Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

merhaba canım inşallah hayırlı bi haberdir senin için allah yardımcın olsun

bu gün bizim kız çok huzursuzlandı nedense.kaynanamgile gittik edrafa bakıp ağlayıp durdu.eve getirince ağlamaya başladı.emzireyim diyorum emmiyor avazı yettiği kadar ağlıyor,en sonunda zor bela emzirdim uyudu şimdi.gerçi eve geldiğimizde eşimle biraz atıştık eşimin sesi yükseldi sanırım ondanda oldu.çünkü emzirmeye ikna etmişken eşim yeniden söylenmeye başlayınca yeniden başladı ağlamaya.anlıyor sanırım ters bişeylerin olduğunu:44:

Son düzenleme:
dilemcim Bora da da doğduğunda dr üfürüm var dediler ama böyle doğan çok bebek var kendiliğinden kapanır dedi aynı dr gidiyorum sürekli sonra ki kontrollerinde iyi buldu çok şükr

selam kızlar 18.haftamdayım doktor büyük ihtimalle kız dedi 5.ayda ayrıntılı ultrason bakılacak o zaman kesin olur dedi,ben de 5.aydan sonra etrafıma söylemeye karar verdim ama kimsenin tahmini tutmadı kızım herkesi şaşırtacak

herkese slm nasılsınız kızlar gelemiyorum eskisi gibi ama sizler de aklımdan çıkmıyosunuz şimdi neler yazıyodur bizim kızlar diye inannın vaktim olmuyo öyküydü işdi evdi temzilikdi derken valla zaman akıp gidiyor. artık 6 dişimiz var ama görünüşe göre şimdide allt yan dişlerin sıkıntısı başlıyo anacım ne dişmiş bunlar 2-3 er geliyolar ardı arkası kesilmiyo yaza kadar biter inşallahda hepsi yaz sıcaklarında rahatlarız artık. valla 1 çocukla ne hale geldim 2-3 çocuğu olanların allah yardımcısı olsun

aymescim şimdi nasılsın geçti dimi tamamen sıkıntıların?

canım çok şükür geçti sayılır tamamen bitti desem yalan olur arada bi daraldığım oluyo ama neydi ogünler öyle değilim tabiki allahıma binlerce şükürler olsun

yanlız şimdide çok kötü grip oldum geçen gece boğaz ağrısıyla başladı ateşim falan çıktı şimdi ateşim düştü ama bu seferde gözlerim ve burnum akıyo ödüm kopuyo çocuğa geçicek diye oda öksürmeye başladı sanki ne yapıcağımı bilmiyom valla annem allah razı olsun bende kaldı yine çocukla o ilgilendi kımıldıycak halim yoktu ben annem olmasa yanmıştım valla kıslar çok yardımını görüyorum çok

hayırlısı olsun canım allah gönlünden geçeni nasip eder inşallah

slm kizlar nasilsiniz biz iyiyiz kizlarla

aymescim gecmis olsun canim annelerimiz olmazsa yanmistik benim annemde kizlar hastaneden cikali beri bizde aksamdan sabaha kadar gunduzleride bakici var oyle idare ediyoruz ama cok zor oluyo yetisemiyoruz cadilar oynatiyo bizi dis cikariyolar bide gece uykumuz yoktu zaten simdi gunduzde cokaz uyuyolar birde hep yanimda biri olsun istiyolar yanliz kalmak istemiyolar

allahim yardimcimiz olsun guc versin bizlere

dilemcim geçmiş olsun,arkadaşların dediği gibi zamanla düzelecek bir durum,içini ferah tut canım.

meryemcim evet ilaç veriyoruz gaviscon diye bir ilaç birde ar maması veriyorum aynı zamanda emziriyorum ,doğduğunda bu kusmaları yüzünden 12 gün küvözde kaldı oğlum hala kusmaları var ama çok şükür eskisi gibi değil inş düzelecek zamanla,senin kızlarına da şifa diliyorum kusan çocuğun bakımı zor ansızın uykudayken kusuyor korkuyorum .

kızlar sizlere bir kaç gündür yazamıyordum
çrşb gün eşim ameliyat oldu 10 saat sürdü amliyat çok sıkıntılı zor bir gündü ama çok şükür atlatık eşimi yoğun bakıma aldılar bende iki gündür gündüzleri gidiyorum 10 dk kadar görüşmemize izin veriyolar
rabbim bir daha ne bana nede başkalrına göstermesin inşşşşşşş
rabbim hiç birimizi en sevdiklerimizle sınamasın inşşşşşş

maşallaaahhhhhhhhhhhhh demek kız.rabbim sağlıkla gemeyi nasip etsin.
canım yaaaaaaaa işallah çabucak atlatırsınız.
korkma anne sütü veriyorsan bişey olmaz.bende oldum grip geçmedi kızıma çok şükür,anne sütü koruyor.
canım allah yardımcın olsun biz bi taneyle baş edemiyoruz maşallahhhhhhhh size.
bizede gaviscon yazdı doktor.üşütmüştü ilaç kullandık bide kontrole götürelim dedik ciğerleri açık ama sanki kaçak var dedi bu ilacı önerdi.kusmalar bizdede oluyor ama her bebekte oluyor diye önemsemiyorum ben.

rabbim en kısa zamanda şifa versin canım.

yetercim geçmiş olsun, umarım ameliyat başarılı geçmiştir, eşin tamamen iyileşir. Rabbim bu ameliyattan sonra mutluluğunuzu bebişle taçlandırsın

yetercim Rabbim acil şifalar versin sıkıntılarınızı tez zamanda gidersin . dediğin gibi Allah kimseyi sevdikleri ile sınamasın tekrar geçmiş olsun kendine iyi bak

yetercim geçmiş olsun, umarım ameliyat başarılı geçmiştir, eşin tamamen iyileşir. Rabbim bu ameliyattan sonra mutluluğunuzu bebişle taçlandırsın

yetercim Rabbim acil şifalar versin sıkıntılarınızı tez zamanda gidersin . dediğin gibi Allah kimseyi sevdikleri ile sınamasın tekrar geçmiş olsun kendine iyi bak

kızlar sağ olun allah razı olsun zor zamanlar ama çok şükür bir kısımı atlatık
eşimi belki yarın servise alabililermiş hayırlısıya birde iyileşip evimeize geldikmi
inşşşşşşşş daha güzen günler göreceğiz

yetercim diğer topikte görüp geçmiş olsun dileklerimi yazmıştım ama burdanda yazmak istedim çok ama çok geçmiş olsun canım allah bi daha bu kötü günleri göstermesin bundan sonra herşey gönlünüzce olsun sağlıkla ve sıhhatle nice mutlu günlere inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…