maşallaaahhhhhhhhhhhhh demek kız.rabbim sağlıkla gemeyi nasip etsin.
canım yaaaaaaaa işallah çabucak atlatırsınız.
korkma anne sütü veriyorsan bişey olmaz.bende oldum grip geçmedi kızıma çok şükür,anne sütü koruyor.
canım allah yardımcın olsun biz bi taneyle baş edemiyoruz maşallahhhhhhhh size.
bizede gaviscon yazdı doktor.üşütmüştü ilaç kullandık bide kontrole götürelim dedik ciğerleri açık ama sanki kaçak var dedi bu ilacı önerdi.kusmalar bizdede oluyor ama her bebekte oluyor diye önemsemiyorum ben.
rabbim en kısa zamanda şifa versin canım.
canım benim yaa geçmiş olsun ama içirmesende sütü sağıp dökseydin çunku sütü sagmadıgında çekiliyor maalesefcanım ben anne sütünden geçer diye duymuştum iki gün kızıma süt vermedim ama şimdi çok pişmanım çünkü sütüm gitti zar zor geliyo zeynepsu emse çıkıyo ama ben makineyle çektiğim için makineyle çıkmıyo bi türlü çok üzüldüm salaklık yaptım resmen inşallah gelir eskisi gibi yine benim kızım sabahları ve uykudan yeni uyandığında emiyo benden sadece sersem oluyoya anlamıyo ozaman diğer zamanlarda sağıpta veriyorum ben keşke hep kendisi emsede bende uğraşmasam
slm kizlar nasilsiniz biz iyiyiz kizlarla
ozlemcim saol canim amin insallah benim kizlarda senin mercanin gibi uslu olurlar artik cok yorulduk gece uykulari tam duzene girdi dedik simdide disler cikiyor cok aci cekiyor kizlar eller agizdan cikmiyo surekli kasimak istiyolar agri kesici ve jel veriyoruz biraz hafifletiyor agrilarini insallah biran once cikarda kurtulur yavrularim
masallah mercanimiza insallah hep boyle uslu olur kardesi olursa insallah o da ona benzer
allahim olmayanlara isteyenlere versin benim kizlarim yeter bana
pinkrose hosgeldin canim saol canim insallah rabbim kolaylik verir
selam kıslarrr nasılsınız uzun zamandır gelmiyorum ama okuyorum hep sizi.umarım herkes iyidir
can ıso canım ALLAH sana kolaylık versin ikisiyle ugrasmak tabii zordur ama hamileyken bambaşkadır diye tahmin ediyorum ama RABBİM kolaylıgını veriri inşallah
yeterimmm canımm ALLAH eşine ve sana sağlık versin ne zorluklar var demi ALLAHIM başka dert vermesin inşallah bebeğinide verir kendiliğindne hemde bunca zorluktan sonra size bu mutlulugu kendiliğidne olarak gerçekleştirir
ayşecim oğlunun iyi olmasına çok sevindim kalp deliği her bebekte sonra kapanmak üzre oluyormuş önemli olan diğer sonuçlarının iyi çıkması sağlıkla büyüsün minik tunahan inşallahhh
cucum nasılsın canımm bebeiş nasıl hiç bahsetmiyosun oğlusundan ne yapıyo uslu bir bebek galiba mercan ablası gibi
meryemcim ALLAHIM sağlık kuvvet versin sanada annenende eşinede kızlarınada gecicek bunlarda ama artık uykuları düzene girmiş olması lazım uykusuzluk çok fazl açekmedim ama arada birde olsa çok zor ama değer ben o uykusuz kaldıgımda bile uyuma kızım uyuma diyorum annen senin için uykusuz kalmış çok mu sen ne acılar çektin sarumlar hortumlar kablolar kızımın vucudunda ben her acıyı çekerim onun için.
canım benim yaa geçmiş olsun ama içirmesende sütü sağıp dökseydin çunku sütü sagmadıgında çekiliyor maalesefbenim sütümde azaldı bayagı mercan bir gögsümü emiyo o yuzden birinde halen var ama diğer gögsümü sağsamda azaldı halen sadece anne sütüne devam ediyoruz ama bu ay sonuna dogru yetmemeye başlar sen genede emzir ısrarala gelir inşallah
evet anneler olmasa ne yapardık bilmiyorum ben kızımı bu kadar küçükken kime emanet ederde gelirdim bilmiyorum ona kim bakabilir ki benim gidi annem gibi hiç kimse iyiki varsın anneciğimmmm.
bu arada kızım uslu diye sanırım büyük bir iştahla ikinci bebeği istiyorumALLAH nasip kısmet ederse tabii . ben çocuk büyüttüm sayılmaz mercanın maşşllahı var kırk bin kere maşşallahh kızıma
büyüdü artık abla oldu o küçük 900 gramlı hallerini hatırlayamıyoum bile şuan 7 kilo civarı kızım şükürler olsun sağlıklı kardeşi olmasını çok istiyorum ama kızlarıma ihamet etmiş gibi hissediyorum bazen içim yanıyor ALLAHIM onlara kavusmayı nasip etsin inşallahhh
selam kızlar hayırlı günler hepinizi selamlar akşam kimler girmiş te ben gelmemişim aymesim yeterim casperim yabanım meryem yağmurcn canlarım benim uğraşın bebişlerle kolaylıklar versin ALLAHIM hepinize inşşşş öpüyorum çok çok
yeterim cnm sende koca bebişinle uğraşta çabucak iyileşsin cnm çok geçmiş olsun eşine hayırlıısyla geçsin hastalıklar bir an önce iyileşin inşşşş
slm kızlar nasılsınız bebişleriniz nasıl iyilerdir inşallah.
bizde iyiyiz çok şükür cuma günü tam 9 aylık olucaz. artık emekliyoruzda hatta tutmasak yürüyücez neredeysebense herzamanki gibi iş-ev annem öykü arasında mekik dokuyup duruyorum.
neyse olan olmuş sen emzir gelir sütün yeniden.bide göğsüne hoşuna gidecek şeyler sür pekmez gibi şeyler belki o zaman emmer seni.canım ben anne sütünden geçer diye duymuştum iki gün kızıma süt vermedim ama şimdi çok pişmanım çünkü sütüm gitti zar zor geliyo zeynepsu emse çıkıyo ama ben makineyle çektiğim için makineyle çıkmıyo bi türlü çok üzüldüm salaklık yaptım resmen inşallah gelir eskisi gibi yine benim kızım sabahları ve uykudan yeni uyandığında emiyo benden sadece sersem oluyoya anlamıyo ozaman diğer zamanlarda sağıpta veriyorum ben keşke hep kendisi emsede bende uğraşmasam
maşallah mercan suya gelinlik kız olmuşselam kıslarrr nasılsınız uzun zamandır gelmiyorum ama okuyorum hep sizi.umarım herkes iyidir
can ıso canım ALLAH sana kolaylık versin ikisiyle ugrasmak tabii zordur ama hamileyken bambaşkadır diye tahmin ediyorum ama RABBİM kolaylıgını veriri inşallah
yeterimmm canımm ALLAH eşine ve sana sağlık versin ne zorluklar var demi ALLAHIM başka dert vermesin inşallah bebeğinide verir kendiliğindne hemde bunca zorluktan sonra size bu mutlulugu kendiliğidne olarak gerçekleştirir
ayşecim oğlunun iyi olmasına çok sevindim kalp deliği her bebekte sonra kapanmak üzre oluyormuş önemli olan diğer sonuçlarının iyi çıkması sağlıkla büyüsün minik tunahan inşallahhh
cucum nasılsın canımm bebeiş nasıl hiç bahsetmiyosun oğlusundan ne yapıyo uslu bir bebek galiba mercan ablası gibi
meryemcim ALLAHIM sağlık kuvvet versin sanada annenende eşinede kızlarınada gecicek bunlarda ama artık uykuları düzene girmiş olması lazım uykusuzluk çok fazl açekmedim ama arada birde olsa çok zor ama değer ben o uykusuz kaldıgımda bile uyuma kızım uyuma diyorum annen senin için uykusuz kalmış çok mu sen ne acılar çektin sarumlar hortumlar kablolar kızımın vucudunda ben her acıyı çekerim onun için.
canım benim yaa geçmiş olsun ama içirmesende sütü sağıp dökseydin çunku sütü sagmadıgında çekiliyor maalesefbenim sütümde azaldı bayagı mercan bir gögsümü emiyo o yuzden birinde halen var ama diğer gögsümü sağsamda azaldı halen sadece anne sütüne devam ediyoruz ama bu ay sonuna dogru yetmemeye başlar sen genede emzir ısrarala gelir inşallah
evet anneler olmasa ne yapardık bilmiyorum ben kızımı bu kadar küçükken kime emanet ederde gelirdim bilmiyorum ona kim bakabilir ki benim gidi annem gibi hiç kimse iyiki varsın anneciğimmmm.
bu arada kızım uslu diye sanırım büyük bir iştahla ikinci bebeği istiyorumALLAH nasip kısmet ederse tabii . ben çocuk büyüttüm sayılmaz mercanın maşşllahı var kırk bin kere maşşallahh kızıma
büyüdü artık abla oldu o küçük 900 gramlı hallerini hatırlayamıyoum bile şuan 7 kilo civarı kızım şükürler olsun sağlıklı kardeşi olmasını çok istiyorum ama kızlarıma ihamet etmiş gibi hissediyorum bazen içim yanıyor ALLAHIM onlara kavusmayı nasip etsin inşallahhh
canım hoşgeldin nasılsın görüşmeyeli?selam kızlar hayırlı günler hepinizi selamlar akşam kimler girmiş te ben gelmemişim aymesim yeterim casperim yabanım meryem yağmurcn canlarım benim uğraşın bebişlerle kolaylıklar versin ALLAHIM hepinize inşşşş öpüyorum çok çok
yeterim cnm sende koca bebişinle uğraşta çabucak iyileşsin cnm çok geçmiş olsun eşine hayırlıısyla geçsin hastalıklar bir an önce iyileşin inşşşş
maşallaaaaaaaahhhhhhh öyküye allahım esirgesin.slm kızlar nasılsınız bebişleriniz nasıl iyilerdir inşallah.
bizde iyiyiz çok şükür cuma günü tam 9 aylık olucaz. artık emekliyoruzda hatta tutmasak yürüyücez neredeysebense herzamanki gibi iş-ev annem öykü arasında mekik dokuyup duruyorum.
slm kizlar nasilsiniz biz iyiyiz kizlarla
ozlemcim saol canim amin insallah benim kizlarda senin mercanin gibi uslu olurlar artik cok yorulduk gece uykulari tam duzene girdi dedik simdide disler cikiyor cok aci cekiyor kizlar eller agizdan cikmiyo surekli kasimak istiyolar agri kesici ve jel veriyoruz biraz hafifletiyor agrilarini insallah biran once cikarda kurtulur yavrularim
masallah mercanimiza insallah hep boyle uslu olur kardesi olursa insallah o da ona benzer
allahim olmayanlara isteyenlere versin benim kizlarim yeter bana
pinkrose hosgeldin canim saol canim insallah rabbim kolaylik verir
slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli???
geçmişi okumaya çalıştım biraz,bebişimizin cinsiyetini öğrendik bizim kıza kardeş geliyo, oğlum abilik taslar artık ikisine, sağlıklı olsunda cinsiyeti önemli değil tabii
Aymesim canım başınız sağolsun Allah rahmet eylesin dua et ferahlarsın inşallah canım başka şeylerle ilgilenip dikkatini dağıtmaya çalış inşallah yine kötü olmazsın tatlım kızınıda öp yerime kendine dikkat et
Özloşuum maaşallah kızımıza pek büyümüş Allah gönlüne göre versin inşallah bi kardeş gelir onada, ben ilk öğrendiğimde çok şaşırdım ama çok şükür Rabbime bi bebiş daha gönderdi bize, ilkönce zorla karşılaşıp ikiz büyüttüğüm için şimdi tek bebek büyütmek daha kolay geliyo bana, Allah hepimizin bebişlerine sağlık versin
Yabanım canım sen nasılsın? diş meselesinde hiç korkma tatlım her bebek emekleme yürüme konuşma yönünden farklı olduğu gibi diş çıkarırkende farklı oluyo, benim oğlan epeydir huysuzdu gece uykusu bölünüyodu gündüz huzursuz, ateşi çıkar ishal olur derken bide baktım kızım diş çıkarmış bile fark etmedik hiç sıkıntısı olmadı çok şükür oyüzden her bebekte olanı bekleme inşallah huzurlu rahat bi şekilde atlatırsınız o dönemi
Casper sende büyütmüşsün maaşallah bebişler kocaman olmuş artık ilk hamile olduğumuz dönemleri unutuyo insan bunları okudukça, ben karnım da çıkmasa hamile olduğumu unutuyorum bazen ikizlerle uğraşmaktan, kızımda sağolsun hiç rahatsız etmedi sakin sakin yatıyo göbişte, hava güzel bugün ben bebişleri biraz balkona çıkarayım
kendinize ve bebişlere iyi bakın yine gelirim beni unutmayın anacııım hoşçakalın...
herkese hayırlı aksamlar guzel annelerın yavrularıda iyidir inşallah benımde doğumum hayırlısı ıle yaklastı yarın anestezı doktoru ıle gorusecem sonrada sezeryan ıcın gun verıcekler en son tarıhım 20 mart cıkıyor ultrasonda aşılama ıle hamıle kaldım dıye doktorlar normal dogum onermıyorlar bende sezeryandan cok korkuyorum bana dua edın lutfen korkudan ruyalarıma gırıyor 11 sene oncekı sezeryanım cok kotu gecmıstı o nedenden dolayı cok korkuyorum hepınızden dua beklıyorum hayırlı geceler
slm kizlar nasilsiniz biz iyiyiz
ozlemcim cokkotu oldu benim cadilar insallah en kisa zamanda cikarirlar kolayca
yabangulum insallah sizde kolayca atlatirsiniz dis donemini
aymesim canim allah rahmet eylesin mekani cennet olsun sende insallah atlatirsin canim
kızlar az önce halamın kocasının öldüğü haberini aldım kalp krizi geçirmiş eniştem okadar şoktayımki anlatamam ama en kötüsü içim yine daralmaya başladı o eski günlerdeki gibi çok korkuyorum yine öyle olmıycam değilmi bi kaç gündür zaten kendimi iyi hissetmiyodum hatta anneme ben yine sıkılıyorum anne gecede uyku problemi çekmeye başladım noluyo bana falan diyodum bu haberle birden kötü oldum çok şaşkınım üzgünüm ve kendimdende korkuyorum ne yapmalıyım acaba şimdi ben
slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli???
geçmişi okumaya çalıştım biraz,bebişimizin cinsiyetini öğrendik bizim kıza kardeş geliyo, oğlum abilik taslar artık ikisine, sağlıklı olsunda cinsiyeti önemli değil tabii
Aymesim canım başınız sağolsun Allah rahmet eylesin dua et ferahlarsın inşallah canım başka şeylerle ilgilenip dikkatini dağıtmaya çalış inşallah yine kötü olmazsın tatlım kızınıda öp yerime kendine dikkat et
Özloşuum maaşallah kızımıza pek büyümüş Allah gönlüne göre versin inşallah bi kardeş gelir onada, ben ilk öğrendiğimde çok şaşırdım ama çok şükür Rabbime bi bebiş daha gönderdi bize, ilkönce zorla karşılaşıp ikiz büyüttüğüm için şimdi tek bebek büyütmek daha kolay geliyo bana, Allah hepimizin bebişlerine sağlık versin
Yabanım canım sen nasılsın? diş meselesinde hiç korkma tatlım her bebek emekleme yürüme konuşma yönünden farklı olduğu gibi diş çıkarırkende farklı oluyo, benim oğlan epeydir huysuzdu gece uykusu bölünüyodu gündüz huzursuz, ateşi çıkar ishal olur derken bide baktım kızım diş çıkarmış bile fark etmedik hiç sıkıntısı olmadı çok şükür oyüzden her bebekte olanı bekleme inşallah huzurlu rahat bi şekilde atlatırsınız o dönemi
Casper sende büyütmüşsün maaşallah bebişler kocaman olmuş artık ilk hamile olduğumuz dönemleri unutuyo insan bunları okudukça, ben karnım da çıkmasa hamile olduğumu unutuyorum bazen ikizlerle uğraşmaktan, kızımda sağolsun hiç rahatsız etmedi sakin sakin yatıyo göbişte, hava güzel bugün ben bebişleri biraz balkona çıkarayım
kendinize ve bebişlere iyi bakın yine gelirim beni unutmayın anacııım hoşçakalın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?