Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hepinizin öncelikle kandili mübarek olsun kızlar. allahım bu mübarek gecede açılan ellerinizi dillerinizden dökülen ve kalplerinizden geçen dularınızı kabul etsin. sağlık sıhhat huzur mutluluk dolu uzun uzun ömü
rler versin ve hepinizin sevgililer günü kutlu olsun

yeterim çok geçmiş olsun..
tez zamanda sağlığına kavuşsun eşin..
Allah yardımcınız olsun canım..

Kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsun kızlar..
Allah herkes sağlık sıhhat nasip etsin..
gerisi bir şekilde gelir..

canım sağol inşş hem kendim hemde sizler için
rabbime dua ediyorum inşşşş hepimizn gönlünden geçeni nasip et diye
sağlık huzur evlat para her neye ihitiyacımız varsa rabbim onu nasip etsininşşşş

slm kizlar nasilsiniz??

bebisler nasil??

biz allaha sukur iyiz, oglumun topuk kani sonuclari kotu cikmisti(bobrekustu bezlerle alakiydi) omur boyu ilac kullanmasi gerekir demislerdi allaha binlerce kez sukur olsun, iikinci kan tahlilleri temiz cikti cok mutluyum, cok korkuyodum cok uzuluyodum ...
simdilik tek derdimiz kalbimiz, evet gecen hafta kalp ekosu cekildi 3mmlik bi delik var, gayet normalmis cogu bebekte olurmus, ve 18ayina kadar kapanirmis insallah bunuda atlatacaz...

çok şükür iyi çıkmasına sevindim.kalbe gelince bebeklerde kapanıyormuş zamanla,işallah sağlıkla büyür tunahan paşaaaaa

gözünüz aydın canım sonucunuzun temiz çıkmasına çok sevindim
kalp delikliğini çok takma çok duydum ben kendi kendine kapanıyomuş
rabbim başka dert vermesin inşallah

kesinlikle çok hevesleniyorum ben de,zaten 5ay falan kaldı göbüş de çıkmışken giymek lazım ama var ya mecburuz diye sanırım hamile kıyafetleri de pahalıymış meğer..
önceleri batıl inanaçları önemseyenler garip gelirdi ama insan elinde olmadan etkileniyormuş...

slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli???

tatlım göbiş büyüdüyse giy ve tadını çıkar insanın ömründe bikaç kez giyeceği kıyafetler onlar, dediğin gibi pahalı mecburuz ya almaya :) bende modası geçmeden yeniden giyecem artık, ama içlerine yenilerini eklemeyide düşünüyorum üçüncü bebişten sonrada bidaha düşünmediğimiz için artık giyemem herhalde
biz iyiyiz çok şükür ikizlerle vakit geçiriyoruz büyüyolar ama ne büyüyolar, kardeşlerine bakacak zamana geldiler bebişte iyidir inşallah, geçen hafta görmüştüm en son, 3.5 aylık oldu geçen sene hazirandı doğumum yaza gelmediği için sevinmiştim bu yıl ağustos ortası bizim evde çok sıcak oluyo nasıl geçiririm bilmiyorum artık!

sizde ne var ne yok bebişler nasıl,
dilemcim kalp deliğine takılma benim oğlumdada vardı kapanıyo bi süre sonra kendiliğinden, diğer testinde sonucunun iyi çıkmasına sevindim
bu arada aramızda pek hamiş kalmamış herkes anne olmuş gördüğüm kadarıyla bana arkadaşlık edecek leyl var sanırım başkada göremedim ben, geçmişede bi bakiim yokmu kimse
hadi kendinize ve bebişlere iyi bakın yine gelirim byyy

yeteriiim canım nasılsın gelemiyorum buralara, Rabbim eşine şifa versin inşallah
önce sağlık diyoruz her zaman inşallah sonrada bebişinizi gönderir Rabbim
kendine iyi bak dualarım seninle...

slm kızlar,nasılsınız?
biz bebek reflüsü ve gaz sancılarımız dışında iyiyiz,buna da şükür..
24 saat uykusuzum ve yorgunum,Allahtan annem var yoksa bakamazdım oğluma çünkü kustuğu için başından ayrılmıyoruz,doktorumuz 6. ayda geçer diyor,inş geçer...
yetercim geçiş olsun,Allah acil şifalar versin eşine,hakkınızda hayırlısı olsun.

slm kizlar nasilsinz biz iyiyiz kizlarla ugrasiyom nasil aksam oluyo anlamiom

dilemcim testleriniz iyi cikmasina cok sevindim insallah kalbi de bir an once duzelir

nevacim gecmis olsun cnm benim kizlarin ikisinde de var reflu ilac verdi mi dr biz gunde uc kere surup veriyoruz allaha sukur simdi iyiler oyle cok kusmuyolar allahim sifa versin bebislerimize

bana gelince yorgunluktan oluyorum annemler turkiyeye geldiler tatile kizlara gece esimle bakiyoruz
allahtan cumartesi donuyolar allahin izniyle

evet aramızda 1 ay var,2 hafta önce cinsiyetini öğrenmeye gittik göstermedi kerata yan dönmüş ,gerçi ilk bebeğimiz cinsiyeti önemli değil ama insan merak ediyor tabi.
eğer başkalarının tahminleri tutarsa erkek olur,bizi de şartladılar,p.tesi göreceğiz inşallah...
ben de doğurduktan sonra hiç korunmayı düşünmüyorum Allah nasip ederse ikinci de olsun kafam rahat olur,hemen olsa bile sevinirim,benim hiç hamile kalamayacağımı sanan eltim ve diğerlerine de cevap olur

hele bi doğur o zaman 2.düşünmeyeceksin:)bende öyle diyordum ama şimdi düşünmüyorum. zormuş bebek bakmak

hele bi doğur o zaman 2.düşünmeyeceksin:)bende öyle diyordum ama şimdi düşünmüyorum. Zormuş bebek bakmak

valla sana kesnlikle katılıyorum canım
eşim kızımın kardeşleri bizi bekliyo diye takılıyo
hastanede dondurulmuşlar varya bizim
hiç gözüm kesmiyo valla allah kızıma sağlık sıhhat versin

hele bi doğur o zaman 2.düşünmeyeceksin:)bende öyle diyordum ama şimdi düşünmüyorum. zormuş bebek bakmak

aynen canım çok kolay geliyormuş dısardan ınsna yaşamadan bilemiyor bu arada öylece daldım geçmişi hiç okumadım kızlar oğlan anamı aglatıyor bütün gün kucakta durucak uyku sorun var uyutucagım zaman aglıyor avazı cıktıgı kadar 15 gundur böyle kendı kendıne uyuyan cocuk ayagımda sallayarak bıle zorla uyutuyorum hep mırmır mırmır bütün gün böyle hasta desem hasta degıl halı keyfı yerınde hep ilgi isyitor uyanıkken hıcbırsey yapamıyorum konusuyorum oyuncakları ıle oynatıyorum onlardanda sıkıldı artık tınlamıyorrr . tv bakıp duruyor sinir oluyorum :)))sabah aksam gece gunduz durmak yok sizler nasılsınızzz .ayaklarım kollarım agrıyor artıkk kendıme bile bakamıyorum evin ıcındeyım bide dısarıda cıkamıyorum gurbette olunca kimsede olmuyor

hadi yaaa :)) neyse hele birincisi bir teşrif etsin sonra konuşayım ben o zaman...

size bişey sorucam 4,5 aylığım şuan ve sabahları kalktığımda ve bazen gün içinde karnımın sol altına bir sertlik girip çıkıyor daha şimdiden rahim kasılması mı yoksa bebek mi bu ve dışardanda sanki belli olyor şiştiği,bu haftalarda harekeltler hissedilebilirmiş bu bir hareket mi? :))

Merhaba kızlar ..
Uzun zamandır uğramıyordum bu topiğe ..
Malumunuz anne adayıydım ama bebeğimi kaybettim..
Yarın tekrar hastaneye gidiyorum ..
Kürtaj olalı 1 ay kadar oldu gebelik testlerim çift çizgi çıkıyor..
Bu ne anlama geliyor bilemedim ..

Kuzularınızda iyidir inşş darısı bize..
Dilem ben ve ikiz kardeşimde bebekken kalbi delik olan çocuklardandık..
Üstelik 23 sene öncesinden bahsediyorum ..
İkizimde hem üfürüm hem kalp deliği bende de sadece kalpte delik vardı..
Dr kontrolündeymişiz ve kendiliğinden hiçbir ilaç kullanmadan geçmiş , annem o zaman çocuk hastanesine götürürmüş sürekli bizi ama hangi dr'a gitse kendiliğinden geçer demişler ve dedikleride gibi olmuş..
Endişelenme lütfen .. İnşş Tuna Paşanınkide büyürken kapanacak kendiliğinden..

aynen balım yahiç bir iş yapamıyorum.yanımda otur diyor kapıdan çıktığım anda basıyor çığlığı,bundan sonra daha zor işimiz ama önümüz yaz olduğu için rahat olur.kış günü bi yere çıkaramıyoruz.
canım ben hatırlamıyorum desem gülersin insan unutuyor yaama doktora mutlaka sor kasılma filan olmasın.
hayırlısı olsun canım.test yaptırdınmı yoksa sonuçmu bekliyorsun?

balım ben hep anlattığın şekildeyim hayatta kendi uyumaz hep ayaklarımda sallıyorum sallamaya başlayıncada zır zır ağlıyo uyutmıyım diyorum bu seferde uykusu var diye ağlıyo uyanıkken sürekli onunlayım hep oynatıyorum çıngaraklar elimden hiç düşmüyo çok nadir kendi kendine oynuyo oda 5 10 dakka hemen sıkılıyo kucağımda odadan odaya dolaşıyorum wcye bile gidemiyorum çoğu zaman allahtan annem var benim en büyük yardımcım o geliyoda yemeğimi falan yapıyorum hergün mutlaka uğruyo o olmasa yanmıştım sen yanlızsın ne kadar zorlandığını tahmin edebiliyorum allah kolaylık versin valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…