üzügünüm elimden bir şey gelmediği için çaresiz olduğum için 7.8 saat eşimi ameliyat hanenin önünde bekleyeceğim için onu kaybedeceğimden korktuğum için onsuz ne yapacağımı düşündüğüm için üzgünüm dua etmekten başka bir şey yapamadığım için üzgünüm

yılardır bir bebk için bu kadar çabalarken bir gün bebğim olmsada olur diyeceğimi hiç düşünmemiştim... ama şimdi ne olur allhım eşimi bana bağışla diye dua ediyorum...
bilrisniz ben her duamda allahım sağlık huzur ver eşlerimizle birlikte sonrada bebiş ver diye dua ederdim ama şu anda bebk falan düşünemiyorum çok kötüyüm kızlar hemde çok

yetercim cok gecmis olsun
allahim esine saglik versin insallah ameliyati da iyi gecer insallah
rabbim sifa versin dualrim sizinle

Yetercimm çok geçmiş olsun inşalalhh sağlıkla çıkacak bende ikizlerimi kaybettiğim dönemde eşimde çıkmıştı kaybetme korkusu bile sarmıştı .. kulağının iç kısmında beyne giden damarların şah damarın üstüne bir kist vardır dr büyümedikçe müdahale etmicez dedi. dediğin gibi prof . lerin yapabileceğini söyledi her hastane kabul etmedi ... ve oğlum doğduktan sonra tekrar baş dönmesi şikayetlerimiz başladı kistin sinilere baskıladığı ve yüz felci başladı görüldü sonumuz ameliyattı .. şükürler olsun ki 9 saatlik bekleyişin ardından sağlıkla çıktı Darısı başına inşallahhh

hayırlı cumalar
rabim cuma hürmetine dualrımızı kabul etsin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

yetercim cok gecmis olsun
allahim esine saglik versin insallah ameliyati da iyi gecer insallah
rabbim sifa versin dualrim sizinle

sağolun kızlar inşşşş sorunsun bir şekilde atlatırız
rabbim yar ve yardımcımız olsun

Selam kardeş topik...

Ben Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamiş Kalamayan Bayanlar topikinden geliyorum aranıza... Oradaki bazı arkadaşlarım da ranızdaymış epeydir ki buna YEtercim ve Caspercım da dahiller, bana da yer var mı aranızda acep?

slm kizlar...

yetercim cok gecmis olsun, insallah esin biran once sagligina kavusur allah yardimciniz olsun...

meryem canim gecmis olsun senin isin hepimizdende zor, allah guç kuvvet versin...

greendreams hosgeldin canim

bize gelince gectigimiz pazartesi 40landik artik kocaman adam oldu oglus birbirimize alistik, daha iyi cevap verebiliyorum isteklerine, anneligin zevkli yonlerini kesfediyorum oglumun bana bakip gulmesi benim en buyuk odulum

Ay Maşşallah Maşşalhhhh... İnşallah biz de o ödüllerden nasipleniriz annesi... Seni de oğluşunu da öpüyorum..

merhaba kizlar nasilsiniz?

YETER canim cok gecmis olsun,Allahim acil sifalar versin..insallah hersey biran önce yoluna girer canim,dualarim sizinle..iyi haberlerini bekliyoruz..

hayirli cumalar kizlar rabbim hepimizin dualarii kabul etsin insallah

dilemcim amin canim saol
oglusuna da masallah buyumus artik
bencede en buyuk odulumuz bebislerimizin gulusleri benim cadilarda bazen cok yoruyor beni ama bir gulusleri yetiyor herseyi unutturuyor bana allahim bebislerimize saglik versin
bizlerede guc versin onlara bakabilmek icin

hoş geldin canım

merhaba kizlar nasilsiniz?

YETER canim cok gecmis olsun,Allahim acil sifalar versin..insallah hersey biran önce yoluna girer canim,dualarim sizinle..iyi haberlerini bekliyoruz..

sağolun canlarım allah razı osun

kızlar bişey sorucam siz hamileliğinizin kaçıncı ayından itibaren var olan kıyafetlerinizin size olmadığını ve artık hamile elbiselerinin zamanının geldiğini düşündünüz ben başlarda 5.ay bitene kadar çoğunu giyerim sanıyordum ama 4.ayımdayım ve artık dar gelmeye sıkmaya başladılar bu hafta alışverişe çıkıcam,erken oldu sanırım ama sıkan kıyafetler giymek istemiyorum. 3-3,5 kilo aldım ama karnım büyüdü.
bir de kulağımı deldirmek istiyorum biri kapandı sorun olmaz di mi,ne biliyim saç kesmeyin diye bir batıl inanç dolaşıyor bunu da sorayım dedim

canım göbiş çıktıysa dar gelir kıyafetler,hamile kıyafetleri al giy tadını çıkar.ben özlüyorum o günlerikulak deldirmede bişey olacağını sanmıyorum,saç kestirmeye gelince aslı yok ama insanın aklına takılıyor.hatta ben kuaföre kadar gidip saçlarımı kestirmeden döndüm.40ımız çıktı hemen kuaföre attım kendimi.

Son düzenleme:
hayırlı kandiller
kandil hümetine en yüce sevgilinin doğumu hürmetine yapılan tüm dualr kabul olsun
nşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…