sağolun kızlarrr hep inşşşş diyorum inşşşş
ama aslında çokta umudum yok yani umudum kalmadı yaşadıklarım artık umutsuzluğa itiyor beni rabbime dua etmekten geri kalmıyorum
hep hayılısını istiyorum ......
belkide bir çocuk yoktur kaderimde belkide hayırlısı böyledir yalnız yaşayıp yalnız ölmek belkide öldükten sonra beni hatırlayacak birinin olmaması kaderimdir
belkide ben bir evladı hak edecek kadar iyi bir kul değilidir bilmiyorum belkide ........
allahım taşıyamayacağımız yükler vermesin ama çok yorgunum hemde çokkkkkkk,
her geçen gün bu yüküm ağırlaşıyor taşımakta zorlanıyorum ve her gün yeni yükler yükleniyor sırtıma
bilmiyorum
allahım hayılısını nasip et bana ve hepimize
yetercim cok gecmis olsun
allahim esine saglik versin insallah ameliyati da iyi gecer insallah
rabbim sifa versin dualrim sizinle
Yetercimm çok geçmiş olsun inşalalhh sağlıkla çıkacak bende ikizlerimi kaybettiğim dönemde eşimde çıkmıştı kaybetme korkusu bile sarmıştı .. kulağının iç kısmında beyne giden damarların şah damarın üstüne bir kist vardır dr büyümedikçe müdahale etmicez dedi. dediğin gibi prof . lerin yapabileceğini söyledi her hastane kabul etmedi ... ve oğlum doğduktan sonra tekrar baş dönmesi şikayetlerimiz başladı kistin sinilere baskıladığı ve yüz felci başladı görüldü sonumuz ameliyattı .. şükürler olsun ki 9 saatlik bekleyişin ardından sağlıkla çıktı Darısı başına inşallahhh
slm kizlar...
yetercim cok gecmis olsun, insallah esin biran once sagligina kavusur allah yardimciniz olsun...
meryem canim gecmis olsun senin isin hepimizdende zor, allah guç kuvvet versin...
greendreams hosgeldin canim
bize gelince gectigimiz pazartesi 40landik artik kocaman adam oldu oglusbirbirimize alistik, daha iyi cevap verebiliyorum isteklerine, anneligin zevkli yonlerini kesfediyorum oglumun bana bakip gulmesi benim en buyuk odulum
hoş geldin canımSelam kardeş topik...
Ben Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamiş Kalamayan Bayanlar topikinden geliyorum aranıza... Oradaki bazı arkadaşlarım da ranızdaymış epeydir ki buna YEtercim ve Caspercım da dahiller, bana da yer var mı aranızda acep?
slm kizlar...
yetercim cok gecmis olsun, insallah esin biran once sagligina kavusur allah yardimciniz olsun...
meryem canim gecmis olsun senin isin hepimizdende zor, allah guç kuvvet versin...
greendreams hosgeldin canim
bize gelince gectigimiz pazartesi 40landik artik kocaman adam oldu oglusbirbirimize alistik, daha iyi cevap verebiliyorum isteklerine, anneligin zevkli yonlerini kesfediyorum oglumun bana bakip gulmesi benim en buyuk odulum
merhaba kizlar nasilsiniz?
YETER canim cok gecmis olsun,Allahim acil sifalar versin..insallah hersey biran önce yoluna girer canim,dualarim sizinle..iyi haberlerini bekliyoruz..
kızlar bişey sorucam siz hamileliğinizin kaçıncı ayından itibaren var olan kıyafetlerinizin size olmadığını ve artık hamile elbiselerinin zamanının geldiğini düşündünüz ben başlarda 5.ay bitene kadar çoğunu giyerim sanıyordum ama 4.ayımdayım ve artık dar gelmeye sıkmaya başladılar bu hafta alışverişe çıkıcam,erken oldu sanırım ama sıkan kıyafetler giymek istemiyorum. 3-3,5 kilo aldım ama karnım büyüdü.
bir de kulağımı deldirmek istiyorum biri kapandı sorun olmaz di mi,ne biliyim saç kesmeyin diye bir batıl inanç dolaşıyor bunu da sorayım dedim
hayırlı kandiller
kandil hümetine en yüce sevgilinin doğumu hürmetine yapılan tüm dualr kabul olsun
nşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?